- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #18.861
kızlar çok hastayım ben.,k, gün rapor verdi dr.boğaz ağrısı ve grip.
Bu arada cumartesi günü kızıma ilk kıyafetlerini aldım kızlar, Tavsiye ederim bücürük mağazalarında geçen senenin ürünlerinde %70 indirim var, ben bir ceket aldım mor, bir etek aldım kızıma kahverengi fırfırlı birde elbise aldım askılı pembe çiçekli hepsi 27 milyon tuttu...Ama hepsi 1 yaşında giyebileceği kıyafetlerrrr
Bu arada cumartesi günü kızıma ilk kıyafetlerini aldım kızlar, Tavsiye ederim bücürük mağazalarında geçen senenin ürünlerinde %70 indirim var, ben bir ceket aldım mor, bir etek aldım kızıma kahverengi fırfırlı birde elbise aldım askılı pembe çiçekli hepsi 27 milyon tuttu...Ama hepsi 1 yaşında giyebileceği kıyafetlerrrr
Beknurcum güle güle giysin melek kızın :)
Ben de nihayet oğlumun ilk kıyafetlerini aldım.
Geçen hafta bahsi olmuştu, Mothercare'in Kozyatağı'ndaki outletine gittik.
Oğluma bir polar, bir kargo pantolon, bir de t-shirt aldık, 0-3 ay için :)
Nasıl giydiricem onları bilmiyorum ama babası çok beğendi, ben de kıramadım.
Bir de iç çamaşırı olarak giyeceği kolsuz ve kısa kollu tulumlardan aldık 3'er tane.
Erkek bebekler için çok fazla çeşit kalmamıştı ama fiyatlar çok uygun.
yok canım o kadar öldüresiye sıkıştırmadım
pembedusler kızlar çok hastayım ben.,k, gün rapor verdi dr.boğaz ağrısı ve grip.
beknur bu arada cumartesi günü kızıma ilk kıyafetlerini aldım kızlar, tavsiye ederim bücürük mağazalarında geçen senenin ürünlerinde %70 indirim var, ben bir ceket aldım mor, bir etek aldım kızıma kahverengi fırfırlı birde elbise aldım askılı pembe çiçekli hepsi 27 milyon tuttu...ama hepsi 1 yaşında giyebileceği kıyafetlerrrr
Beknurcum güle güle giysin melek kızın :)
Ben de nihayet oğlumun ilk kıyafetlerini aldım.
Geçen hafta bahsi olmuştu, Mothercare'in Kozyatağı'ndaki outletine gittik.
Oğluma bir polar, bir kargo pantolon, bir de t-shirt aldık, 0-3 ay için :)
Nasıl giydiricem onları bilmiyorum ama babası çok beğendi, ben de kıramadım.
Bir de iç çamaşırı olarak giyeceği kolsuz ve kısa kollu tulumlardan aldık 3'er tane.
Erkek bebekler için çok fazla çeşit kalmamıştı ama fiyatlar çok uygun.
::):):):):):
geçmiş olsun canım bol bol dinlen aslında gidip benimde doktordan rapor isteyesim var eşimi çok özledim cuamdan yanına gidip onu evci çıkarsam güsle bi haftasonu tatili ypsak geliboluda diye
evet cnaım mağazada yüzde yetmiş net indirim varmış bende bu akşam gidceğim ümraniyedeki mağazalarına bebeişin sağlıklı günlerde giysin inşallah aldıkalrını
ya bu hamilelik çok güsel yaaa...acaip kullanıyorum...benim normalde patronum çok sinirli ve dengesiz ama hamile olduğumu söylediğimden beri hiç tartışmadık dikkatli davranıyor...bugün çekte problem vardı hata yapmışım hiçbirşey demedi tekrar yazdım merdivenleri 2 kez inip çıkmıştım nefes nefese kalmıştım iyimisin dedi iyiyim asansör bozukta çok yoruldum dedim..tamam sen çıkma ben aşağı iner imzalarım dedi...saolsun artık iyi bana karşı
saolasın canım benim..ümraniyede mağazaları neredeee?
Ya bu hamilelik çok güsel yaaa...Acaip kullanıyorum...benim normalde patronum çok sinirli ve dengesiz ama hamile olduğumu söylediğimden beri hiç tartışmadık dikkatli davranıyor...Bugün çekte problem vardı hata yapmışım hiçbirşey demedi tekrar yazdım merdivenleri 2 kez inip çıkmıştım nefes nefese kalmıştım iyimisin dedi iyiyim asansör bozukta çok yoruldum dedim..tamam sen çıkma ben aşağı iner imzalarım dedi...saolsun artık iyi bana karşı
beknur ne güzel şanslısın ama normal durumdada sana iyi davransa daha güzel olr tabi, ben bizim müdüre söylemedim zaten ona uçuranlar olmuştur
HAKLISIN VALLA ::):):
BU ARADA BİZ EŞİMLE İLK ÖĞRENDİĞİMİZDNE BU YANA SÜREKLİ HERKESE SÖYLÜYORUZ NASILSIN DİYENE HAMİLEYİM DİYORUM YANİ :d:d:d::d
ve aleyküm selammm alkisalkisalkis:CüvCüv:
:CüvCüv: :CüvCüv:
:CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv:
merhabalarrrrrrrrrrrrrrr
selamün aleyküm herkese......
:teytey:
:teytey: :teytey:
:teytey: :teytey: :teytey:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?