2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Canım görmüşsün meleğini, herşey de yolundaymış, gözün aydın...
Maaşallah, Allah hep böyle güzel haberlerini almayı nasip etsin.

Benim bıdığın umrunda değil çikolata falan, bana benzemiş, tatlı sevmiyor, hiç istifini bozmadan yatıyor valla :)

Cok şanslısın gerçekten, ben doğumdan 2 ay önce izine ayrılıyorum, doğumdan sonrada 6 ay iznim var, yani bebek 6 aylıkken falan işe geri dönecem, zor olacak bizim için..

Canımcım, gözün aydın, güzel haberler getirmişsin, herşeyin yolunda olmasına sevindim.

Herşeyin yolunda olması sevindirici canım, dikkat et kendine, sarı renk için ilk aylarda iyi değil diyorlar, aklında bulunsun, bebek sarılık olunca anlaşılmıyormuş, hastane çıkış setlerinde bile doktorlar sarı renge kızıyormuş, öyle duydum bende, diyenlerin yalancısıyım..

Mutlucum doğru olabilir ama 8 hafta önce ayrılmak, bebeğe sadece 2 ay bakabilmek demek...
Onu yapabileceğimi sanmıyorum.
Doğum zamanı biraz daha netleşince yeniden düşünmek lazım tabi.
Bakalım, inşallah herşey yolunda gider de, izne erken çıkıp evde yatmak zorunda kalmam :) Belim çook ağrıyor daha şimdiden :)

Maalesef Türkiye böyle...

Eşim askere gitmek zorunda olmasaydı ben de ücretsiz izin falan alacaktım... Ama şimdi çalışmak zorundayım ki, ev kiramı ödeyebileyim... Bebecikle aç kalmayalım...senağlama

Allahtan annem yakın oturuyor, bizleri nasıl büyüttüyse, benim bebğime de bakar...

günaydın güzel anneler Allah kolaylık versin çalışan arkadaşlara...
herkes iyidir inşallah iki gündür takip edemiyorum bayada birkmiş geçmiş okuyamadım fazla.
yorgun hissediyorum kendimi bikaçgündür ben hala oğluşumu hissedemedim 20. haftada ancak diyorlar ama ne bilim hisseden arkadaşlar çoğunlukta olduğu için biraz garip hissediyorum inşallah bende hissederim bebeğimi yaşadığınız güzel duyguyu bende yaşarım en kısa zamanda
bu arada kanal1 de Kağan Kocatepe konuk gebelikten bahsediliyor doğal olarak takip etmek isteyen varsa...a.s.

Bana ücretsiz izin vermezler büyük ihtimalle.
Çok yalvarır ağlarsam belki 1-2 ay :)
Şaka bir yana,4 aylık ücretli izin bile laf oldu, sen doğurucan biz napıcaz peki diye...
Bazen gözüm dönüyor, ayrılayım doğum iznim bitince diyorum ama hiç kolay değil...
Benim de annem bakacak, belki yardımcı olacak bir de kadın tutarız yanına.
Ama sanırım hayat boyu kalbim sızlayacak büyürken yanında olamadım diye.
Annem hala ağlar işe başladıktan sonra hissettiklerini anlatırken :)

Evet rahata alisinca zor olur herhalde tekrar baslamak...
Ama ise basladigim ilk sene yarim gün yani 4 veya 5 saat calismak istiyorum...

O bir sene gectikden sonrada normale dönerim diye düsünüyorum yani 8 saate...

Burda böyle bir yasa olmasaydi napardim bilmiyorum valla...
Burda cünkü bütün aile calisiyor yani annem felan...bakacak kimse yok yani...

Ya isden komple cikmam gerekirdi yada Bebegimi Türkiyeye Kayinvalidemin
yanin göndermem gerekirdi ama buna asla dayanamazdim....düsünmek bile istemiyorum
bu ihtimali...

canım evet valla hamilelik beni çok duygusallatırdı zaten öyleydim bide kuzumu görünce.mafoldumben.
dr beni sağolsun hastanede alıcak ayrıntılya yoksa dışarıda çok pahalı giremezdim bende.renkli bakıyorlar eyüp ekiciyi duydunmu bilmiyorum herkez ona gidiyor 360.milyon.çok pahalı.bizimide cd vericek tek eksiği renkli değil.olsun dedim bende o parayla bebeğime birşeyler daha alırım.sende konuş bir dr istersen ayrıntılya bakar belki hastanede.ben tetenos aşısı yaptırmıycam galiba çok ağırmış.bide dr istersen dedi çokta gerekli değilmiş.biizm bir dahaki kontrol 17 kaısm sanırım o zamanda şeker yüklemesini ister.zamanı geliyor çünkü.bence olmaz ikisini birleştirsen.

