- 13 Ağustos 2009
- 1.404
- 5
- 116
- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #19.221
seninki kesin kızdır ozaman canım :)
kızla ya ben çok kötü hissediyorum kendimi.canım değil çalışmak hiç birşey yapmak istemiyor.hamilelikten mi anlamadım.aynı durumda olan var mı?Çok üzgünüm çoookhamileliktendir demi..
canımcım mercan dede severmisin,.ben tabiri caizse hastasıyım..çok güzel ruha dokunan müzikler yapıyo,.bebikime hergün dinletiyorum...:lepi: :lepi:haktanım şimdiden sufi müziğini sevsin,annesi gibimmm:lepi: :lepi:
sanırsam bi tek ben böyleyimve hamilelikten değil çok moralim bozuldu şimdi
Çok üzgünüm çoook
Çok üzgünüm çoook
Canım ben Mercan Dede'yide severim, Ömer faruk Tekbilek'i de...ben ney sesine bayılıyorum...Ama sanımrım duymuyomuş öle dio Hepatit
kızla ya ben çok kötü hissediyorum kendimi.canım değil çalışmak hiç birşey yapmak istemiyor.hamilelikten mi anlamadım.aynı durumda olan var mı?Çok üzgünüm çoookhamileliktendir demi..
arkadaşlar kaçıncı haftanızdasınız. bebeşileri hissetmeye başladınız mı.
şekercim ben çalışmadığım için bişey diyemiycem niye üzüyosun kendini böle
evde oturmakta öle çok aman aman bişey dğl emin ol bu site sizler olmasanız sıkıntıdan patlarım bende evlenmeden önce çalışıyordum çok zor geldi ilk zamanlar evde olmak bebişimiz olmasaydı başlıycaktım bende tekrar çalışmaya
yok cnm yhaa bende aynıım valla .bence gebelikten
eskiden böle deildim çünküCADIARZU
Çok üzgünüm çoook
canımcım ben çalışmayı severim her daim de tek sorun çok sinirliyim böyle saçma laflara istekelre hiç katlanamıyroum normalde zaten haksızlığa felan katlanama ama hamilelik iyice hassas bir hale soktu beni
CANIM BENIM 3 TANE doktora gittim , hicbiri goremıyor kaydirigubbakcemile3
cunku sırtını donmus bizim ki delikafadulden
cokk tatlı ama yerim ben yavrumu
ama insan merak ediyor tabii, hala bisi alırken unisex renkler alıyorumm
ben 19haftalıkken başladım hissetmee yani geçen hafta.ama daha erken geç hissedenlerde oluo
canım bence sürekli doktora gitme derim snuçta gösterecek Eli ayağı düzgün olsunda çünkü ultasyona sürekli girmek iyi değildir.... benim arkdaşın oğlu 6 ayda göstermişti...
COK ilginc yaa, kendini saklayıp ta erkek cıkan ilk defa duydumm kaydirigubbakcemile3
bu minişlerin ne yaptıkları belli olmuyor valla opuyorumnanaktan
ben 20+0 günüm canım kız bebişim olacak .. hala hissetmiyorum.. aynı haftadaki arkadaşlar ne durumda merak ettim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?