- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #19.381
Canım bende taşınmak istiyorum oturduğum binadan.Bebek doğduktan sonra nasipse ev bakmayı düşünüyoruz tekrar.Oturduğumuz yer merkezi sistem ama her yıl sürekli aidata zam yapıyorlar.Eğer 1-2 yıl daha burda oturmaya devam edersek iki kira parası ödüyor olacağız.120 den 170 e çıktı aidat.Haliyle artık kombili eve geçmek istiyorum.Hem masraflarımızda artıyor eskisi gibi o kadar para veremem her ay.Eşimde taşınmamıza sıcak bakıyor.Bebek doğduktan bir kaç ay sonra nasipse mayıs-haziran gibi iyi bir ev bulup taşınmak istiyoruz hayırlısı bakalım.Ağustos-eylül gibide tatil yaparız inş. nasip olursa.
ayynen bissde marttan 3 4 ay sonra tasınmayı düşünüyoruz..ewimiz kira..tokiden ew bakıoruz ama satısa sunulan ew yok suan..ewimizde cok küçük..bebek odam yok mesela bebek karyolasını nereye alıcam bilmiorum..bazen düşünüyorumda şu misafir odası olayı sacmamı acaba diye..bebege oda kalmadı..gerci saglıkla dogsunlarda..dogumu nası düşünüyosunCanım bende taşınmak istiyorum oturduğum binadan.Bebek doğduktan sonra nasipse ev bakmayı düşünüyoruz tekrar.Oturduğumuz yer merkezi sistem ama her yıl sürekli aidata zam yapıyorlar.Eğer 1-2 yıl daha burda oturmaya devam edersek iki kira parası ödüyor olacağız.120 den 170 e çıktı aidat.Haliyle artık kombili eve geçmek istiyorum.Hem masraflarımızda artıyor eskisi gibi o kadar para veremem her ay.Eşimde taşınmamıza sıcak bakıyor.Bebek doğduktan bir kaç ay sonra nasipse mayıs-haziran gibi iyi bir ev bulup taşınmak istiyoruz hayırlısı bakalım.Ağustos-eylül gibide tatil yaparız inş. nasip olursa.
Kızlar nerde buluşuyonuz ben de geleyim ben deeeeeeeeeeeeeeeeee
yağmur seni sevmiyorum yaa avatarına bayıldım ama yollayamadın yaaaa...
meg seni elime geçirince zaten nolucanı bilmiyorum..kusana kadar yediricem seni orda görürsün.
hoş bulduk canım nasılsınız bebişler nasıl .. ben dün geçe çok kötü oldum nasıl bir ağrı belimde arkasından ayağıma krap allahım... nasıl bişi bu dedim benim yaramazsa saolsun tepişiyor ben acı çekiyom ağlıyom o tebişi yor o kıpırtadıkca ben ağlamayı bırakıp başladım gülmeye eşimde ne oldu ya sana diyor nasıl bir hamilelik piskolojisi bu diyorr ama çok zor bir geceydi anlatamam
kaydirigubbakcemile3 Kız beni kim taşıyacak eve sonra?Hem yemek yiyince karnım kocaman şişiyor ay ırsi bizde ailecek şişiyoruz sofrada?Sende de oluyormu karnın şişiyormu yemek yiynce?
herkese merhaba.
SELKİE,BERKEMM,ASİNAZ24 ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM.
ASİNAZ24.BERKEMM SONUÇLARINIZ GÜZEL ÇIKMIŞ GÖZÜNÜZ AYDIN.
vee bana gelince sonuçlarım temiz çıkmış bir pürüz yok üstelik TSH değerimde çok düşüktü oda normale ulaşmış çook sevinçliyim darısı tüm sonuç bekleyenlerin başına.B]
Geçmiş olsun canım bel ağrılarını bende çok sık yaşıyorum bu aylarda bel dahamı hassas oluyorki acaba?
ayynen bissde marttan 3 4 ay sonra tasınmayı düşünüyoruz..ewimiz kira..tokiden ew bakıoruz ama satısa sunulan ew yok suan..ewimizde cok küçük..bebek odam yok mesela bebek karyolasını nereye alıcam bilmiorum..bazen düşünüyorumda şu misafir odası olayı sacmamı acaba diye..bebege oda kalmadı..gerci saglıkla dogsunlarda..dogumu nası düşünüyosun
Günaydın,
Sonuçlarını alan annelere gözünüz aydın demek istiyorum.
