- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #16.001
herkese selamlar, bende 2010 mart annesi olarak geçen hafta baktırdık %80 kız gibi gözüktü ama sakın hazırlık yapıp kendini alıştırma dedi, bakalım haftaya ayrıntılı ultrason var o zaman netleşecek benimkide, herkese sağlıklı, hayırlı evlatlar diliyorum arkadaşlar.
ayynen ööle canımcım önceden gözüm mavilerdeydi şimdiyse pembe arıyor gözlerim..tabikide erkekte kızda farketmez bizim canımızdan olsunda..yerim onları..seninki kızmıydıı hayatım
arkadaşlar merhaba,
dün kontrole gittim. Bizde öğrendik ki oğlumuz oluyormuş :)
Şimdi hastaneyi aradım üçlü test sonuçlarım belli olmuş, iki saat sonra randevum var, inşallah bir sorun çıkmaz, çok heyecanlıyım, dualarınızı eksik etmeyin arkadaşlar. Bu iki saat geçmez artık...
Şimdi hastaneyi aradım üçlü test sonuçlarım belli olmuş, iki saat sonra randevum var, inşallah bir sorun çıkmaz, çok heyecanlıyım, dualarınızı eksik etmeyin arkadaşlar. Bu iki saat geçmez artık...
ne güsel gözün aydın canım hayırlı olsun inşallah
:Saruboceq:
AYY HADİ HAYIRLISI İNŞALLAH ÇOOOKK GÜZEL HABERLER İLE GELİRSİN CANIM :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
Sağolun canlarım iyi dilekleriniz için, inşallah bebişlerimiz sağlıkla gelirler...odette merhaba,
Sakın stres yapma . Çünkü iki saat sonra mutlu haberleri alacaksın. İnşallah herhangi bişey çıkmayacak.
Sevgiler
Artık bebeişime birşeyler almaya başlayacağım için çok mutluyum .
Teşekkürler
Sevgiler
Arkadaşlar merhaba,
Dün kontrole gittim. Bizde öğrendik ki oğlumuz oluyormuş :)
Gözün aydın canım. Bende dün öğrendim benimkiside erkek
canım kutlarım.
pipisini gördük değişme olmaz herhalde...dimi
canım hayırlı olsun....Arkadaşlar merhaba,
Dün kontrole gittim. Bizde öğrendik ki oğlumuz oluyormuş :)
herkese selamlar, bende 2010 mart annesi olarak geçen hafta baktırdık %80 kız gibi gözüktü ama sakın hazırlık yapıp kendini alıştırma dedi, bakalım haftaya ayrıntılı ultrason var o zaman netleşecek benimkide, herkese sağlıklı, hayırlı evlatlar diliyorum arkadaşlar.
Yine geldim...
Eeee ne var ne yok?
Dila yı kaçırmışım...
Selkie burada....
Başka kim var kim yok?
Şeker yüklemesi nasıl yapılıyor?
Aç mı tok mu gitmek lazım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?