2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

giden anneciklere iyi akşamlar opuyorumnanaktan
eşim geldi maç yapmaya gitti bende kaçarım birazdan gece fırsat bulursam bakarım benim etrafımda epidural yaptıran kimse olmadı ya normal ya sezeryan o yüzden ben kendimi hep normal doğuma adapte ettim inşallah sezeryana gerek kalmaz kıslarr normal doğum yaparız hepimiss Allah yardımcımız olsun

insallah normal dogum olur tabi canım benim..
bende 7 de cıkacam, yarın girerim ancak, kendinize iyi bakın bebisinle...

BENCE de ole canım kesinlikle zamanı geldiginde derinlemesine dusunulmesi gereken bir konu...kaydirigubbakcemile2
hıhı a.s
ben de aynen öyle düşünüyorum
herkes o şekilde gelmiş dünyaya
Rabbim verir kolaylığını inşaallah
bol bol dua edeceğiz

Arkadaşlar umarım herkes iyidir ve bir sorun yoktur. AKşam 6'da geliyorum ve ölü gibi oluyorum.

Size bir şey danışacağım: Gün içinde çok fazla akıntım oluyor. Koyu kıvamlı bir şey değil ama altıma yapmış gibi oluyorum. Günlük pedim ıslanıyor bir de çamaşırıma geçiyor. Böyle bir şey yaşayan var mı yoksa ben farkında olmadan altıma mı kaçırıyorum (ki bunu hiç hissetmiyorum.)

Lütfen yardımcı olun.

Öpüyoruz hepinizi güzel anneler.

benimde akıntım çok oluyor onun için doktor bana anti biyotik ve fitil verdi ama kullanıyorum idrar yollarımda intahap varmış ondna bu kadar yoğun olur dedi bana

iyi akşamlar ... herkese ..
benimde son zamanlarda akıntım arttı ve sürekli bi ıslaklık var rahim kanalının genişlemesine bağlı gibi geliyo bana... benim derdim hala bebişi hissetmemek.. 20+0 olduk yahuu...

bende aynı durumdayım hatta geçen hafta oturuyodum kalktım iç çamaşırım eşofmanım ıslanmış günlük ped hakgetire doktora gittik hemen ilk kez oldu çünkü suyumuza baktı doktor eksilme yok dedi devamı gelirse yine gel dedi idrar kesesine baskı oluyomuş bazen anne farketmeden kaçabiliyomuş öle dedi ama daha çok erken diye düşünüyorum ben bunun için akıntıda çok sıvı ise olur demişti bakalım
şimdi de dediğin gibi oluyo bende perşembe tekrar gidicem doktora az ama yinede ıslaklık oluyor sorucam bakalım ne diycek yazarım dönünce

iyi akşamlar ... herkese ..
benimde son zamanlarda akıntım arttı ve sürekli bi ıslaklık var rahim kanalının genişlemesine bağlı gibi geliyo bana... benim derdim hala bebişi hissetmemek.. 20+0 olduk yahuu...

katılıyorum sana canım dediğin gibi olabilir
hissedersin canımcım normal zaten 20. haftadan sonra diyo doktorlar kişiden kişiye değişiyo bazı arkadaşlar çok erken hissetti bende endişelenmiştim niye hissetmiyorum diye ama normalmiş yani 20 . haftalarda hissetmek bende cuma günü hissettim ilk

evet hatırlıyorum o gunu kujucum yuregımızı agzıma getırmıstın lmaz:
neysekı ıyısınız sımdı...

evet hatırlıyorum o gunu kujucum yuregımızı agzıma getırmıstın lmaz:
neysekı ıyısınız sımdı...

sorma canım yaa ben ne haldeydim bi görseydin sakin olmaya çalıştım ama inan o gün doktorda ne olup bitti hiç anlamadım eşime sordum hep ne dedi doktor diye
Allah kimseye yaşatmasın hiçbir aksilik inşallah

Çok teşekkür ederim arkadaşlar, biraz olsun rahatladım. Bır ay önce doktorum bana da fitil vermişti ama ben de kullanmadım.

Benimki çok hareketli ve özellikle aşağı çok baskı yapıyor, ondan olabilir belki akıntı. Bir de dik duruyor sıpa, ayaklar aşağıda, baş yukarıda, normalde yan durmalıymış. :)

canlarım hepinize iyi akşamlar kaçıyoruz biz öptüm hepinizi
yarın görüşmek üzere bebişlerinize ve kendinize dikkat edin

kızlar valla 17 haftamda resmen kendini belli etti sabah akşam durmuyor maşallah kızım kıpır kıpır aynı annesii gibi .....

valla gebeliğin başından beri akıntım artarak dvm edio.günlük pede dvm napalım.ben hiç dr sormadım.ramazan bayramında bi ara kaşıntım da oldu ama oda kendiliğinden geçince önemsemedim.patalojik bi durum olduğunu düşünmüorum.ama günlük pedlerin sayısı giderek artıo tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…