2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ben ikili test yaptrmadım direk 3lü test yaptılar ve önce riskim 1:155 cıktı.sonra güvenemedim baska hastaneyede yaptrdım bu defada risk 1:548 cıktı.doktor biz yüksek riskli tahliline göre degerlendrmek zorundayz yaptralım deyince içimde rahat etsin diye yaptrdıma amniyosentez bu ayın sonu cıkacak sonuclar..

INSALLAH iyi cıkar canım senin sonucunda, içimizi iyi tutalım iyi olsun, ben buna cok inanırım, kotu dusunmeyelım ki bizden uzak olsun kaydirigubbakcemile5
amniyosentez cok pahalıymıs dıye duydum dogru mu :uhm:

Son düzenleme:

hayırlısıyla alacaksın sonuçlarını inş.içini ferah tut yeter kizemuszemus

INSALLAH iyi cıkar canım senin sonucunda, içimizi iyi tutalım iyi olsun, ben buna cok inanırım, kotu dusunmeyelım ki bizden uzak olsun kaydirigubbakcemile5
amniyosentez cok pahalıymıs dıye duydum dogru mu :uhm:
sagol canım benimde içimde kötü bi his yok hayırlısı..ssk lı oldugum için hastane ödüyor onu..bide tıp fakültesinde yaptrdım..özelde degil yani..

MERHABA KIZLAR NASILSINIZ
INSALLAH HERKESIN KEYFI VE BEBEKLERI IYIDIR BIZDE IYIYIZ COK SUKUR HERSEY YOLUNDA HERKESE IYI HAFTA SONLARI BEBEKLERINIZE IYI BAKIN a.s.

ayh yhaa ben bebekim ve odası için bişiler yapmak istiom ama bi taraftanda erken die frenliom kendimi.hergün alışveriş sitelerine bakıom içim gidio.off yhaa sabırda bi yere kdr

ayh yhaa ben bebekim ve odası için bişiler yapmak istiom ama bi taraftanda erken die frenliom kendimi.hergün alışveriş sitelerine bakıom içim gidio.off yhaa sabırda bi yere kdr

COK erken degıl mı pınarcım daha, bosver frenle kendını...
Biraz zaman geçsin, bu sure zarfında gez dolas, kafana yaz nerede ne var, zamanı gelınce alırsın, hem iyi bir piyasa araştırması yapmış olursun
tabi bu benim nacizane fikrimmm sositososito

cnm haklısın bende farkındaım ama yok işte aklımı başka bişeye veremiom evdede aynıım.annemle günde iki defa bu konuyu konusuom kadında itiraf etmio ama bıktı bencekaydirigubbakcemile3
daha bebekim 5haftalıkken kız ve erkek için odalarını bile belirledik.3yıllık evliim.anne olmaktan daha erken kurdum ben bu alışveriş hayalini.okdr cici şeyler varki dayanmak çok zor.yrn kendime cicişler almaya çıkıcam.ama onada bakarım diom.
ikide bi ona ayırdıım odaya girip dolap şurda yatak şurda perdesi şöle diip duruom.hepsi kafamda hazır.ama doktorum bile alma hiçbişi 6.5aydan önce dedi:sinifsinif:.ayy saçmalıom belki ama napim yhaa.insanı telaş alıo böle işte yenede herşey yetişcekmi korkusu bile var bi taraftanda.:hulya:

içim içime sığmıo.herşei planladım nerdeyse ama daha çok erken offfakannehir:hulya:

ÇOK şekersin yaaa kaydirigubbakcemile3
ben bisiler almaktan cok suanda cinsiyetini ogrenmek ıcın sabırsızlanıyorum bi ogrenebilsemmm offf offf benimde icim icime sıgmıo ama zemuszemus

aslında heveslenmenden daha normal birsey yok, ama zamana bırak, yetısır mı dıe de dusunme bence, cunku hersey kafanda planlı aslında...
kıyafet falan mınık mınık al ıstersen bence ama buyuk seylerı daha alma kaydirigubbakcemile5

ÇOK şekersin yaaa kaydirigubbakcemile3
ben bisiler almaktan cok suanda cinsiyetini ogrenmek ıcın sabırsızlanıyorum bi ogrenebilsemmm offf offf benimde icim icime sıgmıo ama zemuszemus

oda ayrı bi dert ben gecen hafta örendim kesin olarak erkek olduunu.ama emin bile deilim hala
resmini verdi ama ya yanlış göründüyse diorum hep.çevremdekilerde inanma son ayda bile deişio dio.üzülüom valla.şimdi mavi bişi alıcam sonra kız gelcek mavilerin içinekaydirigubbakcemile3 gecen kociş tarafı toplanmış bende gittim sakın bişi alma dr ne kdr erkek desede kız çıkabilir dediler.yani dr kesinde dese yenede şüphelenion yanılma payı var die hamile olmak çok zormuş:umursamaz:

canım benim,
benim bi arkadasıma doktor 8 aylıga kadar erkek dedı, dogdu kız cıktı kaydirigubbakcemile3
gerci cok istisnai bir durum ama...
bence sen yine de son aylara bırak hazırlıklarını ne olur ne olmaz dımı :lepi:
ben 6 da cıkıcam offff aklıma geldıkce sınır oluorum
zaten hıc calısasım yokkkk mafoldumben

cnm saol çok kolay gelsin sana umarım çbk geçer.ii çalışmalaropuyorumnanaktan

SLM KIZLAR BEN GELDıM.
ASıNAZ24 kızın olucakmış senin adına çok sevindim canım.ınşallah üçlü taramanda süper çıkar.
MUTLU03,SELKıE,SEYYALTANER,BERKEMM VE DıĞER ARKADAŞLAR BENıM ıÇıN DıLEKLERıNıZ ıÇıN ÇOOK TEŞEKKÜR EDERıM.
FRAMBUAZ canım ay çok sevindim yaa bak iyiki beklememiş gitmişsin ayrıntılıya için rahatlamıştır allah gönlüne göre versin canım.
SEYYALTANER geçmş olsun canım umarım eşinin kötü bişeyi yoktur bizide meraklandırma iyi haberlerini bekliyoruz.
BEYZADE123 endişelenme canım kist mist bişey kalmamıştır kendini üzme gönlünü ferah tut.
AYY ZELıŞCıM YAA GEÇ OLSUN GÜÇ OLMASIN ıNŞALLAH ÇARŞAMBA GÜZEL HABERLERLE GELıRSıN.
GZDATK üçlü taraman iyi çıkmış darısı benim ve diğer haber bekleyenlerin başına.

VEEE gelelim bana.CUMA doktordaydım beyfendi uyumuş yüzünü bile gçöstermedi.AY biz bir aydır bekleyelim onun yüzünü görmek için o yüz üstü eller açık ohhh gel keyfim gel şeklinde yatmış.DOKTOR bidahakine reçeli felan sür ekmeğe ye tatlıyı gel dedi.Neyse ultrasonda herşeyini ölçü şuan gayet iyi dedi.167 GR OLMUŞ.bende 63 kilo olmuşum.3 tarama için kanımıda verdim bide tsh la idar testim var SALI akşamüstü SONUÇLARI ALICAZ.Umarım onlarda iyi çıkar eh ondan sonra gerisi allah kerim.Kendime alışveriş yaptım kızıma dayanamadım beyfendiyede denizci zıbınıyla battaniye bide çıçıtlı badilerden aldım.Şimdilik benden bukadar kendinize iyi bakın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…