- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #18.821
günaydın janlarım
üçlü test sonucum çıkmış,kahvaltı yapıp çıkıcam hemen dua edin lütfen benim de herkesin de temiz çıksın inşallah
günaydın janlarım
üçlü test sonucum çıkmış,kahvaltı yapıp çıkıcam hemen dua edin lütfen benim de herkesin de temiz çıksın inşallah
günaydın kızlar...yaa bir kaç gündür oğlumun hareketlerini hissedemiyorum çok korkuyorumsenağlama
canım korkma arada öyle olur biraz çikilata ye bide çok üzülmezsen oturur vaziyetteyken öne doğru eğil accık sıkıştır bak nasıl paat diye yiyosun tekmeyi.
kızlar nasılsınız?ya ben hamile kaldığımdan bu yana et yiyemiyorum pek...aslında haftada en az 3 kez et yemeği yaparım ama yiyemiyorum,zaten sevmezdim iyice uzaklaştım...ne yapıcam ben yaa,zorla yiyiyorum ama ancak 3-4 yudum...bi sakıncası olurmu acaba bu durumun...
günaydın janlarım
günaydın janlarım
inşallah çok güsel haberler ile gelirsin canım
canım korkma aradabir oluyor öyle ama çok tereddütte kalmaktansa bi devlet hastaneside olsa git bi ultrasona gir rahatalrsın
gidicem canım doktora çok korkuyorum dua edin bizemafoldumbenmafoldumben
gidicem canım doktora çok korkuyorum dua edin bizemafoldumbenmafoldumben
Korku sebebin ne en başta neden 22 haftada olmana ragmen bazen hissetmemen normal psikolojini bozma ve sakin ol ...Güzel şeyler düşün yoksa bebeğini de üzersin artık duyguları gelişmeye başladı ve onunlada konuşabilirsin ...Ama korkma yı bir kenara at yoksa üzülen sen olursun
CANIM DULARIMIZ SENİNLE AMA ÖNCE İÇİNİ Bİ FERAH TUT ORDA STRESE SOKMA YEĞENİMİZİ , GİDER GÖRÜR RAHATALRSIN HEM ÖZLEMİŞSİNDİR ZATEN :d BAK BEN BUNU YAZARKEN B,İLE BİZİMKİ KIPIRDAMAYA BAŞLADI TEYZECİM ÜZME KUZENİMİ DİYOR O DİNLENİYOR BAK GÖR NASILDA ATACAK KALBİ PITIR ĞITIR DOKTORU GÖRÜNCE DİYOR :d:d::d
SIKILMA CANIM OLUR ARADA BİR BÖYLE SEN UYURKEN HAREKETLENİYORDUR
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?