- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #18.901
Saol cnm inşallah çabuk geçer su çok içiyorum hep içerdim zaten sanırım şimdi dahada çok içmem gerekiyor şu krem beni zorladı biraz sadece iğrenç bişey uzun enjektör gibi bişey içime sokup ilacı içeriye yerleştirmek gerekiyor korkumdan yarım saatte zor yaptım dün gece oğluşum iyi olsunda Allah hepimizin bebişlerine sağlık versinCanım çok geçmiş olsun, büyük bir korku yaşamışsın gerçekten. Neyse ki korkulan olmamış, Allah bir daha yaşatmasın.
Enfeksiyon ve sancılar da en kısa zamanda geçer umarım, bol bol dinlen sen...
Hepimizin birbirimize sık sık söylediğimiz gibi, bol su içmeyi de ihmal etme :)
Slm arkadaşlar herkese güsel bir hafta diliyorum. hafta sonunu giremedim iki hafta önce doktorum bana akıntımdan dolayı antibiyotik vermişti kullandım bi kutu fakat akıntım geçmedi cuma günü sancı ve akıntı iyice çoğaldı c. tesi de bi ara altıma işediğimi sandım koştum tuvalete çamaşırım bembeyaz doktorumu aradım bana çabuk gel bebeğin suyu gidiyor olabilir dedi o an yaşadığım korkuyu sanırım anlayabiliyorsunuzdur nasıl gittiğimi hatırlamıyorum bile kızlar kliniğe beni muayeneye aldılar oraya kocaman bir ışık bide elinde vakvak ı görünce eyvah dedim öyle bir bağırdım ki gözlerimden yaşlar akıyor inanılmaz cnm yandı neyseki su değil enfeksiyonmuş 3 4 gün istirahat verdi antibiyotik vajinal krem ama hala inanılmaz sancım var şimdi bişeyler yemek için kalktım tekrar yatıcam.
Zeynep cim saol cnm umarım bende de çabuk geçer bende seni öpüyorum cnmmsj ımı okudum mu?Canım geçmiş olsun. Benim bi arkadaşımda da oldu aynen böyle ama ilaçlarını içti rapor aldı dinlendi ve hiçbişeyi kalmadı. Seninde öyle olacak üzülme sakın. Öpüyorum çok
Tamam cnm bende bakarım çarşamba akşamı.Okudum cnm ama evden giremedim o yüzdende ekleyemedim seni. Çarşamba akşamı inşallah bakıcam.
selkiecim et hamilelikte çok çokk önemli
bizim bi yakınımız hamileliğinde yeteri kadar et ve yumurta yemediği için
bebeği doğduğunda çok problem yaşadıklar, şuan 1 yaşında ama hala uğraşıyorlar
bağışıklık nerdeyse sıfır :sinifsinif:
aman bu konu çok önemli zorla da olsa yemelisin ..
ben daha demir hapına başlamadım..nezaman başlanıyo onaaa??
Kızlar,
Karın civarında küçük küçük sivilce çıkan oldu mu hiç?
Bir de bacaklarım şişti gibi, özellikle sağ bacağım zorluyor... Başka bacaktan çeken kimse var mı?
Slm arkadaşlar herkese güsel bir hafta diliyorum. hafta sonunu giremedim iki hafta önce doktorum bana akıntımdan dolayı antibiyotik vermişti kullandım bi kutu fakat akıntım geçmedi cuma günü sancı ve akıntı iyice çoğaldı c. tesi de bi ara altıma işediğimi sandım koştum tuvalete çamaşırım bembeyaz doktorumu aradım bana çabuk gel bebeğin suyu gidiyor olabilir dedi o an yaşadığım korkuyu sanırım anlayabiliyorsunuzdur nasıl gittiğimi hatırlamıyorum bile kızlar kliniğe beni muayeneye aldılar oraya kocaman bir ışık bide elinde vakvak ı görünce eyvah dedim öyle bir bağırdım ki gözlerimden yaşlar akıyor inanılmaz cnm yandı neyseki su değil enfeksiyonmuş 3 4 gün istirahat verdi antibiyotik vajinal krem ama hala inanılmaz sancım var şimdi bişeyler yemek için kalktım tekrar yatıcam.
zeynepcim cok gecmiş olsun canım kendine dikkat et sakın iş yapma ewde sadece ıstırahat et..Okudum cnm ama evden giremedim o yüzdende ekleyemedim seni. Çarşamba akşamı inşallah bakıcam.
pardon berkem bu mesaj san tekrar cok gecmiş olsun..zeynepcim cok gecmiş olsun canım kendine dikkat et sakın iş yapma ewde sadece ıstırahat et..
sağolasın arkadaşımya zorla yiyiyorum yaaa,böyle tiksine tiksine,,, :çok üzgünüm: ya nasıl yapıçam bilmiyorum ki o et varya yutana kadar sanki sakızlaşıyor o dereçe yani,,,
Allah ta yardımçısı olsun yakınınızın...görüntüsü bile yetiyor...
slm kızlar biz geldik oğluşumla nasısınız bakim biz bol bol dinleniyoruz
yiyiyoz içiyoz yatıyoz kaydirigubbakcemile3
sizlerde değişiklik varmı umarım herkes çok iyidir
slm kızlar biz geldik oğluşumla nasısınız bakim biz bol bol dinleniyoruz
yiyiyoz içiyoz yatıyoz kaydirigubbakcemile3
sizlerde değişiklik varmı umarım herkes çok iyidir
Yaz saol cnm Allah hepimizin bebişlerini korusun ..BERKEMM geçmiş olsun.dikkatli ol canım dilerim biran önce geçer.
EFECRıN hoşgeldiniz.özledik sizi.yatın tabii bende aynen senin gibiyim valla.oğluşun nasıl?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?