2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Canım ben en son geçen hafta gitmiştim mecburiyetten 3lü tarama yüzünden ayrıntılıyada girmiştim.18 hafta 2 günlüktü en son gittiğimde boyu 18,5 cm kilosu 250 gram olmuş çok şükür.

Sağolun.. Ben çok kilo aldım kızlar yaaa 72 ile hamile kaldım şu an 78 olmuşum kocaman bi karnım var sanırsınız 6 aylık. Doktor 12 kilo al dedi ama ben şimdiden 6 kilosunu aldım nolcak bilemiyorum

Canım herkes birden kilo almaya başladı inan.Normalde yediklerimizden daha az yememize rağmen kilo artışı devam ediyor bende anlamadım.Üstelik yürüyüşte yapıyorum.Artık dün parktaki aletlerin üzerine bile çıkmaya başladım.Bir an evvel düzenli spora başlamazsam sinir gelecek banada.Eğer ekmek,hamur işi ve tatlı yiyorsan bunları kes bol su iç yürüyüş yap daha fazla hareket etmeye çalış.Karnını tıka basa tam doyurma iştahta bir artış yaşıyoruz çünkü şu sıralar.Birde akşam 6 dan sonra yemek yeme çok acıkırsan meyve ye.İnan ben sana saydığım tüm bunlara dikkat etmeme rağmen bile kilo artışı yaşıyorum ben bile anlamadım.Doktoruma sorup spora başlayacağım hemen.Doğum sonrası veremem falan Allah korusun stres yapmayayım kendime.

hahaaa o 44 kiloyla hamile kalan gıcık sensin dimi?
git topicimden istemiyorum seni...
hemde ankaradaymışsın yoksa geçen gün kızılayda götdüğüm basket topu yutmuş gibi görünen beni bunalıma sokan senmiydin haaaaaaa?

Sağolun.. Ben çok kilo aldım kızlar yaaa 72 ile hamile kaldım şu an 78 olmuşum kocaman bi karnım var sanırsınız 6 aylık. Doktor 12 kilo al dedi ama ben şimdiden 6 kilosunu aldım nolcak bilemiyorum
:)) üzülme arkadaşım
bu konuda birbirimizi desteklicez
çok kilo almamaya gayret edicez inş.
Allah iyiliğini versin emii :roflol:

Aman resmimi görme öldürürsün valla öyleyse :) Kız biz ailecek minyonuz ondan öyle kilom.Yani bir şey yapmıyorum inan.Ama bak şimdi 47 oldum alıyorum yani :gitme:

Günaydin güzel Bayanlar....

güzel haberlerle gelen arkadaslar, cok sevindim...:lepi:
Yarin bizimde randevumuz var...cok özledim pasami...:CüvCüv:

Ya Kizlar ben bir kac gündür mide yanmasindan uyuyamiyorum...
Gündüzleri birsey yok, gece yatinca basliyor...Sizede oluyormu?
Gecmesi icin ne yapabiliriz?

Aman resmimi görme öldürürsün valla öyleyse :) Kız biz ailecek minyonuz ondan öyle kilom.Yani bir şey yapmıyorum inan.Ama bak şimdi 47 oldum alıyorum yani :gitme:

aman alma çok gelir sana 50 kilo...hey gidi evlenmeden önce 43 kiloydum kaynanamla ilk tanışmaya gittiğimde arkamdan oğlum tamam hoş kızda çok zayıf nerden buldun bunu demiş şimdi dana gibiyim kucağına oturimmi diyorum ona aradabir geçmişi hatırlatıyorum yane...
sen kızılaya yakınsan görüşelim öbürleri satışa getirdi beni....
gerçi seni yanımda gezdirmem ama neyseee...

