2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın kızlar,
hepinize güzel, hayırlı haberlerle dolu bir hafta diliyorum.
doktorum erken çağırdı, bugün 2'de randevumuz. keseyi göreceğiz inşallah, dua edin bize de nolur...
mide bulantısı bende de var, ama çok değil. bazen hiç hissettirmiyor, bazen gözlerimden yaş getiriyor. benim gastritim var, biraz da o rahatsızlık veriyor galiba bana...

kaydirigubbakcemile3merhaba nilüfer. ben hiç gitmedim doktora ama hafta içi birgün gitmeyi planlıyorum. henüz bende bulantı filan yok sadece mide bulantısı var oda çok çok az acaba bundan sonramı artar? birde şimdi bizim bebeğimiz 5 hafta 3 günlükmüymüş doktor ne dedi sana?

doktor bana bugün itibariyle 4 hafta 2 günlük dedi.son adet tarihine bakarsak bi hafta önceden gidiyo.

slm arkadaslar bugün doktora gittim,bebegin hala kalp atislari yok.haftaya son kez birdaha bakilacak o zaman da görünmezse alinacakmis.bugün itibariyle 6+3 haftalik. kalp atisinin görünmesi gerekmezmi simdi,of cok korkuyorum bir daha ayni seyi mi yasayacagim.
Allahim sabir ver

merhaba canım .. kendını uzme benım doktorum 7. haftada gorulebılecegını soylemıştı ... kesenın içinde yolk kesesını gordunuz mu .. bu bebegın gelişmekte oldugunun gostergesıymış .. bol dınlen ve pozıtıf seyler dusun ..

t canım bende cansa katılıyorum bencede kafana takma pisikoloji çok önemli canım yüce mevlam anında olsun

canımcım,üzme kendini emi.verende ALLAH alanda ALLAH.senin için dua edecem,.:Saruboceq:

hepinize cok tesekkür ederim ,yolk kesesini gördü doktor,ve dediki 2 mm altinda daha 2 mm olunca görebiliirz kalp atisini .Bu yüzden 1 hafta sonrasina kontrole cagirdi.Ama ben ümidimi kestim bile, allah sizlere hayirlisiyla bebeklerinizi kucaklariniza almayi nasip etsin.

canımcım ümidini kesme emii:1hug:

oyle deme be arkadasım, icim cok kotu oluyor..

6+3 henuz kalp atısı icin erken bence. ben 6+0 da gittim dr um daha erken gorunmez dedi kalp atisi icin. ve aslinda asilama ile hamile kaldıgım icin 6+5 sayıyordu doktor. bence bu cuma tekrar gidicem insallah gorebiliriz.

allah razı olsun hemşom inşallah güzel haberler alabilirim dış gebelikten çok korkuyorum beni dualarında unutma canım....
canım hemşom,ben inanıyorum RABBİM'in izniyle, güzel haberlerle döneceksin inşallah..daima dualarımdasın bitanemm:1hug:
merhabalar bizde aranıza katılabilirmiyiz cumartesi kan tahlili yaptırdım ve değerim 90 çıktı. bende mart annesi olacağım kısmetse inş....
canım hoşgeldin aramıza.a.s.
yaw bi benim midem bulanmıyor
tatlım yalnız değilsin.benimde bulantım yoookk:1no2:
BENİMDE sat 5 haziran,.geçen hafta gittim keseyi gördüm,sende muhtemelen keseyi görürsün,ama kalp atımı için erken olabilir.cumartesi günü tekrar gidecem nasipse doktora.
nilüfer canım,bende sat4 haziran,dr bana kalp atımı için,15 gün sonra gel dedi.niyeki acep.erken gebelik dedi ama ben bişii anlamadım:uhm:

tatlım umutsuz olma hemencecik,dur hele daha erken demekki.RABBİM bebişlerimizi korusun, bizlere bağışlasın inşallaaahh:Saruboceq:

bugün niye kimsecikler yookk..

günaydın arkadaşlar,

kuzumun kesesini gördük çok şükür... kalp atışı yok şimdilik, 2 hafta sonrası için randevu verdi doktorum.

misran canım üzme kendini nolur... 2 haftadan daha erken göremez miyim dedim doktora, görünmez dedi. 2 hafta sonra 7+4 olacak allah kısmet ederse. daha erken yani senin de kalp atışlarını görmen için. ümidini kesme sakın, dua et bol bol...

mehtap gülü, benim doktorum da aynı şeyleri söyledi işte... sat 5 haziran, erken gebelik dedi. ama herşey yolunda dedi, çok fazla da açıklama yapmadı.

hayırlısıyla bir atsa minik kalpleri :)

hoşbuldummmmm arkadaşlarrrrrr...:teytey::teytey:

günaydın hepinizi tebrik ederimopuyorumnanaktan
bende ocak topigindeyim:CüvCüv:
heyecanınızı görünce atladımyerimseniben
bu heyecanları bizde yaşadık
kese göründümü görünmedi
sonra kalp atışı...
şimdi biz cinsiyet derdine düştükyerimseniben
ALLAH hepimize yavrularımızı bagışlasın:Saruboceq:

ALLAH HAMİŞLERİMİZİ NAZARLARDAN KORUSUNN, SAĞLIKLI SIHHATLİ KUCAKLARIMIZA ALMAMIZI NASİB ETSİN İNŞALLAHHH...

][table="head"]|....KK Nick....|YAŞ|SAT|Tahmini D.T.|Hamiş kaldığı kilo|Cinsiyet|Güncel notları...........................................................
1|esterya|36|30 Mayıs|06 Mart|64| |hemide iki kese görüldü
2|NILUFERSAHH|28|5 Haziran|12 Mart|62| |kese görüldüdelikafadulden|
3|Totem |25|30 Mayıs|6 Mart|52| |kese görüldü:ecrin_bebek:delikafadulden
4|mercanayse |27|2 Haziran|7 Mart|..| |pıt pıt atıyor kalbi:teytey:
5|selkie |27|26 Mayıs|02 Mart|67| |kese görüldü:ecrin_bebek: |
6|zeliş82 |27|1 Haziran|8 Mart|70|
7|mehtapgülü |35|4 Haziran|11 Mart|75| |kese görüldü:lepi:
8|essemayit |27|25 Mayıs|2 Mart|50| |kese görüldü|
9|Gelincik001 |24|3 Haziran|10 Mart|61.5|
10|Sirius 06 |25|8 Haziran|15Mart|59|
11|Cans |..|7 Haziran|14 Mart|65|
12|Bosna |29|5 Haziran|12 Mart|51| |kese görüldü:sm_cool:
13|ezgim29 |29|03 Haziran|10 Mart|55| |kese görüldü
14|Frambuaz |29|15 Mayıs|8 Mart|62,5|
15|simenay |32|5 Haziran|12 Mart|50| |kese görüldü:ecrin_bebek:
16|polenss |35|5 Haziran|12 Mart|75|
17|candy |26|14 Mayıs|2 Mart|..| |pıt pıt atıyor kalbihihoyyyt
18|sinannuray |24|1 Haziran|8 Mart|65|
19|elitu |27|26 Mayıs|2 Mart|72| |kese görüldühihoyyyt
20|gulencim |22|29 Mayıs|4 Mart|54| |kese görüldü:ecrin_bebek:
21|misran |31|29 Mayıs|5 Mart|53| |kese görüldüdelikafadulden
[/table]

cnm neden böyle umutsuzluğa kapılıyosun ben sekizinci haftanın içinde duyduk kalp atışlarını. moralini bozma sakın iyi düşün ki iyi olsun..lmaz:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…