- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #17.681
merhaba herkese
selamün aleyküm mart annişleri
alışveriş yapmayamı başladı yoksa bazıları? opuyorumnanaktan
Arkadaşlar sizinle paylaşmak istediğim tavsiyelerim var..
Ben hafta sonu bebek alışverişi yaptım... çok değil ama hastane çıkışı ,tulum, badi, havlu alt açma falan aldık.. Gerçekten güzel şeyler var. yanlız olsam sanırım daha fazla alırdım :) Eşim engelliyor erken diye..Unkapanı haşim işcan geçidine gittik.. Ucuz..internetle aynı gibi... Bakarak almak daha iyi bence İstanbulda olan arkadaşlara tavsiye ederim.
Sonra bir bebek mobilya mağazasına girdik .. Bebek odaları 1800- 2000 tl .. iyi birşey .. Suntalamlar
900-1300 falan.. Biz odadan vaz geçtik.. Büyüyen beşiktente.. Şimdi indirime giren modharcarenin 2 kademeli ahşabı sağlıklı antibakteriyel beşiğini alacağız.. Birde yatak odasına geçici park yatak. İkeadan 6 ay önce aldığım sifonyer ve gardolap vardı..Bebek için değil normal..;onları eşimle süsleyeceğiz, çıkartmalar alacağız.. Duvar ve mobilyalar için . Allah nasip ederse 4-5 yaşında güzel ferrari arabalı çileğin mobilyasını istiyorum.Çok şirin. . Siz neler yapacaksınız arkadaşlar..
Arkadaşlar sizinle paylaşmak istediğim tavsiyelerim var..
Ben hafta sonu bebek alışverişi yaptım... çok değil ama hastane çıkışı ,tulum, badi, havlu alt açma falan aldık.. Gerçekten güzel şeyler var. yanlız olsam sanırım daha fazla alırdım :) Eşim engelliyor erken diye..Unkapanı haşim işcan geçidine gittik.. Ucuz..internetle aynı gibi... Bakarak almak daha iyi bence İstanbulda olan arkadaşlara tavsiye ederim.
Sonra bir bebek mobilya mağazasına girdik .. Bebek odaları 1800- 2000 tl .. iyi birşey .. Suntalamlar
900-1300 falan.. Biz odadan vaz geçtik.. Büyüyen beşiktente.. Şimdi indirime giren modharcarenin 2 kademeli ahşabı sağlıklı antibakteriyel beşiğini alacağız.. Birde yatak odasına geçici park yatak. İkeadan 6 ay önce aldığım sifonyer ve gardolap vardı..Bebek için değil normal..;onları eşimle süsleyeceğiz, çıkartmalar alacağız.. Duvar ve mobilyalar için . Allah nasip ederse 4-5 yaşında güzel ferrari arabalı çileğin mobilyasını istiyorum.Çok şirin. . Siz neler yapacaksınız arkadaşlar..
Merhaba Mutlucum, ve aleyküm selam, nasılsın bugun, nerelerdesin, bebişin nasıl?
canım nice mutlu yıllara.rabbim sağlıkla sıhhatle versin kucağına bebişini inşallah.Gunaydin kizlar........
hepinize guzel bir gun diliyorum.
bugun benim dogum gunum ve Allah tarafindan hayatimdaki en guzel hediye su an benimle birlikte. cok mutluyum kizlar.......
canım seninki gene iyi .. aynen banada en basta erkek daha sonra kız dediler..sonra ayrıntılı ultrasonda erkek görünüyo dediler sonra tekrar kız oldu sanki dalga gecer gibi insan sinir oluyo..ama suan gittiim doktor profersör ve tamkinli dawranıo cinsiyeti sorduk hiç söylemedi 20.haftayı bekliırum dedi.
Ben bebek odası alacagım cunku esyalarını koyacak yerim yok... Bir de park yatak aldım... Odasının yerine halıfleks alacagım... Bir de yataklı kanepe koyacagım... Kanepe teyzesi ave anneannesi için...
Dogumdan 5 ay sonra işe başlayacağım ve eşimde askere gidecek, benim mesaim falan da çok oluyor, ondan dolayı annanne ve babanneye birer park yatak, birer set biberon falan alacagım...
Gitti paracıklarım:gitme:lülülülülülü
Ben bebek odası alacagım cunku esyalarını koyacak yerim yok... Bir de park yatak aldım... Odasının yerine halıfleks alacagım... Bir de yataklı kanepe koyacagım... Kanepe teyzesi ave anneannesi için...
Dogumdan 5 ay sonra işe başlayacağım ve eşimde askere gidecek, benim mesaim falan da çok oluyor, ondan dolayı annanne ve babanneye birer park yatak, birer set biberon falan alacagım...
Sizin isiniz zor kizlar ya...
Galiba cogunuz dogumdan bi kac ay sonra tekrar ise baslayacaksiniz...
Hem sizin icin zor olur hemde Bebek icin herhalde...
Cok sükür Almanyada bunula ilgili yasalar var...
Ben 2 yada 3 sene henüz karar vermedim dogum iznine ayrilacagim...
