2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

bişey sorucam kızlar ben hamile kaldığımdan beri hazır puding vb. falan yemiyorum.şimdi canım pötibörlü pasta istedi ee oda hazır pudingle oluyor. ne yapıcam benakannehir

anım ben şeker yüklemesini içimde tutamıyorum dr ye dedim oda o zaman hemen yarın gidip 2. saat kan testi yaptırıp bana sonuçları veriyorsun dedi...öyle oldu erken...dengesizlik var benim kan şekerimde...

iyi yapmışsın için rahat eder

bak sakinleştin ne güzel içini ferah tut,bizden iyisini mi bulacaklar bak onlara bebiş de :ecrin_bebek: doğuruyoruz

ama ben pek duygusallaşmadım

kaydirigubbakcemile5

benim ilk doğumumda ben sançı odasında sançı çekerken benimki karşımdaki sandelyeye oturdu teselli bile etmedi,birde doğumhanede yapparsa diye korkuyorum...

ne rahatmış eşin uzak dursun daha iyi gibi

Pötibör diyince canım Mozaik pastası çekti..Akşama eve gidince yapçam..(Şuraya bak yaa herkesin derdi farklı kimimiz kocalarımızın derdinde ben ise boğaz derdinde:roflol:

kızlar yemeğin ben yedim rulo pastaları şiştim

Bende istiyom mozaik pastaaa, yiyecek konusunu kapatın cadılar, canımız çekiyo, bi tarafımız şişecek şimdi :dilcikar:

ben gibi elma salatalık yiyin ben öyle yaptım arkadaşlarımada alıştırıyorum

ya mutlu utandırma ben açtım konuyu.ama sizde hakikaten bire açsada yazsam diye beklermişsiniz kızlar.nnasıl utanarak yazdım ama bide bana sor:kedi:

Aranizda Star daki Papatyam dizisine bakan varmi?

O Erdemin karisi Fulyaya gicik oluyorumya...oda hamile güya simdi
dizi icabi...dogru düzgün bisey yemiyo, hamile diyeti yapiyormus...
Cegrek gelin diyorya öbürüde, harbi öyle...kaydirigubbakcemile3

Bide bize bakin...aksama hangi kalori bombasini götürsek diye düsünüyoruz...kaydirigubbakcemile3

bi dışarı çıktım geldim gene yemek konusu açılmış kızlar.tıka basa doydum valla.dr beni mahvedicek adam kilona dikkat et diyo ben inat yapramış gibi ye babam ya.şimdide elmamı yedim yarım saat sonr amandalina bir saat sonrada elma yiycem tekrar.off obur oldum iyice.

naptın kız en sıraya mı soktun meyveleri!

bişey sorucam kızlar ben hamile kaldığımdan beri hazır puding vb. falan yemiyorum.şimdi canım pötibörlü pasta istedi ee oda hazır pudingle oluyor. ne yapıcam benakannehir

Canım mozaikten bahsediyosan o pdung ile olmuyo..ama farklı bi çalışma yapıcaksan kakao süt ve un ile yap pudinginiiii

Yastik dediniz aklima geldi....
En cok korktugum seylerden birisi Bebegin yatarken kusumasi
benim bunu fark etmemem ve bebegin kendi kusdugundan bogulmasi...

Allah korusun ya...cok korkuyorum bundan...

ya mutlu utandırma ben açtım konuyu.ama sizde hakikaten bire açsada yazsam diye beklermişsiniz kızlar.nnasıl utanarak yazdım ama bide bana sor:kedi:

aaaa panbe açmış hiç beklemezdim senden delikafadulden

canım sağlık konusu bu tabi soracağız burası neden açılmış merak ettiklerimizi sorup merakımızı gidermek paylaşmak için

Canım mozaikten bahsediyosan o pdung ile olmuyo..ama farklı bi çalışma yapıcaksan kakao süt ve un ile yap pudinginiiii

yabende acıkmaya başladım demeyin artık
yada tarifini verin :icecream:

yan yatırıp sırtını destekleriz o zaman sorun olmaz çünkü bebek dönemez çok küçük

pembe kaç kilo aldın

geçmişi okuyamadım hemen yazmak istedim.canım arkadaşlarım.amniyosentez sonucum için,bugün aradım(3 haftada çıktı)hastaneden alabilirsin dediler.şimdi geldim RABBİME ŞÜKÜRLER OLSUN TAHLİLİM TERTEMİZ ÇIKTI.kasım'ın 6 sına renkli ultrason için gün verdi,oğluşumu renkli olarak görecem..RABBİM tahlil bekleyen bütün arkadaşlarımın sonuçlarının tertemiz çıkmasını ve yüzlerinin daima gülmesini nasip etsin.çok mutluyum hepinizi öpüyorum..

anım şu ya yatırma yastıkları var onlardan al onlar çok kullanışlı !hem bebeğin ilk zamanlarda kafa şeklinin düzgün olması için hem kustuğunda geri kaçmaması için genellikle yan yatırmak gerekir!bu yastık onu destekliyor...ben ilkimde çok rahat etmiştim onunla,sakladım bundda kullanaağım onu!
şundan bahsediyorum çanım:

Eklentiler

• $10213085_utx.webp
    13,1 KB · Görüntüleme: 44
canıım inan cok sewindim..hadi gözünaydın..biliosun bende amniyosentez sonucunu bekliorum insallah bende iyi sonuclar alırım..bu arada senin risk faktörün kactı bana yazarmısın canım.benimnki 155 te 1 baska hastanede yaptrdıgım 548 te 1 risk ti.bunu yazarsan sewinirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…