- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #17.701
kızlar günaydın.dün dr randevumuz vardı allaha şükür herşey yolunda dedi dr.kızımıda gördüm maşallah büyümüş.bu sefer daha duygusallaştım her bir tarafını görünce gene ağladım sevinçten.allahım hepsini kem gözlerden korusun.çikolatanın muiczesine inanın kızlar gene yiyip girdim ultr.bizimki kıpır kıpır.allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.bir dahaki randevunuz 17 kasım vede ayrınıtılı ultr.giricez.
Sizin isiniz zor kizlar ya...
Galiba cogunuz dogumdan bi kac ay sonra tekrar ise baslayacaksiniz...
Hem sizin icin zor olur hemde Bebek icin herhalde...
Cok sükür Almanyada bunula ilgili yasalar var...
Ben 2 yada 3 sene henüz karar vermedim dogum iznine ayrilacagim...
Sonra ayni isime dönecegim...cok sükürki böyle bir hak var burda...
kızlar günaydın.dün dr randevumuz vardı allaha şükür herşey yolunda dedi dr.kızımıda gördüm maşallah büyümüş.bu sefer daha duygusallaştım her bir tarafını görünce gene ağladım sevinçten.allahım hepsini kem gözlerden korusun.çikolatanın muiczesine inanın kızlar gene yiyip girdim ultr.bizimki kıpır kıpır.allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.bir dahaki randevunuz 17 kasım vede ayrınıtılı ultr.giricez.
canım dünden beri dinleniorum ewde yatıorum amniyosentezden sonra ilk 2 gün dinlenmek önemliymiş..neyseki bi sorunu yok su ana kadar..hareketlerini hissedemedim diye telaş ediodum ama son bi kac gündür net ayırt edebiliorum pıt pıtları..cok özel bi duygu..ama ne kızım ne oglum diye sewwbiliorum..galiba suan renklerimiz beyaz sarı turuncu...
ben de doğum izni yıllık izizn rapor ücretsiz izinleri birleştirip en az 15 ay bakmak istiyorum sağlıklı doğsunlarda napalım bir şekilde bakılacaklar sen 2-3 sene den sonra işe geri nasıl döneceksin rahata alışırsın valla :hulya:
canım evet valla hamilelik beni çok duygusallatırdı zaten öyleydim bide kuzumu görünce.mafoldumben.ne güzel canım görmüşsün bebeğini sağlık sıhhatle galiba kız anneleri daha duygusal :gitme: ayrıntılıya bende girsemmi bilemedim sen nerede gireceksin canım kaçıncı haftada girilirmiş sen tetnos aşınla şeker yüklemesini ne zaman yaptıracaksın ben en son17 eylülde gittim doktor bir ay sonra gel dedi ben biraz daha bekleyip şeker yüklemeyle birleştirsemmi diye düşünüyorum sizce sakıncası olurmu?
endişelenme canım öyle çok gördük ki risk görünüp birşey olmayan adı üstünde sadece risk var test teşhis koymuyor ben inanıyorum ki usg de herşey çok güzel çıkacak sen içini ferah tut miniğin de üzülmesin :teselli:
canımcım, ben de birkaç gündür geçmişi okuyamadığım için haberim yoktu.
çok geçmiş olsun...
detaylı ultrasona göre sonuçlarınız iyi çıkacak inşallah, üzmemeye çalış kendini nolur...
ben de yaptırıcam ayrıntılı ultrason, benim doktorum rutin olarak yapıyormuş 20.-24. haftalar arasında...
hiç birşey çıkmayacak inşallah, bir sürü arkadaşımızın başına geldi, hepsi ferahladılar çok şükür...
Dualarım seninle canım, Allah yardımcın olsun...
janım yaaaa....
üzülme sakın üzülüpte bebeğini etkileme...
detaylıya ne zaman gitceksin.
ben 24 ünde gidicem.iyi çıkıcaaaak merak etme sen...kuzucun iyi ikilin güzel çıkmıştı hiç bişi yok tamammı?