Sonra ayni isime dönecegim...cok sükürki böyle bir hak var burda...
kızlar günaydın.dün dr randevumuz vardı allaha şükür herşey yolunda dedi dr.kızımıda gördüm maşallah büyümüş.bu sefer daha duygusallaştım her bir tarafını görünce gene ağladım sevinçten.allahım hepsini kem gözlerden korusun.çikolatanın muiczesine inanın kızlar gene yiyip girdim ultr.bizimki kıpır kıpır.allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.bir dahaki randevunuz 17 kasım vede ayrınıtılı ultr.giricez.
canım dünden beri dinleniorum ewde yatıorum amniyosentezden sonra ilk 2 gün dinlenmek önemliymiş..neyseki bi sorunu yok su ana kadar..hareketlerini hissedemedim diye telaş ediodum ama son bi kac gündür net ayırt edebiliorum pıt pıtları..cok özel bi duygu..ama ne kızım ne oglum diye sewwbiliorum..galiba suan renklerimiz beyaz sarı turuncu...Ayyy hakkaten dalga geçer gibi olmuş, bende hala kendimi adapte etmedim, her an bir sürpriz daha olabilir diye, hayırlısı aryık napalım, sağlıklı olsunlarda, ben alışverişimi her iki cinsiyete de uyacak şeyler ve renklerde yapıyorum zaten :))
Sen nasıl oldun bu arada, yatıyor musun evde yoksa, bebiş iyi mi?
Gunaydin kizlar........
hepinize guzel bir gun diliyorum.
bugun benim dogum gunum ve Allah tarafindan hayatimdaki en guzel hediye su an benimle birlikte. cok mutluyum kizlar.......
Sizin isiniz zor kizlar ya...
Galiba cogunuz dogumdan bi kac ay sonra tekrar ise baslayacaksiniz...
Hem sizin icin zor olur hemde Bebek icin herhalde...
Cok sükür Almanyada bunula ilgili yasalar var...
Ben 2 yada 3 sene henüz karar vermedim dogum iznine ayrilacagim...
Sonra ayni isime dönecegim...cok sükürki böyle bir hak var burda...
sağol simenay iyiyim sen nasılsın bebişde iyi dünden beri kıpırmadımıyor gibi geçen hafta sol kaburgamın altı çok ağrıdı destekli uyuyordum bugün sağ tarafıma yattım galiba sol tarafım çok ezildi bugün daha iyiyim ağrım yok gibi.
sen nasılsın :CüvCüv: senin bebeğin :ecrin_bebek: nasıl?
kızlar günaydın.dün dr randevumuz vardı allaha şükür herşey yolunda dedi dr.kızımıda gördüm maşallah büyümüş.bu sefer daha duygusallaştım her bir tarafını görünce gene ağladım sevinçten.allahım hepsini kem gözlerden korusun.çikolatanın muiczesine inanın kızlar gene yiyip girdim ultr.bizimki kıpır kıpır.allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.bir dahaki randevunuz 17 kasım vede ayrınıtılı ultr.giricez.
günaydın canım..gözünaydın bebişin gayet saglıklıymış allah nazarlardan korusun..inşallah bende sonucları alınca güzel haberlerle dönerim..ben daha hiçbişe almadım bebişime cinsiyet tam belli olsun diye bekliorum..insallah saglıkla kullanırsınız pembe cicileri..kızlar günaydın.dün dr randevumuz vardı allaha şükür herşey yolunda dedi dr.kızımıda gördüm maşallah büyümüş.bu sefer daha duygusallaştım her bir tarafını görünce gene ağladım sevinçten.allahım hepsini kem gözlerden korusun.çikolatanın muiczesine inanın kızlar gene yiyip girdim ultr.bizimki kıpır kıpır.allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.bir dahaki randevunuz 17 kasım vede ayrınıtılı ultr.giricez.
canım dünden beri dinleniorum ewde yatıorum amniyosentezden sonra ilk 2 gün dinlenmek önemliymiş..neyseki bi sorunu yok su ana kadar..hareketlerini hissedemedim diye telaş ediodum ama son bi kac gündür net ayırt edebiliorum pıt pıtları..cok özel bi duygu..ama ne kızım ne oglum diye sewwbiliorum..galiba suan renklerimiz beyaz sarı turuncu...
Merhaba kızlar nasılsınız?
Doğum günün kutlu olsun canımcımmm..Nice yıllaraa.s.
Ah canım ya, nasıl kanayan bir yarama parmak bastın...
Hayranım yurtdışındaki bu yasalara...
Benim doğum iznim 16 hafta
Doğumdan önce dayanabildiğim kadar dayanaıp, izinleri doğum sonrasında kullanmayı planlıyorum şimdilik.
Yapabilsem bile, bebek 3,5 aylıkken işe dönmem gerekiyor ki, şimdiden içim acıyor bunu düşündükçe...
Buradaki birçok arkadaş da benimle aynı durumda zaten, her aklıma geldiğinde bu koşullara lanet ediyorum senağlama
Canımcım, bende iyiyim çok şükür, bebişte iyi teyzesi, ben hala bebek hareketlerini hissetmiyorum malesef, bunun dışında, aynı senin gibi sol kaburga ve belimin sol tarafı çok ağrıyor, neden olur acaba, sağda bişey yok ama sol taraf mahvediyor beni, otururken daha çok ağrıyor benim, büyük ihtimalle hamilelikten dolayı orası kesin de, esas nedenini merak ettim açıkçası, Rabbim hepimize sağlık sıhhat versin, gitti 4,5 ay, tam yarıdayız, geri kalan haftalarda çabuk geçecek gibi geliyor bana, birde bakmışız bebişler kucağımızda :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?