- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #19.121
arkadaslar herkese merhaba..2 gündür dogru dürüst giremiorum umarım bebişlerinizde kendinizde iyisinizdir..ben idrar yollarımı üşütmüşüm dakikada bi tuvalete cıkıorum aslında cok fazla iltihap yok diyo doktorum ilaç bile verme geregi duymadı bol su iç dedi ama dün kasık agrısından uyuyamadım..nası kötü bi sancı..sanki mesanemi sıkıstırıolar gibi yasayan varmı ???bugün gidicektim ama ameliyatı varmış doktorumun artık yarıona kaldı..benneyaptımki
günaydın güzel anneler.asinaz24 gözün aydın canım.
kilolarda bahsetmişsiniz ben 4-4,5 kilo aldım belki beş olmuştur bilemem.ama iyi gidiyorum sanırım.
Hoşgeldin...
Adın yağmur mu?
Benim de adım Yasemin...:içelim:
hımmm..bende ilk 3 ayda 2 kilo aldım toplamda 3,5 kilo almışımmm
ama senin iyi canım yaa ikiz seninkiii
gunaydin canim, magnezyum muydu ondanda oluyormus sanirim bu kramplar sadece kalsiyum eksikliginden degilmis. muz falan yesen...
ay ne guzel su icerdeki kipirdanmalar degil mi. ben de deminden beri bebisime muzik dinletiyorum, bi ara bi kipirdandi bi kipardandi anlamadim neden. muzik durmus megersemki haber veriyor bizimki hahahhahhahh:))))
semahamit canım metin acu ya evledikten sonra intahap için gittim ben pek ilgisini beyenmedim yok kaynanam ona gitmiş memnunum falan dedi ama ben adamın tavırlarını beyenmediğim içim gitmek istemedim tekrar.... inşallah senin için hayırlısı olur canımm
hoş bulduk ismim hatice kızım olsaydı eğer yağmur olacaktı
memnun oldum yaseminnopuyorumnanaktan
uzun bir birlikteliğimin ardından doğru dediğim insanla hayatımı birleştirdim gerçi bu birleştirmek düğün kına vs çokda kolay olmadı bir sürü gelgitler yaşadım, evliliğimin ilk ayında hamile kaldım çünkü gerçekten ikimizde çok istiyorduk, ki bu isteğimize allahım güzel bir yanıtla karşılık verdi şimdi yaklaşık 4,5 aylık hamileyim. doktorun dediği tarih 19 mart aklımda bir sürü soruyla bu güzel zamanı yaşamaya çalışıyorum
nerde doğum yapacağım? karsta yaşıyourm doğum için istanbula annamelerin yanına gitmeye karar verdik
hangi hastane?
hangi dr?
bir sürü soruyla umudumu bekliyorum....
bilmiyom canım ya ben çok memnunum kendisinden istediğim saatte arayıp istediğim şeyi sorabiliyorum gittiğim zamanda çok ii davranıyo 45 dakika ultrasnda bakıyo her gittiğimde cd veriyo kişiden kişiye değişiyo belkide CADIARZU
evliliğinde bebeğinizde hayırlı olsun mutluluğunuz daim olsun ve hoşgeldin..
annenler anadolu mu avrupa yakasındamı oturuyorlar bence araştırmaya bu şekilde başla canım senin için daha kolay olur arkadaşlar da ona göre tavsiye de bulunurlar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?