- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #16.041
kızlar bende apf testimiydi neydi,hani şu bebeğin omuriliğine bakılan o testimin sonuçunu bekliyorum...saat 5.30 da alaçağım...nasıl çıktı açaba?önümüzdeki ayda ayrıntılı ultrason var ona gireceğim,,,,öff ne zaman bitecek bu testler....
canımcım sen de hayırlı haberler alacaksın inşallah...
sanırım testlerin sonuna yaklaşıyoruz, ayrıntılı ultrasondan sonra seni rahat bırakıcam dedi benim doktorum. ondan sonra sonra kuzuların büyümesini takip edecekmişiz :)
hadi güzel haberlerini bekliyoruuuzz...
canım iyi çıkıcak emin ol.allahım yardımcın olsun.gönlünü ferah tut.
arkadaslar merhaba
3lu testin sonucunu alanlar bebislerinin cinsiyetini ogrenenler onlarin iyi haberlerini alanlarin gozu aydin darisi bekleyenlerin basina
ya kizlarrr birsey sorucam benim moralim cok bozuk bu konuda ben bebisimin hareketleri bayramdan bu yana hissediyorum amaaaaaaaaaa hergun olmuo bir gun hissedersem iki uc gun olmuyo normzlmi yzz cok uzuluyorum sizkerdede boylemi oluyor
TEKRAR MERHABA HERKESE YEMEĞİMİ YEDİM GELDİMMMM HERKESEDE AFİYETLER OLSUN İNŞALLAH ...opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
KIZLAR BEN SÜREKLİ TUVALETE ÇIKIYORUM BENLE AYNI DURMU PAYLAŞAN VARMI HER SAAT BAŞI TUVALETTEYİM ALLAHTAN KABIZ YADA İSHALİM YOK AMA KÜÇÜK TUVALETİM DURMUYOR GECELRİ BİLE EN AZ 3 4 KEZ ÇIKIYORUM TUVALETE GERÇİ SIK İDRAR OLUR YAZIYOR OKUDUĞUM YERLERDE AMA BU KADR MI YANİ YAŞAYAN VARMI BU SIKINTIYI :uhm::uhm::uhm::uhm:
peki sizler nasıl besleniyosunuz neler yiyosunuz ve de yiyemiyosunuz ben eleviti bile içemiyorum,
Arkadaşlar merhaba,
Dün kontrole gittim. Bizde öğrendik ki oğlumuz oluyormuş :)
herkese selamlar, bende 2010 mart annesi olarak geçen hafta baktırdık %80 kız gibi gözüktü ama sakın hazırlık yapıp kendini alıştırma dedi, bakalım haftaya ayrıntılı ultrason var o zaman netleşecek benimkide, herkese sağlıklı, hayırlı evlatlar diliyorum arkadaşlar.
BEN RÜYAMDA ERKEK GÖRDÜM KOYACAĞIM İSMİ BİLE SÖYLEDİM HATTA GÖRÜMCEMDE MEHMET DİYE SESLENDİ İÇİME HEP ERKEK DİYE DOĞDU ÇÜNKİ ÖYLE İSTİYORDUM :) BABASIDA BEN KIZ HİSSEDİYORUM DİYORDU VE DOKTORUM YÜZDE SEKSEN KIZ :hulya: DEDİ MELEĞİME BABASI HAVALARA UÇTU opuyorumnanaktan 20. HAFTAYI BEKLİYORUZ KESİNLEŞMESİ İÇİN :)
Yine geldim...
Eeee ne var ne yok?
Dila yı kaçırmışım...
Selkie burada....
Başka kim var kim yok?
Şeker yüklemesi nasıl yapılıyor?
Aç mı tok mu gitmek lazım?
selam hepinize güzel anneler.herkesin iyi olmasını umuyorum.biz bebeğimle iyiyiz çok şükür.
doktora gidip güzel haberlerle dönenler cinsiyetini öğrenenler hepinizin gözü aydın.
doktora gidecek olan test sonucu bekleyenler arkadaşlar inşaallah güzel hayırlı haberlerle dönersiniz.
