2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

tekrar mrb kızlar ancak fırsat buluyorum yazmaya geçmişi okuyamadım.
bişey sorucam size demir ilacı kullanan arkadaşlardan midesine dokunan oldu mu ben ilacı alınca mide ağrısından delirecek gibi oluyorum bi de üstüne cırcır oluyorum.midemden bi sorunum yok ama nedense bööle oldu bende bıraktım sizde de var mı sorun?dr a 10 gün sonra gitcem. bilgisi olan varsa..

senin yine iyiymiş canım ben 20 günde 3 kilo aldım toplamda 4 kilo almısım:roflol:

Canım bende hafta hafta hamilelik kitabı var..onda direk yazıyo ztn mideye dokunur ve kabızlık yapar diyor...normal yaniii

Canım bende hafta hafta hamilelik kitabı var..onda direk yazıyo ztn mideye dokunur ve kabızlık yapar diyor...normal yaniii

canım işte kabız olmadım tam tersi.hey allahım ne diim illa bi ters yanım olacak:)saol canım.ondan sordum bende.korkuyorum bişey olacak diye hiç iştahımyok zorlan yiyorum herşeyi

CANIM ANALTIKALRININ AYNISINI BENDE YAŞADIM VE YAŞAYANLARDA AVRDIR EMİNİM BENCE KESME DEVAM ET BEN KESMEDİM ŞİMDİ DÜZELDİ MİĞDE ALIŞANA AKDAR YAPIYOR HATTA AFEDERSİN AMA BÜYÜK TUVALETİNİN RENGİDE SİMSİYAH BİLE OLABİLİYOR İDRARIN KOYULAŞIYOR ( AY ÇOK İĞRENÇ OLDUMkaydirigubbakcemile3 ) AMA ÖYLE YANİ SONRA DÜZELİYOR DERT ETME AĞRIALR VE CIRICR GEÇİYOR DOKTORA SORMADN BIRKAMA BENCE

simenay
dila06
sincap
seyyaltaner
pembedüşler
nilüfer
hepinize dualarınızdan ötürü teşekkür ederim janlarım

Gözünaydın canım, herşeyin yolunda olmasına sevindim, ne güzel kızını da görmüşsün, darısı test sonucu bekleyen diğer arkadaşlara olsun..

Ben sabah akşam aç karnına alıyorum demir ilacını, bende ishal oldum fakat mideme dokunmadı benim, birde kabız olmaktansa ishali tercih ederim doğrusu :)) kabızlık daha zor oluyor..

canım işte kabız olmadım tam tersi.hey allahım ne diim illa bi ters yanım olacak:)saol canım.ondan sordum bende.korkuyorum bişey olacak diye hiç iştahımyok zorlan yiyorum herşeyi

Tok karnına içilince ishal yapmaz ama ilacın faydası da aç karnına içilmesine oranla daha az olur, aklında olsun, yıllardır kullanıyorum demir ilacı, bende anemi var, birde demir ilacı ile aynı anda çay süt gibi içecekleri tüketme, etkili olmaz o zaman da..

valla bıraktım bile..çok feci oldum.artık kontrole gidince sorarım diyorum.ama kullandığım sürece geçmedi benim cırcır kaçırcam sanıyodum yani o kadar fena:kedi:

arkadaslar herkese merhaba..2 gündür dogru dürüst giremiorum umarım bebişlerinizde kendinizde iyisinizdir..ben idrar yollarımı üşütmüşüm dakikada bi tuvalete cıkıorum aslında cok fazla iltihap yok diyo doktorum ilaç bile verme geregi duymadı bol su iç dedi ama dün kasık agrısından uyuyamadım..nası kötü bi sancı..sanki mesanemi sıkıstırıolar gibi yasayan varmı ???bugün gidicektim ama ameliyatı varmış doktorumun artık yarıona kaldı..benneyaptımki

Anlattıkların bende de var...sanki içtiğim sudan daha çok tuvalete gidiyorumopuyorumnanaktan özellikle geceleri çok fazla ağrı ile uyanıyorum..ve hafif kaşıntı oluo bende yaparken

Demir ilacı evet mideyi bozabiliyor...
Bende de var aynı durum...

Bir de calsiyum midemi kaynatıyor...

Kalsiyum ve demir haricinde ne içiyorsunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…