- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #18.921
Saol cnm çok şükür bebişim iiyi bende iyi olucam inşallah..Canım,
Çok geçmiş olsun...
Sonuçta sen ve bebek iyi iseniz, sorun yok demektir...
Allah kolaylık versin:1hug:
KESKE bende yatabılsemmm , oluyorum yorgunluktan, hep uykum varrrr mafoldumben
ve hic ama hic calısmak ıstemiyorum mafoldumben
kıymetını bıl evde oturmanın efecrin, iyi istirahtler canım :hulya:
canımcım hoşgeldiniz :)
ohh keyfinize bakın valla oğlunla, tadını çıkarın bugünlerin...
evde olmak çok güzel gerçekten, bütün gün canının istediğini yiyebiliyorsun :)
ben bu dağ başında pek muzdaribim de bu konudan :)
BERKEMM geçmiş olsun.dikkatli ol canım dilerim biran önce geçer.
EFECRİN hoşgeldiniz.özledik sizi.yatın tabii bende aynen senin gibiyim valla.oğluşun nasıl?
KESKE bende yatabılsemmm , oluyorum yorgunluktan, hep uykum varrrr mafoldumben
ve hic ama hic calısmak ıstemiyorum mafoldumben
kıymetını bıl evde oturmanın efecrin, iyi istirahtler canım :hulya:
Kızlar Geceleri uyuya biliyormusunuz ben en az 3kere tuvalete kalkıyorum ve sağ tarfıma yatsam sağ tarfafım açıyor soluma yatsam solum acıyor sanki batıyor sizde oluyormu?? birde benim oğlan saolsun geceleri kıpıır kıpır maşAllah ...:CüvCüv:
hoşbulduk canım
valla bi yandan çok güzel evde olmak bi yandanda sıkılıyorsun bütün gün
ama istediğimi yiyorum hemde tıka basa :)
dağ başı derken hayatım nerdesin ki sen :uhm:
Çayırova'da canım benim işyerim...
Gelmek gitmek zor zaten servise yetişemezsen.
Yemekler çok kötü, etrafta da şöyle canının istediğini yiyebileceğin bir alternatif yok.
Ben de aksi gibi sürekli açım :)
hoşbulduk hayatım evde olmak güzelde bi de bilgisayar olsada sizinle konuşabilsem sizi çok özlüyorum valla oğluşum iyi senin ki nasıl biz üçlüyü de atlattık çok şükür bişey çıkmadı hayatım
Bende aynıyım cnm. Uyanınca kolay kolay uyuyamıyorumda şimdiden uykusuz geceler başladı
Kızlar Geceleri uyuya biliyormusunuz ben en az 3kere tuvalete kalkıyorum ve sağ tarfıma yatsam sağ tarfafım açıyor soluma yatsam solum acıyor sanki batıyor sizde oluyormu?? birde benim oğlan saolsun geceleri kıpıır kıpır maşAllah ...:CüvCüv:
gözün aydın canım bizde atlattık üçlüyü allaha şükür bizdede çıkmadı birşey.evet yaa bir bilgisayar olsada görüşebilsek senlede.özletiyorsun kendini.
Çayırova'da canım benim işyerim...
Gelmek gitmek zor zaten servise yetişemezsen.
Yemekler çok kötü, etrafta da şöyle canının istediğini yiyebileceğin bir alternatif yok.
Ben de aksi gibi sürekli açım :)
Merhaba :) Takip ediyorum yazdıklarınızı ama uzun zamandır yazamadım.Nilüfer cinsiyet belli oldu onu yazabilir misin?Çoğunluya uyduk biz de bebeğimiz erkekmiş.Düşük tehlikesi var benim o yüzden serklaj (rahim ağzına dikiş) yapıldı.Mart annelerinden benden başka yaptıran yok galiba.Ben de raporluyum evde olmak iyi de hiçbir şey yapmadan vakit geçirmek çok zor oluyor.Dışarı da çıkamıyorum.Eşimin eve gelme saatini iple çekiyorum sanki on yıldır görmemişim gibi.Bir de burası var tabi iyiki...Neyse önemli olan sağsalim doğmaları inşaallah
jalecim bende ehliyet var araba var ama cesaret yok maylesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?