- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #19.081
He he hee 50-51 kilo mu?
Seni çiroz seniiiiiiiiiiiiiii.....
ne diyosunn akannehir
benim de boy 1,67 kilo 65 :sinifsinif:
Hamilelikten çok ümitliydim, şöyle biraz etli butlu olurum diye :)
Yolun yarısına geldik, tık yok...
İkinci yarıda biraz hamileye benzerim inşallah :Saruboceq:
günaydın arkadaşlar
biz üçlü tstimizi aldık ve drumuz herşey yolunda,test sonucunda gayet güsel dedi,kızımı gördüm usg de dr senin kızın maşşallah her geldğinde hep hareket halinde çok hareketli dedi,ve dün ilk kez kızımın yüzünü gördüm tam dr gösterirken ağzını açıp kapattı gözleri kıpır kıpır o kadar güsel ki anlatamam,21.haftada tetenoz iğneni yaptır 21.haftada gel dedi,24.haftada da ayrıntılı usg var
umarım herkesin tüm testleri tertemiz çıkar
gozun aydinnnnn.........
ne güzel herşey yolunda gözün aydın canım....
gözünaydın canım, Allah hep böyle güzel haberler almayı nasip etsin...
darısı sonuç bekleyen diğer arkadaşların başına olsun.
Gözün aydınnnnnnnnnnnhihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt
gözün aydın canım haftaya bende ayrıntılı ultrasona girecem umarım herşey iyi çıkar:Saruboceq:
alkisalkisalkisalkisalkisalkis:lepi: ayy ne güsle herşey yolunda bende cumartesi gideceğim doktora bakalım nelr anlatacak bizimki neler gösterecek ben sadce 2 li test yaptırdım diğerlerini istemedim daha öncede sylemiştim öyle 3lü 4 lü beklentilerim yok ::):):) ama sana gözün aydın diyorum yütrekten
sağol jnm benim,sen haftaya 19 haftalık olmuyo musun
19 haftalıkken mi gricen
Selkie şu aşağıdaki Pregnancy Bar daki hatunu nasıl çıkardın?
Bende link gözüküyor:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
anacım imza kısmı varya oraya aynı tickerler gibi ekledimde hani seninç..www...ların...linkte onlar yok ondan olmuyo olmasın....
Senin imzada yazan seyi buraya kopyalasana...
merak etme benzersin tabii yerimseniben asıl bundan sonra başlıcak kilo serüveni :CüvCüv:Hamilelikten çok ümitliydim, şöyle biraz etli butlu olurum diye :)
Yolun yarısına geldik, tık yok...
İkinci yarıda biraz hamileye benzerim inşallah :Saruboceq:
tamam seyyalcimcanalrım vitaminelr ile ilgil icevap yazanalra teşşekürler bende bu cumartesi doktoruma bisorayım bakalım ne diyecek szilere yazarım öpüyoru mhepinizi
günaydın güzel anneler.asinaz24 gözün aydın canım.
kilolarda bahsetmişsiniz ben 4-4,5 kilo aldım belki beş olmuştur bilemem.ama iyi gidiyorum sanırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?