2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

BEN annemin yogun ısrarları uzerıne epidural olmayı duusnuyorum canım, ama nasıl oluyor hıcbır fıkrım yokk :sm_confused:

valla Allah izin verirse normal doğumdan başka bişey istemiyorummm
bende videolarını izledim normal doğum ve sezeryan zten sezeryan istemiyodum artık hiç istemiyorum epidural da istemiyorum sadece normal olsun inşallahhhh

insan kendinden çok çevresi için dikkat ediyo zaten biri görüpte aaaakannehir noolmuş sana diyince bittiğim andır bunu düşün şekerim sende ben öle yapıyorum

OFF Eevet canım yaaa, ama su da var, kendimi de biliyorum, aslında cok iradeliyimdir.. yani dogumdan once 30 kilo verdim, simdi kenidmi ole avutuyorum dogumdan sonra veririm diye, ama yok yemicem artık sadece bebegıme faydalı seyleri yiycem... birbirimizi motive ediyoruz ne guzel.. :içelim:

ben epidural'i düşünüyorum açıkçası..Çünkü benim ağrıya karşı bir dayanıksızlığım söz konusu..adet sancısı yüzünden gözlerim kararıp fenalaşıp düştüğümü hatırlıyorummmm...o yüzden normal doğum ama ağrısız istiyorumkaydirigubbakcemile2

yhaa ben dr gidince elim ayağım birbirine dolasıo.usg ekranına bakıpta bebekimi görünce herşeyi unutuom bişi soramıomzemuszemusopuyorumnanaktan

cok komigim ama gormen gerek is arkadaslarım cok guluyorlar halıme :roflol:
bi istah var anlatamam... nasıl gececegim onune bilmiyorum valla ama gercekten dikkat etmek zorudnayımmm :kedi:

ben 66ile başladım şimdi76oldum.asıl dikkat etmesi gereken benim ama resmen içim kazınıo dayanamıom bide bazem hararet başıo.off napcam hep bişiler yemek istiom.yiyomda ztn.sanki her zmn hamile kalıos doya doya tadını çıkarsak nolurki:gitme:

ya azönce internette normal doğum fotoğrafları gördüm hemde açık açık..çok korktum kızlar yaa
epidural düşünen varmı acaba???

ben gebelikten önce hep epidural diodum ama artık istemiom.çünkü o kanülün acısına dayanamam gibi gelio.çıkarım masaya doğurup kalkarım hayırlısıyla diyorum.nasılsa kaçış yok başa gelen çekilecek yeterki doğumumuz kolay geçsin.hem bu sitede biri yazmış.kanülü kaymış o yüzden bi fayda görmemiş.şimdi benim kanülde kayarsa boşunamı o acıyı çekmiş olacam gerek yok bence ama yenede zamanı gelince dr uma sanışırım diorum.

al benden de o kdr .bende 10kilo vermiştim.şimdi diorumki boşver pınar salla .nasıl olsa verirsin doğumdan sonra die.ama annem kızıo bana az ye dio hepklava:

PINARCIM ben 79 ıle hamıle kaldım suanda 86 yımm ben daha da beterimmmmm :çok üzgünüm:

ya öyle ama çoğu insana son zamanlara doğru gelirmiş nasış doğurucam korkusu...bana şimdiden geldi
bende doktora danışırım artıkın

:lepi: veririz inşaallah tabii
ama az kiloyla da bitirirsek bu işi.. tadından yenmez, süper olur :CüvCüv:
ben de ara ara düşünüyorum epiduralle normal doğumu ama yine de çok kararsızım
zamanı gelince bakacağız artık
hayırlı ve kolay olur inş. doğumlarımız

BENCE de ole canım kesinlikle zamanı geldiginde derinlemesine dusunulmesi gereken bir konu...kaydirigubbakcemile2

ya öyle ama çoğu insana son zamanlara doğru gelirmiş nasış doğurucam korkusu...bana şimdiden geldi
bende doktora danışırım artıkın

daha lisede stajdayken demiştim bi gün bende hamile kalcam ama nasıl çıkcam şu masaya die.sonra üstüne bide ameliyathane hemşireliği...günde 7-8tane sezeryana girince onun daha kötü olduunu gördüm.ve hamile kalmadan önce doğum muhabbeti açıldığında bana sancı girerdi konuyu kapattırırdım.ama şimdi h,iç korkmuom nasıl bi cesaret geldi anlatamam.bide şöle düşün.sonuçta bebekimiz içimize yerleşti ve büümekte.süreç sonunda yanımıza gelecek.bunun kaçınılır tarafı yok.ne demişler başa gelen çekilir.Rabbim kolaylıını veriropuyorumnanaktan

7kilo almışsın ama ben 10kilo aldım.bide diyetten çıkıp böle ne bulursak yemeye başlayınca şiştik tabilmaz:

EVET Eevet hep rejımdeydık, bırden bebegım beslensın dıye yemeye baslayınca, bole kıloları aldık tabii mafoldumben
ama olsun onlar saglıklı olsun da biz veririz yine :dance:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…