2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kızla ya ben çok kötü hissediyorum kendimi.canım değil çalışmak hiç birşey yapmak istemiyor.hamilelikten mi anlamadım.aynı durumda olan var mı?Çok üzgünüm çoookhamileliktendir demi..

sanırsam bi tek ben böyleyimve hamilelikten değil çok moralim bozuldu şimdi
Çok üzgünüm çoook

Canım ben Mercan Dede'yide severim, Ömer faruk Tekbilek'i de...ben ney sesine bayılıyorum...Ama sanımrım duymuyomuş öle dio Hepatit

Çok üzgünüm çoook

şekercim ben çalışmadığım için bişey diyemiycem niye üzüyosun kendini böle
evde oturmakta öle çok aman aman bişey dğl emin ol bu site sizler olmasanız sıkıntıdan patlarım bende evlenmeden önce çalışıyordum çok zor geldi ilk zamanlar evde olmak bebişimiz olmasaydı başlıycaktım bende tekrar çalışmaya

kızla ya ben çok kötü hissediyorum kendimi.canım değil çalışmak hiç birşey yapmak istemiyor.hamilelikten mi anlamadım.aynı durumda olan var mı?Çok üzgünüm çoookhamileliktendir demi..

canımcım ben çalışmayı severim her daim de tek sorun çok sinirliyim böyle saçma laflara istekelre hiç katlanamıyroum normalde zaten haksızlığa felan katlanama ama hamilelik iyice hassas bir hale soktu beni

canım sorun sadece çelışmak deil kine yemek yiyesim bile gelmiyor zorlan yiyorum.feci bir tembellik var bende

Çok üzgünüm çoook

canım seninle aynı durumdayım, calısasım hiç yok onu zaten gectım, evdeyken de boyleım, hep yatıyorum, ev islerini bile bosladım, allahtan esim cok anlayıslı bana cok yardım ediyorrr alkisalkisalkis
bide calıstıgım ıcın ve sterslı bir isim oldugu için inanılmaz stresliyim, bebegime zararı dokunacak diye korkuyyorum valla :umursamaz:

canımcım ben çalışmayı severim her daim de tek sorun çok sinirliyim böyle saçma laflara istekelre hiç katlanamıyroum normalde zaten haksızlığa felan katlanama ama hamilelik iyice hassas bir hale soktu beni

ben de ööle umudediyorum canım hamilelikten diye.yoksa depresyon olayına filan giriyoruz kötü olur demi.. dr a bunu da sorayım bari...

canım bence sürekli doktora gitme derim snuçta gösterecek Eli ayağı düzgün olsunda çünkü ultasyona sürekli girmek iyi değildir.... benim arkdaşın oğlu 6 ayda göstermişti...

canım bence sürekli doktora gitme derim snuçta gösterecek Eli ayağı düzgün olsunda çünkü ultasyona sürekli girmek iyi değildir.... benim arkdaşın oğlu 6 ayda göstermişti...

COK ilginc yaa, kendini saklayıp ta erkek cıkan ilk defa duydumm kaydirigubbakcemile3
bu minişlerin ne yaptıkları belli olmuyor valla opuyorumnanaktan

COK ilginc yaa, kendini saklayıp ta erkek cıkan ilk defa duydumm kaydirigubbakcemile3
bu minişlerin ne yaptıkları belli olmuyor valla opuyorumnanaktan

valla demekki göstermeye meraklı değil bizimki gibi ama şimdi 1 yaşına girdi ama hala utangaç görsen altını altıklarında bacaklarını kapatıyor terbyeli cocuk canımm hehekaydirigubbakcemile3

ben 20+0 günüm canım kız bebişim olacak .. hala hissetmiyorum.. aynı haftadaki arkadaşlar ne durumda merak ettim..

ben ilk cuma günü hissettim 18. haftamda çok hafif zor ayırt ettim sonra ertesi gün bişey olmadı dün gece yine hissettim bu durumlar belli olmuyo sanırım bazı arkadaşlar daha erken hisseden bile oldu

arkdaşlar benim sağ tarafımda hafif batmalar ve ağrı oluyor acaba genişledği için mi bilmiyorum sizde de oluyor mu acaba bir yandan da korkuyorum acaba bişi olurmu diyee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…