2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

güle güle kullanırsınız inşallah biz henüz karar vermedik ama bende henüz oda yapmayacağım 1-2 yaşlarına gelsin o zaman ayırırız odasını senin beşik DEMSA GROUP adrestekimi ama galiba büyümüyor çok kısa süreli kullanım için gibi geldi bana.

Ben bebek odası alacagım cunku esyalarını koyacak yerim yok... Bir de park yatak aldım... Odasının yerine halıfleks alacagım... Bir de yataklı kanepe koyacagım... Kanepe teyzesi ave anneannesi için...

Dogumdan 5 ay sonra işe başlayacağım ve eşimde askere gidecek, benim mesaim falan da çok oluyor, ondan dolayı annanne ve babanneye birer park yatak, birer set biberon falan alacagım...

Gitti paracıklarım:gitme:lülülülülülü

Merhaba Mutlucum, ve aleyküm selam, nasılsın bugun, nerelerdesin, bebişin nasıl?

sağol simenay iyiyim sen nasılsın bebişde iyi dünden beri kıpırmadımıyor gibi geçen hafta sol kaburgamın altı çok ağrıdı destekli uyuyordum bugün sağ tarafıma yattım galiba sol tarafım çok ezildi bugün daha iyiyim ağrım yok gibi.
sen nasılsın :CüvCüv: senin bebeğin :ecrin_bebek: nasıl?

Ayyy hakkaten dalga geçer gibi olmuş, bende hala kendimi adapte etmedim, her an bir sürpriz daha olabilir diye, hayırlısı aryık napalım, sağlıklı olsunlarda, ben alışverişimi her iki cinsiyete de uyacak şeyler ve renklerde yapıyorum zaten :))
Sen nasıl oldun bu arada, yatıyor musun evde yoksa, bebiş iyi mi?

canım halıfleks sağlıklı olmayabilir toz tutar sen çok çalış annesi herşey bebiş için zemuszemus opuyorumnanaktan

Sizin isiniz zor kizlar ya...
Galiba cogunuz dogumdan bi kac ay sonra tekrar ise baslayacaksiniz...
Hem sizin icin zor olur hemde Bebek icin herhalde...

Cok sükür Almanyada bunula ilgili yasalar var...
Ben 2 yada 3 sene henüz karar vermedim dogum iznine ayrilacagim...
Sonra ayni isime dönecegim...cok sükürki böyle bir hak var burda...

kızlar günaydın.dün dr randevumuz vardı allaha şükür herşey yolunda dedi dr.kızımıda gördüm maşallah büyümüş.bu sefer daha duygusallaştım her bir tarafını görünce gene ağladım sevinçten.allahım hepsini kem gözlerden korusun.çikolatanın muiczesine inanın kızlar gene yiyip girdim ultr.bizimki kıpır kıpır.allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.bir dahaki randevunuz 17 kasım vede ayrınıtılı ultr.giricez.

canım halıfleks sağlıklı değil diye biliyorum bende toz açısından yerlerin parke ise ortaya küçük bi kilim at daha iyi olur

alışverişler başlamış kızlar.bende geçen hafta annemle aldım birşeyler.hastane çıkışı,tulum,annem battaniyelik yapıcak onun için kumaş vs.eşimlede çıtçıtlı badi aldık.ama malum mart ayına geldi için bizim doğumlar kısa kollu aldım ben badi.kışlık pembe şapka.bu ay buhar makinesi ve telsizini alıcam inşallah.

ben de doğum izni yıllık izizn rapor ücretsiz izinleri birleştirip en az 15 ay bakmak istiyorum sağlıklı doğsunlarda napalım bir şekilde bakılacaklar sen 2-3 sene den sonra işe geri nasıl döneceksin rahata alışırsın valla :hulya:

bende antibakteriyel halılardan almayı düşünüyorum.bide uyku seti alıcam onuda antibakteriyel alıcam.
bide geçen hafta çok cici bir nevresim takımı aldık kızıma.

canım dünden beri dinleniorum ewde yatıorum amniyosentezden sonra ilk 2 gün dinlenmek önemliymiş..neyseki bi sorunu yok su ana kadar..hareketlerini hissedemedim diye telaş ediodum ama son bi kac gündür net ayırt edebiliorum pıt pıtları..cok özel bi duygu..ama ne kızım ne oglum diye sewwbiliorum..galiba suan renklerimiz beyaz sarı turuncu...

