2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

nilüfersah günaydın nbr sanırım sendede kan pıhtılaşması var bende de aynı sorun var. nasıl gidiyor umarım herşey yolundadır.. Rabbim tüm bebek bekleyenlerin kucaklarına almayı nasip etsin inşallah.

günaydın kızlar
benim morelim bozulduu yaa 8. haftama girdim doktor kontrolüne 3 4 gün önce gittin doktor sorun yok dedi daha önce hiç lekelenmem olmamıştı ama bu sabah kahverengi lekenmem vardı çok korkuyorum bide normalde hamile kalmasaydım regl günüm bugün ondan olmuş olabilirmi belimde çok ağrıdı akşam tecrubesi olanlar lütfen bişiyler desin tehlikeli durumdamıyımm ?

essemaytcim bence yasadıkların normal bir sorun oldugunu sanmıyorum,
bir arkadasım var su an 8 aylık kızı var o bana demisti her ay regl gunumde kasıklarım ve belim agrıyor demisti bence seninkide boyle bir sey

essemaytcim bence yasadıkların normal bir sorun oldugunu sanmıyorum,
bir arkadasım var su an 8 aylık kızı var o bana demisti her ay regl gunumde kasıklarım ve belim agrıyor demisti bence seninkide boyle bir sey

CANIM inş dediğin gibidir maşallah hiç olmuyodu ama demek ki oluyomuş Rabbim korusun bebekelerimizi
seninkiler de sorun yok deilmi

cnm moralini bozma benim sekizinca haftada kanamam gelmişti ama Rabbim'e şükürler olsun prensesim benimle. moralini bozma sakın

günaydın kızlar hatırlıyosunuz ben 5+3 de vajinal ultrasonla kesmiz görünmemişti kahverengi lekelenmelerim vardı doktorum çok ümitsiz konuşup düşer demişti bugün randevum var inşallah kesemi görürüm çok korkuyorum ya dış gebelikse diye lekelenmelerim yok denecek kadar azaldı kızlar dua edin bana çok endişeliyim....

inşallah cnmm ahyırlı haberlerle dönersin dularım seninle bizlerede haber vermeyi unutma.

Canım sakın moralini bozma ve aklına kötü şeyler getirme, olumlu düşün... Bak ne anlatacam sana; Dün akşam arkadaşım kanama geçirdi, hastaneye kaldırdılar, benimle aynı haftada idi, öyle böyle değil epey kanaması olmuş, sabah aldığım habere göre 5 gün hastanede yatacakmış ve en güzeli de bu kanamaya rağmen bebek düşmemiş, herşey Allah tan tatlım, sakın kötü düşünme bu yüzden, sakin ol, sen stres yaptıkça bebeğinide strese sokuyorsun.

amin cnmm hepimize nasip etsin Rabbim inşallah. bu rada nasıl lekelenme devam ediyomu hala

canım şuanda yok zaten çamaşırımda kuru sabah ezanına kalkınca bişiy yoktu sonrasında oldu heralde ama çok şükür şimdi yokk inş.da olmaz
bugün dikkat edicem yarın randevu aldım bişiy olursa hemen giderimm

zeliş doktor banada aynılarını söledi benimde yarın randevum içine ferah tut inş sağlıklı bi gebeliktir gelince bize haber ver seni bekliycem

HERKESE GÜNAYDINLAR,diliyorum.çiçeklara evet canım,kan pıhtılaşması var.bi haftadır iğnelere başladım.02,fragmin vuruluyorum.1298-677 hetorozigot değerlerim.

Zelişcim dualarım seninle arkadaşım, sakin olmaya çalış, güzel haberlerle geleceksin, hep beraber sevinecez burada..

inşallah hayırlı haberlerle dönebilirim kızlar kaç gündür elim ağzımda dolanıyorum en çok korktuğum dış gebelik allah kimsenin başına vermesin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…