2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Benimki bir şey yemeden hareket etmiyor, anası kılıklı, obur olacak sanırım. Babamız da ilk kez dün akşam hissetti, bu sabah kahvaltıda olmadığı için de kaçırdı, telefon edip kıskandırıyorum ben de.

Maaşallah yavrulara...

Hareket etse bir dert etmese bir dert. Hissetmediğimde ne yapıyor acaba diye düşünüyorum. :) Ara ara kasıklarıma ağrı giriyor bugün sanırım üşüttüm.

Aman dikkat et kendine, ayaklarını sıcak tut, üşütmek çok kötü oluyor, karnındaki ağrıya birde gaz eklenirse çok fena, ben çektim geçen hafta iyi biliyorum, gazın olursa rezene çayı iç iyi geliyor, ben doktoruma sordum, günde bir fincan içilebilir rahatlatır dedi, denemek istersen aklında olsun, ben de iyiyim evet çok şükür, yaramaz bir durum yok, kasım ayının ilk haftası ayrıntılı ultrasona girecem, zaman geçmek bilmiyor, bebişi özledim valla..

Benim randevum 21 Kasım'da bekleyebileceğimi sanmıyorum, doktorum da özlersen arada uğra dedi, tabi ona da para lazım :)

Bu ayrıntılı ultrason meselesini hala anlamadım. Doktorum her gittiğimde organlarını inceliyor (ultrasonda organlar kırmızı, mavi falan oluyor ve seslerini dinliyor) Ve üç boyutluda inceliyor. Ayrıntılıdan bahsetmedi bana. Bir şey kaşırmam umarım 24. haftada gideceğim çünkü.

Maşallah Canan senin ufaklığa, ayrıntılı ultrason dediğim, evet bütün organların tek tek incelenmesi oluyor, renkli ekranda ve cd kopyası veriyorlar, sen çok şanslıymışsın, her gittiğinde incelenip cd veriyorsa doktorun süper valla, benim 22. haftama denk geliyor işte, daha önce 16. haftada girmiştim ayrıntılıya, sende 24. haftada gideceğine göre hiç birşey kaçırmamış oluyorsun ama içim rahat etmez dersen doktoruna sor.

hadi güzel haberlerle gel inşallah...

bende hissediyorum hatta eşimde hissediyor dışardan...çokeğlenceli demi?

:)
Bu benim ufaklık. Daha net olanı vardı ama onu cdye yazmamış, baskı verdi.

ama biz göremedik.. ((((((

arkadaşlar ; bizim bu haftalarda sırt üstü yatmamız sakıncalı mı? bebek oksijensiz kalıyomuş gibi şeyler duyuyorum.. ama bu haftalarda da oluyor mu?

arkadaşlar ; bizim bu haftalarda sırt üstü yatmamız sakıncalı mı? bebek oksijensiz kalıyomuş gibi şeyler duyuyorum.. ama bu haftalarda da oluyor mu?

Evet bebek oksijensiz kalıyormuş, artık tamamen yan yatmaya alıştırın kendinizi diyorlar, özellikle sol tarafa yatarsak bebeğe giden kan akışı daha kolay gidiyormuş...

benim oğlum sırt üstü yatınca acayip hareket etmeye başlıyor.. bende oksijensiz mi kalıyor acaba da ondan bu kadar hareket ediyor diye telaşlanıyorum.. demek öyle oluyomuşş.. ayy kıyamam ben oğluma..

kızlar nasılsınız?ya ben hamile kaldığımdan bu yana et yiyemiyorum pek...aslında haftada en az 3 kez et yemeği yaparım ama yiyemiyorum,zaten sevmezdim iyice uzaklaştım...ne yapıcam ben yaa,zorla yiyiyorum ama ancak 3-4 yudum...bi sakıncası olurmu acaba bu durumun...

benimde ilk doktorumun ultrasonu 3 boyutluydu onunda 4 boyutlu usg den bi farkı yok aynı işlevi görüyorlar.4 lüsü biraz daha gelişmiş.
bu arada oğluşun ya futbolcu olcak yada kareteci falan:):):)şimdiden başlamış maşşallah hemen poponu kaşı:)nazar değmesin bizim cadaloz ne zaman meyve yesem başlıyo.

benim oğlum sırt üstü yatınca acayip hareket etmeye başlıyor.. bende oksijensiz mi kalıyor acaba da ondan bu kadar hareket ediyor diye telaşlanıyorum.. demek öyle oluyomuşş.. ayy kıyamam ben oğluma..

tam olarak öyle sayılmaz.çünkü ben kızımda bilinçsiz sabah uyandığımda sürekli sırt üstü uyanuıyordum öyle olsa şuan doğmmış olurdu gece bilinçsiz 4 saat sırtüstü yattığımızı düşünelim o zaman allah korusun bir çok bebeğin yaşamaması yada çoğunun özürlü olması lazım oksijensiz kaldıkları için ama bebeğe daha kolay oksijen ve kan akışının gitmesi için sol tarafa yatmayada alışmak lazım sürekli sola yatmaya çalışıyorum ama bilinçsiz bir şekilde sırtüstü yatmış buluyorum kendimi birazda kendimizi kasmayalım:)

GÜNAYDINNN GÜZEL ANNELERRRR

YİNE AÇILIŞI BEN YAPTIMMMM :):):) İLK MESAİYE BAŞLAYAN BEN OLUYORUM SANIRIM SABAH 8,00 :)::):):)

UMARIM GÜSEL HABERLER ALACAĞIMIZ NEŞE DOLU BİR GÜN OLURRR hihoyyythihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…