2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın arkadaşlar;
bende maalesef kramplar başladı ve ilaç almaya başladım geceleri baldırıma bir kramp giriyor anlatamam sizlerr yarım saat dolan dolan anca gündüzleride kramp giren yerde ağrım oluyor....Bol bol yoğurtta yiyorum.....
Dün sütlü tatlı yedim aman teyzeler bir görceksiniz meleğim pıt pıt koşturuyor yerinde ...eşimde yaa dışarıdan nezaman görücez hareket ettiğini dedi bende 1 ay sonra belli olur artık dedim

gunaydin canim, magnezyum muydu ondanda oluyormus sanirim bu kramplar sadece kalsiyum eksikliginden degilmis. muz falan yesen...
ay ne guzel su icerdeki kipirdanmalar degil mi. ben de deminden beri bebisime muzik dinletiyorum, bi ara bi kipirdandi bi kipardandi anlamadim neden. muzik durmus megersemki haber veriyor bizimki hahahhahhahh:))))

KIZLAR BİŞEY SORACAĞIM ŞİMDİ BENİM YENGEM BÖYLE ZAYIF BİR ŞEKİLDE HAMİEL AKLDI HAMİLELİĞİ BOYUNCADA HER AY BİR KİLO ALDI TOPLAMDA DOKUZ - ON KİLO İLE DOĞUM YAPTI DOĞUMDAN SONRADA HEMEN VERDİ KİMSE DEMEZKİ ONA BU KADININ BİR ÇOCUĞU OLDU HALA GENÇ KIZLARA TAŞ ÇIAKRTIR Bİ VÜCUDU VAR MAŞŞALAH YAVRUMA :)::)):

ŞİMDİ ASIL SORACAĞIM ŞEY BÖYLE AZ BUZ YERKEN Bİ YANDAN DA KAN HAPI HARİCİNDE HİÇ BİR VİTAMİNİ KULLANMADI YARARI KADR ZARARIDA VARDIR DİYE SADCE NORMAL İŞTE HER GÜN SÜT İÇTİ PEKMEZ FELANDA YEDİ ARADABİR YANİ GAYET NORMAL BESLENDİ 3 KİLO 300 GRAM BİR YAKIŞIKLIMIZ OLDU VE MAŞŞALAH ÇOCUK NEZLE BİLE OLMUYOR ÇOK SAĞLIKLI HİPERAKTİV DENCEK KADAR HAREKETLİ İKİ YAŞINDA AMA ÇOK ZEKİ VE HERŞEYİ KONUŞUYOR ANLATIYOR İŞTAHI FELANDA ÇOK YERİNDE ŞİMDİ BANADA DİYORKİ ALMA ŞU AHPALRI ONUN YERİNE BESLENMENE DİKAKT ET YETER SEN ZATEN YETERİNDE GÜSEL YİYORSUN BEN SENİN KADR BİLE YEMEK YEMİYRODUM ACABA BU AHPARIN HANİ Bİ YANDAN DA VÜCUDMUZA FELAN BÖYLE DEPOLADIKALRI VARMIDIR ZARARLIMIDIR :uhm::uhm::uhm::uhm:

Günaydın canlarım, herkes iyidir umarım, benim işlerim çok yoğun geriden takip ediyorum sizi, hafta sonu da (cumartesi-pazar) full time mesai yaptım şirkette, dökülüyorum valla, çok yorgunum, bu akşamda evde misafirlerim olacak, işten çıkıp koştur koştur eve gidecem birde, dün gece yarısına kadar bu yorgunluğun üzerine birde misafirler için hazırlık yaptım, evi temzileyip düzenledim, çok uykum var beniimmmm, bulantılardan bahsetmişsiniz, bu aralar bende hiç yok, iştahım fena açık, yalnız yediklerim mideme sığmıyor, midemin göğsümün altına kadar yükseldiğini hissediyorum ben, iyice yukarı çıktı midem anlayacağınız, bu arada bu zamana kadar 5 kilo aldım ben, normaldir değil mi?

hiç bilemiyorum seyyalcim benim annemde pek kullanmam taraftarı değil
ama kullanıyorum yine de
ama vitamini azalttım, dr. artık halsiz hissettiğinde kullan dedi a.s
bende demiri hergün ama vitamini günaşırı kullanıyorum

canımcım bu konuda herkes birşey söylüyor ama ben doktoruma güvenmeyi tercih ediyorum. çok fazla kurcalamadan kullanıyoum verdiği ilaçları, çok belirgin bir zararı olsa göz göre göre vermez doktorlar. 1-2 doktor değil sonuçta, nerdeyse bütün doktorların verdiği vitaminler bunlar.
sen daha iyi bilirsin tabi, ama ben kendi adıma doktor kullan dediği sürece kullanmayı planlıyorum. zaten bulantılarım geçmediği için çok düzenli olarak beslendiğime de inanmıyorum ki ben :)

Günaydın canım,
Ah bu yorgunluğun ve yoğunluğun arasında misafir çok fena oluyor. Sırf gelelim diyecekler diye bazı arkadaşlarımı arayamıyorum valla ben, halim yok napıyım :)
Afiyet şeker olsn yediklerin, yarasın minik kuzuna :)
Dün Kağan Kocatepe'nin sitesinden baktım, normal kilo alım aralıklarına. Anne adayları gebeliklerinin bu dönemine kadar 5-7 kilo alırlar diyordu. Seninki gayet normal görünüyor buna göre... Anormal olan benim :)

canım o vitaminler kilo yapıyor..bana dr ben çok kilo aldığım için vitamin vermedi....kan ilaçı ,mağnesyum ,folic asit ve 3 ünde bir balık yağı alıyorum...bu yeterlimiş...
ki benbu hamileliğimde ilkindeki kadar şişmedim,,bir arabir şişlik oluştu oda maden suyu içiyordum onu kestim geçti,,,,maden suyu yaramıyor bana...ilk aylarda çok kilo aldım oda sigarayı bıraktım ve yemeğe verdim kendimi oyalanmak için...ama bu ay öyle belirgin kilo almadım....

benim annem bizde ne vitamin hapı ne başka bişey kullanmış ve ben 4,5 kilo doğmuşum 54 cm boyla....güzle beslenirsen gerek kalmıyor....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…