- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #18.761
ben ikili test yaptrmadım direk 3lü test yaptılar ve önce riskim 1:155 cıktı.sonra güvenemedim baska hastaneyede yaptrdım bu defada risk 1:548 cıktı.doktor biz yüksek riskli tahliline göre degerlendrmek zorundayz yaptralım deyince içimde rahat etsin diye yaptrdıma amniyosentez bu ayın sonu cıkacak sonuclar..CANIM benim ikili testimin sonucu cok iyiydi, yani biri 1:12800 digeri de 1:20212 gibi birseydi, bunda ki dusuk cıkınca, zaten 6 kasımda 4 boyutluya gıreceksın, o zmaan cok detaylı yapılıyor en ufak bır sorun gorurlerse o zaman zaten amniyo isteriz suanda gerek yok dedi...
Kime sorsam ilkin iyi cıkmıs, 4 boyutlu ultrasonda herhangı bır sorun varsa zaten cıkar dıyorlar...
Bilemedim bende acıkcası... :uhm:
ben ikili test yaptrmadım direk 3lü test yaptılar ve önce riskim 1:155 cıktı.sonra güvenemedim baska hastaneyede yaptrdım bu defada risk 1:548 cıktı.doktor biz yüksek riskli tahliline göre degerlendrmek zorundayz yaptralım deyince içimde rahat etsin diye yaptrdıma amniyosentez bu ayın sonu cıkacak sonuclar..
ben ikili test yaptrmadım direk 3lü test yaptılar ve önce riskim 1:155 cıktı.sonra güvenemedim baska hastaneyede yaptrdım bu defada risk 1:548 cıktı.doktor biz yüksek riskli tahliline göre degerlendrmek zorundayz yaptralım deyince içimde rahat etsin diye yaptrdıma amniyosentez bu ayın sonu cıkacak sonuclar..
sagol canım benimde içimde kötü bi his yok hayırlısı..ssk lı oldugum için hastane ödüyor onu..bide tıp fakültesinde yaptrdım..özelde degil yani..INSALLAH iyi cıkar canım senin sonucunda, içimizi iyi tutalım iyi olsun, ben buna cok inanırım, kotu dusunmeyelım ki bizden uzak olsun kaydirigubbakcemile5
amniyosentez cok pahalıymıs dıye duydum dogru mu :uhm:
kızlar baba adayları için bi site varmı???babamızı üye edelim istioruz
MERHABA KIZLAR NASILSINIZ
INSALLAH HERKESIN KEYFI VE BEBEKLERI IYIDIR BIZDE IYIYIZ COK SUKUR HERSEY YOLUNDA HERKESE IYI HAFTA SONLARI BEBEKLERINIZE IYI BAKIN a.s.
ayh yhaa ben bebekim ve odası için bişiler yapmak istiom ama bi taraftanda erken die frenliom kendimi.hergün alışveriş sitelerine bakıom içim gidio.off yhaa sabırda bi yere kdr
COK erken degıl mı pınarcım daha, bosver frenle kendını...
Biraz zaman geçsin, bu sure zarfında gez dolas, kafana yaz nerede ne var, zamanı gelınce alırsın, hem iyi bir piyasa araştırması yapmış olursun
tabi bu benim nacizane fikrimmm sositososito
içim içime sığmıo.herşei planladım nerdeyse ama daha çok erken offfakannehir:hulya:
aslında heveslenmenden daha normal birsey yok, ama zamana bırak, yetısır mı dıe de dusunme bence, cunku hersey kafanda planlı aslında...cnm haklısın bende farkındaım ama yok işte aklımı başka bişeye veremiom evdede aynıım.annemle günde iki defa bu konuyu konusuom kadında itiraf etmio ama bıktı bencekaydirigubbakcemile3
daha bebekim 5haftalıkken kız ve erkek için odalarını bile belirledik.3yıllık evliim.anne olmaktan daha erken kurdum ben bu alışveriş hayalini.okdr cici şeyler varki dayanmak çok zor.yrn kendime cicişler almaya çıkıcam.ama onada bakarım diom.
ikide bi ona ayırdıım odaya girip dolap şurda yatak şurda perdesi şöle diip duruom.hepsi kafamda hazır.ama doktorum bile alma hiçbişi 6.5aydan önce dedi:sinifsinif:.ayy saçmalıom belki ama napim yhaa.insanı telaş alıo böle işte yenede herşey yetişcekmi korkusu bile var bi taraftanda.:hulya:
ÇOK şekersin yaaa kaydirigubbakcemile3
ben bisiler almaktan cok suanda cinsiyetini ogrenmek ıcın sabırsızlanıyorum bi ogrenebilsemmm offf offf benimde icim icime sıgmıo ama zemuszemus
oda ayrı bi dert ben gecen hafta örendim kesin olarak erkek olduunu.ama emin bile deilim hala
resmini verdi ama ya yanlış göründüyse diorum hep.çevremdekilerde inanma son ayda bile deişio dio.üzülüom valla.şimdi mavi bişi alıcam sonra kız gelcek mavilerin içinekaydirigubbakcemile3 gecen kociş tarafı toplanmış bende gittim sakın bişi alma dr ne kdr erkek desede kız çıkabilir dediler.yani dr kesinde dese yenede şüphelenion yanılma payı var die hamile olmak çok zormuş:umursamaz:
canım benim,
benim bi arkadasıma doktor 8 aylıga kadar erkek dedı, dogdu kız cıktı kaydirigubbakcemile3
gerci cok istisnai bir durum ama...
bence sen yine de son aylara bırak hazırlıklarını ne olur ne olmaz dımı :lepi:
ben 6 da cıkıcam offff aklıma geldıkce sınır oluorum
zaten hıc calısasım yokkkk mafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?