2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
CANIM BENIm bızımkıler aynı kafadan, bende kontrole gıttıgımde pazartesı uyuyordu :)
cinsiyetini goremedık, doktord a dedıkı 3lu test sonucuna bakarken, tekrar bakarız cınsiyetine, neyse carsamba gunu sonucu alıp tekrar gıttım, gitmeden once guzel bir kahvaltı yaptım, randevudan once cıkolata yedim bana mısın demedi yine bacaklarını sıkı sıkı kapatmıs uyuyordu opuyorumnanaktan
cok inatcı cıktı yaaaa, biz 4gozle onları gormeyı bekleyelım onlar yangelıp yatsınlarrr sırnaşık şey
hele bir dogsun buyusun anlatacam ona yaptıklarını :asigim:

oyy maaşallah bebişler büyüyor çok şükür yaa dikkat ettim de benim oğlum haftasına göre kilolu mu ne sizinkilere kıyaslıyorum da 16+6 sın sanırım 167 gr benim 17+6 da 260 gr dedi 1 hafta da 100 gr almaz heralde :uhm: diğer arkadaşların bebişleri de daha küçük tosun paşa geliyor heralde kaydirigubbakcemile3

test sonuçların iyi çıkar inşallah Rabbim bebişlerimizi korusun cicilerini de güle güle giysin minik prens zemuszemus

ayy cinsiyetini ilk öğreneceğimiz zaman bizimki de öyle yaptı yatmış yüzüstü sıpa ben de nasıl seviniyordum öğreneceğiz diye senin gibi bir sürü çikolata yemiştim ama foss neyse ki benim dr 2 haftada bir çağırıyor da bi dahakine öğrendik kaydirigubbakcemile3

kızlar galiba en büyük benim oğlum 510 gr :) ben dayanamadım oğlumun beşiğini aldım

beniim geçen kontrolum 3 hafta evveldi ve o zaman kilo vs söylemedi dr acele etme dedi hatta :)
benimkiler ikiz ya ondan birazcık daha ufak sizinkilere göre sanırım..
çarşamba günü ayrıntılı ultrasona giricem bakalım şimdilik bi kız bi oğlan gibiler ama bakalım kesin olarak öğreneceğiz kısmetse çarşamba günü..
ayrıca ben dayanamıyorum çoookkk alışveriş yaptım yapıyorum da..sonlara doğru ağırlaşıcam size göre, bir de aerken doğum riskim daha fazla ya o yüzden alabildiklerimi alıyım şimdiden dedim..
senin tosun oğluna da kocaman maşallah..Allah bağışlasın size inşallah..

seninde oğlun güle güle kullansın beşiğini:ecrin_bebek: ben dün tetanos aşısı oldum kolum inanılmaz ağrıyor yaa

evet çok ağrı yapıyormuş yaa.ben en son lis hazırlıkta oldum...olmam gerekiyor..ilk bebekte yapılmaıştı ama o zaman demekki önçeki aşının etkisi duruyordu...13 sene olmuş aşağı yukarı aşı vurunmayalı...bana dr 5 . ayını doldurduktan sonra dedi,,,şimdi 27 ekimde gideeğim ona,ondan sonrada aşıyı der herhalde sonrada ayrıntılı ultrasona gireçeğim zaten..

kızlar salı gününe randevumu aldım
salı hayırlısıyla bebeğimiz hakkında bişiler öğrenicez
kilosunu cinsiyetini filan
hakkında pek bilgi sahibi değilim şimdilik
hayırlısıyla hayırlı haberleri vericem inşallah
ama listeyi hala göremedim bir

ben bursada 2 yerle görüştüm, biri 550TL dedi diğeri 150TL dedi..hatta 150 diyene bu bahsettiğimiz aynı şey dimi diye sordum şüphelenip..arada ciddi bi fark var sonuçta..sonra 550 diyen 2 saatten biraz fazla sürer dedi, 150 diyen yarım saat 45 dk lık bişi dedi ve bebeğin tüm organları tek tek inceleniyo işte farklı bi şekli yok bu ultrasonun dedi..kafam allak bullak olmakla beraber 150 TL diyene gidicem çarşamba kısmetse..hem bebeklerimi net görelim hem şu cinsiyetleri %100 belli olsun istiyorum..

kızlar neyden bahsedionus ben anlamadım benim dr 4hafta sonra gel dedi.22+3denk gelio.ama ne olcaını sölemedi ztn bende hiç bişi sormuom bebekimi görünce heyecan yapıom.ne bakcak ne olcak anlamadım.

tatlım benim görüştüğü yerlerden bir tanesi bu ayrıntılı ultrasona 22. haftaya kadar girilmeli sonra girilmemeli dedi bilgi verirken..22+3 ayrıntılı için geç olabilir,istersen bi araştır..ama dr un zaten ayrıntılı çekicem dememiş zaten..bana dr bu ultrasona girmesen de o haftalarda detaylı incelenmesi lazım bebeklerin,ben burada bakarım demişti,bakarsın senin de dr uzuuuuunnn uzuuuuunnnn bakacaktır bebeğine o yüzden öle demiştir..sen kafanı karıştırma..dr un ne diyorsa onu yap, güzel şeyler dile ve düşün..inşallah hakkında hayırlısı olsun..