Gunaydin kizlar........
hepinize guzel bir gun diliyorum.
bugun benim dogum gunum ve Allah tarafindan hayatimdaki en guzel hediye su an benimle birlikte. cok mutluyum kizlar.......

Merhaba kızlar nasılsınız?
Doğum günün kutlu olsun canımcımmm..Nice yıllaraa.s.

Ah canım ya, nasıl kanayan bir yarama parmak bastın...
Hayranım yurtdışındaki bu yasalara...
Benim doğum iznim 16 hafta
Doğumdan önce dayanabildiğim kadar dayanaıp, izinleri doğum sonrasında kullanmayı planlıyorum şimdilik.
Yapabilsem bile, bebek 3,5 aylıkken işe dönmem gerekiyor ki, şimdiden içim acıyor bunu düşündükçe...
Buradaki birçok arkadaş da benimle aynı durumda zaten, her aklıma geldiğinde bu koşullara lanet ediyorum senağlama

Son düzenleme:

Canımcım, bende iyiyim çok şükür, bebişte iyi teyzesi, ben hala bebek hareketlerini hissetmiyorum malesef, bunun dışında, aynı senin gibi sol kaburga ve belimin sol tarafı çok ağrıyor, neden olur acaba, sağda bişey yok ama sol taraf mahvediyor beni, otururken daha çok ağrıyor benim, büyük ihtimalle hamilelikten dolayı orası kesin de, esas nedenini merak ettim açıkçası, Rabbim hepimize sağlık sıhhat versin, gitti 4,5 ay, tam yarıdayız, geri kalan haftalarda çabuk geçecek gibi geliyor bana, birde bakmışız bebişler kucağımızda :))

ne güzel canım görmüşsün bebeğini sağlık sıhhatle galiba kız anneleri daha duygusal :gitme: ayrıntılıya bende girsemmi bilemedim sen nerede gireceksin canım kaçıncı haftada girilirmiş sen tetnos aşınla şeker yüklemesini ne zaman yaptıracaksın ben en son17 eylülde gittim doktor bir ay sonra gel dedi ben biraz daha bekleyip şeker yüklemeyle birleştirsemmi diye düşünüyorum sizce sakıncası olurmu?

günaydın canım..gözünaydın bebişin gayet saglıklıymış allah nazarlardan korusun..inşallah bende sonucları alınca güzel haberlerle dönerim..ben daha hiçbişe almadım bebişime cinsiyet tam belli olsun diye bekliorum..insallah saglıkla kullanırsınız pembe cicileri..

iyi olmana hepimizde sevindik ebru inşallah sonuçlarında iyidir hayırlısı sağlıklısı olsun cinsiyetinden önce sağlık önemlisi.

Merhaba kızlar nasılsınız?
Doğum günün kutlu olsun canımcımmm..Nice yıllaraa.s.

iyilik beknur sen nasılsın?

bosna doğuma son 3 hafta kalana kadar çalışınca bebek izne ayrıldığın 2-3 gün sonra doğrsa çok stres olurmuş anne kendini doğuma hazırlamak için en geç 6 hafta kala ayrılmak gerekiyormuş bende yeni öğrendim aslında8 hafta kala ayrılsak en ygunu galiba

canım 4,5ay 20. haftada doluyor galiba ben 20+3 gülüğüm hala arada hareket ediyor ilk kez tam olarak 20. haftama girdiğmde hareket etti 2 gündür hareket etmiyor sanırım 5ay bitince asıl hareketler başlayacak gibi, sola yatabiliyorsan dene bugün ağrım yok gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…