2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Allah'ın izniyle ins hepimiz saglikla bebeklerimizi kucaklamayı nasip etsin. ınsallah hepimizin ins ebekleri güzel güzel gelirisrir büyürler saglikla insallahh Allahım ins hepimiz rahat bı hamileleik donemi geciririz

selam kıslaaaaaaaarr..

canlarım dün dr gittim,bebişimin kalp atışlarını duymak için.dr bebiş henüz gözükmüyor,15 gün sonra gel,o zaman görürüz erken gebelik olduğu için,henüz göremiyoruz dedi ve (progynex)progestanı 200 mg lık sabah akşam vajınadan atmam için verdi.kasıklarımda ve belimde, ağrı, yanmam çok inşallah bi sorun çıkmaz..
ee sizler nasılsınız canlarım..

aramıza yeni katılan arkadaşlarım hoşgeldiniza.s.inşallah sorunsuz bi hamişlilten sonra,bebişlerimizi sağlıcakla kucaklarımıza alırız:Saruboceq:
zelişim canım,salı günü inşallah,güzel haberlerini alırız bitanem dualarımdasınŞeniz
topiğimizin ikizlerimi geliyormaşallah,ay ne çok isterdim ikizlerim olsun diye ama bi türlü tutturamadım.hemde ailemde ikizler cirit atarkene yaa.teyzemin ikizleri,amcamın ikizleri,teyze kızıda şu an ikizbebiş taşıyo,hepsinden geçtim,dayımın 3 çift ikizi vaaarr..

allah razı olsun hemşom inşallah güzel haberler alabilirim dış gebelikten çok korkuyorum beni dualarında unutma canım....

merhabalar bizde aranıza katılabilirmiyiz cumartesi kan tahlili yaptırdım ve değerim 90 çıktı. bende mart annesi olacağım kısmetse inş....

merhabalar bizde aranıza katılabilirmiyiz cumartesi kan tahlili yaptırdım ve değerim 90 çıktı. bende mart annesi olacağım kısmetse inş....

herkeslere günaydınlar,bol yağmurlu günler diliyorum:lepi:bu arada eminecim hoşgelmişsin,bilgilerini yazarsan,senide listeye eklerim.opuyorumnanaktan

Günaydın herkese... Nasılsınız bakalım Mart anneleri? Benim biraz ağrım var, karnım ve belim regl olacakmışım gibi ağrıyor, midemde sabah çok bulandı, sizde durumlar nasıl?

Günaydın herkese... Nasılsınız bakalım Mart anneleri? Benim biraz ağrım var, karnım ve belim regl olacakmışım gibi ağrıyor, midemde sabah çok bulandı, sizde durumlar nasıl?

canım günaydın
hamilelğin 3 ayına kadar normalde regl zamanı gelince aynı ağrı yaşanıyomuş bendede oldu mide bulantılarını hiç sorma sabah akşam bulanıyo hiç bişey yiyemiyorum insan ekmek çeşidinde tiksinirmi besaş ekmeği yiyorum fırın ekmeği midemi bulandıyo
bebişler için değiyor ama zemuszemus

Ayyy çok fena oldum ben yaaa... Bizim şirkette biri parfüm banyosu yapmış resmen, ama çok ağır bir koku ve midem öyle bir kalktı ki anlatamam, kendime gelmeye çalışıyorum şu an, kokulara karşı da çok hassaslaştım ben...

günaydın arkadaslar nasıl gidiyor hamilelik
mart anneleri her gecen gun cogalıyoruz Masallah..
insallah topigimiz dolsunda taşsın tum isteyenlere versin Rabbim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…