- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #19.141
canım birazcıkta özlenine gitmekle alakalı sanırım ... ben hastaneye gitmiştim. normalde
iyi fikir bencede dikkat ederiz fazla kaçırmayız
son aylarda aşırı kilonun sebebi olarak çok tuzlu ve tatlı yemenin sebep olduğunu okumuştum komşum kızına hamileyken son aylarda tuzlu yu kaçırmış biraz 28 kilo ile doğuma gitmiş Allahım düşünmek bile istemiyorum inşallah hiçbirimiz öyle kilolar almayız kıslarrr
güzel temennin için çok teşekkür ederim kadıköy göztepede oturuyor ailem haftalrdır burdaki pylaşım konularından önerilen dr, ve hastane bilgilerini inceliyorum istanbulda yaşadığım dönemde medipole gidiyordum her türlü sorunumda, doğum içinde orayı düşünüyordum , fakat herkesin memnuniyet olgusu farklı 10 kişide 4 begeniyor 6 beğenmiyor bilmiyorum nasıl yapacağım bu hastane ve doğum dr konusunu , geçen ay bayram dolasıyla yaklaşık 27 gün istanbulda kaldım medipolde şule selviye gittim çokda güzel karşıladı acaba diyorum şule hanımla mı girsem doğuma?
kesinlikle canım 120 lira bana da verseler bende çok ii ilgilenirimkaydirigubbakcemile3
ben çalıştığım için hastanede çok vakit harcaman gerekiyo ben iş çıkışı gidiyorum ii oluyo böyleopuyorumnanaktan
çok güzel fikir bence.... benim 65 de hamile kaldım.. simdi 68 kiloyum 5 aylık hamileyim
tamam arkadaşlar bi gün belirleyelim mesela pazartesi, herkese uygun mu vereliniortakiyi fikir bencede dikkat ederiz fazla kaçırmayız
son aylarda aşırı kilonun sebebi olarak çok tuzlu ve tatlı yemenin sebep olduğunu okumuştum komşum kızına hamileyken son aylarda tuzlu yu kaçırmış biraz 28 kilo ile doğuma gitmiş Allahım düşünmek bile istemiyorum inşallah hiçbirimiz öyle kilolar almayız kıslarrr
Hamilelikte tuz tüketimi vücudun su tutmasına neden olurmuş.Buda fazladan şişmemize neden oluyor ve kilolu olarak doğuma giriyoruz.Gerçi doğumda o su hep gidiyor ama yinede şişmemek lazım.Dikkat etmek gerek.
hım nerde çalışıyorsun cnaım bende çalışıyorum.... da bende onvağa aynı şekilde yapıyorum... parayı veriyorum zamamnnda giti geliyorum
44 le hamile kaldım şu an 46,5-47 arasında gidip geliyorum.5 aylık olduk çok şükür.... Azmı alcam çokmu bilmiyorum ama son aylarda iştah birden açılıyormuş yaşayıp göreceğiz bakalım.Kızım sağlıklı olsun tombişim alsın kiloları inş. Sonra yavaş yavaş veririz Allahın izniyle...
arkadaşlar aklıma bir fikir geldi :lepi: Size de uygun gelirse şöyle yapalım ;
haftanın belli bi gününü belirleyip o gün kilo bildirimi yapalım
bir liste tutalım
geçmiş haftayla bu hafta arası ne kadar kilo aldığımızı görmüş olur, hep beraber değerlendiririz
hem böylece birbirimiz sayesinde kilo kontrolünü de sağlamış oluruz yerimseniben
arkadaşlar şu an bütün rahatsızlığımı ve sancılarımı unutmuş durumdayım şimdi aradılar 4 lü test sonucu çıkmış hiç bir problem yokmuş çok şükür inanılmaz mutlu oldum darısı bekleyenlerin başına..
tamam arkadaşlar bi gün belirleyelim mesela pazartesi, herkese uygun mu vereliniortak
ben listeyi ayarlarım a.s
üzülme seyyalcim veririz inş.bencede çok güsle bi fikir bedne bu hafta şiştiğimi düşünmeye başladım ehlede bu muhabbetlerden sonra :):):):
Ya benim kıyafetelrim ve pantolonlarım hala bana oluyro ama benim göbeğim kocaman oldu yanlarda felan yağlanmalar başladı çok korkuyorum bide geri veremezsem diye benim boyum uzun ama sadece göbekte görünen yağlarda hamileliktn sonra çok çirkin olacak:
evet bu daha iyi olur yerimsenibenBerkemm gözün aydın cnm
Dimplehawk fikir çok güzel ama bunun için başka bir başlık açalım bence burada karmaşa olmasın yerimseniben
kaydirigubbakcemile3megryann ı almıyoruz bu listeye o zaten zayıflmaz:
yemeden içmeden kesiliriz yoksa diyim yaniiakannehir
küsme sen olurmu bizeeopuyorumnanaktanmegi
Arkadaşlar şu an bütün rahatsızlığımı ve sancılarımı unutmuş durumdayım şimdi aradılar 4 lü test sonucu çıkmış hiç bir problem yokmuş çok şükür inanılmaz mutlu oldum darısı bekleyenlerin başına..
Arkadaşlar şu an bütün rahatsızlığımı ve sancılarımı unutmuş durumdayım şimdi aradılar 4 lü test sonucu çıkmış hiç bir problem yokmuş çok şükür inanılmaz mutlu oldum darısı bekleyenlerin başına..
üzülme seyyalcim veririz inş.
ben spora başlıcam zaten inş. doğumdan kısa bir süre sonra a.s
yeter ki normal sınırları aşmayalım, kontrollü gidelim
bi tane örnek koyayım ;
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?