2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

herkese selamlar, bende 2010 mart annesi olarak geçen hafta baktırdık %80 kız gibi gözüktü ama sakın hazırlık yapıp kendini alıştırma dedi, bakalım haftaya ayrıntılı ultrason var o zaman netleşecek benimkide, herkese sağlıklı, hayırlı evlatlar diliyorum arkadaşlar.

merhaba aysenil,
bende 18 haftamı doldurdum. Şuana kadar cinsiyetini göremediler. Ama dün doktorumuz oğlan olacağını söyledi göremedikleri kız olduğu anlamına gelmiyor. Ama sonuçta her ikiside hayırlı evlat olsun. Kız erkek farketez dimi...

merhaba aysenil,
bende 18 haftamı doldurdum. Şuana kadar cinsiyetini göremediler. Ama dün doktorumuz oğlan olacağını söyledi göremedikleri kız olduğu anlamına gelmiyor. Ama sonuçta her ikiside hayırlı evlat olsun. Kız erkek farketez dimi...

ayynen ööle canımcım önceden gözüm mavilerdeydi şimdiyse pembe arıyor gözlerim..tabikide erkekte kızda farketmez bizim canımızdan olsunda..yerim onları..seninki kızmıydıı hayatım

BEN RÜYAMDA ERKEK GÖRDÜM KOYACAĞIM İSMİ BİLE SÖYLEDİM HATTA GÖRÜMCEMDE MEHMET DİYE SESLENDİ İÇİME HEP ERKEK DİYE DOĞDU ÇÜNKİ ÖYLE İSTİYORDUM :) BABASIDA BEN KIZ HİSSEDİYORUM DİYORDU VE DOKTORUM YÜZDE SEKSEN KIZ :hulya: DEDİ MELEĞİME BABASI HAVALARA UÇTU opuyorumnanaktan 20. HAFTAYI BEKLİYORUZ KESİNLEŞMESİ İÇİN :)

Şimdi hastaneyi aradım üçlü test sonuçlarım belli olmuş, iki saat sonra randevum var, inşallah bir sorun çıkmaz, çok heyecanlıyım, dualarınızı eksik etmeyin arkadaşlar. Bu iki saat geçmez artık...

:Saruboceq:
AYY HADİ HAYIRLISI İNŞALLAH ÇOOOKK GÜZEL HABERLER İLE GELİRSİN CANIM :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

odette merhaba,
Sakın stres yapma . Çünkü iki saat sonra mutlu haberleri alacaksın. İnşallah herhangi bişey çıkmayacak.
Sevgiler

:Saruboceq:

AYY HADİ HAYIRLISI İNŞALLAH ÇOOOKK GÜZEL HABERLER İLE GELİRSİN CANIM :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

odette merhaba,
Sakın stres yapma . Çünkü iki saat sonra mutlu haberleri alacaksın. İnşallah herhangi bişey çıkmayacak.
Sevgiler
Sağolun canlarım iyi dilekleriniz için, inşallah bebişlerimiz sağlıkla gelirler...

Artık bebeişime birşeyler almaya başlayacağım için çok mutluyum .
Teşekkürler
Sevgiler

canım bu sitede okuduğum bi kaç tane var erkek diyipte sonraki aylarda kıza dönen tabiki heyecanını söndürme ve bişiler al ama çokta doldurma sakın
kaydirigubbakcemile3 hani tavsiye olarak söylüyorum sakın yanlış anlama canım bende meleğimin kız olduğunu öğrendim ama yinede 20. haftayı bekleyeceğim mesela bişielr amak için

ya arkadaşlar nasıl bir 40 haftaysa bu, hep beklemekle geçiyor, hamilemiyiz? ilk testlerin sonuçları ne? ikili testim ne oldu? 3lüde yaptırdım onun sonucu ne? kız mı erkek mi? ayrıntılı ultrasonda ne olacak? şeker yüklemesi yapıldı acaba şekerim yüksek mi? falan filan.................. liste uzarrr gider :))
Allah sabırlar versin bize ne diyelim :))))

Arkadaşlar merhaba,
Dün kontrole gittim. Bizde öğrendik ki oğlumuz oluyormuş :)
canım hayırlı olsun....

canım hayırlı olsun....

Yine geldim...
Eeee ne var ne yok?
Dila yı kaçırmışım...
Selkie burada....
Başka kim var kim yok?

hoşgeldin nasılsın?
ben burdayımda canım ben bilgisayarı açık ırakıp mutfağa gidiyorum yemek yapıyorum şu anda,,gelip bakıp yazıp yine gidiyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…