- 13 Ağustos 2009
- 1.404
- 5
- 116
- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #18.881
Selkie demir hapı kullanıyor musun? Baklagil yiyor musun?
Etten çok az da olsa yiyebilmen lazım bir de...
Sadece hayvanlarda bulunan bazı proteinler var, onları alabilmek için 3-4 yudum yeter... Diğerlerini bitkisel proteinlerden alman lazım... Baklagil gibi...
Ve kan düzeyi için demir hapı...
selkiecim et hamilelikte çok çokk önemlidemir hapı kullanıyorum çanım bende açnak o kadar yiyebiliyorum zorla 3-4 yudum...
baklagil yiyiyorum,,onu seviyorum...
ama etle başım dertte...!!!
dikakt et doğumdan sonra hepsinin acısını birden çıakrmasın :)
bence sen patronunun adını flan koy jest olsun diye ki aranız hep böyle gitsin :):):)::)):):):)
beknur ne güzel şanslısın ama normal durumdada sana iyi davransa daha güzel olr tabi, ben bizim müdüre söylemedim zaten ona uçuranlar olmuştur
hı hı benim ki geçici bi şans, 4,5 ay kadar sefasını süriyim baariii :)
bence sende söle senin ağzından duyarsa daha ii olur..seninki de problemlimi
ben daha demir hapına başlamadım..nezaman başlanıyo onaaa??
ben dün bebikime picama takımı aldım çok cücellllll....walla eklicem eklicem eve gidince resim çekmeyi unutuyorum yaf.
güle güle giysin insallah bebisin canım benimmm zemuszemus
bende dun chicco ya gittim coook güzel seyler vardı ama anormal pahalı yaaa :sinifsinif:
bir body 50 tl falan :1shok:
bende 3 aydan itibaren günde 1 kez solüsyon şeklinde alıyorumben daha demir hapına başlamadım..nezaman başlanıyo onaaa??
ya evet benimdeoldu karnımdaKızlar,
Karın civarında küçük küçük sivilce çıkan oldu mu hiç?
Bir de bacaklarım şişti gibi, özellikle sağ bacağım zorluyor... Başka bacaktan çeken kimse var mı?
Kızlar,
Bir de bacaklarım şişti gibi, özellikle sağ bacağım zorluyor... Başka bacaktan çeken kimse var mı?
Slm arkadaşlar herkese güsel bir hafta diliyorum. hafta sonunu giremedim iki hafta önce doktorum bana akıntımdan dolayı antibiyotik vermişti kullandım bi kutu fakat akıntım geçmedi cuma günü sancı ve akıntı iyice çoğaldı c. tesi de bi ara altıma işediğimi sandım koştum tuvalete çamaşırım bembeyaz doktorumu aradım bana çabuk gel bebeğin suyu gidiyor olabilir dedi o an yaşadığım korkuyu sanırım anlayabiliyorsunuzdur nasıl gittiğimi hatırlamıyorum bile kızlar kliniğe beni muayeneye aldılar oraya kocaman bir ışık bide elinde vakvak ı görünce eyvah dedim öyle bir bağırdım ki gözlerimden yaşlar akıyor inanılmaz cnm yandı neyseki su değil enfeksiyonmuş 3 4 gün istirahat verdi antibiyotik vajinal krem ama hala inanılmaz sancım var şimdi bişeyler yemek için kalktım tekrar yatıcam.
Geçmiş olsun cnm benimde sağ bacağımda 1 aydır kasılma var bazan yürürken çok zorlanıyorum magnezyum kullanıyormusun.Kızlar,
Slm arkadaşlar herkese güsel bir hafta diliyorum. hafta sonunu giremedim iki hafta önce doktorum bana akıntımdan dolayı antibiyotik vermişti kullandım bi kutu fakat akıntım geçmedi cuma günü sancı ve akıntı iyice çoğaldı c. tesi de bi ara altıma işediğimi sandım koştum tuvalete çamaşırım bembeyaz doktorumu aradım bana çabuk gel bebeğin suyu gidiyor olabilir dedi o an yaşadığım korkuyu sanırım anlayabiliyorsunuzdur nasıl gittiğimi hatırlamıyorum bile kızlar kliniğe beni muayeneye aldılar oraya kocaman bir ışık bide elinde vakvak ı görünce eyvah dedim öyle bir bağırdım ki gözlerimden yaşlar akıyor inanılmaz cnm yandı neyseki su değil enfeksiyonmuş 3 4 gün istirahat verdi antibiyotik vajinal krem ama hala inanılmaz sancım var şimdi bişeyler yemek için kalktım tekrar yatıcam.
Saol Hande cim Allah hiçbirimize yaşatmasın bu sıkıntıları bebişlerimiz herşeyden önemli.cok cook geçmiş olsun, umarım en kısa surede iyilesirsin, kendine ve bebegine iyi bak..opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?