2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

blueangel vajinal ultrason zor değil canım.
biraz rahatsız edici tabi ama düzenli jinekolojik muayeneye gidiyorsan, ondan farklı değil.
uzun sürmüyor zaten.
hayırlısıyla gör keseyi de, gerisini boşver canımcım :)

periwinkle, tonya hayırlı olsun ikinizinde bebişleri Allah saglıkla kucagınıza almayı nasip etsin inşallah bebişlerinizi.

bebişimiz için sıkıcaz dişimizi artık napalım.saol canım cevabın için

kızlar merhaba, ben de 42 günlük hamileyim, 11 martta anne olacağım inşallah.

Bir de dün kanama tarzı birşey yaşadım. Kahverengi akıntı oldu. Doktorum 4 gün rrapor verdi sadece yatıyorum. ama korkuyorum bir yandan da. Düşük tehlikesi olabilir mi, yoksa üstüne görme denen şey mi, moralimi bozmamaya çalışıyorum.

Ama ne içim bulanıyor ne de kustum şimdiye kadar sadece göğüslerimde gerginlik var, 6 hafta oldu ama birşey yok. Tuhaf değil mi?:uhm:

Ben de aynı durumdayım. Akıntım oldu. Benim kasıklarımda da ağrı var. Altı gündür yatıyorum. Bulantım ilaç aldıkça oluyor. Göğüslerim çok şiş.

Allah bebişlerimizi sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin.

kıslar yarın doktora gidiyorum kalp atışları için ne olur dualarınızı eksitmeyin zor buldum kaybetmek istemiyorum evladımı..

Canmım eltu tüp bebekle hamile kaldı.. zor buldu .. biraz titizlenmesi normal.. bende tüp bebekle kaldım doktorum altının yere düşse alnmıcaksın karın kaslarını kasmıcaksın dedi.. Belki kassak bişi olmucak ama dikkat etmekte fayda var..

gülencim çok teşekkürler canım. Belki simenay da haklı olabilir ama dediğin gibi bizim biraz bebek yolunda maceramız uzun olduğu için herşeye titizleniyoruz. Gerçi ben öncesinde de öyleydim ama neyse. Tedbiri elden bırakmamak gerek yine de.

günaydın anneleer :CüvCüv:
neşeli, rahat, huzurlu ve hayırlı bir cuma günü diliyorum hepinize... opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…