2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar selam kaçgündür yoktum dr dr geziyoz dr zar zor salı günü kesemi gördü ama kese normalde rahmin ortasında olması gerekiyoken benimki aşşağısında dr bi tür dış gebelik olabilir dedi ve radyoloji uzmanına yönlendirdi beni bugün radyoloji dr keseyi alttan göremedi üstten gördü ve 4 haftalık dedi 15 gün sonraya gün verdi 15 gün sonra herşey netleşicek inşallah herşey yolunda gider dr ben normal bir gebelik olacağını düşünüyorum dedi kesem 7 mm bu arada nilüferşah canım benide kese görüldü diye eklersen sevinirim inşallah 15 gün sonra hayırlı haberler alabilirim

Zeliş çok güzel bir haber bu kesenin sonunda görülmesini çok sevindim :dance:
canım işallah geçecek bu günler ve sende sağlıklı bir şekilde kucağına alacaksın Allahın izniyle unutma moralini hep yüksek tutmaya çalış :asigim:

Biz de keseyi gördük. Allah kısmet ederse kalp atışını da cuma günü duycaz.. :Saruboceq:

İnşallah cnm. Hadi hayırlısı..

eylülcüm canım çok sağol inşallah 15 gün sonrada hayırlı haberler alabilirim çok destek oldun bana rabbimde senin o güzel yüreğine göre versin inşallah

aa zelis cok sevindim yaa :) hayırlı olsun insallah iki haftayada guzel haberle gelirsin

bende simdi geldim doktordan
cok sukur keseyi gorduk
karnımdan bakıyor bebisi gormeye calısıyordu
ama ben hiccc goremiyordum ve oyle heyecanlıydımki kalbim yerinden cıkacaktı
sonunda halimi gorunce alttan baktı ve cok sukur noktacıgı gorduk bebis ve yolk kesesini.. iki beyaz nokta.. kalbini duymaya cok calıstık ama ufacıcık oldugu icin simdilik zormus kımradıgını gordu Allahın izniyle saglıkli bir gebelik dedi
vee 3 haftaya cagırdı.. yine bekleyecegiiiiiim:bbo:

hemşoomm canıımm.çok sevindim,RABBıME şükürler olsun.15 gün sonra kalp atışınıda duyarsın inşallah:Saruboceq:canım dualarımdasın..:Saruboceq:

canım gözünaydın.RABBıM pıt pıtlarınıda duymayı nasip etsin inşallah:Saruboceq:

aramıza yeni katılan arkadaşlarım,hoşgeldiniza.s.RABBıM tamamına erdirsin inşallah:Saruboceq:
keseyi gören arkadaşlarım,gözünüzaydın.RABBıM hepinize pıt pıt seslerini duymayı nasip etsin ve sağlıcakla kucaklarımıza almayıda inşallaaaaaaaahh:Saruboceq::Saruboceq:

kıslaarr dün kasıklarımda şiddetli ağrım oldu.hemen eski dr'uma gittim(bana yakın olduğu için)düşük riskin var dedi,canım çookk sıkıldı:çok üzgünüm:hemen yeni dr'umu aradım(maltepe'de)bugün için randevu verdi.gittim,evet düşük riskin var dedi.hatırlarsanız,daha önce 2 düşüğüm olmuştu,araştırıyordum.bugün tahlillerim çıkmış,onlarıda dr gösterdim.kan pıhtılaşması varmış,genetik olabilir ailende bu tahlilden yaptırsın dedi.ömür boyu coraspirin ve folik pulus kullanıcakmışım. cep tel. kaydettirdi bu hastalığın ismini,başın bile ağrıyıp dr gitsen bunu göster dedi.bugün göbüşten ilk iğnemi oldum,her sabah 1 tane,akşamlarıda coraspirin.önceki düşüklerimin sebebide kan pıhtılaşmasıymış.bu cumartesi ve haftaya cumartesi kontrol için çağırdı.düşük olacakmı,olmayacakmı büyük ihtimal anlaşılır dedi.4,5 5 haftalıkmış..kıslaarr dualarınıza ihtiyacım var.benim içinde dua edin noluurr..sizler benim dualarımdasınız..:1hug:

Son düzenleme:
Kisllllarrrr nasıldınız da muhabbet etcek vaktimiz olmadı giremiyoum su aralar Cuma Gidicez ins kalp atislaini duyarız ins

kızlar bende yeni öğrendim hamiş olduğumu listeye eklermisiniz benide.otamatik hesaplayıcılarda 3 hafta 6 günlük gebeyim.kanıma baktırdım 3 kere.kesenin gözükmesi için ay sonunu beklicem.liste için gerekli bilgiler:

18 haziran sat,yaş 27,tahmini doğum tarihi 25 mart,hamiş kaldığı kilo 52

canım çok teşekkür ederim hala dikenler üstündeyim rabbim inşallah hakkımda hayırlı olanı versin...sende üzülme bitanem sonunda düşüklerinin neden kaynaklandığını anladın zaten ilaçlarınıda kullanıyon evelallah hiç bişey olmaz inşallah canım peki bu kan pıhtılaşmasının acaba bir belirtisi falan yokmu anlayabilmemiz için...

canım hoşgeldin hayırlı olsun rabbim sağlıcakla kucağına almanıda nasip eder inşallah...

günaydın arkadaslar
mehtap gulu ilaclarınıda kulllandıktan sonra insallah hic bir sey olmaz bebisine.. bu rahatsızlık bu ara cok duyuluyor benim arkadasımında 2 dusugunden sonra anlasıldı igne ve ilacları kullandı simdi 8 bucuk aylık hamile. 4 gozle dogumunu bekliyor
darısı hepimize

bulantım yok diye sevinirken dun basladı bendede coook zor bir durum ya
dünü nasıl zor gecirdim sabahtan aksama kadar midem bulandı hic bir yerde duramadım heryer koktu bana.. sanki millet tuhaf tuhaf parfumler surmus..
cok kotuydu birde bende cıkaramama sorunu var oylece dolandım..
simdide sabahtan basladı hafiften korkudan leblebiye sarıldım bugun krakerde alacam
birde yarın yolculuga cıkıyoruz kayınvalidemlere..düğünümüz varda.. gozumde o yol bir buyudukiiiiii
virajları dusunmek bile bulandırırken.. ne yapcam benkafamçokkarıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…