Bende dün 3 lü test için kan verdim birde ayrıntılı ultrason için gün aldım 1 aralıkta gidicem inş. Bu arada toplamda 5 kilo almışım. Doktor bebeğiminde gelişiminin çok ii olduğunu söledi. Herşey yolunda çok şükür. Allahım herkese böyle haberler almayı nasip etsin.
Günaydın kızlar
Benimde 4'lü testimin sonucu iyi geldi. Darısı başınıza inş.
ben taşırım sen yeterki şiş...tabi şişiyorum ama mazeretim var sonuçta karnımın daha çok çıkması hoşuma gidiyo napim...
bebişlerimiz annenin rahatsızlıgında daha cok tepikliolar ben hep böyle hissettim..gecende üşütmüştüm bi kac gün sancım oldu kasıklarımda ama o sancı esnasında benimki karnımdan cıkacak gibi kıpır kpırdı..sanki annelerine destek werir gibi..o ana zaten sancıyı falan düşünmüosunayy canım yaa kıyamam o duygu öyle güzelki insana bütün herşeyi unutturuyor:1hug:
Gel canım sende gel bekleriz gerçi istanbul bize az uzak ama olsun buralara yolun düşerse gel mutlaka misafirimiz ol beraber gezelim ....
ya benki normalden okadar korkuodum öyle bi cesaret geldiki bana..sezeryan düşünmüorum mecbura kalırsamda epidural sezeyan istiorum..uyutulmak bana cok itici gelio..ama bebegin kilosu fazlaysa normal doguma almamalrı gerekio bence alsalarda kesik atmak zorunda kalıolar en korktugum sadece o kesik ve dikişleri hissetmek:bbo:Aynen bizde gardrobun yerini değiştireceğiz bu yüzden.Çünkü sığmayacak bebek karyolası benim yanıma.Bebek odası şimdilik düşünmüyorum taşınacağım evde yeni şeyler alırız belki.Ev almayı bizde çok istiyoruz ama nasip kısmet meselesi sanırım.Kredi çekip almaya yanaşmıyor eşim. o kadar para yazık diyor.biz bu kafayla biraz zor ev alırız anlayacağın.Rabbim isteyen ve olmayan herkese kendi evini nasip etsin.Kiralarla uğraşmak zor.Zaten kiralara verdiğimiz paralarla kendi evimizi alırız yıllarca öde öde bitmiyor evsiz kalıyorz sonra.Aslında epidural normal istiyorum ama korku had safhada.Herkese cesaret gelir ben zaman geçtikçe daha çok tırsıyorum.Doktorum son ay muayenede karar verecekmiş normal yada sezeryan olmasına.Bakalım hakkımızda hayırlısı olsun.Sen nasıl düşünüyorsun doğumu?
bebişlerimiz annenin rahatsızlıgında daha cok tepikliolar ben hep böyle hissettim..gecende üşütmüştüm bi kac gün sancım oldu kasıklarımda ama o sancı esnasında benimki karnımdan cıkacak gibi kıpır kpırdı..sanki annelerine destek werir gibi..o ana zaten sancıyı falan düşünmüosun
ya benki normalden okadar korkuodum öyle bi cesaret geldiki bana..sezeryan düşünmüorum mecbura kalırsamda epidural sezeyan istiorum..uyutulmak bana cok itici gelio..ama bebegin kilosu fazlaysa normal doguma almamalrı gerekio bence alsalarda kesik atmak zorunda kalıolar en korktugum sadece o kesik ve dikişleri hissetmek:bbo:
kolay gelsin şekercim çok yorma kendini olurmuopuyorumnanaktanKızlar ben şimdilik kaçıyorum biraz ütüm var yapayımda bitsin yoksa oturdukça uyuşukluk gelecek.Hepinizi öpüyorum minişlerinizide öpüyorum kendinize iyi bakın.Hoşçakalın.............buyrunnnnnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?