- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #1.881
Aramıza hoşgeldin Beyaz06, sağlıklı ve kolay bi hamilelik diliyorum, sen epey deneyimlisin, bizlerden bilgilerini esirgeme, senden öğreneceğimiz şeyler olabilir :)) Nede olsa burada çoğumuzun ilk hamileliği..
olsun canım gülegüle büyüt rabbim rızkını bereketini verir herşeyde bi hayır vardırr inşş hayırlı bi evlat olur.
canım diger iki cocugunun cinsiyeti ne
Kittycat, teşekkürler, çok güzel olmuş, ellerine sağlık arkadaşım..
canım kitty'im benim burayı da şenlendirdiopuyorumnanaktan
biri kız:ecrin_bebek: biri erkek gamyoncuiremsu
canım hoşgeldina.s.RABBİM tamamına erdirsin inşallahh:Saruboceq:kızlar bende yeni öğrendim hamiş olduğumu listeye eklermisiniz benide.otamatik hesaplayıcılarda 3 hafta 6 günlük gebeyim.kanıma baktırdım 3 kere.kesenin gözükmesi için ay sonunu beklicem.liste için gerekli bilgiler:
18 haziran sat,yaş 27,tahmini doğum tarihi 25 mart,hamiş kaldığı kilo 52
zelişim çok sağol bitanemm..canım valla bi belirtisi varmı bilmiyorum ama,benim parmağımda hafif bir kesik olsa,kan çıkar orda kalırdı.elimi sallayınca akardı.corasprin'e başlayalı,önceki gün elime hafifden bir iğne battı,valla kanını zor durdurdum..canım çok teşekkür ederim hala dikenler üstündeyim rabbim inşallah hakkımda hayırlı olanı versin...sende üzülme bitanem sonunda düşüklerinin neden kaynaklandığını anladın zaten ilaçlarınıda kullanıyon evelallah hiç bişey olmaz inşallah canım peki bu kan pıhtılaşmasının acaba bir belirtisi falan yokmu anlayabilmemiz için...
canım hoşgeldin hayırlı olsun rabbim sağlıcakla kucağına almanıda nasip eder inşallah...
canım inşallah bir şey olmaz,tahlilin çıkması biraz geciktiği için,haliyle ilaçlarada geç kaldım işte ondan korkuyorum..tatlım arkadaşın hamiş kaldığını öğrendikten, ne kadar sonra başladı ilaçlara.ALLAH arkadaşını ve hepimizi tek avazda kurtarsın inşallah:Saruboceq:günaydın arkadaslar
mehtap gulu ilaclarınıda kulllandıktan sonra insallah hic bir sey olmaz bebisine.. bu rahatsızlık bu ara cok duyuluyor benim arkadasımında 2 dusugunden sonra anlasıldı igne ve ilacları kullandı simdi 8 bucuk aylık hamile. 4 gozle dogumunu bekliyor
darısı hepimize
canım dr dan güzel haberlerle dön inşallah..herkese günaydın arkadaşlarrrr bende bu akşam randevu aldım 7,30 a ilk muayenem çok heycanlıyım
merhaba bende mart anne adayı oldugumu yeni ögrendim benim 3, bebişim 3+6 günlük
şimdilik sadece kan testi yaptırabildik dr. iki hafta beklememiz gerektigini söyledi.
canım hoşgeldina.s.RABBİM tamamına erdirsin inşallahh:Saruboceq:
hoşbulduk canım.amin inşallah cümlemizinkini
blueangel bende 4 temmuzda ögrendim ilk kontrole bugun gidicem çok heycanlıyımm walla senin kaçıncı haftan,benim 5+3 oldu bugun:):ecrin_bebek:
blueangel tebrikler, allah hayırlısıyla, sağlıkla kucağına almayı nasip etsin...
ben 5+3'te vajinal ultrasonla gördüm keseyi :)
ARKADAŞLAR BEN bugun 5+3 üm vajinal ultrasonlamı görünür kese ?üstten görünmezmi acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?