2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Hamilelikte tuz tüketimi vücudun su tutmasına neden olurmuş.Buda fazladan şişmemize neden oluyor ve kilolu olarak doğuma giriyoruz.Gerçi doğumda o su hep gidiyor ama yinede şişmemek lazım.Dikkat etmek gerek.

sen gittiğin doktorundan memnun kaldıysan dvm et istersen bi şekilde Allahın yardımıyla bebeklerimizi kucağımıza alıcaz inşallah
bende geçen haftalarda baya takmıştım bu konuya nerde yapsam kime gitsem diye ben gata ya gidiyorum arkadaşımızın tavsiyesiyle bi doktor bulduk Allah nasip ederse gata da yapmayı düşünüyorum
seninde önceden bildiğin bi hastane doktorundan da memnun kalmışsın dvm et yine sen bilirsin tabii

hım nerde çalışıyorsun cnaım bende çalışıyorum.... da bende onvağa aynı şekilde yapıyorum... parayı veriyorum zamamnnda giti geliyorum

çok güzel fikir bence.... benim 65 de hamile kaldım.. simdi 68 kiloyum 5 aylık hamileyim

tamam arkadaşlar bi gün belirleyelim mesela pazartesi, herkese uygun mu vereliniortak
ben listeyi ayarlarım a.s

Hamilelikte tuz tüketimi vücudun su tutmasına neden olurmuş.Buda fazladan şişmemize neden oluyor ve kilolu olarak doğuma giriyoruz.Gerçi doğumda o su hep gidiyor ama yinede şişmemek lazım.Dikkat etmek gerek.

hamilelikte tuz iyi değil diyor zaten doktorlarda albüm oluyormuşsunuz sonrası çok zor oluyormuş dikkattin kızlar ben kıstım tuzu artık çok korkuyorum. çünkü doğum çok zor oluyormuş... duydukalrıma göre

Arkadaşlar şu an bütün rahatsızlığımı ve sancılarımı unutmuş durumdayım şimdi aradılar 4 lü test sonucu çıkmış hiç bir problem yokmuş çok şükür inanılmaz mutlu oldum darısı bekleyenlerin başına..

44 müüü:çok üzgünüm:
nerelerden atıyım kendimi boyunda uzundur şimdi senin :sinifsinif:
biz ne yapalım 60 lar 65 ler 70 ler
20 kilo alsan benim kadar olucan zatenmafoldumbenağlamak istiyorummmm

bencede çok güsle bi fikir bedne bu hafta şiştiğimi düşünmeye başladım ehlede bu muhabbetlerden sonra :):):):

Ya benim kıyafetelrim ve pantolonlarım hala bana oluyro ama benim göbeğim kocaman oldu yanlarda felan yağlanmalar başladı çok korkuyorum bide geri veremezsem diye benim boyum uzun ama sadece göbekte görünen yağlarda hamileliktn sonra çok çirkin olacak :

Berkemm gözün aydın cnm

Dimplehawk fikir çok güzel ama bunun için başka bir başlık açalım bence burada karmaşa olmasın
yerimseniben

üzülme seyyalcim veririz inş.
ben spora başlıcam zaten inş. doğumdan kısa bir süre sonra a.s

yeter ki normal sınırları aşmayalım, kontrollü gidelim

bi tane örnek koyayım ;

Berkemm gözün aydın cnm

Dimplehawk fikir çok güzel ama bunun için başka bir başlık açalım bence burada karmaşa olmasın
yerimseniben
evet bu daha iyi olur yerimseniben
megryann ı almıyoruz bu listeye o zaten zayıflmaz:
yemeden içmeden kesiliriz yoksa diyim yaniiakannehir
küsme sen olurmu bizeeopuyorumnanaktanmegi
kaydirigubbakcemile3

canımm çok sevindimm gözün aydın darısı sonuç bekleyen bütün meleklere:CüvCüv:

arkadaşlar bir konuda daha yardım isteyeceğim ,
şimdi 4,5 aylık hamileyim 16, haftalıkken 3 lü testimi yaptırdım allaha şükür olumsuz hiç bir şey yokmuş ondan öncede hamile kalındıgında yapılıcak idrar, kan, vs tüm testlerimi yaptırdım bundan sonraki süreçte hangi testleri yaptıracağım, doktor tansiyonumun yüksek olduğunu tuzu kesmem gerektiğini söyledi tuzsuz yemeğe alışıyorum . bunun dışında neler öenmli olucak benim için çok teşekkürler şimdiden

en güzel günleri bebeğinle yaşaman dileklerimle

üzülme seyyalcim veririz inş.
ben spora başlıcam zaten inş. doğumdan kısa bir süre sonra a.s

yeter ki normal sınırları aşmayalım, kontrollü gidelim

bi tane örnek koyayım ;

çok güselll olmuşşş şimdi burada olan arkadaşlar yazar sonrada herkes görür süpersin valla öle habire yemek yok artıkkk 64 ile başladım 67.600 olmuşum:kedi: pazartesileride güncelleriz dediğin gibi canımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…