3lü testi riskli çıkanları doktor 2. düzey usg ye yönlendiriyo canım. Onu konuşuyoduk..
Ama 22. haftada ne muayenesi var onu ben de bilmiyorum

canım ayrıntılı ultrason için bir olumsuzluk gerekmiyor ben kendi isteğimle ve doktorumun da desteğiyle ikili test de üçlü test de yaptırmadım..nedeni hem düşünce şeklim hem de bebeklerin ikiz olmasıydı..düşünce biçimim şu: Allah'ım hiç birimize göstermesin inşallah bana doktor bu bebekler hasta da dese şu an kıyamam onlara ben ve doğururum mutlaka,asla feda edemem..zaten kaderimde özürlü bi çocuk büyütmek varsa (Allah korusun) bebeklerimi sağlıkla doğururum ama bişi (kaza,hastalık vs) neden olur ve o çocuk hasta, özürlü olur..o zaman evladımı atmayacağıma göre şimdi de vazgeçemem..ben böyle düşündüm en başından beri..Allah ne verirse evlat benim evladım ve başımın üstüde yeri var..eminim sizler için de böyledir durum..
bir de benim bebeklerim ikiz ve doktorumuz test sonuçları olumsuz da çıksa bu olumsuzluğun hangisine ait olduğunu bilemeyiz dedi..bu da benim fikrimi tetikledi ve yaptırmadım ikili ya da üçlü test..ayrıntılıya da illa gir demedi doktor ama görüntüleri çok net olacağından ben güzel bir anı olsun diye o ultrasonu çektirmek istiyorum ve kısmetse çarşamba günü gireceğiz..

bak canım yukarda uzun uzun yazdım..sen de sakın canını sıkma, moralini bozma..bilmem kaç yüzde 1, bilmem kaç binde 1 ihtimaller için hamileliğini ızdıraba çevirme..inşallah hepimiz vakitlice ve sağlıklı bebekler getiricez dünyaya..ben buna çooookkk inanıyorum..

ayh yhaa ben bebekim ve odası için bişiler yapmak istiom ama bi taraftanda erken die frenliom kendimi.hergün alışveriş sitelerine bakıom içim gidio.off yhaa sabırda bi yere kdr

ben de seninle aynı durumdayım tatlım ve bebekler ikiz olduğundan malesef erken doğum ve son zamanlarda ağırlaşma riskim sizlere göre çok yüksek bunları da düşünüp kendimi sanırım biraz gaza getirdim ve mobilya siparişlerini verdim..bir sürü de cici aldım..Allah kısmet ederse daha da alacağım..sen de ufak tefek bişiler beğendikçe al..neden kendini bu duygudan mahrum edesin ki?inşallah alışverişlerimiz daim, bebeklerimiz sağlıklı olur..

inşallah hayırlı haberler alırsın tatlım..ben de bir liste falan göemedim..yok heralde..

-JALE-,HANDEOZF çook teşekkür ederim canlarım.
HANDEOZF CıM MERAK ETME GÖRÜRSÜN CıNSıYETıNı YETERKı SAĞLIKLI OLSUN.
-JALE- 260 gr maşallah maşallah allah nazarlardan saklasın ben kontroldayken 16+5 tin canım.Yarın allahın izniyle 17 haftalık olicez.

Arkadaşlar buyrun size liste biraz araştırsanız bir kaç sayfa öncede bulabilirsiniz
Nilüferşah arkadaşımız sürekli listeyi güncelliyor hakkını yemeyelim lütfen selamlar

:Saruboceq:
CANIM 4 BOYUTLUYA 7 KASIMDA GIRECEGIM, AMA COK ONEMLI O BENIM ICIN CUNKU 3LU TESTIM DE RISK 1:630 CIKTI INSALLAH IYI CIKAR 4 LU ULTRASON :Saruboceq:
PEKI SEN NE ZAMAN GIRECEKSIN :uhm:

inşallah iyi haberler alırsın benimde 2 li taramada sonuçlarım çok iyiydi trisomy 18 birden 3 lü taramada 1:114 e düşdü çok korktum halada korkuyorum eski doktorumuzu aradık
2liniz çok iyidi neden 3 lü yaptırdınız dedi 3 lü 2 liden sonra kafa karıştırmakdan başka bişey değil dedi 28 inde bakalım randevumuz var 4 lü usg için umarım her şey yolunda olur bunun psikolojisi çok berbat içimde kıpırdadıkca ağlayasım gelir allah her şeyin hayırlısını versinsenağlama

Kızlar merhaba

Size bir şey sormak istiyorum, bebeğin hareketlerini dışarıdan hissedebiliyor musunuz? Ben, özellikle sabahları kahvaltıdan sonra çok fena tekme yiyorum. Konuşunca duruyor, konuşmayınca devam. :) Elimi karnıma koyduğumda bariz bir şekilde hissediyorum. Çok eğlenceliymiş bu

Merhaba Canan, nasılsın? Ne güzel hareketlerini hissetmeye başlamışsın, bende hala tık yok, arada seğirme şeklinde bişeyler hissediyorum o kadar, senin bebiş epey hareketli anlaşılan :))

selam arkadaşlar, bende artık inanılmaz hissediyorum. her sabah 6 buçukta oğlum uyandırıyor beni.. 7 de kalkana kadar kıpır kıpır.. gün içinde de aralıklarla devam ediyor.. babasıda hissediyor artık..dünyanın en güzel şeyiymiş..

Canım iyiyim çok şükür. Sen de iyisin bildiğim kadarıyla yazamasam da takip ediyorum. Küçük küçük hareketler hissediyordum da iki üç gündür tekmeliyor. Çok aceleci sanırım, çıkmaya çalışıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…