2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

canım bir kaç hafta önce ben yaşadım aynısını kasık ağrısından duramadım hastanelik olmuştum serum falan takmışlardı.. çok kötü bişey bu çok mutsuz ediyor insanı bol bol su iç çok etkisi oluyor ve ayaklarını belini sıcak tut...geçmiş olsun inşallah bir an önce geçer

a.s. slm güzellerrrr
bikaç gündür takip edemedim biraz geçmişe bakıyım dedim ama yetişemiyorum bı hıza..
dün biraz kendime ciciler aldım hamile pantolonu baktım ama beyenmedim en sonunda defacto da bi pantolon buldum kot ve yumuşacık çok rahat beli lastikli hamile pantolonu gibi fiyatıda iyi 49 lira tavsiye ederim...
bide lc waıkıkı de bi pantolon vardı biraz eşofman tarzı ama oda çok rahat beli lastikli onunda fiyatı çok iyi 29 lira onuda aldım..
bir ikide üstüme yine defacto da çok rahat uzun kollu renkleri çok güzel göğüs altından genişleyen badiler vardı 19 lira onlardan aldım tavsiye ederim bize göre yapılmışlar sanki
kilodan ve bulantılardan bahsetmişsiniz arada bi benimde bulantım oluyo ama geçiyo sonra kilo ya gelince mafoldumben gelmesem daha iyi 63 le başladım 66.600 olmuşum boyum çok uzun dğl ondan çok almak istemiyorum 1.61 inşallah almam
yarın doktora gidicem eşimin yoğun ısarı sonucu gerçi bebeşimi görücem için seviniyorum
inşallah hepiniz iyisinizdir meleklerde iyidir ne çok yazmışım geveze oldum iyice...:kedi:

semahamit canım metin acu ya evledikten sonra intahap için gittim ben pek ilgisini beyenmedim yok kaynanam ona gitmiş memnunum falan dedi ama ben adamın tavırlarını beyenmediğim içim gitmek istemedim tekrar.... inşallah senin için hayırlısı olur canımm

herkese selamlar, bende birkaç gün kk ya giremeyip ama geçmişide okumaya cesaret edemeyenlerdenim. Bi göz atayım dedim gözüm ağrıdı valla, yine sohbetler almış başını gitmiş, herkese kocaman sevgilerle demek için geldim opuyorumnanaktan

kilo olayına gelince 57,5 ile başladığım hamileliğime 21.haftalarımda 61,5 la devam ediyorumm

Canım muzda kapızlık yapıyor maalesef zaten kabızlık en büyük sorunmum...
Bu arada bende 60 kg ile hamile kalmıştım 64,8 kg im suanda gayet iyi her ay 1 kg gayet güzel demişti doktor...
ama bu aralar ara ara karın ağrısı da çekmiyor değilim ....
Bunlarda normal tabii...
Benim kramplar için bir hapım var magnezyum,calsium içeren bir ilaç onu kullanmama rağmen kramplarım oluyor.

bilmiyom canım ya ben çok memnunum kendisinden istediğim saatte arayıp istediğim şeyi sorabiliyorum gittiğim zamanda çok ii davranıyo 45 dakika ultrasnda bakıyo her gittiğimde cd veriyo kişiden kişiye değişiyo belkide CADIARZU

uzun bir birlikteliğimin ardından doğru dediğim insanla hayatımı birleştirdim gerçi bu birleştirmek düğün kına vs çokda kolay olmadı bir sürü gelgitler yaşadım, evliliğimin ilk ayında hamile kaldım çünkü gerçekten ikimizde çok istiyorduk, ki bu isteğimize allahım güzel bir yanıtla karşılık verdi şimdi yaklaşık 4,5 aylık hamileyim. doktorun dediği tarih 19 mart aklımda bir sürü soruyla bu güzel zamanı yaşamaya çalışıyorum
nerde doğum yapacağım? karsta yaşıyourm doğum için istanbula annamelerin yanına gitmeye karar verdik
hangi hastane?
hangi dr?
bir sürü soruyla umudumu bekliyorum....

evliliğinde bebeğinizde hayırlı olsun mutluluğunuz daim olsun ve hoşgeldin..
annenler anadolu mu avrupa yakasındamı oturuyorlar bence araştırmaya bu şekilde başla canım senin için daha kolay olur arkadaşlar da ona göre tavsiye de bulunurlar..

canım birazcıkta özlenine gitmekle alakalı sanırım ... ben hastaneye gitmiştim. normalde

arkadaşlar aklıma bir fikir geldi :lepi: size de uygun gelirse şöyle yapalım ;

haftanın belli bi gününü belirleyip o gün kilo bildirimi yapalım
bir liste tutalım
geçmiş haftayla bu hafta arası ne kadar kilo aldığımızı görmüş olur, hep beraber değerlendiririz

hem böylece birbirimiz sayesinde kilo kontrolünü de sağlamış oluruz yerimseniben

Slm güsel anneler ..
Ben de tombullardanım boyum kısa 61 kiloyla hamile kaldım 5 kilo aldım 66 oldum sonrasında ne olur bilmiyorum bir arkadaşım 6 . ayına kadar 1 kilo almıştı her ay 6. ayda birden 10 kilo birden aldı toplam 30 kiloyla bitirdi ödüm kopuyor o kadar kilo alıcam diye doktorum da şu andan itibaren karnın hızla büyümeye başlıcak ve hızlı kilo dikkat et ve kremleri ihmal etme dedi hayırlısı bakalım..

güzel temennin için çok teşekkür ederim kadıköy göztepede oturuyor ailem haftalrdır burdaki pylaşım konularından önerilen dr, ve hastane bilgilerini inceliyorum istanbulda yaşadığım dönemde medipole gidiyordum her türlü sorunumda, doğum içinde orayı düşünüyordum , fakat herkesin memnuniyet olgusu farklı 10 kişide 4 begeniyor 6 beğenmiyor bilmiyorum nasıl yapacağım bu hastane ve doğum dr konusunu , geçen ay bayram dolasıyla yaklaşık 27 gün istanbulda kaldım medipolde şule selviye gittim çokda güzel karşıladı acaba diyorum şule hanımla mı girsem doğuma?

iyi fikir bencede dikkat ederiz fazla kaçırmayız
son aylarda aşırı kilonun sebebi olarak çok tuzlu ve tatlı yemenin sebep olduğunu okumuştum komşum kızına hamileyken son aylarda tuzlu yu kaçırmış biraz 28 kilo ile doğuma gitmiş Allahım düşünmek bile istemiyorum inşallah hiçbirimiz öyle kilolar almayız kıslarrr

44 le hamile kaldım şu an 46,5-47 arasında gidip geliyorum.5 aylık olduk çok şükür.... Azmı alcam çokmu bilmiyorum ama son aylarda iştah birden açılıyormuş yaşayıp göreceğiz bakalım.Kızım sağlıklı olsun tombişim alsın kiloları inş. Sonra yavaş yavaş veririz Allahın izniyle...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…