Kızlar tekrar merhaba,
Çok güzel haberlerle geldim, dualarınız için hepinize teşekkür ederim, 3 lü test sonucum çok iyi çıktı, ayrıntılı ultrasonda da herşey normal çıkmıştı, doktor amniyosenteze gerek yok, için rahat olsun dedi, çok mutluyum, bu arada benim bebiş kız olabilirmiş, %90 kız dedi doktor, ilk başlarda erkek demişti önceki doktorum ama olsun, sağlıklı ya bebeğim, ultrasonda bugun ne numaralar yaptı bana görseniz, çok hareketliydi ve parmağını emiyordu, iyi ki varsınız kızlar, gelir gelmez hemen sizinle paylaşmak istedim bu güzel haberleri.
Sanırım mart ayında doğacak çoğu annelerin kız bebekleri oluyor gibi geldi. Çoğunluk kız diyor değil mi arkadaşlar...
kızlar bende apf testimiydi neydi,hani şu bebeğin omuriliğine bakılan o testimin sonuçunu bekliyorum...saat 5.30 da alaçağım...nasıl çıktı açaba?önümüzdeki ayda ayrıntılı ultrason var ona gireceğim,,,,öff ne zaman bitecek bu testler....
aynı beni anlatıyorsun sanki canım
bu dediklerin ende 2-3 hafta önce vardı canım 19. haftaydayım şimdi geçti gibi
asinaz tavuk hariç herşeyi yiyorum Allah'a şükür
hayırlı olsun adigenur
aysenil 7. aya girmeden birşey almaya gerek yok bence dayanalım o zamana kadar para biriktirip herşeyimizi alırız inşallah
seyyal ben ve eşim rüyamızda hep kız görüyorduk tersi oldu erkek olacak bebeişimiz
ben varım canım opuyorumnanaktan
galiba önce aç bakıp sonra şekerli su içirip tekrar bakılıyor ama daha çok var galiba 24. haftamızda yapılacak
selam yaz naber bebişin :ecrin_bebek: nasıl?
simenay gözün aydın bebişini görmüşsün
galiba tam tersi aysenil
selkie ilk defa duydum herkese yapılıyormu acaba?
arkadaşlar merhaba uzun süredir nete giremiyordum.bende dün doktora gittim 3lü testim iyi çıktı.benimde kız bebişim olcakmış çok mutluyum..
canım bu testi 3 lü tarama testi yapıyorlar ya o esnada yapıyorlar ama benim ikili iyi çıktığı için sadece bu testi yaptırsak yeterli dedi dr....yoksa herkese yapılıyor....omuriliklerinin arasında boşluk varmı yokmu diye bakılıyormuş sanırım bu testte...
arkadaşlar merhaba uzun süredir nete giremiyordum.bende dün doktora gittim 3lü testim iyi çıktı.benimde kız bebişim olcakmış çok mutluyum..
3lü testim iyi çıktı o zaman bakılmıştır herhalde
gözün aydın hayırlı olsun bebişinkızın hihoyyyt bizim arkadaşın kızı var 15aylık bi konuşuyor bir tatlı şimdiden cadıyı -tatlicadiarzu- yersiniz
Çok sevindim canım.Sağlıcakla büyüsün bebeğin inş. İsmi hazırmı kızının?Bu arada kaç haftadasın?
Gözün aydın canım. Bende İzmirliyim doktorun kim?
selkiecim yazdım ama görmedin heralde inşaallah güzel haberlerle dönersin canım.inşallah kızlar yaaa,iister istemez insan tedirgin oluyor.....
iyiyim mutlucum bebişimde çok şükür iyi.arada bir kımıldıyor annesini mutlu ediyor.bu hafta üçlü testimiz var bizimde umarım sonuçlar iyi çıkaR.siz nasılsınız canım?selam yaz naber bebişin :ecrin_bebek: nasıl?
iyiyim mutlucum bebişimde çok şükür iyi.arada bir kımıldıyor annesini mutlu ediyor.bu hafta üçlü testimiz var bizimde umarım sonuçlar iyi çıkaR.siz nasılsınız canım?
arada benimkiside kımıldıyor ama -3sn kadar 3lü testim iyi çıktı çok şükür inşallah seninkide iyi çıkar akşamları yemekten sonra çok şişkinlik oluyor ve hergün 21:30da uykum geliyor :çok üzgünüm:
arada benimkiside kımıldıyor ama -3sn kadar 3lü testim iyi çıktı çok şükür inşallah seninkide iyi çıkar akşamları yemekten sonra çok şişkinlik oluyor ve hergün 21:30da uykum geliyor :çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?