2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

canım sıkma kendini allahın izniyle hepsi temiz çıkacak.inşaallah güzel sonuçlarla dönersin.:Saruboceq:

canım iyi çıkıcak emin ol.allahım yardımcın olsun.gönlünü ferah tut.

inşallah kızlar yaaa,iister istemez insan tedirgin oluyor.....

aynı beni anlatıyorsun sanki canım

bu dediklerin ende 2-3 hafta önce vardı canım 19. haftaydayım şimdi geçti gibi

peki sizler nasıl besleniyosunuz neler yiyosunuz ve de yiyemiyosunuz ben eleviti bile içemiyorum,

asinaz tavuk hariç herşeyi yiyorum Allah'a şükür

Arkadaşlar merhaba,
Dün kontrole gittim. Bizde öğrendik ki oğlumuz oluyormuş :)

hayırlı olsun adigenur

aysenil 7. aya girmeden birşey almaya gerek yok bence dayanalım o zamana kadar para biriktirip herşeyimizi alırız inşallah

seyyal ben ve eşim rüyamızda hep kız görüyorduk tersi oldu erkek olacak bebeişimiz

Yine geldim...
Eeee ne var ne yok?
Dila yı kaçırmışım...
Selkie burada....
Başka kim var kim yok?

ben varım canım opuyorumnanaktan

Şeker yüklemesi nasıl yapılıyor?
Aç mı tok mu gitmek lazım?

galiba önce aç bakıp sonra şekerli su içirip tekrar bakılıyor ama daha çok var galiba 24. haftamızda yapılacak

selam yaz naber bebişin :ecrin_bebek: nasıl?

simenay gözün aydın bebişini görmüşsün

Sanırım mart ayında doğacak çoğu annelerin kız bebekleri oluyor gibi geldi. Çoğunluk kız diyor değil mi arkadaşlar...

galiba tam tersi aysenil

selkie ilk defa duydum herkese yapılıyormu acaba?

canım bu testi 3 lü tarama testi yapıyorlar ya o esnada yapıyorlar ama benim ikili iyi çıktığı için sadece bu testi yaptırsak yeterli dedi dr....yoksa herkese yapılıyor....omuriliklerinin arasında boşluk varmı yokmu diye bakılıyormuş sanırım bu testte...

arkadaşlar merhaba uzun süredir nete giremiyordum.bende dün doktora gittim 3lü testim iyi çıktı.benimde kız bebişim olcakmış çok mutluyum..

3lü testim iyi çıktı o zaman bakılmıştır herhalde

arkadaşlar merhaba uzun süredir nete giremiyordum.bende dün doktora gittim 3lü testim iyi çıktı.benimde kız bebişim olcakmış çok mutluyum..

gözün aydın hayırlı olsun bebişin kızın hihoyyyt bizim arkadaşın kızı var 15aylık bi konuşuyor bir tatlı şimdiden cadıyı -tatlicadiarzu- yersiniz

Çok sevindim canım.Sağlıcakla büyüsün bebeğin inş. İsmi hazırmı kızının?Bu arada kaç haftadasın?

çok tşk ederim canım hepimizin bebekleri inş.valla biz hep erkek diye bekliyorduk herkes erkek diyordu ben kendimde erkek hissediyordum süpriz oldu bize kız ismi hiç düşünmemiştik erkek ismimiz hazırdı.kız olursada Sinemis düşünüyordum.şimdilik Sİnemis bakalım..bugün 17.haftama girdim.

kız çocukları çok tatlı oluyor evet eşimde bende kız istiyorduk zaten.ama çevremizde herkes erkek olacak dediler.ben kız istememe rağmen erkek olcak hissediyordum..ilk çocuk kız olması iyidir bence oyy oyy tam cadı oluyorlar:)

şu cadılara bir göz atın çok tatlılar -tatlicadiarzu-

Eklentiler

• $50.webp
    4,4 KB · Görüntüleme: 32
  • $92.webp
    6,9 KB · Görüntüleme: 32
  • $96.webp
    10,2 KB · Görüntüleme: 30
  • $104.webp
    7,2 KB · Görüntüleme: 32
inşallah kızlar yaaa,iister istemez insan tedirgin oluyor.....
selkiecim yazdım ama görmedin heralde inşaallah güzel haberlerle dönersin canım.
selam yaz naber bebişin :ecrin_bebek: nasıl?
iyiyim mutlucum bebişimde çok şükür iyi.arada bir kımıldıyor annesini mutlu ediyor.bu hafta üçlü testimiz var bizimde umarım sonuçlar iyi çıkaR.siz nasılsınız canım?

gözün aydın arkadaşım.hadi kızlar yetişecek galiba erkeklere.

gözün aydın mutlucum darısı başımıza.yorulman ve uykunun gelmesi çok doğal canım bildiğim kadarıyla çalışıyorsun ve eminim erken kalkıyorsun ee tabi buda senin enerjini etkiliyor bende çalışırken aynı öyleydim.

Kızlar iki sorum olacak:
Birincisi: Sizde de yoğun gaz sorunu var mı?
İkincisi: Sizinde tansiyon yada şeker düşüyor mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…