- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #18.981
bu güselmiş...
canım ilk resindekini yakından gördüm güzel ama çok dağınık duruyor ve büyük diğerlerine göre...diğerlerini görmedim ama iki numara güzel....Civcivbebe.com
Civcivbebe.com
Avvio Avvio Bebek Çantası A-1101 | Özelcan Bebe | Bebek ve Çocuk Malzemeleri, Chicco, Avent, Kraft ve diğer markalara ait ürünler
Civcivbebe.com
bunlar beğendiklerimden örnekler bir iki tane daha var.ama içlerinde karar veremedim.
resimler kopyalanmadığı için koyamadım ben de sitenin linkini verdim...
Loock's Anne Bebek Çantası L-5221-S - Avviobaby - Anne Bebek Çantaları | Bebek Taşıma Ürünleri | Kanguru | Portbebe ben bunu aldım...ve daha uyguna ...45TL
Slm kızlar cumartesİ 4 boyutluyo gİrdİm %100 oĞluŞu oluyo Çok ŞÜkÜr kİstelere gİtmİŞ beynİndekİ bİ sorun gÖzÜkmÜyo dedİ doktor dualarınız eksİk etmeyİn genede darısı İİ haber bekleyenlerİn baŞına allahım hepİŞmİze saĞlıklı evlatlar nasİp t yarabbİm amİn ....
desene aynı çantayı almışız...benimkinde de biberon saklama çantası ve kirli torbası var...iyi günlerde kullanırsınız inşallah bebeğinle :)
Slm kızlar cumartesİ 4 boyutluyo gİrdİm %100 oĞluŞu oluyo Çok ŞÜkÜr kİstelere gİtmİŞ beynİndekİ bİ sorun gÖzÜkmÜyo dedİ doktor dualarınız eksİk etmeyİn genede darısı İİ haber bekleyenlerİn baŞına allahım hepİŞmİze saĞlıklı evlatlar nasİp t yarabbİm amİn ....
kızlar eğer hastane çıkışı almadıysanız idilbaby öneririm çok güzel yumusacık ben aldım çok memnunum
bende yeni çıkardıklarını gördüm onlarda çok güsel yaa bi resmini koysana...güle güle kullansın cicişim...
benimki bu işte canım çok tatlı bişi evde oyuncak bebeğim üzerinde deniyom ne aldıysam süper oluyo yaa
çok güzel çok beğendim canım allahım ağız tadıyla giydirmek nasip etsin.benimkiler bir tane hastane çıkışı almışlar birtanede ben alsam fazlamı olurki görünce çok özeniyor insan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?