Canım hiiiç moralini bozma..Benim doktorum 2 li de risk görmeyince 3'lüye gerek görmedi...Hatta yapmamasını sordum..Dediki şuana kadar tüm hastalarımda bunu denedim 2 lide iyi çıkıp 3 lü de risk gördüklerimde sonucunda ayrıntılı ultrasonda hiçbirşeye rastlamadım..Bunun için hem kendi kafamı hemde sizin kafanızı karıştırmayı istemiyorum dedi..Açıkçası bende doktorun istememesinden hoşnut kaldım..Ne biliyim doktoruma çok güveniyorum çünkü...takma kafana nolurlmaz:
herşey normal çıkacak bak göreceksin
frambuazcığım bence ayrıntılı ultrasonun temiz çıkacak,,göreceksin bak!sen içini temiz tutmaya çalış...
geçmiş olsun benimde gözümden kaçmış bilmiyodum.. işte bende bu yüzden yaptırmıyorum.. elimizden bişey gelmemesi öyle beklemek çok strese sokuyo insanı.. sen içini ferah tut inşlah kötü bişet çıkmayacak.. Allah dogduktan sonra da bir zeval vermesin yarularımıza :Saruboceq:
Frambuaz geçen haftada yazmıştım, yine tekrarlıyorum, ayrıntılı ultrasondan sonra, herşey yoluna girmiş olacak, emin ol arkadaşım, ve bebeğin çok sağlıklı, seni de asla bırakmayacak, bak boş yere üzüyorsun kendini, kendinde diyeceksin o zaman, boşuna üzmüşüm ve üzülmüşüm diye, olumlu düşün, dualarım hep seninle arkadaşım..
frambuaz
kalbini ferah tut lütfen ve de bol bol dua et,eminimki herşey yolunda bebek çok sağlıklı,hiç canını sıkma,bak herşey nasıl iyi olucak tatlım
bu arada herkese tünaydın, simenayın mesajını okuyunca cok sinirlendim valla..
franbuaz canım , üzülme sakın 2li iyiyse ( çok detaylı okuyamadım) 3lüyü bosver. 3lünün yanılma payı cok yuksekmiş içini ferah tut . allahın izniyle hersey cok iyidir insallah
Frambuazcım üzülme canım benimde 3 lü testin sonucu çıktı ama almaya gitmedik daha.Aynı korku ve bekleyiş bugün bende de var ama Rabbime sığınıyorum o herşeyin en doğrusunu biliyor.Hakkımızda hayırlısı olsun....
canım nolur üzme kendini.allahın izniyle inşllah birşey çıkmıycak ayrıntılıda.rabbim yardımcın olsun canım.
Franbuaz kendini üzme bence , benim dr. ikili test iyiyse biz üçlü test yapmıyoruz ayrıntılı ultrason yapıyoruz sadece dedi.Zira 3 lü test hemen hemen 2 li testin tekrarı oluyormuş.Buradan da senin ya ikili test sonucunun yanlış olduğu yada üçlü testinin sonucunun yanlış olduğu sonucu çıkıyor bence...Ayrıca bunu söyleyen ve uygulayan istanbulun iyi hastanelerinden biri olduğu söylenen memorial olduğunu da belirtiyim...O yüzden aklına kötü şeyler getirme...
canim hic uzme tatli canini. bak hersey cok guzel olacak. sorun cikmayacak. moralini yuksek tut sen yeter.
herkese merhaba arkadaslarım..ben ani karar degişikligiyle bu sabah amniyosentez yaptrdım.biliosubnuz bi doktorum yaptıralım dedi digerii gerek yok dedi..benim içim rahat etmedi çünki bi kusku düşürdüler içime.ilk hastanede sonucum 155 te 1 risk cıkmıstı.digerinde 548 te 1 cıktı.bende iyi bi profesöre daha götürdüm bu iki tahlil sonucunuda gördü ve biz kötüsüne göre degerlendirmek zorundayız yaparsak iyi olur hem için rahatlar dedi.ve hemen amniyosenteze aldı.hiçbi acı hissetmedim ama psikolojik olarak cok koprkuorum..dinleniorum ewde.cok hafif sancı oluyo arada bi okadar..bir de bebegin beyninde kist süphelendi ama bunlar zamanla kaybolan kistler takip edicez dedi lütfen dualarınızı esirgemeyin..10 gün sonra sonucları alıcam..insallah pozitif sonuclar alırım..amniyosentez yaptıranda arsa lütfen bana yazsın
canım çok sağol.Cok şanslısın gerçekten, ben doğumdan 2 ay önce izine ayrılıyorum, doğumdan sonrada 6 ay iznim var, yani bebek 6 aylıkken falan işe geri dönecem, zor olacak bizim için..
