2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

demir hapı kullanıyorum çanım bende açnak o kadar yiyebiliyorum zorla 3-4 yudum...
baklagil yiyiyorum,,onu seviyorum...
ama etle başım dertte...!!!

demir hapı kullanıyorum çanım bende açnak o kadar yiyebiliyorum zorla 3-4 yudum...
baklagil yiyiyorum,,onu seviyorum...
ama etle başım dertte...!!!
selkiecim et hamilelikte çok çokk önemli
bizim bi yakınımız hamileliğinde yeteri kadar et ve yumurta yemediği için
bebeği doğduğunda çok problem yaşadıklar, şuan 1 yaşında ama hala uğraşıyorlar
bağışıklık nerdeyse sıfır :sinifsinif:

aman bu konu çok önemli zorla da olsa yemelisin ..

dikakt et doğumdan sonra hepsinin acısını birden çıakrmasın :)

bence sen patronunun adını flan koy jest olsun diye ki aranız hep böyle gitsin :):):)::)):):):)

yok patronum zaten erkek...ama yinede koymam sırf jest olsun diye onun ismini...çünkü düşünsene işte hep onun ismini duy evde hep onun ismi bana artık fenalık gelir yani :)

beknur ne güzel şanslısın ama normal durumdada sana iyi davransa daha güzel olr tabi, ben bizim müdüre söylemedim zaten ona uçuranlar olmuştur

hı hı benim ki geçici bi şans, 4,5 ay kadar sefasını süriyim baariii :)
bence sende söle senin ağzından duyarsa daha ii olur..seninki de problemlimi

ben dün bebikime picama takımı aldım çok cücellllll....walla eklicem eklicem eve gidince resim çekmeyi unutuyorum yaf.

hı hı benim ki geçici bi şans, 4,5 ay kadar sefasını süriyim baariii :)
bence sende söle senin ağzından duyarsa daha ii olur..seninki de problemlimi

bizimkide izini raporu hiç sevmez canım o görmüştür anlamıştır artık, ben artıık doğum izni ücretsiz izin derken dönüşte inşallah burada çalışmam

ben dün bebikime picama takımı aldım çok cücellllll....walla eklicem eklicem eve gidince resim çekmeyi unutuyorum yaf.

güle güle giysin insallah bebisin canım benimmm zemuszemus
bende dun chicco ya gittim coook güzel seyler vardı ama anormal pahalı yaaa :sinifsinif:
bir body 50 tl falan :1shok:

Kızlar,
Karın civarında küçük küçük sivilce çıkan oldu mu hiç?

Bir de bacaklarım şişti gibi, özellikle sağ bacağım zorluyor... Başka bacaktan çeken kimse var mı?

ben daha demir hapına başlamadım..nezaman başlanıyo onaaa??
bende 3 aydan itibaren günde 1 kez solüsyon şeklinde alıyorum
Kızlar,

Bir de bacaklarım şişti gibi, özellikle sağ bacağım zorluyor... Başka bacaktan çeken kimse var mı?
ya evet benimdeoldu karnımda
acaba çatlakların habersisi mi :çok üzgünüm:

Kızlar,

Karnımda görünen birşey yok. Sadece bazen iyice gerilmeye başladığını hissedip, bir pehlivan özeniyle yağlanıyorum :)

Bacaklarım şiş gibi değil ama sol kalçamdan bacağıma yayılan bir ağrı var son günlerde. Dün yürüyüş yaparken, sonlarına doğru çok zorlandım hatta. Baskı yapıyorlar desem, hala küçücükler, bilemedim. Kontrolümüze son 5 gün kaldı, ha gayret...

Slm arkadaşlar herkese güsel bir hafta diliyorum. hafta sonunu giremedim iki hafta önce doktorum bana akıntımdan dolayı antibiyotik vermişti kullandım bi kutu fakat akıntım geçmedi cuma günü sancı ve akıntı iyice çoğaldı c. tesi de bi ara altıma işediğimi sandım koştum tuvalete çamaşırım bembeyaz doktorumu aradım bana çabuk gel bebeğin suyu gidiyor olabilir dedi o an yaşadığım korkuyu sanırım anlayabiliyorsunuzdur nasıl gittiğimi hatırlamıyorum bile kızlar kliniğe beni muayeneye aldılar oraya kocaman bir ışık bide elinde vakvak ı görünce eyvah dedim öyle bir bağırdım ki gözlerimden yaşlar akıyor inanılmaz cnm yandı neyseki su değil enfeksiyonmuş 3 4 gün istirahat verdi antibiyotik vajinal krem ama hala inanılmaz sancım var şimdi bişeyler yemek için kalktım tekrar yatıcam.

cok cook geçmiş olsun, umarım en kısa surede iyilesirsin, kendine ve bebegine iyi bak..opuyorumnanaktan

Kızlar,

Geçmiş olsun cnm benimde sağ bacağımda 1 aydır kasılma var bazan yürürken çok zorlanıyorum magnezyum kullanıyormusun.

Canım çok geçmiş olsun, büyük bir korku yaşamışsın gerçekten. Neyse ki korkulan olmamış, Allah bir daha yaşatmasın.
Enfeksiyon ve sancılar da en kısa zamanda geçer umarım, bol bol dinlen sen...
Hepimizin birbirimize sık sık söylediğimiz gibi, bol su içmeyi de ihmal etme :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…