- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #1.901
ARKADAŞLAR BEN bugun 5+3 üm vajinal ultrasonlamı görünür kese ?üstten görünmezmi acaba?
canım benim 4+4 de göbekten ultrasonda kese görüldü kişiye göre değişiyo sanırım
bide ultrasona girerken çok aşırı sıkıçıktım benn
saol canım bende su iiçiyimm bol bol akşama kadar bare:)
hayatım muayne satine 1 saat kala içsen yaterli olur canımm
periwinkle, tonya hayırlı olsun ikinizinde bebişleri Allah saglıkla kucagınıza almayı nasip etsin inşallah bebişlerinizi.
kızlar benide ekleyin bende yeni aldım sonucumu 4+3 benimde
blueangel vajinal ultrason zor değil canım.
biraz rahatsız edici tabi ama düzenli jinekolojik muayeneye gidiyorsan, ondan farklı değil.
uzun sürmüyor zaten.
hayırlısıyla gör keseyi de, gerisini boşver canımcım :)
kızlar merhaba, ben de 42 günlük hamileyim, 11 martta anne olacağım inşallah.
Bir de dün kanama tarzı birşey yaşadım. Kahverengi akıntı oldu. Doktorum 4 gün rrapor verdi sadece yatıyorum. ama korkuyorum bir yandan da. Düşük tehlikesi olabilir mi, yoksa üstüne görme denen şey mi, moralimi bozmamaya çalışıyorum.
Ama ne içim bulanıyor ne de kustum şimdiye kadar sadece göğüslerimde gerginlik var, 6 hafta oldu ama birşey yok. Tuhaf değil mi?:uhm:
Bence biraz fazla inceliyorsun, bende çok titiz biriyim ama seninki de biraz abartı gibi geldi bana, doktor bana özel bişey yapmana gerek yok, düşer diye korkarak yaşama dedi, istersen hiç kıpırdamadan yat ama düşeceği varsa zaten düşer bu bizim bünyemizle alakalı diye düşünüyorum. Birde ağda salonlarının temizliği konusunda haklısın, her salona gidilmez evet, seçici olmak lazım, özellikle mikrop kapma konusunda çok haklısın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?