- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #19.261
BEN annemin yogun ısrarları uzerıne epidural olmayı duusnuyorum canım, ama nasıl oluyor hıcbır fıkrım yokk :sm_confused:
insan kendinden çok çevresi için dikkat ediyo zaten biri görüpte aaaakannehir noolmuş sana diyince bittiğim andır bunu düşün şekerim sende ben öle yapıyorum
mesai bitti ben kaçar kızlar akşama vakit bulursam..
öpüldünüz:)
aynı benimde yanlarıma doğru oluyor bazen eşime söylüyorum ovalayı ver diye bu seferde acaba bişi olurmu diye hiç bişi yapamıyorum geceleri sağ tarafıma yatayım başlıyor batmaya birde korkudan Allahım bişi oldumu acaba diye düşünürken oğluşum saolsun gelip tekme atıyor anne merak etme ben burdayım diyebütün acılarım diniyor.. doktora gidince sorayım bariii Saol canım Alllah acil şifalar versinn bütün annelere zemuszemus
cok komigim ama gormen gerek is arkadaslarım cok guluyorlar halıme :roflol:
bi istah var anlatamam... nasıl gececegim onune bilmiyorum valla ama gercekten dikkat etmek zorudnayımmm :kedi:
ya azönce internette normal doğum fotoğrafları gördüm hemde açık açık..çok korktum kızlar yaa
epidural düşünen varmı acaba???
OFF Eevet canım yaaa, ama su da var, kendimi de biliyorum, aslında cok iradeliyimdir.. yani dogumdan once 30 kilo verdim, simdi kenidmi ole avutuyorum dogumdan sonra veririm diye, ama yok yemicem artık sadece bebegıme faydalı seyleri yiycem... birbirimizi motive ediyoruz ne guzel.. :içelim:
ben 66ile başladım şimdi76oldum.asıl dikkat etmesi gereken benim ama resmen içim kazınıo dayanamıom bide bazem hararet başıo.off napcam hep bişiler yemek istiom.yiyomda ztn.sanki her zmn hamile kalıos doya doya tadını çıkarsak nolurki:gitme:
ben gebelikten önce hep epidural diodum ama artık istemiom.çünkü o kanülün acısına dayanamam gibi gelio.çıkarım masaya doğurup kalkarım hayırlısıyla diyorum.nasılsa kaçış yok başa gelen çekilecek yeterki doğumumuz kolay geçsin.hem bu sitede biri yazmış.kanülü kaymış o yüzden bi fayda görmemiş.şimdi benim kanülde kayarsa boşunamı o acıyı çekmiş olacam gerek yok bence ama yenede zamanı gelince dr uma sanışırım diorum.
:lepi: veririz inşaallah tabiiOFF Eevet canım yaaa, ama su da var, kendimi de biliyorum, aslında cok iradeliyimdir.. yani dogumdan once 30 kilo verdim, simdi kenidmi ole avutuyorum dogumdan sonra veririm diye, ama yok yemicem artık sadece bebegıme faydalı seyleri yiycem... birbirimizi motive ediyoruz ne guzel.. :içelim:
ben de ara ara düşünüyorum epiduralle normal doğumu ama yine de çok kararsızımben epidural'i düşünüyorum açıkçası..Çünkü benim ağrıya karşı bir dayanıksızlığım söz konusu..adet sancısı yüzünden gözlerim kararıp fenalaşıp düştüğümü hatırlıyorummmm...o yüzden normal doğum ama ağrısız istiyorumkaydirigubbakcemile2
:lepi: veririz inşaallah tabii
ama az kiloyla da bitirirsek bu işi.. tadından yenmez, süper olur :CüvCüv:
ben de ara ara düşünüyorum epiduralle normal doğumu ama yine de çok kararsızım
zamanı gelince bakacağız artık
hayırlı ve kolay olur inş. doğumlarımız
PINARCIM ben 79 ıle hamıle kaldım suanda 86 yımm ben daha da beterimmmmm :çok üzgünüm:
ya öyle ama çoğu insana son zamanlara doğru gelirmiş nasış doğurucam korkusu...bana şimdiden geldi
bende doktora danışırım artıkın
arkadaşlar herkese ii akşamlar öptümm hepiniziiii
7kilo almışsın ama ben 10kilo aldım.bide diyetten çıkıp böle ne bulursak yemeye başlayınca şiştik tabilmaz:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?