2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın annikler...

Biz sağlık ocağından geldik şimdi rutin kontrol tetanoz aşımızı olamadık bebeğin hareketlerini hissedince vuruluyormuş benim bebiki hissetmiyorum ben hala ... 2 hafta sonra gel dedi...

işte öyle biraz geçmişe bakıyorum buradayım...

alkisalkisalkisalkisalkisalkis:lepi: ayy ne güsle herşey yolunda bende cumartesi gideceğim doktora bakalım nelr anlatacak bizimki neler gösterecek ben sadce 2 li test yaptırdım diğerlerini istemedim daha öncede sylemiştim öyle 3lü 4 lü beklentilerim yok ::):):) ama sana gözün aydın diyorum yütrekten

ben de sana yürekten Allah razı olsun tatlım diyorum eyvallah

canalrım vitaminelr ile ilgil icevap yazanalra teşşekürler bende bu cumartesi doktoruma bisorayım bakalım ne diyecek szilere yazarım öpüyoru mhepinizi

Günaydın arkadaşlar test sonucu alanlara gözün aydın
kilo alanlara da geçmiş olsunkaydirigubbakcemile3
kilo almak isteyipte alamayanlara da Allah kolaylık versinzemuszemus
bu arada son zamanlarda bende hızlı kilo almaya başladımmm...20 günde 1,5 kilo almışımmm
doktor her ay 1 kilo normal demiştimafoldumben

günaydın güzel anneler.asinaz24 gözün aydın canım.

kilolarda bahsetmişsiniz ben 4-4,5 kilo aldım belki beş olmuştur bilemem.ama iyi gidiyorum sanırım.

Hamilelikten çok ümitliydim, şöyle biraz etli butlu olurum diye :)
Yolun yarısına geldik, tık yok...
İkinci yarıda biraz hamileye benzerim inşallah :Saruboceq:
merak etme benzersin tabii yerimseniben asıl bundan sonra başlıcak kilo serüveni :CüvCüv:
canalrım vitaminelr ile ilgil icevap yazanalra teşşekürler bende bu cumartesi doktoruma bisorayım bakalım ne diyecek szilere yazarım öpüyoru mhepinizi
tamam seyyalcim
bize de bilgi verirsin o zaman vereliniortak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…