- 13 Ağustos 2009
- 1.404
- 5
- 116
- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #19.281
gidenlere bb
ama ben işteim hala:s
pınarcım biz senle cumartesi de kimse calısmazken calısıyorduk bugun de ole :çok üzgünüm:
saat 7 de cıkıcam , sen kacta cıkacaksın :uhm:
15,30-23,30 çalışıorum ben bu hafta:sinifsinif: bide yarın fazla mesai olursa burda sabahlıcammafoldumben
giden anneciklere iyi akşamlar opuyorumnanaktan
eşim geldi maç yapmaya gitti bende kaçarım birazdan gece fırsat bulursam bakarım benim etrafımda epidural yaptıran kimse olmadı ya normal ya sezeryan o yüzden ben kendimi hep normal doğuma adapte ettim inşallah sezeryana gerek kalmaz kıslarr normal doğum yaparız hepimiss Allah yardımcımız olsun
hıhı a.sBENCE de ole canım kesinlikle zamanı geldiginde derinlemesine dusunulmesi gereken bir konu...kaydirigubbakcemile2
ben de aynen öyle düşünüyorumdaha lisede stajdayken demiştim bi gün bende hamile kalcam ama nasıl çıkcam şu masaya die.sonra üstüne bide ameliyathane hemşireliği...günde 7-8tane sezeryana girince onun daha kötü olduunu gördüm.ve hamile kalmadan önce doğum muhabbeti açıldığında bana sancı girerdi konuyu kapattırırdım.ama şimdi h,iç korkmuom nasıl bi cesaret geldi anlatamam.bide şöle düşün.sonuçta bebekimiz içimize yerleşti ve büümekte.süreç sonunda yanımıza gelecek.bunun kaçınılır tarafı yok.ne demişler başa gelen çekilir.Rabbim kolaylıını veriropuyorumnanaktan
Arkadaşlar umarım herkes iyidir ve bir sorun yoktur. AKşam 6'da geliyorum ve ölü gibi oluyorum.
Size bir şey danışacağım: Gün içinde çok fazla akıntım oluyor. Koyu kıvamlı bir şey değil ama altıma yapmış gibi oluyorum. Günlük pedim ıslanıyor bir de çamaşırıma geçiyor. Böyle bir şey yaşayan var mı yoksa ben farkında olmadan altıma mı kaçırıyorum (ki bunu hiç hissetmiyorum.)
Lütfen yardımcı olun.
Öpüyoruz hepinizi güzel anneler.
Arkadaşlar umarım herkes iyidir ve bir sorun yoktur. AKşam 6'da geliyorum ve ölü gibi oluyorum.
Size bir şey danışacağım: Gün içinde çok fazla akıntım oluyor. Koyu kıvamlı bir şey değil ama altıma yapmış gibi oluyorum. Günlük pedim ıslanıyor bir de çamaşırıma geçiyor. Böyle bir şey yaşayan var mı yoksa ben farkında olmadan altıma mı kaçırıyorum (ki bunu hiç hissetmiyorum.)
Lütfen yardımcı olun.
Öpüyoruz hepinizi güzel anneler.
iyi akşamlar ... herkese ..
benimde son zamanlarda akıntım arttı ve sürekli bi ıslaklık var rahim kanalının genişlemesine bağlı gibi geliyo bana... benim derdim hala bebişi hissetmemek.. 20+0 olduk yahuu...
bende aynı durumdayım hatta geçen hafta oturuyodum kalktım iç çamaşırım eşofmanım ıslanmış günlük ped hakgetire doktora gittik hemen ilk kez oldu çünkü suyumuza baktı doktor eksilme yok dedi devamı gelirse yine gel dedi idrar kesesine baskı oluyomuş bazen anne farketmeden kaçabiliyomuş öle dedi ama daha çok erken diye düşünüyorum ben bunun için akıntıda çok sıvı ise olur demişti bakalım
şimdi de dediğin gibi oluyo bende perşembe tekrar gidicem doktora az ama yinede ıslaklık oluyor sorucam bakalım ne diycek yazarım dönünce
evet hatırlıyorum o gunu kujucum yuregımızı agzıma getırmıstınlmaz:
neysekı ıyısınız sımdı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?