- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #18.281
canım para çekmem lazım bankadar ancak öğleden sonra akşam iş çıkışı gidebilirim.ne iyi olurdu beraber gitsek.kız öğlen beraber gidekmi pembecik?
mutlucum bilmiyorumki kaç para bizimkiler ödüyoya hiç sormadım sadece doktorum onu önerdi 2.bir göz iyi olur dedi...
pembik benim öğle tatilim 12,30 da başlıyo buluşup gidek istersen...
kızlar merhaba,
bugun hiç ama hiç iyi degilim ve aglamaktan gozlerim kızardı senağlama
sabah kontrolumuz vardı, 3lu test sonucumuza doktorumuza gosterecektık, ama test sonucum, 1:630 cıktı benneyaptımki
ve bu benım moralımı ınanılmaz bozdu,
doktorum 2 lı testının sonucu cok ıyıydı o yuzden senden amnıyo sıvısı ıstemıcem, 6 kasımda detaylı ultrasona gırecegın ıcın orada zaten bır sorun cıkarsa hemen yaptırırız amnıyoyu dedı, ama iste bebek anne karnına dustugu anda o inanılmaz duyguyu hıssedıosun, ve kotu bır sey olabılme dusuncesı bıle sızı alt ust edebılıyor...
ayrıca cınsıyetını hala gostermedıgı ıcın , bugun kontrolde tekrar baktı ultrasona ıkıdır goruyorum bu ay fakat ıkısınde de hep yatıodu doktor bugun uyandırmaya calıstı karnımı durttu ama bacaklarını bır turlu acmadı
offf kızlar cok moralım bozuk senağlama
canım 260 istedi ben 360 diye duydum bide cd veriyormuş galiba.renkliydi dimi.çok pahalı geldi bana açıkcası.ben kendi dr gidicem siyah beyaz ama cd veriyor.Canım ankarada eyüp ekiciye gittim sakarya caddesinde yeri.Ücreti biraz pahalı 260 ytl ama en azından beklemedik.3 boyutluda bakıyor ultrason resimlerini ve 1 sayfa rapor veriyor bebekle ilgili.Cd vermiyor.Verse çok iyi olurdu aslında çünkü çok uzun süre izledik ekranda şimdi evde izliyor olmayı isterdim doğrusu...Kalp atışlarını falan dinletti şükürler olsun ....
yaa deme öyle parasız gidemmeki oaraya manyak indirim oluyor çünkü.ohoo sukoyuverdin kızım yaaa...
mutlu hadi senle gidek..şurdan odtu dolmuşlarına binerik orda yimek yirik sonra alışberişimizi yapıp dönerik?
kızlar merhaba,
sabah kontrolumuz vardı, 3lu test sonucumuza doktorumuza gosterecektık, ama test sonucum, 1:630 cıktı benneyaptımki
doktorum 2 lı testının sonucu cok ıyıydı o yuzden senden amnıyo sıvısı ıstemıcem, 6 kasımda detaylı ultrasona gırecegın ıcın orada zaten bır sorun cıkarsa hemen yaptırırız amnıyoyu dedı, ama iste bebek anne karnına dustugu anda o inanılmaz duyguyu hıssedıosun, ve kotu bır sey olabılme dusuncesı bıle sızı alt ust edebılıyor...
ayrıca cınsıyetını hala gostermedıgı ıcın , bugun kontrolde tekrar baktı ultrasona ıkıdır goruyorum bu ay fakat ıkısınde de hep yatıodu doktor bugun uyandırmaya calıstı karnımı durttu ama bacaklarını bır turlu acmadı
Canım hiç moralini bozma benimki 110 da 1 çıktı.Hemen amniyosentez sözleri geçmeye başladı.Ayrıntılıya girdik emin olmak için çok şükür doktor olumlu şeyler söyleyince gerek kalmadı.Sıkma canını.Ayrıntılıya gir birde bakalım....
mutludanda ses çıkmadı bizimki birdahaki aya kaldı ozaman akşam gidemem evim çok ters yerde çünkü...
Canım bozma moralini, bişey çıkmayacak gör bak, bende atlattım o günleri biliyorsun, detaylı gir mutlaka, orda herşeyin yolunda olduğunu görüp rahatlayacaksın, strese sokma şimdi kendini..
CANIM COK SAGOL benneyaptımki
dedıgım gıbı ınsan hemen endıselenıyor, 4 boyutluya gırmek ıcın 20 haftalıga kadar beklemek zorundamıyım :sm_confused:
ama doktor daha ıyı anlayabılmek ıcın o zaman bakılmalı dedı.
canım hiç üzme kendini..bende aynı seyleri yasadım.risk degerim1:548 di.doktorlar cok farklı düşünüyorlar biri gerek var amniyosenteze yaptıralım diyo..digeriyse gerek yok deyince içime bi kusku düştü..ve amniyosentez yaptrdım..emin ellerde yaptrrsan bi sorun olmuyo..ama iyiki yaptrmısım içim rahat edecek en azından..somuc beklıorum..kötüde bi his yok içimde cünki aileden gelen bişey olması gerekiomus..bak senin 2li testinde ii cıkmış..allah tan hepsi saglıklı aslında..kızlar merhaba,
ccanım ben geleiym diyicem sana ama mümkün değil işteaslında benimde artık ufak tefek bişilere başlamm gerk daha bi mendil bile almadım :)
cok sagol canım benim, iste daha girmeme zaman oldugu ıcın beklemek zor gelıo benneyaptımki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?