- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #1.681
essemaytcim bence yasadıkların normal bir sorun oldugunu sanmıyorum,
bir arkadasım var su an 8 aylık kızı var o bana demisti her ay regl gunumde kasıklarım ve belim agrıyor demisti bence seninkide boyle bir sey
günaydın kızlar
benim morelim bozulduu yaa 8. haftama girdim doktor kontrolüne 3 4 gün önce gittin doktor sorun yok dedi daha önce hiç lekelenmem olmamıştı ama bu sabah kahverengi lekenmem vardı çok korkuyorum bide normalde hamile kalmasaydım regl günüm bugün ondan olmuş olabilirmi belimde çok ağrıdı akşam tecrubesi olanlar lütfen bişiyler desin tehlikeli durumdamıyımm ?
cnm moralini bozma benim sekizinca haftada kanamam gelmişti ama Rabbim'e şükürler olsun prensesim benimle. moralini bozma sakın
sağol canım endişe etmemek elde deil korktum inş. Allah ım korusun
senin bebeğinin cinsiyeti bellimi
RAbbim izin verirse bi kızım olacak inşallah. bunlar tatlı endişeler hiç moralinizi bozmayın hamileliğinizin tadını çıkarmaya bakın..lmaz:
canım benim inş. güzel Allah ım kucağına sağlıkla versin mis kokusunu duyursunn opuyorumnanaktan
günaydın kızlar hatırlıyosunuz ben 5+3 de vajinal ultrasonla kesmiz görünmemişti kahverengi lekelenmelerim vardı doktorum çok ümitsiz konuşup düşer demişti bugün randevum var inşallah kesemi görürüm çok korkuyorum ya dış gebelikse diye lekelenmelerim yok denecek kadar azaldı kızlar dua edin bana çok endişeliyim....
günaydın kızlar
benim morelim bozulduu yaa 8. haftama girdim doktor kontrolüne 3 4 gün önce gittin doktor sorun yok dedi daha önce hiç lekelenmem olmamıştı ama bu sabah kahverengi lekenmem vardı çok korkuyorum bide normalde hamile kalmasaydım regl günüm bugün ondan olmuş olabilirmi belimde çok ağrıdı akşam tecrubesi olanlar lütfen bişiyler desin tehlikeli durumdamıyımm ?
amin cnmm hepimize nasip etsin Rabbim inşallah. bu rada nasıl lekelenme devam ediyomu hala
nilüfersah günaydın nbr sanırım sendede kan pıhtılaşması var bende de aynı sorun var. nasıl gidiyor umarım herşey yolundadır.. Rabbim tüm bebek bekleyenlerin kucaklarına almayı nasip etsin inşallah.
günaydın kızlar hatırlıyosunuz ben 5+3 de vajinal ultrasonla kesmiz görünmemişti kahverengi lekelenmelerim vardı doktorum çok ümitsiz konuşup düşer demişti bugün randevum var inşallah kesemi görürüm çok korkuyorum ya dış gebelikse diye lekelenmelerim yok denecek kadar azaldı kızlar dua edin bana çok endişeliyim....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?