2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

zeliş82 gözünaydın Allah'ın izniyle çarşamba günü de güzel haberler getireceksin

bery için rahat olsun hatta sevin bebişini tüm ayrıntılarıyla göreceksin ben de ayın 28'inde gircem detaylıya dört gözle bekliyorum o günü

beyzade123 çok sevindim oğlun için şükür Rabbime Allah'ım hepimizin bebişlerini korusun sağlıklı evlatlar versin cümlesine

yeni ciciler alanların bebişleri de güle güle giysinler ben daha bi iğne bile almadım oğluma çok hevesleniyorum ama eşim erken daha diyo geç bulduk ya bişey olacak diye korkuyo sanırım

ben tutmuyorum ama cok istiyorum tutmayi. insallah bende ozel bir defter alip dusunuyorum.

ay bebek cantalarindan bahsetmis herkes. ne guzel. baktim cok sik guzel cantalar. alanlara hayirli olsun. malesef ben onuda alamiyorum. kayinvalidem onuda almis. bayramda aldiklarini bir goruyum bakalim ona gore almak icap ederse alirim bende. :)))))

eet o çantalar çok güzel jokerde görmüştüm çok hoş,ama ben karar veremedim ya alsammı ondan?birde artık büyük boy normal çanta alıp onları kullanıyorlar,öylemi yapsam dedim,gerçi benim çantalarım hep büyüktür .. :))) onlardan alaçaksan çok güzeller...

aynı durum bendede var canım sağıma dönüyorum olmuyor soluma dönüyorum olmuyor...şürekli tuvalete kalkıyorum falan derken sabah oluyor...

canım hayırlı olsun inşallah kısa zamanda alırsın ehliyetini...

berkemcim geçmiş olsun canım yaaa...
jalecim bende ehliyet var araba var ama cesaret yok maylesef

kız niye korkuyorsun yaa....o korku bir kaç defa trafiğe çıkınca geçiyor aslında,,,,bak bebek olunca elin ayağın olaçak o araba....ben alıştımda artık yapamam arabasız,,,

canım trafiğe bir kaç defa çıkarsan cesaretini toplarsın...yalnız çok sakin ol,,arkadan korna falan basarlar ilk zamanlarda hiç aldırış etme...onlardan analarının karnından araba kullanmayı bilerek çıkmadılar yaaa.olmadı ilk zamanlar yakın dörtlüleri öyle kullanın...o zaman genelde fazla sıkıştırma olmuyor..anlıyor çoğu kişi acemi olduğunu...

ya niye korkuyorsun benim 307 im var seneye inşallah küçük ebatlı jeep lerden alaçağım...valla can atıyorum büyük araba için...hem biz sığamıcaz artık bu arabaya...eşimin arabasıda hachback ,bagaj sıkıntısı var bizde...

ben şimdilik kullanıyorum,ama tansiyon sıkıntım yok benim hiç,ama son ay herhalde bende ara veririm ,zzaten kimbilir belkide direksiyon koltuğuna sığamıcam...kaydirigubbakcemile3

cadı gelin seniiiiii!kaydirigubbakcemile3

canım oğluşun hayırlı olsun...inşallah sonuçlarında güzel çıkacak....

canım çok güzeller güle üle giysin miniğin....

bende 2 tane aldım,ne olur ne olmaz bu bebek kısmı altınıda çok kirletiyor...taşar falan bezden değiştirmelik....hem sonrada giyer,ben 2 hastane çıkışı ,2 de tulum aldım o kadar,3 tane tulumda abiden var...yeter herhalde ilk aylar sonra mevsime göre alırım yine...

ben de ehliyet kursundan çalışma kitabımı aldım geldim off keşke daha erken olsaydı sınav

Bende geçtiğimiz ay aldım ehliyetimi. Hamile kaldığımdan haberim yokken kayıt olmuştum bebek olmadan alayım diye çok şükür aldım. Gözünde büyütme gayet basit bi şekilde rahatça halledersin. Başarılar şimdiden...

hastaneden hastaneye değişir bu,,özellerde bebeği yıkayıp getiriyorlar,,,devleti bilmem ama....yedek yinede bulundurun..birde evet hastanede hemşireye bütün parçaları vermeyin setinizin sadece bebeğe giydireleçek olanları verin...parçaları kaybolabilir....

meraba kızlar devletdede yıkıyolar salak hemşire gözümün önünde yıkadı ben doğumu beklerken sanki oyuncak gibi aldı tutdu suyun altına sonra siliyo tabi ona yıkanmak derse özel hastanelerdede daha çok küçük olduğu için akan suyun altına tutuyolar sonra siliyolar.göbek bağıda yeni kesilmiş oldugu için çok detaylı olmuyo.

bence biran önce tut günlük canım insan onları yazarken bile duygulanıp ağlıyabilio :)

bencede kesinlikle günlük tutlmalı kızımda tuttugum günlüğü hala açıp defalarca okuyorum ve çoğu şeyi unutmuşum bile aaa öylemi yapmışız diye oturup gülüyorum yada ateşlenmiş bu gün bak deyip onada oturup ağlıyorum:)inşallah biraz büyüsün kızıma vericem gerisine o devam etsin.

kız yeni doğan bebeği nasıl tam böyle yıkasınlarki,,,?bana ilk hafta ılık su ve pamukla silerek temizlememi söylemişlerdi....ben nasıl yıkandığını görmedim ama oğlum yanıma geldiğinde temizdi..öyle hiç kan falan yoktu...

kızlar merhaba umarım herkes iidir.

bu arada aslında yeni doğan bebekler göbek düşene kdr yıkanmamalı doğrusu bu.fkt biz büüklerimizden nası gördüysek öle olsun istioruz.şahsen ben yıkanmaması gerektiini bildiim halde eve gelir gelmez yıkıcam bebekimi.

Herkese merhaba.
BERKEMMM geçmiş olsun canım allah beterinden korusun.
ASıNAZ24 umarım güzel haberlerle gelirsin.
ZELıŞCıM oğlunun çarşamba günü inşallah güzel haberlerini alıcaz.
BENıMDE YAPIN AKŞAM ÜSTÜ ÜÇLÜ TARAMA SONUÇLARIM ÇIKACAK ALLAHIM ıNŞALLAH GÜZEL HABERLERLE GELıRıM ıYı GECELER.

inşallah güzel haberler alırsın canım....

Yaa oooo ben hangibirinbe günlük tuttayım hem askerdeki eşime hem karnımdaki kızıma akşama kadar yaz yaz artık :):):

eşim için bi ajanda aldım doldukça yazıyorum özledikçe yazıyorum. kzım içinse şimdiden bi dosya oluşturdum hem hastane raporları ulrtason görüntüelri ve babssı ile benim notlarım var içinde hem albüm hem takip dosyası hemde anı defteri gibi bişi :):):):) ikisinede ayrı ayrı hediyem oalcak :):):):

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…