- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #18.801
selam arkadaşlar, bende artık inanılmaz hissediyorum. her sabah 6 buçukta oğlum uyandırıyor beni.. 7 de kalkana kadar kıpır kıpır.. gün içinde de aralıklarla devam ediyor.. babasıda hissediyor artık..dünyanın en güzel şeyiymiş..
Benimki bir şey yemeden hareket etmiyor, anası kılıklı, obur olacak sanırım. Babamız da ilk kez dün akşam hissetti, bu sabah kahvaltıda olmadığı için de kaçırdı, telefon edip kıskandırıyorum ben de.
Maaşallah yavrulara...
Hareket etse bir dert etmese bir dert. Hissetmediğimde ne yapıyor acaba diye düşünüyorum. :) Ara ara kasıklarıma ağrı giriyor bugün sanırım üşüttüm.
kızlar salı gününe randevumu aldım
salı hayırlısıyla bebeğimiz hakkında bişiler öğrenicez
kilosunu cinsiyetini filan
hakkında pek bilgi sahibi değilim şimdilik
hayırlısıyla hayırlı haberleri vericem inşallah
ama listeyi hala göremedim bir
Kızlar merhaba
Size bir şey sormak istiyorum, bebeğin hareketlerini dışarıdan hissedebiliyor musunuz? Ben, özellikle sabahları kahvaltıdan sonra çok fena tekme yiyorum. Konuşunca duruyor, konuşmayınca devam. :) Elimi karnıma koyduğumda bariz bir şekilde hissediyorum. Çok eğlenceliymiş bu
:)
Bu benim ufaklık. Daha net olanı vardı ama onu cdye yazmamış, baskı verdi.
arkadaşlar ; bizim bu haftalarda sırt üstü yatmamız sakıncalı mı? bebek oksijensiz kalıyomuş gibi şeyler duyuyorum.. ama bu haftalarda da oluyor mu?
Arkadaşlar buyrun size liste biraz araştırsanız bir kaç sayfa öncede bulabilirsiniz
Nilüferşah arkadaşımız sürekli listeyi güncelliyor hakkını yemeyelim lütfen selamlar
nılufercıgım
tırtıl kelebek----------------- cınsıyetı erkek
235gr
17 haftalık
Benim randevum 21 Kasım'da bekleyebileceğimi sanmıyorum, doktorum da özlersen arada uğra dedi, tabi ona da para lazım :)
Bu ayrıntılı ultrason meselesini hala anlamadım. Doktorum her gittiğimde organlarını inceliyor (ultrasonda organlar kırmızı, mavi falan oluyor ve seslerini dinliyor) Ve üç boyutluda inceliyor. Ayrıntılıdan bahsetmedi bana. Bir şey kaşırmam umarım 24. haftada gideceğim çünkü.
nülücüüüüm benim bebekleri de güncelleyebilirsin kızım 245 gr oğlum 217 gr olmuş teyzesi :))
benim oğlum sırt üstü yatınca acayip hareket etmeye başlıyor.. bende oksijensiz mi kalıyor acaba da ondan bu kadar hareket ediyor diye telaşlanıyorum.. demek öyle oluyomuşş.. ayy kıyamam ben oğluma..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?