2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Aramıza hoşgeldin Beyaz06, sağlıklı ve kolay bi hamilelik diliyorum, sen epey deneyimlisin, bizlerden bilgilerini esirgeme, senden öğreneceğimiz şeyler olabilir :)) Nede olsa burada çoğumuzun ilk hamileliği..

Aramıza hoşgeldin Beyaz06, sağlıklı ve kolay bi hamilelik diliyorum, sen epey deneyimlisin, bizlerden bilgilerini esirgeme, senden öğreneceğimiz şeyler olabilir :)) Nede olsa burada çoğumuzun ilk hamileliği..

hoşbulbum çok teşekkür ederim canım
elimden geldigi kadar yardımcı olmaya çalışırım tabi.kaydirigubbakcemile5
Allah bütün bebiş bekleyen annişlerin yardımcısı olsun :Saruboceq:

Kittycat, teşekkürler, çok güzel olmuş, ellerine sağlık arkadaşım..

begendigine sevindim canım opuyorumnanaktan
canım kitty'im benim burayı da şenlendirdiopuyorumnanaktan

senin burayada ugramasam olmazdı burcucum inşallah burdaki bütün hamişler bebişlerini saglıkla kucagına alırlar :Saruboceqlmayanlarından en kısa zmanda göbişleri bebişle dolar canım en bastada senin :Saruboceq:

bosna teşekkür ederim canım hoşbuldum amin inşallah.
ben iki hamileligimdede ne bir belirti nede mide bulantısı yaşamadım ama bu bebiş beni mahvetti mide bulantısından ölüyorum.sabahtan bu yana lavaboya taşınmaktan canım çıktı.şunu anladımki hiç bir hamilelik birbirini tutmuyor.aklınızda olsun kızlar.

canım hoşgeldina.s.RABBİM tamamına erdirsin inşallahh:Saruboceq:
zelişim çok sağol bitanemm..canım valla bi belirtisi varmı bilmiyorum ama,benim parmağımda hafif bir kesik olsa,kan çıkar orda kalırdı.elimi sallayınca akardı.corasprin'e başlayalı,önceki gün elime hafifden bir iğne battı,valla kanını zor durdurdum..
dr isteyen herkes bu tahlili yaptırabilir dedi..testin adı(FAKTÖR V LEİDEN)istersen dr una bi sor bitanem,inşallah sende yoktur..
canım inşallah bir şey olmaz,tahlilin çıkması biraz geciktiği için,haliyle ilaçlarada geç kaldım işte ondan korkuyorum..tatlım arkadaşın hamiş kaldığını öğrendikten, ne kadar sonra başladı ilaçlara.ALLAH arkadaşını ve hepimizi tek avazda kurtarsın inşallah:Saruboceq:
herkese günaydın arkadaşlarrrr bende bu akşam randevu aldım 7,30 a ilk muayenem çok heycanlıyım
canım dr dan güzel haberlerle dön inşallah..
merhaba bende mart anne adayı oldugumu yeni ögrendim benim 3, bebişim 3+6 günlük
şimdilik sadece kan testi yaptırabildik dr. iki hafta beklememiz gerektigini söyledi.

canım hoşgeldina.s.RABBİM tamamına erdirsin inşallah:Saruboceq:maşallah 3. bebişin,tatlım çocukların kaç yaşında.benimde nasipse 3. bebişim olacak ama sen benden küçücüksünn..:1hug:

merhaba kızlar benimde ilk hamileliğim,çok heycanlıyım.henüz doktora gitmedim.labaratuvarda kan tahlili yaptırdım 3 kere artışın düzenli olup olmadığını öğrenmek için.çok şükür iyi gibi.ay sonu doktora gitmeyi düşünüyorum.siz keseyi ne zaman gördünüz kızlar ne zaman gitsem uygun olur?

blueangel bende 4 temmuzda ögrendim ilk kontrole bugun gidicem çok heycanlıyımm walla senin kaçıncı haftan,benim 5+3 oldu bugun:):ecrin_bebek:

mehtap gülü hoşbuldum canım benim oglum 5 kızımda 2 yaşında daha çok küçükler ama kardeşleri sabredemedi annem büyüttü nasılsa bende aralarına katılıyım dedi:)
belkide hayırlısı bu Allah herkese hayırlısını nasip etsin inşallah.

blueangel tebrikler, allah hayırlısıyla, sağlıkla kucağına almayı nasip etsin...
ben 5+3'te vajinal ultrasonla gördüm keseyi :)

blueangel bende 4 temmuzda ögrendim ilk kontrole bugun gidicem çok heycanlıyımm walla senin kaçıncı haftan,benim 5+3 oldu bugun:):ecrin_bebek:

bugün tam 4 hafta oldu canım.maşallah büyütmüşsün sen,umarım sıkıntısız geçiyordur.hayırlısıyla kesesini görürsün bugün inşallah

blueangel tebrikler, allah hayırlısıyla, sağlıkla kucağına almayı nasip etsin...
ben 5+3'te vajinal ultrasonla gördüm keseyi :)

amin canım seninkinide inşallah.vajinal ultrason zormu oluo canım ya.şu gebelikten önce yapılan muayenede olduğu gibi bişilermi yoksa o :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…