2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

canım para çekmem lazım bankadar ancak öğleden sonra akşam iş çıkışı gidebilirim.ne iyi olurdu beraber gitsek.

Seni çok iyi anlıyorum canım...
Ben kendimi en kötüsüne hazırlamaya çalışıyorum..
Onun için de kaç gündür mide bulantılarım tekrar başladı..
Kolay diil ama Allah yardımcımız olsun..

ohoo sukoyuverdin kızım yaaa...
mutlu hadi senle gidek..şurdan odtu dolmuşlarına binerik orda yimek yirik sonra alışberişimizi yapıp dönerik?

canım 260 istedi ben 360 diye duydum bide cd veriyormuş galiba.renkliydi dimi.çok pahalı geldi bana açıkcası.ben kendi dr gidicem siyah beyaz ama cd veriyor.

mutludanda ses çıkmadı bizimki birdahaki aya kaldı ozaman akşam gidemem evim çok ters yerde çünkü...

Canım bozma moralini, bişey çıkmayacak gör bak, bende atlattım o günleri biliyorsun, detaylı gir mutlaka, orda herşeyin yolunda olduğunu görüp rahatlayacaksın, strese sokma şimdi kendini..

CANIM COK SAGOL benneyaptımki
dedıgım gıbı ınsan hemen endıselenıyor, 4 boyutluya gırmek ıcın 20 haftalıga kadar beklemek zorundamıyım :sm_confused:
ama doktor daha ıyı anlayabılmek ıcın o zaman bakılmalı dedı.

handeozf,
Hiç üzülme bence...
Benim de üçlü testte durumum sana yakın... afp yüksek çıktı ama 2li sonucum iyiydi... Doktor ondan dolayı detaylı tarama dedi...
Bu da yetmez miş gibi başıma şu lanet domuz gribi çıktı...
Düşündükçe daha kötü oluyorsun, boşver arkadaşım hiiiç takma...

Canım bozma moralini, bişey çıkmayacak gör bak, bende atlattım o günleri biliyorsun, detaylı gir mutlaka, orda herşeyin yolunda olduğunu görüp rahatlayacaksın, strese sokma şimdi kendini..

cok sagol canım benim, iste daha girmeme zaman oldugu ıcın beklemek zor gelıo benneyaptımki

coook sagolun kızlar ıcımı rahatlattınız valla mafoldumben
iyi ki varsınız...
allahım hepımızı ve bebeklerımızı kotu seylerden korusun

sıkma canını içini ferah tut stres yapma göreceksin herşey yolunda gidecek, görürsün böyle taklalar atacak.

Herkese merhaba.
Sincap canım hemen panik yapma dur daha kesin bişey yok bence seninki bildiğimiz grip.
MEGRAYN canım gözün aydın allah gönlüne göre vermiş.
HANDEOZF canım kendini yıpratma bak doktorda söylemiş 2 lin normal diye ayrıntılıda için rahatlıycak inşallah.
ÜFFF yarın bende doktoro gidicem hepinizin dualarını bekliyorum büyük ihtimal üçlü taramam yapılacak allah hepizin yardımcısı olsun.

canım hiç üzme kendini..bende aynı seyleri yasadım.risk degerim1:548 di.doktorlar cok farklı düşünüyorlar biri gerek var amniyosenteze yaptıralım diyo..digeriyse gerek yok deyince içime bi kusku düştü..ve amniyosentez yaptrdım..emin ellerde yaptrrsan bi sorun olmuyo..ama iyiki yaptrmısım içim rahat edecek en azından..somuc beklıorum..kötüde bi his yok içimde cünki aileden gelen bişey olması gerekiomus..bak senin 2li testinde ii cıkmış..allah tan hepsi saglıklı aslında..

ccanım ben geleiym diyicem sana ama mümkün değil işte aslında benimde artık ufak tefek bişilere başlamm gerk daha bi mendil bile almadım :)

sağol canım....evet evet yavaş yavaş al bişiler...tüü kalıbınızdan utanın kızlar....
nese sizin bana işiniz düşer...
ya arkadaşım 630 da 1 bence düşük bir ihtimal 25 te 1 e bile amniosentez yapmıyo benim doktorum üzme sen canını fıstık...

a.s. slm canlarım nasılsınız herkes iyidir inşallah
geldimi üst üste geliyo çok kötü nezle oldum dünden beri felaket bi başağrısı hapşırmaktan karnıma kasılmalar giriyo mümkün olduğunca doğal yollardan kurtulmaya bakıyorum bu durumdan ilaç almak istemiyorum
geçmişi okuyamadım herkes güzel haberler alır inşallah
geçen günki olaydan bu yana akıntımında rengi değişti eşim duramıyo illa ptesi tekrar doktora gidelim diyo gidicez sanırım
bebeğimi görmüş olucam tekrar şimdilik durum bu teyzeleri sizlerde iyi olun güzel haberler alın bizide mutlu edin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…