Canımcım, gözün aydın, güzel haberler getirmişsin, herşeyin yolunda olmasına sevindim.
Herşeyin yolunda olması sevindirici canım, dikkat et kendine, sarı renk için ilk aylarda iyi değil diyorlar, aklında bulunsun, bebek sarılık olunca anlaşılmıyormuş, hastane çıkış setlerinde bile doktorlar sarı renge kızıyormuş, öyle duydum bende, diyenlerin yalancısıyım..
canım çok sağol.sende güzel haberlerle dönüceksin emin ol.gönlünü freah tut canım.rabbim yardımcın olsun.günaydın canım..gözünaydın bebişin gayet saglıklıymış allah nazarlardan korusun..inşallah bende sonucları alınca güzel haberlerle dönerim..ben daha hiçbişe almadım bebişime cinsiyet tam belli olsun diye bekliorum..insallah saglıkla kullanırsınız pembe cicileri..
canım çok sağol.amin cümlemizin inşallah.aslında bebeklerin çoğu çikoltaya bayılır.senin bıdık inatçı galiba.Canım görmüşsün meleğini, herşey de yolundaymış, gözün aydın...
Maaşallah, Allah hep böyle güzel haberlerini almayı nasip etsin.
Benim bıdığın umrunda değil çikolata falan, bana benzemiş, tatlı sevmiyor, hiç istifini bozmadan yatıyor valla :)
kuju meraba..ben nihayetinde hi,ssetim bebegimi hani sinir olurdum hissedemedim diye ama son bi kac gündür net ayırt edebiliorum.aynen göz seyirmesi gibi pıt pıt yapıor karnımın alt tarafında..eminim sanada yapıodur ama ayırt edemiosundur belki daha cok sessiz odada ve yatıp uzandıgında daha net hissediosun..günaydın güzel anneler Allah kolaylık versin çalışan arkadaşlara...
herkes iyidir inşallah iki gündür takip edemiyorum bayada birkmiş geçmiş okuyamadım fazla.
yorgun hissediyorum kendimi bikaçgündür ben hala oğluşumu hissedemedim 20. haftada ancak diyorlar ama ne bilim hisseden arkadaşlar çoğunlukta olduğu için biraz garip hissediyorum inşallah bende hissederim bebeğimi yaşadığınız güzel duyguyu bende yaşarım en kısa zamanda
bu arada kanal1 de Kağan Kocatepe konuk gebelikten bahsediliyor doğal olarak takip etmek isteyen varsa...a.s.
canım çok sağol.amin cümlemizin inşallah.aslında bebeklerin çoğu çikoltaya bayılır.senin bıdık inatçı galiba.
kuju meraba..ben nihayetinde hi,ssetim bebegimi hani sinir olurdum hissedemedim diye ama son bi kac gündür net ayırt edebiliorum.aynen göz seyirmesi gibi pıt pıt yapıor karnımın alt tarafında..eminim sanada yapıodur ama ayırt edemiosundur belki daha cok sessiz odada ve yatıp uzandıgında daha net hissediosun..
kızlar merhaba ne zamandır uğrayamadım topiğe inşallah hepiniz iyisinizdir.dün doktordaydım bebişimin cinsiyetini öğrendim kızmış.ilk tahminim doğru çıktı çok sevindik.:lepi: birazdan tetanoz aşısını vurulmaya gideceğim kendinize iyi bakın.
acaba kimekaydirigubbakcemile3Allah Allah kime benzemiş acaba :kedi:
canım çok sveindim bir prenses daha geliyor.allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin kızını.ben vurulmuycam aşı dr çok gerekli değil dedi ama sanırım sağlık ocağına gidiceksin bir sorarmısın ordakilere gereklimi diye.b,ide ğaır bir aşı olduğunu duydum.kızlar merhaba ne zamandır uğrayamadım topiğe inşallah hepiniz iyisinizdir.dün doktordaydım bebişimin cinsiyetini öğrendim kızmış.ilk tahminim doğru çıktı çok sevindik.:lepi: birazdan tetanoz aşısını vurulmaya gideceğim kendinize iyi bakın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?