- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #19.021
ay bebek cantalarindan bahsetmis herkes. ne guzel. baktim cok sik guzel cantalar. alanlara hayirli olsun. malesef ben onuda alamiyorum. kayinvalidem onuda almis. bayramda aldiklarini bir goruyum bakalim ona gore almak icap ederse alirim bende. :)))))
zeliş82 gözünaydın Allah'ın izniyle çarşamba günü de güzel haberler getireceksin
bery için rahat olsun hatta sevin bebişini tüm ayrıntılarıyla göreceksin ben de ayın 28'inde gircem detaylıya dört gözle bekliyorum o günü
beyzade123 çok sevindim oğlun için şükür Rabbime Allah'ım hepimizin bebişlerini korusun sağlıklı evlatlar versin cümlesine
yeni ciciler alanların bebişleri de güle güle giysinler ben daha bi iğne bile almadım oğluma çok hevesleniyorum ama eşim erken daha diyo geç bulduk ya bişey olacak diye korkuyo sanırım
Yaa oooo ben hangibirinbe günlük tuttayım hem askerdeki eşime hem karnımdaki kızıma akşama kadar yaz yaz artık :):):
eşim için bi ajanda aldım doldukça yazıyorum özledikçe yazıyorum. kzım içinse şimdiden bi dosya oluşturdum hem hastane raporları ulrtason görüntüelri ve babssı ile benim notlarım var içinde hem albüm hem takip dosyası hemde anı defteri gibi bişi :):):):) ikisinede ayrı ayrı hediyem oalcak :):):):
Teşekkür ederim yağmur cum sanada geçmiş olsun cnm..BERKEMM geçmiş olsun aynı sorun bende de var sürekli akıntım geliyor bende antibiyotik ve varajinden fitil kullandım artık tuvalete gitmeye tiksiniyorum inşalllah tez zamanda geçer ....
Dila saol cnmm bakalım yarın 4 lü test sonucunu bekliyorum çok daha ii olucam inşallah..berkemcim geçmiş olsun canım yaaa...
jalecim bende ehliyet var araba var ama cesaret yok maylesef
Geçmiş olsun cnm Allah sabır versin benim eltimede yapılmış dikiş iki doğumundada maşallah şimdi iki yakışıklı oğlu var ..Merhaba :) Takip ediyorum yazdıklarınızı ama uzun zamandır yazamadım.Nilüfer cinsiyet belli oldu onu yazabilir misin?Çoğunluya uyduk biz de bebeğimiz erkekmiş.Düşük tehlikesi var benim o yüzden serklaj (rahim ağzına dikiş) yapıldı.Mart annelerinden benden başka yaptıran yok galiba.Ben de raporluyum evde olmak iyi de hiçbir şey yapmadan vakit geçirmek çok zor oluyor.Dışarı da çıkamıyorum.Eşimin eve gelme saatini iple çekiyorum sanki on yıldır görmemişim gibi.Bir de burası var tabi iyiki...Neyse önemli olan sağsalim doğmaları inşaallah
Saol cnm amin hepimizi inşallah.Herkese merhaba.
BERKEMMM geçmiş olsun canım allah beterinden korusun.
ASıNAZ24 umarım güzel haberlerle gelirsin.
ZELıŞCıM oğlunun çarşamba günü inşallah güzel haberlerini alıcaz.
BENıMDE YAPIN AKŞAM ÜSTÜ ÜÇLÜ TARAMA SONUÇLARIM ÇIKACAK ALLAHIM ıNŞALLAH GÜZEL HABERLERLE GELıRıM ıYı GECELER.
allah ikisinede sağlıkla kavuştursun seni canım.çok güzel yapmışsın aslında ileride kendinize özel kitap yaptırısınız süper olur.zor valla senn işin:):)kızına ayrı babasına ayrı bende ultrason görüntüleri saklamışdım kızım getirip getirip soruyo bu kolummu:):)şu bacagımmı:):)
off offffff akannehirGünaydınn herkese
canım abzıları hala devam edermiş bende haftada bir mutlaka bi seans yaşıyorum o durumu annem meslea sabah kusmuş ( afedersin ) akşam beni doğurmuş o derece yani :):)::)
benim de çokk şükür ilk zamanlara göre daha iyi ama bu böyle sürüp gidecek herhalde :gitme:Günaydııınnn,
Hepinize sağlıklı, mutlu, huzurlu bir gün diliyorum arkadaşlarım.
Bulantılardan bahsetmişsiniz, bitmeyen bulantılardan :)
Artık istifra etmiyorum ama bulantılarım geçmedi.
Haftada 2-3 defa yatıracak kadar şiddetli bulantım oluyor maalesef.
Allah'a bin şükür ki, ilk aylara göre çok daha iyiyim, hiç olmazsa yemek yiyebiliyorum.
Ama tam olarak geçeceğinden ümidimi kestim, doğuma kadar bulantılarımla barışık yaşayıp gideceğim sanırım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?