2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Gunaydin kizlar........
hepinize guzel bir gun diliyorum.
bugun benim dogum gunum ve Allah tarafindan hayatimdaki en guzel hediye su an benimle birlikte. cok mutluyum kizlar.......

canım artık güvenmeyecek bişeymi var pipiyi görmüşsünüz başka ne olacak orda öyle çıkıntı sinir oluyorum öyle konuşanlara bende

Tekrar ekliyormus gibi olcam ama canim birde sen bak...
Sende görmüssün cünkü bebisinin pipisini...

Simdi bu bizim bebek...
Sadece bacaklari ve cinsel organi var bu görüntüde...
Pek net degil cep telefonu ile cektigim icin tekrardan ama
sence bunu Pipiden baska neyle yorumlayabilirizki?

Bu doktorumuzun bize Pipisi diye verdigi ultrason görüntüsü....
ortadaki büyük yuvarlak degil, onun hafif sol üzerindeki minik cikinti Bebisimin
Pipisiymis...

Gunaydin kizlar........
bugun benim dogum gunum ve Allah tarafindan hayatimdaki en guzel hediye su an benimle birlikte. cok mutluyum kizlar.......

Dogum günün kutlu olsun canim...
Bebisin ve Esinle beraber nice mutlu huzurlu yillara insallah...

Gunaydin kizlar........

FTY, doğumgünün kutlu olsun canım...
Allah bebeğinle ve tüm sevdiklerinle birlikte, sağlıklı, upuzun bir ömür nasip etsin...

canım benimkiside böyle bacaklar havada ortada herşey görünüyor bencede erkek bizimkide aynı görüntüydü hatta doktor ayrıntılı anlattı bacakları poposu veee pipisi diyekaydirigubbakcemile3 bence bunları konuşanlar konuşmak olsun diye konuşuyor bizede söyleyenler oluyor sinir oluyorum

kızlar biz bugün doktora gidicez 2.düzey usg zamanımız geldi inşallah herşey yolundadır heyecanlıyım çok oğlumun organ gelişimide iyidir inşallah:Saruboceq::Saruboceq:

Hayırlı ve güzel haberlerle gelirsin inşallah, dualarım seninle canım..

Gunaydin kizlar........

Doğum günün kutlu olsun, sevdiklerinle nice mutlu yıllar diliyorum..

yok ya cok pahali degil di. indirim vardi begendigim de yanlis hatirlamiyorsam 250- 300 arasi bisiydi. sen kaca aldin ki.

Doğum günün kutlu olsunnnna.s.
Senin alacağın fiyat gayet makulmuş canım...
Ben 120 ye aldım ama daha anneanne ve babaannesi nin evine de yatak alacagım... Yani benim herseyden ucer tane almam lazımakannehirakannehirakannehir

Gunaydin kizlar........

Doğum günün kutlu olsun.. Bebişin ve sevdiklerinle sağlıklı uzun bir ömür diliyorum...a.s.

doğum günün kutlu olsun güzelim hayatında alacağın en güzel hediye dediğin gibi seninle inşallah sağlıklı sıhatli kollarına alırsın bebeğini inşallah allah huzurunu mutluluğunu yuvandan eksik etmesin

Gunaydin kizlar........

canımmm mevlam sizlere hayırlı uzun ömür nsip etsin kzuucunla ve eşinle birlikte bi ömür onarlın yanıdna olman dileği ile

canım anneanne ve babaanneler nedne kendielri lamıyor bu ürünleri

bizim bebeğe annem bakacak şimdidne başladıalr eve ansıl bi beşik alsak diye babanne almanyada oda sz vermiş beşiğini ben alırım diye ama ben ona bir yıl sonra bebek odasını aldırmayı düşünüyorum

Arkadaşlar sizinle paylaşmak istediğim tavsiyelerim var..
Ben hafta sonu bebek alışverişi yaptım... çok değil ama hastane çıkışı ,tulum, badi, havlu alt açma falan aldık.. Gerçekten güzel şeyler var. yanlız olsam sanırım daha fazla alırdım :) Eşim engelliyor erken diye..Unkapanı haşim işcan geçidine gittik.. Ucuz..internetle aynı gibi... Bakarak almak daha iyi bence İstanbulda olan arkadaşlara tavsiye ederim.
Sonra bir bebek mobilya mağazasına girdik .. Bebek odaları 1800- 2000 tl .. iyi birşey .. Suntalamlar
900-1300 falan.. Biz odadan vaz geçtik.. Büyüyen beşiktente.. Şimdi indirime giren modharcarenin 2 kademeli ahşabı sağlıklı antibakteriyel beşiğini alacağız.. Birde yatak odasına geçici park yatak. İkeadan 6 ay önce aldığım sifonyer ve gardolap vardı..Bebek için değil normal..;onları eşimle süsleyeceğiz, çıkartmalar alacağız.. Duvar ve mobilyalar için . Allah nasip ederse 4-5 yaşında güzel ferrari arabalı çileğin mobilyasını istiyorum.Çok şirin. . Siz neler yapacaksınız arkadaşlar..

Gunaydin kizlar........
nice mutlu seneler canım bundan sonra bebişinle ve sewdiklerinle..hersey diledigince olur umarım..

canım seninki gene iyi .. aynen banada en basta erkek daha sonra kız dediler..sonra ayrıntılı ultrasonda erkek görünüyo dediler sonra tekrar kız oldu sanki dalga gecer gibi insan sinir oluyo..ama suan gittiim doktor profersör ve tamkinli dawranıo cinsiyeti sorduk hiç söylemedi 20.haftayı bekliırum dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…