Arkadaşlar kusura bakmayın bu günlerde kafamdaki sıkıntılar yüzünden pek takip edemiyorum burayı.. İnşallah hepinizin hamileliği yolunda gidiyodur.. İnşallah herkesin keyfi yerindedir..

frambuazcığım bence ayrıntılı ultrasonun temiz çıkacak,,göreceksin bak!sen içini temiz tutmaya çalış...

frambuaz
kalbini ferah tut lütfen ve de bol bol dua et,eminimki herşey yolunda bebek çok sağlıklı,hiç canını sıkma,bak herşey nasıl iyi olucak tatlım

canım nolur üzme kendini.allahın izniyle inşllah birşey çıkmıycak ayrıntılıda.rabbim yardımcın olsun canım.

canim hic uzme tatli canini. bak hersey cok guzel olacak. sorun cikmayacak. moralini yuksek tut sen yeter.

Daha önce de yazmıştım ama arkadaşlar hepiniz iyi ki varsınız....
Yazdıklarınızla vediğiniz moralle biraz olsun rahatladım.. Desteğiniz beni o kadar duygulandırdı ki mesajlarınızı okuyup okuyup ağlıyorum günlerdir..:gitme:
İnşallah Allah'ın da izniyle hepimiz sağlııkla dünyaya getiririz bebeklerimizi..
Sizin bana destek olduğunuz gibi,Allah da dar zamanlarınızda size yardımcı olsun. :Saruboceq:

Canım inşallah sonuçların iyi çıkar..Beklemesi çok zor ama inşallah beklediğine değecek sonuçlar alırsın..

canım çok sağol.

canım çok sağol.sende güzel haberlerle dönüceksin emin ol.gönlünü freah tut canım.rabbim yardımcın olsun.

canım çok sağol.amin cümlemizin inşallah.aslında bebeklerin çoğu çikoltaya bayılır.senin bıdık inatçı galiba.

kuju meraba..ben nihayetinde hi,ssetim bebegimi hani sinir olurdum hissedemedim diye ama son bi kac gündür net ayırt edebiliorum.aynen göz seyirmesi gibi pıt pıt yapıor karnımın alt tarafında..eminim sanada yapıodur ama ayırt edemiosundur belki daha cok sessiz odada ve yatıp uzandıgında daha net hissediosun..

canım yaa ewt sen ilk hissettiğimizde paylaşalım demiştin senin için çooooook sevindim bu arada sonuçların da iyi çıkacak Allahın izniyle güzel canını hiç sıkma düşünme Rabbim büyük
bilmiyorumki canım belki dediğin gibidir ama ne öyle bi seğirme hissettim ne pıt nede gaz gibi olanlar varmış başlarda hiç biri olmadı ne yapalım bizimki nazlı biraz bekle diyor bana bebişlerimiz iyi olsunda ne zaman hissettirirse ozaman :ecrin_bebek:

kızlar merhaba ne zamandır uğrayamadım topiğe inşallah hepiniz iyisinizdir.dün doktordaydım bebişimin cinsiyetini öğrendim kızmış.ilk tahminim doğru çıktı çok sevindik.:lepi: birazdan tetanoz aşısını vurulmaya gideceğim kendinize iyi bakın.

ezgim hoşgeldin canım...
ben de bugün aklımdan geçirdim, kaç gündür göremiyorum diye...
demek prensesin oluyor, hayırlısı olsun, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
Anneciğinin mavileri erkek anneleri arasında paylaştırsan mı :)

canım çok sveindim bir prenses daha geliyor.allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin kızını.ben vurulmuycam aşı dr çok gerekli değil dedi ama sanırım sağlık ocağına gidiceksin bir sorarmısın ordakilere gereklimi diye.b,ide ğaır bir aşı olduğunu duydum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…