2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Saol cnm inşallah çabuk geçer su çok içiyorum hep içerdim zaten sanırım şimdi dahada çok içmem gerekiyor şu krem beni zorladı biraz sadece iğrenç bişey uzun enjektör gibi bişey içime sokup ilacı içeriye yerleştirmek gerekiyor korkumdan yarım saatte zor yaptım dün gece oğluşum iyi olsunda Allah hepimizin bebişlerine sağlık versin

Canım geçmiş olsun. Benim bi arkadaşımda da oldu aynen böyle ama ilaçlarını içti rapor aldı dinlendi ve hiçbişeyi kalmadı. Seninde öyle olacak üzülme sakın. Öpüyorum çok

günaydım 2010 anneleri...ben 2009 şubat annelerindenim...bebeğim için almış olduğum bazı eşyaları satmayı düşünüyorum..bunlar arasında hamile iken kullandığım angelsound doppler (bebeğin kalp atışlarını dinliyorsunuz), weewell wma 290 bebek telsizi, tiny love activitot oyun adası, tiny love sunny stroll,erkek bebek için denizci kapı süsü (büyük boy), dönence vb. çok az kullanılmış ürünler var...(zaten bebeğim 8 aylık düşünün yani)...yarı fiyatına vereceğim...isteyen olursa özel mesaj atabilir....

ya zorla yiyiyorum yaaa,böyle tiksine tiksine,,, :çok üzgünüm: ya nasıl yapıçam bilmiyorum ki o et varya yutana kadar sanki sakızlaşıyor o dereçe yani,,,
Allah ta yardımçısı olsun yakınınızın...görüntüsü bile yetiyor...

ben daha demir hapına başlamadım..nezaman başlanıyo onaaa??

ben 15. haftamdan bu yana kullanıyorum çanım...

Kızlar,
Karın civarında küçük küçük sivilce çıkan oldu mu hiç?

Bir de bacaklarım şişti gibi, özellikle sağ bacağım zorluyor... Başka bacaktan çeken kimse var mı?

yok bende öyle sivileler..ama arada tek çıkıyor ertesiğ gün geçiyor,,,yağlanmaktan kaynaklanıyor olabilir...sonuçta o kadar yağa alışkın değildir karın bölgendeki ildin,yada hormonlardan olabilir...
baçaklarımda ayakta kaldığım zaman özellikle bileklerimde çok şişme oluyor...ondan sonra ağrı yapmaya başlıyor...kötü bir durum aslında tuzlu falan tuketmeiyoru ama bebeğin baçaklara giden damarlara baskı yapmasından kaynaklanabiliyormuş bu durum...

ay geçmiş olsun çanım inşallah bir daha yaşamazsın....

Canım cok gecmis olsun. Allah acil sifalar versin. Insallah en kisa zamanda duzelirsin.....

slm kızlar biz geldik oğluşumla nasısınız bakim biz bol bol dinleniyoruz
yiyiyoz içiyoz yatıyoz kaydirigubbakcemile3
sizlerde değişiklik varmı umarım herkes çok iyidir

sağolasın arkadaşım

bende biçok şeyi zorla yiyorum
napalım bebiklerimiz için sabretmemiz lazım

canımcım hoşgeldiniz :)
ohh keyfinize bakın valla oğlunla, tadını çıkarın bugünlerin...
evde olmak çok güzel gerçekten, bütün gün canının istediğini yiyebiliyorsun :)
ben bu dağ başında pek muzdaribim de bu konudan :)

BERKEMM geçmiş olsun.dikkatli ol canım dilerim biran önce geçer.
EFECRıN hoşgeldiniz.özledik sizi.yatın tabii bende aynen senin gibiyim valla.oğluşun nasıl?

Canım,
Çok geçmiş olsun...
Sonuçta sen ve bebek iyi iseniz, sorun yok demektir...
Allah kolaylık versin:1hug:

KESKE bende yatabılsemmm , oluyorum yorgunluktan, hep uykum varrrr mafoldumben
ve hic ama hic calısmak ıstemiyorum mafoldumben
kıymetını bıl evde oturmanın efecrin, iyi istirahtler canım :hulya:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…