- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #19.001
ciciler alanlara hayırlı olmasını diliyorum...
Bu arada ben bebişim için günlük tutmaya başladım..hergün yazmıyorum ama özet olarak anlatıyorum herşeyi..ben D&R dan aldım anne adayının günlüğü diye bir defter çok tatlı içine ultrason resimlerini koyabiliyosunnn
aranızda günlük tutan var mı?
ben de ehliyet kursundan çalışma kitabımı aldım geldim off keşke daha erken olsaydı sınav
arkadaşlar birşey sorucam avvio bebek bakım çantaları var.diğer bakım çantaları gibi değil çok şık duruyorlar günlük çantalar gibi.ama burda yok buyüzden yakından inceleyemedim sadece netten bakabiliyorum.bunları birebir görüp inceleyen öneren arkadaşlar varmı?
aynı durum bendede var canım sağıma dönüyorum olmuyor soluma dönüyorum olmuyor...şürekli tuvalete kalkıyorum falan derken sabah oluyor...Kızlar Geceleri uyuya biliyormusunuz ben en az 3kere tuvalete kalkıyorum ve sağ tarfıma yatsam sağ tarfafım açıyor soluma yatsam solum acıyor sanki batıyor sizde oluyormu?? birde benim oğlan saolsun geceleri kıpıır kıpır maşAllah ...:CüvCüv:
selam kızlar akıntısı olan arkadaşlar çok geçmiş olsun bende de 1 hafta falan öncesine kadar mantar vardı bi kaç sene öncesinde de olmuştu fitille hemen geçmişti doktoruma söyledim fitil yazdı zaten kutudan 1 tane çıkıyo ve 2 güne hiçbişeyim kalmadı kaşıntısı olan arkadaşlara duyurulur
bağışıklık sistemimiz zayıfladığı için mantar olma durumu normalmiş çok şükür kurtuldum ben
veeee ehliyete yazıldım almayı düşünenler bence acele etsinler çünkü büyük ihtimalle yılbaşından sonra stajyer sürücü sistemi devreye girecekmiş birazdan çıkıp sicil kaydımı teslim etmeye gitcem dönüşte görüşürüz inşallah
berkemcim geçmiş olsun canım yaaa...
jalecim bende ehliyet var araba var ama cesaret yok maylesef
hımm ehliyet olması çok güzel ama cesaret de çok önemli valla ehliyet olmadan da sakin yollarda kullanıyorum ben ama iş ciddiye binip de trafiğe çıkınca noolcak ben de bilmiyorum :sm_cool: cesaretim kaçar mı acaba?? kaydirigubbakcemile3
ya ben minik arabada sürmeyi öğrendim bizim araba büyük ondan korkuyorum alışkanlık aslında bir sürsem hepsini sürerimde biraz çıkıp pratik yapmam lazım karnımda bebek varken iyice korkuyorum şoförümüz var nasılsa doğduktan sonra düşünürüz geri kalanını...sen sürebilirsin kanımca o elektriği aldım senden.
Ehe ehe ehe...
Bende ehliyet, araba, cesaret, tecrübe hepsi var...
Hatta kocam kullanamazken ben kullanıyordum ama....
Bebekten dolayı kullanmak istemiyorum... Bazen tansiyonum çok düşüyor... Bir de hamilelikle duygu ve refleks olayımız değişti... Bu halimizle etrafa ve kendimize tehlike saçabiliriz... Mazallah! Allah korusun... Bebeğe zarar vermeyi asla istemem...
Daha önceden yoğun bir şekilde kullanmayan arkadaşlara tavsiyem doğumdan sonraya ertelesinler bu işi...
geçen hafta kaynanamla çarşıya gittim ne var ne yok aldırdım çok kötüyüm yaa para vereyim kendin al dedi (az verecek tabi) bende yok anne beraber gidelim dedim bütün ihtiyaçlarını beğendiklerimin hepsini aldırdım (çok fenayım ben yaa)
selam kızlar bugün doktora miniğimi görmeye gittim sonuçlarımız bu çarşamba kesin açıklanıcak galiba...bu arada tahminim doğru çıktı 2. oğlum geliyor 300gr ağırlığında inşallah çarşamba günüde hayırlı haberler alabilirim...
olmaz canım ben iki tane aldım bebekler kusuyo terliyo bitanesi yeterli gelmiyomuş kuzenim öyle demişti bana o yüzden iki tane aldım diğeri yıkanıp kuruyasıya kadar bide aldığım mağazadaki kız bunları hastaneye götürme daha basit bişi al hemşireye vermek için dedi çünkü bebeği yıkamıyorlar siliyorlarmış o yüzden oralarda kan lekesi olur hemde bazı parçaları kayboluyo dedi
ben de ehliyet kursundan çalışma kitabımı aldım geldim off keşke daha erken olsaydı sınav
olmaz canım ben iki tane aldım bebekler kusuyo terliyo bitanesi yeterli gelmiyomuş kuzenim öyle demişti bana o yüzden iki tane aldım diğeri yıkanıp kuruyasıya kadar bide aldığım mağazadaki kız bunları hastaneye götürme daha basit bişi al hemşireye vermek için dedi çünkü bebeği yıkamıyorlar siliyorlarmış o yüzden oralarda kan lekesi olur hemde bazı parçaları kayboluyo dedi
ben tutmuyorum ama cok istiyorum tutmayi. insallah bende ozel bir defter alip dusunuyorum.
hastaneden hastaneye değişir bu,,özellerde bebeği yıkayıp getiriyorlar,,,devleti bilmem ama....yedek yinede bulundurun..birde evet hastanede hemşireye bütün parçaları vermeyin setinizin sadece bebeğe giydireleçek olanları verin...parçaları kaybolabilir....
bence biran önce tut günlük canım insan onları yazarken bile duygulanıp ağlıyabilio :)
meraba kızlar devletdede yıkıyolar salak hemşire gözümün önünde yıkadı ben doğumu beklerken sanki oyuncak gibi aldı tutdu suyun altına sonra siliyo tabi ona yıkanmak derse özel hastanelerdede daha çok küçük olduğu için akan suyun altına tutuyolar sonra siliyolar.göbek bağıda yeni kesilmiş oldugu için çok detaylı olmuyo.
Herkese merhaba.
BERKEMMM geçmiş olsun canım allah beterinden korusun.
ASİNAZ24 umarım güzel haberlerle gelirsin.
ZELİŞCİM oğlunun çarşamba günü inşallah güzel haberlerini alıcaz.
BENİMDE YAPIN AKŞAM ÜSTÜ ÜÇLÜ TARAMA SONUÇLARIM ÇIKACAK ALLAHIM İNŞALLAH GÜZEL HABERLERLE GELİRİM İYİ GECELER.
bencede kesinlikle günlük tutlmalı kızımda tuttugum günlüğü hala açıp defalarca okuyorum ve çoğu şeyi unutmuşum bile aaa öylemi yapmışız diye oturup gülüyorum yada ateşlenmiş bu gün bak deyip onada oturup ağlıyorum:)inşallah biraz büyüsün kızıma vericem gerisine o devam etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?