2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

sanki derdimi anlatmışın canım..

arkdaşlar benim sağ tarafımda hafif batmalar ve ağrı oluyor acaba genişledği için mi bilmiyorum sizde de oluyor mu acaba bir yandan da korkuyorum acaba bişi olurmu diyee

bende de oluyo canım aynen dediğin gibi minik sancılar batmalar normaldir herhalde korkma doktora gidicekmisin bu yakınlarda

ben ilk cuma günü hissettim 18. haftamda çok hafif zor ayırt ettim sonra ertesi gün bişey olmadı dün gece yine hissettim bu durumlar belli olmuyo sanırım bazı arkadaşlar daha erken hisseden bile oldu

ben en çok sbh ları hissediyorum.benden önce uyanıyor demekkikaydirigubbakcemile3
üstüne yatıyorum diyemi bilmem artık beni tekmeliyo edepsiz şimdidenopuyorumnanaktan

bende de oluyo canım aynen dediğin gibi minik sancılar batmalar normaldir herhalde korkma doktora gidicekmisin bu yakınlarda

benim epeydir oluyor.dr sordum rahim dokusu gerildiğinden dolayı oluyormuş.böylede dvm edecekmiş ztn normal endişheelnme dedi.benim daha çok yanlara doğru sancılar oluyor

peki şölee muhteşem türk sanat müziği dinletsek olmuyomu hem onlara bende eşlik ediyorumzemuszemus

hangi ses tiz hangisi değil pek anlamıyorum canım araştırmak lazım.ama sen seviyosan dinle en azından senin salgıladığın mutluluk hormonu bebişe gider:) her türlü ii olur yani annişim mutlu der o da mutlu olur demi ama

YAA Kızlar biliyorsunuz ben kilolu bir anne adayıyıym, ve normalde bu ay itibariyle yediklerime dikkat etmeye baslamıstım, ama bugun cok abarttım :sinifsinif:
yiyorum sonra pişman oluyorum... ama herkes bisi getirio onume isyerinde, bende dayanamıyorummm :sinifsinif:

benim epeydir oluyor.dr sordum rahim dokusu gerildiğinden dolayı oluyormuş.böylede dvm edecekmiş ztn normal endişheelnme dedi.benim daha çok yanlara doğru sancılar oluyor

aynı benimde yanlarıma doğru oluyor bazen eşime söylüyorum ovalayı ver diye bu seferde acaba bişi olurmu diye hiç bişi yapamıyorum geceleri sağ tarafıma yatayım başlıyor batmaya birde korkudan Allahım bişi oldumu acaba diye düşünürken oğluşum saolsun gelip tekme atıyor anne merak etme ben burdayım diye bütün acılarım diniyor.. doktora gidince sorayım bariii Saol canım Alllah acil şifalar versinn bütün annelere zemuszemus

ohh afiyet olsun diyorum önce bize getiren yok böleee
sıkma canını veririz kırmadan söle getirenlere getirmesinler bende çok zayıf değilim boyuma göre kilom fazla 1.61 66.600

ohh afiyet olsun diyorum önce bize getiren yok böleee
sıkma canını veririz kırmadan söle getirenlere getirmesinler bende çok zayıf değilim boyuma göre kilom fazla 1.61 66.600

cok komigim ama gormen gerek is arkadaslarım cok guluyorlar halıme :roflol:
bi istah var anlatamam... nasıl gececegim onune bilmiyorum valla ama gercekten dikkat etmek zorudnayımmm :kedi:

ya azönce internette normal doğum fotoğrafları gördüm hemde açık açık..çok korktum kızlar yaa
epidural düşünen varmı acaba???

ya azönce internette normal doğum fotoğrafları gördüm hemde açık açık..çok korktum kızlar yaa
epidural düşünen varmı acaba???

BEN annemin yogun ısrarları uzerıne epidural olmayı duusnuyorum canım, ama nasıl oluyor hıcbır fıkrım yokk :sm_confused:

cok komigim ama gormen gerek is arkadaslarım cok guluyorlar halıme :roflol:
bi istah var anlatamam... nasıl gececegim onune bilmiyorum valla ama gercekten dikkat etmek zorudnayımmm :kedi:

insan kendinden çok çevresi için dikkat ediyo zaten biri görüpte aaaakannehir noolmuş sana diyince bittiğim andır bunu düşün şekerim sende ben öle yapıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…