- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #19.241
canım seninle aynı durumdayım, calısasım hiç yok onu zaten gectım, evdeyken de boyleım, hep yatıyorum, ev islerini bile bosladım, allahtan esim cok anlayıslı bana cok yardım ediyorrr alkisalkisalkis
bide calıstıgım ıcın ve sterslı bir isim oldugu için inanılmaz stresliyim, bebegime zararı dokunacak diye korkuyyorum valla :umursamaz:
bende çok severim neden duymuyomuş üzüldüm bak şimdik..
arkdaşlar benim sağ tarafımda hafif batmalar ve ağrı oluyor acaba genişledği için mi bilmiyorum sizde de oluyor mu acaba bir yandan da korkuyorum acaba bişi olurmu diyee
ben ilk cuma günü hissettim 18. haftamda çok hafif zor ayırt ettim sonra ertesi gün bişey olmadı dün gece yine hissettim bu durumlar belli olmuyo sanırım bazı arkadaşlar daha erken hisseden bile oldu
bende de oluyo canım aynen dediğin gibi minik sancılar batmalar normaldir herhalde korkma doktora gidicekmisin bu yakınlarda
bende de oluyo canım aynen dediğin gibi minik sancılar batmalar normaldir herhalde korkma doktora gidicekmisin bu yakınlarda
peki şölee muhteşem türk sanat müziği dinletsek olmuyomu hem onlara bende eşlik ediyorumzemuszemus
peki şölee muhteşem türk sanat müziği dinletsek olmuyomu hem onlara bende eşlik ediyorumzemuszemus
nasip olursa ayın başında kontrolüm var... o zaman kadar beklesemi diyorum kafamçokkarıştı
valla bence dinlet...kimbilir belki de duyarrrrr kaydirigubbakcemile3
benim epeydir oluyor.dr sordum rahim dokusu gerildiğinden dolayı oluyormuş.böylede dvm edecekmiş ztn normal endişheelnme dedi.benim daha çok yanlara doğru sancılar oluyor
YAA Kızlar biliyorsunuz ben kilolu bir anne adayıyıym, ve normalde bu ay itibariyle yediklerime dikkat etmeye baslamıstım, ama bugun cok abarttım :sinifsinif:
yiyorum sonra pişman oluyorum... ama herkes bisi getirio onume isyerinde, bende dayanamıyorummm :sinifsinif:
ben yarın yada perşembe gidicem sorarım ozaman canım yazarım burayada ok
ohh afiyet olsun diyorum önce bize getiren yok böleee
sıkma canını veririz kırmadan söle getirenlere getirmesinler bende çok zayıf değilim boyuma göre kilom fazla 1.61 66.600
ya azönce internette normal doğum fotoğrafları gördüm hemde açık açık..çok korktum kızlar yaa
epidural düşünen varmı acaba???
cok komigim ama gormen gerek is arkadaslarım cok guluyorlar halıme :roflol:
bi istah var anlatamam... nasıl gececegim onune bilmiyorum valla ama gercekten dikkat etmek zorudnayımmm :kedi:
BEN annemin yogun ısrarları uzerıne epidural olmayı duusnuyorum canım, ama nasıl oluyor hıcbır fıkrım yokk :sm_confused:
Bir fikrim yok derken?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?