- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #18.101
bence ev mantısı varsa diğerlerine gerek bile yoookkkbenim akşama kaynanamlar gelio.çorba ev mantısı etli bezelye ve salata yapcam yeter inş.
hem öle mozaik demein hamile var canı çekio:CüvCüv:kaydirigubbakcemile3
anım ben şeker yüklemesini içimde tutamıyorum dr ye dedim oda o zaman hemen yarın gidip 2. saat kan testi yaptırıp bana sonuçları veriyorsun dedi...öyle oldu erken...dengesizlik var benim kan şekerimde...
tamam tamam kzımayın hemen sakinleştim mmm çok hklısınız akbull :):)) ya ne bileyim hamilelik bide tabi hasretin verdiği hassasiyetler birikiyor ... yaaa iyiki varsınız mevlam bu siteyi benim karşıma armağan olarak çıkarmış sanırım ...
hepinizden allah razı olsunn.....
dün yağmurda salyangozlarçıkmıştı bi tanesine yanlışlıkla bastım ezdim ve nasıl ağladım anlatamam ben bunu nasıl yaptım diye sanırım hamilelik bizi dah çok etkiliyor üzülmeden farklı abartılı bir ağlayışım vardı görülmeye değer :)))))))))))))))))))
kaydirigubbakcemile5
benim ilk doğumumda ben sançı odasında sançı çekerken benimki karşımdaki sandelyeye oturdu teselli bile etmedi,birde doğumhanede yapparsa diye korkuyorum...
Pötibör diyince canım Mozaik pastası çekti..Akşama eve gidince yapçam..(Şuraya bak yaa herkesin derdi farklı kimimiz kocalarımızın derdinde ben ise boğaz derdinde:roflol:
Bende istiyom mozaik pastaaa, yiyecek konusunu kapatın cadılar, canımız çekiyo, bi tarafımız şişecek şimdi :dilcikar:
ya mutlu utandırma ben açtım konuyu.ama sizde hakikaten bire açsada yazsam diye beklermişsiniz kızlar.nnasıl utanarak yazdım ama bide bana sor:kedi:kızlar sağolun ilgilendiğiniz için sütü kestim derken süt içmezsem yoğurt yiyorum meyve suyu içmem kendim sıkarım meyvemi illaki yiyorum ama hafta sonu hamurişi çekiyor canım kahvaltıda tutamıyorum kendimi öğlenede canım kızartma çekiyor haftasonları haftaiçi çalıştığım halde daha sağlıklı ve düzenli besleniyorum hafta sonu öğünüm 3e düşüyor çok yiyorum napayım ama artık çkolata filan yemem herhalde normalde 20. hafta bitene kadar 2,5kilo almak gerek biz tam iki katı aldık sanırım son 20haftada en az 10-15 kilo daha alırız gibi geliyor bana bende annem ablam almadı bende almıyorum diye herşeyi yiyordum turşu filan yemiyeyim bari cokacimcoook
selam kussebfilal burada acayip yağdı kızar çok güzel oldu bu arada avrupa onur ödülü aldı ankara gelin yolara bakın sanırsınız bi yerlerde şelale varda sular toplanıp yollara akıyor kaydirigubbakcemile3
bu arada gerçekten kim açmış konuyu kutlarız kim o cesaretli bizim kociş olmaz diyo başka bişey demiyor kaydirigubbakcemile3 anlayacağınız bizde 6-7ay yok çook nadir
bogulmayı onleyen yastık mı var akannehirkızlar ya bebeklerinize nasıl yastık alaçaksınız,şu boğulmayı önleyenlerdenmi,mikrofiber yastıkmı yoksa kaz tüyü yastıkmı? hangisini,,,?
evet çhiççonun var!böyle sünger gibi malzemeden üstü delikli delikli! bebişler çok terliyory o nedenle bana biraz terletir gibi geldi,sünger olduğu için birde kaz tüyü sağlıklı diyorlar,mikrofiberlerde terletmiyormuş! kafa karıştı!bogulmayı onleyen yastık mı var akannehir
naptın kız en sıraya mı soktun meyveleri!bi dışarı çıktım geldim gene yemek konusu açılmış kızlar.tıka basa doydum valla.dr beni mahvedicek adam kilona dikkat et diyo ben inat yapramış gibi ye babam ya.şimdide elmamı yedim yarım saat sonr amandalina bir saat sonrada elma yiycem tekrar.off obur oldum iyice.
bişey sorucam kızlar ben hamile kaldığımdan beri hazır puding vb. falan yemiyorum.şimdi canım pötibörlü pasta istedi ee oda hazır pudingle oluyor. ne yapıcam benakannehir
ya mutlu utandırma ben açtım konuyu.ama sizde hakikaten bire açsada yazsam diye beklermişsiniz kızlar.nnasıl utanarak yazdım ama bide bana sor:kedi:
Canım mozaikten bahsediyosan o pdung ile olmuyo..ama farklı bi çalışma yapıcaksan kakao süt ve un ile yap pudinginiiii
ben abtibakteriyel uyku seti alıcam.yastık almıycam hemen ilk etapta bebişleri yastakta yatırmıycaz zaten.
Yastik dediniz aklima geldi....
En cok korktugum seylerden birisi Bebegin yatarken kusumasi
benim bunu fark etmemem ve bebegin kendi kusdugundan bogulmasi...
Allah korusun ya...cok korkuyorum bundan...
Yastik dediniz aklima geldi....
En cok korktugum seylerden birisi Bebegin yatarken kusumasi
benim bunu fark etmemem ve bebegin kendi kusdugundan bogulmasi...
Allah korusun ya...cok korkuyorum bundan...
canıım inan cok sewindim..hadi gözünaydın..biliosun bende amniyosentez sonucunu bekliorum insallah bende iyi sonuclar alırım..bu arada senin risk faktörün kactı bana yazarmısın canım.benimnki 155 te 1 baska hastanede yaptrdıgım 548 te 1 risk ti.bunu yazarsan sewinirim.geçmişi okuyamadım hemen yazmak istedim.canım arkadaşlarım.amniyosentez sonucum için,bugün aradım(3 haftada çıktı)hastaneden alabilirsin dediler.şimdi geldim RABBİME ŞÜKÜRLER OLSUN TAHLİLİM TERTEMİZ ÇIKTI.kasım'ın 6 sına renkli ultrason için gün verdi,oğluşumu renkli olarak görecem..RABBİM tahlil bekleyen bütün arkadaşlarımın sonuçlarının tertemiz çıkmasını ve yüzlerinin daima gülmesini nasip etsin.çok mutluyum hepinizi öpüyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?