Şimdi bir başlasam sana çektiklerimi anlatmaya kitap olur herhalde :) Ben çok erken yaşadım yanmaları 6 haftada başladı ve 2-3 haftadır rahatım çok şükür.Gastroloğumun yapmadığı şey kalmadı en son verdiği bir ilaç ve uzun tedaviyle biraz olsun aşama kaydettik.Sonuç olarak gebelikle ilgisi yok benim mide yanmamın.Kronik gastritim var.Ama seninki beklenilen zamanda çıktığı için büyük ihtimalle saçlanmasıyla ilişkili olabilir bebeğin.Dayanamayıp doktora gidersen gavıscon verir.Benim gibi mide hastası değilsen gavıscon iyi gelir geçirir yanmayı.Çoğu hamilelere yanma için bu şurup veriliyor.Bana çare olmadı ama eminim size çare olur.Birde geceleri geç yemek yeme.Suyu bol iç.Yediğimiz meyvelerde bile asit var dikkat etmek gerek.Geçmiş olsun canım...

Bende de inanılmaz fazla gaz var. Laktozsuz süt iç dedi doktorum içiyorum ama hala aynıyım. Her an patlamaya hazır bomba gibi dolaşıyorum ortalıkta kaydirigubbakcemile3

Benim kaynanamda direkt yüzüme söylemesede sık sık etraftaki balık etli bayanları benim yanımda överek yeterince rahatsız etti beni bu konuda.Hatta bir gün eşim,ben ve kaynanam parkta oturup dinlenirken bir bayan geçti ama öyle böyle kilolu değil bilekler benim belim kadardı herhalde.Kaynanam 'bak şu iyimiş'dedi eşimin ve benim yanımda.Şok oldum gülermisin ağlarmısın.Eşim kalktı bir şey dedi annesine ben alınmayayım diye ama iyice koptum ben.Her gördüğünde bu konuda laf sallamasından sıkıldığım için eşim bazen kızar.İşin tuhafı kaynanamda zayıf.Kendi öyle olduğu için herhalde oğluna balık et gelin istemiş ama olmamış.Oğlu zayıf seviyor kendi balık etli.Oğluyla ters düşüyorlar bu konuda.Allahtan eşimin kilosu iyide tepemde dikilmiyor oğluma iyi bakmıyon diye.Yoksa yanmıştık çenelerinden.

Canım hep beraber kasım ayında buluşmayı düşünüyruz ankaradaki kızlarla.Sende geleceksin değilmi?

kızlar dün dr gittim
kıza benziyor dedi dr
135 gr 33 mm imiş
sağlıklı bebek şuanda dedi
çok mutluyum
Allah herkesin çocuğunu bağışlasın

Bende de inanılmaz fazla gaz var. Laktozsuz süt iç dedi doktorum içiyorum ama hala aynıyım. Her an patlamaya hazır bomba gibi dolaşıyorum ortalıkta kaydirigubbakcemile3

Canım yürüyüş ve soda iyi geliyor.Midem nedeniyle hazımsızlık sorunum çok fazla olur.En etkili yöntemin açık havada yarım saat yürüyüş ve maden suyu olduğunu gördüm.Bir dene istersen sende.

Cok sagol canim...
Normalde yoktu mide yanmasi...yani benimki hamilelikle ilgili direk...
su son 3 gündür oluyor iste...daha dogrusu 3 gecedir...

Bugün biraz biseyler denicem eger gecmezse yarin doktora söyleyim en iyisi...

kızlar dün dr gittim
kıza benziyor dedi dr
135 gr 33 mm imiş
sağlıklı bebek şuanda dedi
çok mutluyum
Allah herkesin çocuğunu bağışlasın

Allah hayırlı sağlıklı etsin evladını inş. Bir hadis olduğunu duydum sadece eşim söylemişti geçen.Peygamber efendimiz (s.a.v.) iki kızı olan bana iki parmak mesafesi kadar yakındır demiş.

Cok sagol canim...
Normalde yoktu mide yanmasi...yani benimki hamilelikle ilgili direk...
su son 3 gündür oluyor iste...daha dogrusu 3 gecedir...

Bugün biraz biseyler denicem eger gecmezse yarin doktora söyleyim en iyisi...

Eğer süt dokunmuyorsa sana yanma olunca minik 2 şer yudumla soğuk süt de iyi geliyor diye biliyorum.Bana süt dokunduğu için içemedim.Birden hepsini değil minik 2 yudum yanmaya iyi geliyormuş.Maden suyuda biraz olsun rahatlatıyor.Ben hala bazen yanmam olduğunda maden suyu içiyorum.Ama çok kaçırmamak gerek.Günde 1 tane tavsiye ediliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…