- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #1.661
sat günü 05 haziran. doktora nezaaman gitmeliyim sizce?
kaydirigubbakcemile3merhaba nilüfer. ben hiç gitmedim doktora ama hafta içi birgün gitmeyi planlıyorum. henüz bende bulantı filan yok sadece mide bulantısı var oda çok çok az acaba bundan sonramı artar? birde şimdi bizim bebeğimiz 5 hafta 3 günlükmüymüş doktor ne dedi sana?
slm arkadaslar bugün doktora gittim,bebegin hala kalp atislari yok.haftaya son kez birdaha bakilacak o zaman da görünmezse alinacakmis.bugün itibariyle 6+3 haftalik. kalp atisinin görünmesi gerekmezmi simdi,of cok korkuyorum bir daha ayni seyi mi yasayacagim.
Allahim sabir ver
slm arkadaslar bugün doktora gittim,bebegin hala kalp atislari yok.haftaya son kez birdaha bakilacak o zaman da görünmezse alinacakmis.bugün itibariyle 6+3 haftalik. kalp atisinin görünmesi gerekmezmi simdi,of cok korkuyorum bir daha ayni seyi mi yasayacagim.
Allahim sabir ver
hepinize cok tesekkür ederim ,yolk kesesini gördü doktor,ve dediki 2 mm altinda daha 2 mm olunca görebiliirz kalp atisini .Bu yüzden 1 hafta sonrasina kontrole cagirdi.Ama ben ümidimi kestim bile, allah sizlere hayirlisiyla bebeklerinizi kucaklariniza almayi nasip etsin.
canım hemşom,ben inanıyorum RABBİM'in izniyle, güzel haberlerle döneceksin inşallah..daima dualarımdasın bitanemm:1hug:allah razı olsun hemşom inşallah güzel haberler alabilirim dış gebelikten çok korkuyorum beni dualarında unutma canım....
canım hoşgeldin aramıza.a.s.merhabalar bizde aranıza katılabilirmiyizcumartesi kan tahlili yaptırdım ve değerim 90 çıktı. bende mart annesi olacağım kısmetse inş....
tatlım yalnız değilsin.benimde bulantım yoookk:1no2:yaw bi benim midem bulanmıyor
nilüfer canım,bende sat4 haziran,dr bana kalp atımı için,15 gün sonra gel dedi.niyeki acep.erken gebelik dedi ama ben bişii anlamadım:uhm:BENİMDE sat 5 haziran,.geçen hafta gittim keseyi gördüm,sende muhtemelen keseyi görürsün,ama kalp atımı için erken olabilir.cumartesi günü tekrar gidecem nasipse doktora.
Allahim sabir ver
canım hemşom,ben inanıyorum RABBİM'in izniyle, güzel haberlerle döneceksin inşallah..daima dualarımdasın bitanemm:1hug:
canım hoşgeldin aramıza.a.s.
tatlım yalnız değilsin.benimde bulantım yoookk:1no2:
nilüfer canım,bende sat4 haziran,dr bana kalp atımı için,15 gün sonra gel dedi.niyeki acep.erken gebelik dedi ama ben bişii anlamadım:uhm:
tatlım umutsuz olma hemencecik,dur hele daha erken demekki.RABBİM bebişlerimizi korusun, bizlere bağışlasın inşallaaahh:Saruboceq:
bugün niye kimsecikler yookk..
hepinize cok tesekkür ederim ,yolk kesesini gördü doktor,ve dediki 2 mm altinda daha 2 mm olunca görebiliirz kalp atisini .Bu yüzden 1 hafta sonrasina kontrole cagirdi.Ama ben ümidimi kestim bile, allah sizlere hayirlisiyla bebeklerinizi kucaklariniza almayi nasip etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?