2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

benimki 100% erkek aynen böyle gördüm ben bacaklar havada açmıştı heryerini oğluşumkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Teşekkür ederim, Simenay...
Ihlamur içtim dün akşam... Bir de katı meyve presi almıştım, onunla eşimle havuç ve greyfurt sıkıp karıştırdık, onu içtim:sinifsinif: Gerçekten tadı iğrençti... Tadı iğrenç olduğu için hemen beni iyileştirmesini bekliyorum...:bbo:
Iyyyk gerçekten tadı iğrençti...

benimki 100% erkek aynen böyle gördüm ben bacaklar havada açmıştı heryerini oğluşumkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Doktor bizede ayni böyle bir resim verdi...
hatta bizimkinin Pipisi biraz daha belirgin...kaydirigubbakcemile3

ama cevremdeki herkes sen yinede güvenme bekle daha felan diyip
moralimi bozuyorlar....:umursamaz:
halbuki iki doktora gittim ikiside erkek dedi...

milletin dedigi olsun bekleyelim bakalim daha...zemuszemus

Katı meyve presini hangi marka aldın, bende almayı düşünüyorum bir tane, hem ileride bebek içinde lazım olacak diye, şimdiden alayım diyorum, motor gücü yüksek mi senin aldığının, bazıları çok ses çıkarıyor, annemde var bir tane mutfak tezgahını sallıyor valla, o ne gürültü öyle yaa, ben beko da gördüm fiyatı da uygundu 150 tl, 800 watt idi.. onu mu alsam acaba?

canım artık güvenmeyecek bişeymi var pipiyi görmüşsünüz başka ne olacak orda öyle çıkıntı sinir oluyorum öyle konuşanlara bende

Ben 150 TL ye moulinex aldım. Gordion açıldığında oradaki teknoloji mağzasından aldım...
Ben tavsiye ederim, kirlenen her parça bulaşık makinesine giriyor... Diğerlerini bilmiyorum ama:sm_confused:

Bana doktorum hiç resim vermedi cinsiyetle ilgili, bende ekrana o kadar baktım anlayamadım açıkçası neyin ne oldugunu, kız dedi doktor, bakalım hayırlısı, ilk başta erkekti, şimdi kız diyor, inşallah değişmez, ama sana çevreden daha bekle diyenlere bende katılıyorum, çünkü 20. haftaya kadar her iki cinsiyetinde cinsel organları birbirine çok benziyor.

kızlar biz bugün doktora gidicez 2.düzey usg zamanımız geldi inşallah herşey yolundadır heyecanlıyım çok oğlumun organ gelişimide iyidir inşallah:Saruboceq::Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…