- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #19.041
günaydın janlarım listede 44 kiloyla hamile kalan bi uyus var hemen ortaya çıksın laaa...
Günaydın arkadaşlar;
bende maalesef kramplar başladı ve ilaç almaya başladım geceleri baldırıma bir kramp giriyor anlatamam sizlerr yarım saat dolan dolan anca gündüzleride kramp giren yerde ağrım oluyor....Bol bol yoğurtta yiyorum.....
Dün sütlü tatlı yedim aman teyzeler bir görceksiniz meleğim pıt pıt koşturuyor yerinde ...eşimde yaa dışarıdan nezaman görücez hareket ettiğini dedi bende 1 ay sonra belli olur artık dedim
KIZLAR BİŞEY SORACAĞIM ŞİMDİ BENİM YENGEM BÖYLE ZAYIF BİR ŞEKİLDE HAMİEL AKLDI HAMİLELİĞİ BOYUNCADA HER AY BİR KİLO ALDI TOPLAMDA DOKUZ - ON KİLO İLE DOĞUM YAPTI DOĞUMDAN SONRADA HEMEN VERDİ KİMSE DEMEZKİ ONA BU KADININ BİR ÇOCUĞU OLDU HALA GENÇ KIZLARA TAŞ ÇIAKRTIR Bİ VÜCUDU VAR MAŞŞALAH YAVRUMA :)::)):
ŞİMDİ ASIL SORACAĞIM ŞEY BÖYLE AZ BUZ YERKEN Bİ YANDAN DA KAN HAPI HARİCİNDE HİÇ BİR VİTAMİNİ KULLANMADI YARARI KADR ZARARIDA VARDIR DİYE SADCE NORMAL İŞTE HER GÜN SÜT İÇTİ PEKMEZ FELANDA YEDİ ARADABİR YANİ GAYET NORMAL BESLENDİ 3 KİLO 300 GRAM BİR YAKIŞIKLIMIZ OLDU VE MAŞŞALAH ÇOCUK NEZLE BİLE OLMUYOR ÇOK SAĞLIKLI HİPERAKTİV DENCEK KADAR HAREKETLİ İKİ YAŞINDA AMA ÇOK ZEKİ VE HERŞEYİ KONUŞUYOR ANLATIYOR İŞTAHI FELANDA ÇOK YERİNDE ŞİMDİ BANADA DİYORKİ ALMA ŞU AHPALRI ONUN YERİNE BESLENMENE DİKAKT ET YETER SEN ZATEN YETERİNDE GÜSEL YİYORSUN BEN SENİN KADR BİLE YEMEK YEMİYRODUM ACABA BU AHPARIN HANİ Bİ YANDAN DA VÜCUDMUZA FELAN BÖYLE DEPOLADIKALRI VARMIDIR ZARARLIMIDIR :uhm::uhm::uhm::uhm:
dilacım sen kaç kilo aldın şimdiye kadar?
Liseteye benide eklermisiniz ... opuyorumnanaktan
Günaydın canlarım, herkes iyidir umarım, benim işlerim çok yoğun geriden takip ediyorum sizi, hafta sonu da (cumartesi-pazar) full time mesai yaptım şirkette, dökülüyorum valla, çok yorgunum, bu akşamda evde misafirlerim olacak, işten çıkıp koştur koştur eve gidecem birde, dün gece yarısına kadar bu yorgunluğun üzerine birde misafirler için hazırlık yaptım, evi temzileyip düzenledim, çok uykum var beniimmmm, bulantılardan bahsetmişsiniz, bu aralar bende hiç yok, iştahım fena açık, yalnız yediklerim mideme sığmıyor, midemin göğsümün altına kadar yükseldiğini hissediyorum ben, iyice yukarı çıktı midem anlayacağınız, bu arada bu zamana kadar 5 kilo aldım ben, normaldir değil mi?
merhaba canım ben merkezdeyim raykentte oturuyorum sen neredesin ve doktorun kim ?selam canım eskşehirin neresindensin...
KIZLAR BıŞEY SORACAĞIM ŞıMDı BENıM YENGEM BÖYLE ZAYIF BıR ŞEKıLDE HAMıEL AKLDI HAMıLELıĞı BOYUNCADA HER AY BıR KıLO ALDI TOPLAMDA DOKUZ - ON KıLO ıLE DOĞUM YAPTI DOĞUMDAN SONRADA HEMEN VERDı KıMSE DEMEZKı ONA BU KADININ BıR ÇOCUĞU OLDU HALA GENÇ KIZLARA TAŞ ÇIAKRTIR Bı VÜCUDU VAR MAŞŞALAH YAVRUMA :)::)):
ŞıMDı ASIL SORACAĞIM ŞEY BÖYLE AZ BUZ YERKEN Bı YANDAN DA KAN HAPI HARıCıNDE HıÇ BıR VıTAMıNı KULLANMADI YARARI KADR ZARARIDA VARDIR DıYE SADCE NORMAL ıŞTE HER GÜN SÜT ıÇTı PEKMEZ FELANDA YEDı ARADABıR YANı GAYET NORMAL BESLENDı 3 KıLO 300 GRAM BıR YAKIŞIKLIMIZ OLDU VE MAŞŞALAH ÇOCUK NEZLE BıLE OLMUYOR ÇOK SAĞLIKLI HıPERAKTıV DENCEK KADAR HAREKETLı ıKı YAŞINDA AMA ÇOK ZEKı VE HERŞEYı KONUŞUYOR ANLATIYOR ıŞTAHI FELANDA ÇOK YERıNDE ŞıMDı BANADA DıYORKı ALMA ŞU AHPALRI ONUN YERıNE BESLENMENE DıKAKT ET YETER SEN ZATEN YETERıNDE GÜSEL YıYORSUN BEN SENıN KADR BıLE YEMEK YEMıYRODUM ACABA BU AHPARIN HANı Bı YANDAN DA VÜCUDMUZA FELAN BÖYLE DEPOLADIKALRI VARMIDIR ZARARLIMIDIR :uhm::uhm::uhm::uhm:
merhaba canım ben merkezdeyim raykentte oturuyorum sen neredesin ve doktorun kim ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?