2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

hayırlı olsun....:)

gözün aydın canım.allahm hepimize sağlıkla kucaklamayı nasip etsin miniklerimizi.

çok güzel şeyler var yaa insan hangisini beyeneceğini şaşırıyor daha biz almadık erken diye biraz geçsin nasip olursa bizde alcaz... şimididen içim gidiyor ama

ciciler alanlara hayırlı olmasını diliyorum...
Bu arada ben bebişim için günlük tutmaya başladım..hergün yazmıyorum ama özet olarak anlatıyorum herşeyi..ben D&R dan aldım anne adayının günlüğü diye bir defter çok tatlı içine ultrason resimlerini koyabiliyosunnn
aranızda günlük tutan var mı?

çok güzel çok beğendim canım allahım ağız tadıyla giydirmek nasip etsin.benimkiler bir tane hastane çıkışı almışlar birtanede ben alsam fazlamı olurki görünce çok özeniyor insan.

olmaz canım ben iki tane aldım bebekler kusuyo terliyo bitanesi yeterli gelmiyomuş kuzenim öyle demişti bana o yüzden iki tane aldım diğeri yıkanıp kuruyasıya kadar bide aldığım mağazadaki kız bunları hastaneye götürme daha basit bişi al hemşireye vermek için dedi çünkü bebeği yıkamıyorlar siliyorlarmış o yüzden oralarda kan lekesi olur hemde bazı parçaları kayboluyo dedi

KIZLAR, 8 haftalık oldugumdan beri medical park bahcelıevler de basak sel diye bir doktora gidiyordum, acıkcası pek memnun degildim kendisinden zaten cok genc gozukuodu ( bugun kontrol ettım 78 dogumluymus kaydirigubbakcemile3 ) neyse annemde gecen kontrolde benımle geldı ve ben hic begenmedim bu kadını sen doktor degıstır dedı, bugun medical parkta baska bir doktordan yarın ıcın randevu aldım, yarın sabah kontrole gidicem, cok garip bir duygu inanılmaz heyecanladım, yarın bebisimi görecegim icinnn...:asigim: bu nasıl bir ask yaaaa, cok ozluorum ben bebisimi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…