- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #19.361
inşaallah arkadaşlar
zaten doğumumuz çok güzel bir döneme denk geliyor bence
toparlanmak için yaza kadar bir sürü zaman var, yaz geldiğinde de bebişimiz baya seçilmiş olur tatilllere bilem gideriz inş :lepi:
ne o buluşmayı ayarlamayı beceremedide kasımamı attı sinpac beceriksizi tüüüüüü..ben olsaydım çoktannn buluşmuştuk hehe...bide organizatörüm diye geçiniyo bi gelsin hele ben ona yapıcamı biliom.
bendede genelde geceleri rahmim kasılıyo gibi oluyo acaba dönerkenmi böyle hissedilio dedigin gibi tuvalete sıkısmıs gibi hissediosun..demekki bi ben degilmişim bende bu kasılmaları merak ediodum ve korkuodumda neden acaba diye..Canım çiğ patates suyu kusturdu beni.Elmayı aşırı yedim doktorum elmadada meyve asidi vardır dedi.Hakikaten doğruymuş.En iyi bana soda geldi şu ana kadar.Bakalım hayırlısı.
Benim kız bazen sağ tarafıma iyi bir sallıyor hopluyorum bazende dönmeye çalışıyor o an müthiş geriliyorum baskı hissediyorum içimde.Geneldede bu baskı tuvalete gitmeme yol açıyor.Seninkide baskı yapıyormu böyle?
Ayy inşaallah inşaallahh alkisalkisalkisAyyy valla aynısını bende eşime söyledim.Bebiş nasip olursa inş. yaza toparlanır bizde toparlanırız.Ailecek bir tatil yaparız değilmi dedim.Onunda çok hoşuna gitti.Rabbim hepimize seneye bebeklerimizle ve eşimizle güzel bir tatil yapmayı nasip etsin inş. Tatil sonrası burda toplanır bol bol laflarız inş.
kujucum hatırlattığın için sağolkıslarr dün dimplehawk çok güsell bi topik açtı gördünüzmüü kilo takip harika oldu
Canım anket açtı sinpac bu konuyla ilgili.Çoğunluk armada mothercare 15 kasım diyor şimdilik.Eğer katılım biraz daha çoğalırsa çoğunluğun kararıyla denilen yerde buluşacağız inş. nasipse.Sen ne dersin?
bendede genelde geceleri rahmim kasılıyo gibi oluyo acaba dönerkenmi böyle hissedilio dedigin gibi tuvalete sıkısmıs gibi hissediosun..demekki bi ben degilmişim bende bu kasılmaları merak ediodum ve korkuodumda neden acaba diye..
oo süper kedi olalı bi fare tutmuş hehe...
ben zaten o gün gidicektim oraya iyi olur walla ama kızlar öğeden sonra gidenler hiç bişey bulamamış erkenden alışverişimizi yapalımda rahat rahat oturalım olurmu?
Selam anneler nasılsınız bakalım hayırlı günler...opuyorumnanaktan
iyiyiz canım hoş geldinizzz:CüvCüv:Selam anneler nasılsınız bakalım hayırlı günler...opuyorumnanaktan
yaa tatil dimi mafoldumben
bu yıl taşınmazsak belki bizde giderizz taşınmayız inşallahhh:Saruboceq:
tünaydın kızlar,nasılsınız sziler ve minnoşlar,bugün geçmişi okuyamıyorum çok var :)
Selam anneler nasılsınız bakalım hayırlı günler...opuyorumnanaktan
Kız o kadar yoğunmu orası?Tamam erken gidelim.Sonrada oturup bir şeyler yer sohbet ederiz.Sende ben boduru görünce kızmazsın hem kiloma kaydirigubbakcemile3
hoş bulduk canım nasılsınız bebişler nasıl .. ben dün geçe çok kötü oldum nasıl bir ağrı belimde arkasından ayağıma krap allahım... nasıl bişi bu dedim benim yaramazsa saolsun tepişiyor ben acı çekiyom ağlıyom o tebişi yor o kıpırtadıkca ben ağlamayı bırakıp başladım gülmeye eşimde ne oldu ya sana diyor nasıl bir hamilelik piskolojisi bu diyorr ama çok zor bir geceydi anlatamam
yağmur seni sevmiyorum yaa avatarına bayıldım ama yollayamadın yaaaa...
meg seni elime geçirince zaten nolucanı bilmiyorum..kusana kadar yediricem seni orda görürsün.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?