- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #17.661
gule gule kullanın canım. cok guzeller pembe pembe :))))
bende park yatak alıcam hatta begendim botti de markasi kraft.
Evet, kraft en iyi marka...
Sen baya bir para dokeceksin herhalde....
Herseyi kraft alırsan 4-5 civarına biter bu iş :hulya:
canım artık güvenmeyecek bişeymi var pipiyi görmüşsünüz başka ne olacak orda öyle çıkıntı sinir oluyorum öyle konuşanlara bende
Bu doktorumuzun bize Pipisi diye verdigi ultrason görüntüsü....
ortadaki büyük yuvarlak degil, onun hafif sol üzerindeki minik cikinti Bebisimin
Pipisiymis...
Gunaydin kizlar........
hepinize guzel bir gun diliyorum.
bugun benim dogum gunum ve Allah tarafindan hayatimdaki en guzel hediye su an benimle birlikte. cok mutluyum kizlar.......
Gunaydin kizlar........
bugun benim dogum gunum ve Allah tarafindan hayatimdaki en guzel hediye su an benimle birlikte. cok mutluyum kizlar.......
Tekrar ekliyormus gibi olcam ama canim birde sen bak...
Sende görmüssün cünkü bebisinin pipisini...
Simdi bu bizim bebek...
Sadece bacaklari ve cinsel organi var bu görüntüde...
Pek net degil cep telefonu ile cektigim icin tekrardan ama
sence bunu Pipiden baska neyle yorumlayabilirizki?
kızlar biz bugün doktora gidicez 2.düzey usg zamanımız geldi inşallah herşey yolundadır heyecanlıyım çok oğlumun organ gelişimide iyidir inşallah:Saruboceq::Saruboceq:
Gunaydin kizlar........
Gunaydin kizlar........
Hayırlı ve güzel haberlerle gelirsin inşallah, dualarım seninle canım..
inşallah simenaycım
yok ya cok pahali degil di. indirim vardi begendigim de yanlis hatirlamiyorsam 250- 300 arasi bisiydi. sen kaca aldin ki.
Gunaydin kizlar........
Gunaydin kizlar........
Doğum günün kutlu olsunnnna.s.
Senin alacağın fiyat gayet makulmuş canım...
Ben 120 ye aldım ama daha anneanne ve babaannesi nin evine de yatak alacagım... Yani benim herseyden ucer tane almam lazımakannehirakannehirakannehir
nice mutlu seneler canım bundan sonra bebişinle ve sewdiklerinle..hersey diledigince olur umarım..Gunaydin kizlar........
canım seninki gene iyi .. aynen banada en basta erkek daha sonra kız dediler..sonra ayrıntılı ultrasonda erkek görünüyo dediler sonra tekrar kız oldu sanki dalga gecer gibi insan sinir oluyo..ama suan gittiim doktor profersör ve tamkinli dawranıo cinsiyeti sorduk hiç söylemedi 20.haftayı bekliırum dedi.Bana doktorum hiç resim vermedi cinsiyetle ilgili, bende ekrana o kadar baktım anlayamadım açıkçası neyin ne oldugunu, kız dedi doktor, bakalım hayırlısı, ilk başta erkekti, şimdi kız diyor, inşallah değişmez, ama sana çevreden daha bekle diyenlere bende katılıyorum, çünkü 20. haftaya kadar her iki cinsiyetinde cinsel organları birbirine çok benziyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?