- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #16.081
ya benim anlamadıgım ultrasonda inceledi organ gelişimi normal dedi doktorum..ayrıntılı ultrason için gün verildi..ama bu arada bazen amniyo sıvısında dalgalanmalar olabilio diyo bu sıvıyla ilgili emin olalım dedi test istedi..ama bu amniyosentezmi bilmiorum..kafama takıldı..en kısa zamanda doktoruma sormam lazım..kan alınıyor canım...aç tok farketmez...
kızlar 4lü tarama testini yaptıran varmı??
Ben cuma günü yaptırcam
kaç haftalıktın arkadaşım ?kafamçokkarıştı
aynen senin gibi bende erkek diye biliodum erkege alıstrmıstımkendimi ama bugün bakıldıgında yuzde 90 kız dedi doktorum:)))bastan erkek diyenler simdi kız diye dökülüolar ..delikafadulden
ya arkadaşlar benim bebiş 118 gr dedi doktor ama sağlık durumu iyi herşey normal dedi.benimki kilosuz doğacak herhalde
heheheheh....walla dogru söylüosun canım cinsiyet belli olmadıkca sarı beyaz turuncu falan..artık mavi yada pembe istiorum diosun yanii...haklısın walla inşallah en kısa zamanda ögrenrsin..bende bugün ögrendim kız olduunu..ya ben artık cinsiyetini merak ediom alışverişe çıkmak istiom her yer sarı cicişlerle doldu sıkıldım artık mavı ya da pembe almak istiom.
Boyu ne kadar peki. Çünkü bi sitede 16 hafta sonunda 17 cm 110 gr olur diyo benimki 12 cm 198 gr çocuk enine gitmiş ama ben şimdi farkettim cuma gidince sorcam doktora obez fln mı olcakki yaaa
heheheheh....walla dogru söylüosun canım cinsiyet belli olmadıkca sarı beyaz turuncu falan..artık mavi yada pembe istiorum diosun yanii...haklısın walla inşallah en kısa zamanda ögrenrsin..bende bugün ögrendim kız olduunu..
heheheheh....walla dogru söylüosun canım cinsiyet belli olmadıkca sarı beyaz turuncu falan..artık mavi yada pembe istiorum diosun yanii...haklısın walla inşallah en kısa zamanda ögrenrsin..bende bugün ögrendim kız olduunu..
Normalmiş ben dün sordum doktoruma takma onu kafana
Boyu ne kadar peki. Çünkü bi sitede 16 hafta sonunda 17 cm 110 gr olur diyo benimki 12 cm 198 gr çocuk enine gitmiş ama ben şimdi farkettim cuma gidince sorcam doktora obez fln mı olcakki yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?