2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

arkadaşlar birşey sorucam avvio bebek bakım çantaları var.diğer bakım çantaları gibi değil çok şık duruyorlar günlük çantalar gibi.ama burda yok buyüzden yakından inceleyemedim sadece netten bakabiliyorum.bunları birebir görüp inceleyen öneren arkadaşlar varmı?

KESKE bende yatabılsemmm , oluyorum yorgunluktan, hep uykum varrrr mafoldumben
ve hic ama hic calısmak ıstemiyorum mafoldumben
kıymetını bıl evde oturmanın efecrin, iyi istirahtler canım :hulya:

Her kelimesine bütün kalbimle katılıyorum.
Erken kalkmak, işe gelmek, akşama kadar burda saat saymak ne kabus...

BERKEMM geçmiş olsun aynı sorun bende de var sürekli akıntım geliyor bende antibiyotik ve varajinden fitil kullandım artık tuvalete gitmeye tiksiniyorum inşalllah tez zamanda geçer ....

hoşbulduk canım
valla bi yandan çok güzel evde olmak bi yandanda sıkılıyorsun bütün gün
ama istediğimi yiyorum hemde tıka basa :)
dağ başı derken hayatım nerdesin ki sen :uhm:

BERKEMM geçmiş olsun.dikkatli ol canım dilerim biran önce geçer.
EFECRİN hoşgeldiniz.özledik sizi.yatın tabii bende aynen senin gibiyim valla.oğluşun nasıl?

hoşbulduk hayatım evde olmak güzelde bi de bilgisayar olsada sizinle konuşabilsem sizi çok özlüyorum valla oğluşum iyi senin ki nasıl biz üçlüyü de atlattık çok şükür bişey çıkmadı hayatım

KESKE bende yatabılsemmm , oluyorum yorgunluktan, hep uykum varrrr mafoldumben
ve hic ama hic calısmak ıstemiyorum mafoldumben
kıymetını bıl evde oturmanın efecrin, iyi istirahtler canım :hulya:

bende aynı senin gibi diyordum çalışırken ama bu seferde yatmaktan başka yerlerim ağrıyor valla kaydirigubbakcemile3
yinede tabiiki evde olmak başka bişey canım inş. sende dinlenirsin bol bol :CüvCüv:

Kızlar Geceleri uyuya biliyormusunuz ben en az 3kere tuvalete kalkıyorum ve sağ tarfıma yatsam sağ tarfafım açıyor soluma yatsam solum acıyor sanki batıyor sizde oluyormu?? birde benim oğlan saolsun geceleri kıpıır kıpır maşAllah ...:CüvCüv:

Bende aynıyım cnm. Uyanınca kolay kolay uyuyamıyorumda şimdiden uykusuz geceler başladı

gözün aydın canım bizde atlattık üçlüyü allaha şükür bizdede çıkmadı birşey.evet yaa bir bilgisayar olsada görüşebilsek senlede.özletiyorsun kendini.

bende ole yaa, sureklı kalkıorum tuvalete kabus gıbı:1rolleyes:

aynen anlattıklarını yaşıyorum ayrıca ben sırt üstü yattım mı belim kırılmışçasına ağrıyor sol ve sağ tarafıma yatabiliyorum sadece buarada benimkininde geceleri maşallahı var yani sırnaşık şey

Çayırova'da canım benim işyerim...
Gelmek gitmek zor zaten servise yetişemezsen.
Yemekler çok kötü, etrafta da şöyle canının istediğini yiyebileceğin bir alternatif yok.
Ben de aksi gibi sürekli açım :)[/QUOTE]

hımmm şimdi oldu canım iş yerinin adını sorsam ayıp olmaz dimi bende yakınım çayırovaya

gözün aydın canım bizde atlattık üçlüyü allaha şükür bizdede çıkmadı birşey.evet yaa bir bilgisayar olsada görüşebilsek senlede.özletiyorsun kendini.

çok iyi allaha şükür ki kimsenin çıkmasın allahım bütün hamişleri korusun :Saruboceq: valla bundan sonra sık sık gelmeye çalışıcam yanınıza inş. fazla özletmem kendimi kaydirigubbakcemile3

selam kızlar akıntısı olan arkadaşlar çok geçmiş olsun bende de 1 hafta falan öncesine kadar mantar vardı bi kaç sene öncesinde de olmuştu fitille hemen geçmişti doktoruma söyledim fitil yazdı zaten kutudan 1 tane çıkıyo ve 2 güne hiçbişeyim kalmadı kaşıntısı olan arkadaşlara duyurulur

bağışıklık sistemimiz zayıfladığı için mantar olma durumu normalmiş çok şükür kurtuldum ben

veeee ehliyete yazıldım almayı düşünenler bence acele etsinler çünkü büyük ihtimalle yılbaşından sonra stajyer sürücü sistemi devreye girecekmiş birazdan çıkıp sicil kaydımı teslim etmeye gitcem dönüşte görüşürüz inşallah

hımmm şimdi oldu canım iş yerinin adını sorsam ayıp olmaz dimi bende yakınım çayırovaya

Özelden yazdım :)
nolur nolmaz dedim, özel şirket, reklama girmesin :)

Merhaba :) Takip ediyorum yazdıklarınızı ama uzun zamandır yazamadım.Nilüfer cinsiyet belli oldu onu yazabilir misin?Çoğunluya uyduk biz de bebeğimiz erkekmiş.Düşük tehlikesi var benim o yüzden serklaj (rahim ağzına dikiş) yapıldı.Mart annelerinden benden başka yaptıran yok galiba.Ben de raporluyum evde olmak iyi de hiçbir şey yapmadan vakit geçirmek çok zor oluyor.Dışarı da çıkamıyorum.Eşimin eve gelme saatini iple çekiyorum sanki on yıldır görmemişim gibi.Bir de burası var tabi iyiki...Neyse önemli olan sağsalim doğmaları inşaallah

berkemcim geçmiş olsun canım yaaa...
jalecim bende ehliyet var araba var ama cesaret yok maylesef

COK cok gecmıs olsun canım, aman iyi iyi istirahat et de , dinlen, kendine de bebisine de iyi bakk kaydirigubbakcemile5

jalecim bende ehliyet var araba var ama cesaret yok maylesef

hımm ehliyet olması çok güzel ama cesaret de çok önemli valla ehliyet olmadan da sakin yollarda kullanıyorum ben ama iş ciddiye binip de trafiğe çıkınca noolcak ben de bilmiyorum :sm_cool: cesaretim kaçar mı acaba?? kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…