- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #19.341
Doktorum hamile pilatesi için cd vercekti unuttum almayı. Alıp yapmaya başlıcam yoksa 100 kilo fln olcam heralde
Allah hayırlı sağlıklı etsin evladını inş. Bir hadis olduğunu duydum sadece eşim söylemişti geçen.Peygamber efendimiz (s.a.v.) iki kızı olan bana iki parmak mesafesi kadar yakındır demiş.
amin canım inşallah
birtane oğlum var 3 yaşında
buda gönlümden kız geçiyordu
ve gönlüme göre oldu inşallah
opuyorumnanaktan
Canım yürüyüş ve soda iyi geliyor.Midem nedeniyle hazımsızlık sorunum çok fazla olur.En etkili yöntemin açık havada yarım saat yürüyüş ve maden suyu olduğunu gördüm.Bir dene istersen sende.
Allah bağışlasın canım Rabbim gönlüne göre vermiş ne güzel.Bir kız bir erkek evlat annesisin.Rabbim hepimize nasip eder inş.
Günaydin güzel Bayanlar....
güzel haberlerle gelen arkadaslar, cok sevindim...:lepi:
Yarin bizimde randevumuz var...cok özledim pasami...:CüvCüv:
Ya Kizlar ben bir kac gündür mide yanmasindan uyuyamiyorum...
Gündüzleri birsey yok, gece yatinca basliyor...Sizede oluyormu?
Gecmesi icin ne yapabiliriz?
Evde koşu bandı var ama hiç kullanmıyorum. Eşim seyahatte olduğu için hafta içi annemde kalıyorum bu akşam onunla birlikte yürüyüşe başlıcam zaten. Maden suyuda içeyim inşallah sorunum kalmaz. Sağolasın. Ayrıca pilates cd sini alayım eşim kopyalar gönderirim sana
canim gunaydin. benim mide yanmalari 1,5 ay once falan felaketti. birkac haftadir cok rahatim. ama saniyorum tekrardan basliyor gibi gecen aksam yandi yine biraz. ben care olarak gece yatarken yuksek yastikta yatiyordum o yanmayi engelliyor bir olcu. bi de esim internette okumustu cig patates suyu onu havucla karistirip iciriyordu bana. bi de cok dayanamadigim durumlarda Talsid tablet aldim bir kac kere. dene bakalim sende. gecmis olsun.
Kız o çiğ patates suyunu denedim ve pişman oldum.Durduk yere kusmaya başladım hemde 1 yudumla dağıldım resmen.Eşim kızdı her gördüğünü deniyorsun diye.Zaten benim gebelikteki kusmalarımın nedeni ya ilaçları hazmedemeyip geri çıkarmam yada mideme dokunacak bir şeyi yememden oldu.Ama sana dokunmuyorsa iç tabii.Çünkü çok faydası varmış reflüye,gastrite çiğ patates suyunun.İçebilsem ah ne çok isterim bu hastalıktan kurtulmayı ama onuda içemiyorum.Tuhaf bir midem var benim mafoldumben
arkadaslar herkese merhaba..kujuu nbr nası gidio bebişin nasıl pıtlıyomu..ayy benimki gecelerii kuduruyo masallah kıprpş kıprışş..haa bide cinsiyeti eger gene degişmezse belli oldu gibi kız dendi en son bakalım..doktor emin kendinden..hayırlısı..
valla hic hos bir tadi yok evet haklisin. ama icine havuc suyuda ilave olunca bi nebze iyi oluyordu. bi de burnumu tikayip tek yudumda iciyordum. bi cay fincani kadar biseyi.
Sende sağol canım.Eğer eşim senden önce getirirse onu kullanırım.Ama getirmezse ve alınca kopyalarsan hemen damlarım başına isterim isterim diye :)
ewet canımcııınm cok güsel bi duygu..senin minik kusun nasıl nası gidio??mide yanmaları için cig patates suyu bir de elmayı dene.elma cok ii gelio mideye..Kızını hissetmeye başlamışsın maaşallah sevindim :)
Tamam. Ben Kasım'ın ilk haftası gidicem doktora o zamana kadar gelmezse haberleşelim. Hatta doğumdan sonrada 2010 Mart anneleri zayıflıyor diye konu açarız nasıl olur naniknanik
ewet canımcııınm cok güsel bi duygu..senin minik kusun nasıl nası gidio??mide yanmaları için cig patates suyu bir de elmayı dene.elma cok ii gelio mideye..
arkadaslar herkese merhaba..kujuu nbr nası gidio bebişin nasıl pıtlıyomu..ayy benimki gecelerii kuduruyo masallah kıprpş kıprışş..haa bide cinsiyeti eger gene degişmezse belli oldu gibi kız dendi en son bakalım..doktor emin kendinden..hayırlısı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?