- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #19.101
benimki böylede aynı buraya resim eklediğimiz kutucuk varya oraya kopyalayıp koyuyorsun canım,anlatabildimmi?hani böyle sarı kutucuk
Günaydın arkadaşlar test sonucu alanlara gözün aydın
kilo alanlara da geçmiş olsunkaydirigubbakcemile3
kilo almak isteyipte alamayanlara da Allah kolaylık versinzemuszemus
bu arada son zamanlarda bende hızlı kilo almaya başladımmm...20 günde 1,5 kilo almışımmm
doktor her ay 1 kilo normal demiştimafoldumben
tekrar mrb kızlar ancak fırsat buluyorum yazmaya geçmişi okuyamadım.
bişey sorucam size demir ilacı kullanan arkadaşlardan midesine dokunan oldu mu ben ilacı alınca mide ağrısından delirecek gibi oluyorum bi de üstüne cırcır oluyorum.midemden bi sorunum yok ama nedense bööle oldu bende bıraktım sizde de var mı sorun?dr a 10 gün sonra gitcem. bilgisi olan varsa..
Ben de 34 beden giyiyorum :kedi:
Hamile pantolonları sadece göbekten oluyor :)
Halihazırda 50-51 kilo gibi bişeyim :)
Canım bende hafta hafta hamilelik kitabı var..onda direk yazıyo ztn mideye dokunur ve kabızlık yapar diyor...normal yaniii
Başardım.........
Ben yaptım....
Ben yaptım....:lepi:
bişey sorucam size demir ilacı kullanan arkadaşlardan midesine dokunan oldu mu ben ilacı alınca mide ağrısından delirecek gibi oluyorum bi de üstüne cırcır oluyorum.midemden bi sorunum yok ama nedense bööle oldu bende bıraktım sizde de var mı sorun?dr a 10 gün sonra gitcem. bilgisi olan varsa..
simenay
dila06
sincap
seyyaltaner
pembedüşler
nilüfer
hepinize dualarınızdan ötürü teşekkür ederim janlarım
canım işte kabız olmadım tam tersi.hey allahım ne diim illa bi ters yanım olacak:)saol canım.ondan sordum bende.korkuyorum bişey olacak diye hiç iştahımyok zorlan yiyorum herşeyi
CANIM ANALTIKALRININ AYNISINI BENDE YAŞADIM VE YAŞAYANLARDA AVRDIR EMİNİM BENCE KESME DEVAM ET BEN KESMEDİM ŞİMDİ DÜZELDİ MİĞDE ALIŞANA AKDAR YAPIYOR HATTA AFEDERSİN AMA BÜYÜK TUVALETİNİN RENGİDE SİMSİYAH BİLE OLABİLİYOR İDRARIN KOYULAŞIYOR ( AY ÇOK İĞRENÇ OLDUMkaydirigubbakcemile3 ) AMA ÖYLE YANİ SONRA DÜZELİYOR DERT ETME AĞRIALR VE CIRICR GEÇİYOR DOKTORA SORMADN BIRKAMA BENCE
hımmm..bende ilk 3 ayda 2 kilo aldım toplamda 3,5 kilo almışımmmsenin yine iyiymiş canım ben 20 günde 3 kilo aldım toplamda 4 kilo almısım:roflol:
Tok karnına içilince ishal yapmaz ama ilacın faydası da aç karnına içilmesine oranla daha az olur, aklında olsun, yıllardır kullanıyorum demir ilacı, bende anemi var, birde demir ilacı ile aynı anda çay süt gibi içecekleri tüketme, etkili olmaz o zaman da..[/QUOT
ben kahvaltıdan 1-2 saat sonra laıyodum canım dr ööle dedi.kahvaltıyla vitamin sonra da demir.çay içmiyorum zaten.sende anemi varmış ben zayıftım ama demir kapasitem hamile kalmadan önce üst sınırdaydı acaba fazla mı geldi ki dedim..çok Fe alınca bebeğimi etkiler diye de korktum valla. ama sütle içmemek aklıma gelmedi hiç
saol canım
opuyorumnanaktan
arkadaslar herkese merhaba..2 gündür dogru dürüst giremiorum umarım bebişlerinizde kendinizde iyisinizdir..ben idrar yollarımı üşütmüşüm dakikada bi tuvalete cıkıorum aslında cok fazla iltihap yok diyo doktorum ilaç bile verme geregi duymadı bol su iç dedi ama dün kasık agrısından uyuyamadım..nası kötü bi sancı..sanki mesanemi sıkıstırıolar gibi yasayan varmı ???bugün gidicektim ama ameliyatı varmış doktorumun artık yarıona kaldı..benneyaptımki
merhabalarrr
kaç kilosun şimdi canım??
anlattıkların bende de var...sanki içtiğim sudan daha çok tuvalete gidiyorumopuyorumnanaktan özellikle geceleri çok fazla ağrı ile uyanıyorum..ve hafif kaşıntı oluo bende yaparken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?