2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

anlıyorum canım haklısın inşallah istediğiniz gibi bi ev bulursunuz
biz tayin bekliyoruz yani nereye gideceğimiz belli dğl bakalım eşim dilekçe yazıcak 1 yıl daha uzatmak için belki kabul edilirde gitmeyiz bebek çok küçük olucak nereye gidicez muamma olduğu için istemiyorum ben hem annemlerde çok yakın burda

ayynen bissde marttan 3 4 ay sonra tasınmayı düşünüyoruz..ewimiz kira..tokiden ew bakıoruz ama satısa sunulan ew yok suan..ewimizde cok küçük..bebek odam yok mesela bebek karyolasını nereye alıcam bilmiorum..bazen düşünüyorumda şu misafir odası olayı sacmamı acaba diye..bebege oda kalmadı..gerci saglıkla dogsunlarda..dogumu nası düşünüyosun

ayy canım yaa kıyamam o duygu öyle güzelki insana bütün herşeyi unutturuyor:1hug:

kaydirigubbakcemile3 Kız beni kim taşıyacak eve sonra?Hem yemek yiyince karnım kocaman şişiyor ay ırsi bizde ailecek şişiyoruz sofrada?Sende de oluyormu karnın şişiyormu yemek yiynce?

ben taşırım sen yeterki şiş...tabi şişiyorum ama mazeretim var sonuçta karnımın daha çok çıkması hoşuma gidiyo napim...

gözün aydın tatlım,Rabbim tüm bekleyenler de temiz,sağlıklı,hayırlı sonuçlar nasip etsin inşallah:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Aynen bizde gardrobun yerini değiştireceğiz bu yüzden.Çünkü sığmayacak bebek karyolası benim yanıma.Bebek odası şimdilik düşünmüyorum taşınacağım evde yeni şeyler alırız belki.Ev almayı bizde çok istiyoruz ama nasip kısmet meselesi sanırım.Kredi çekip almaya yanaşmıyor eşim. o kadar para yazık diyor.biz bu kafayla biraz zor ev alırız anlayacağın.Rabbim isteyen ve olmayan herkese kendi evini nasip etsin.Kiralarla uğraşmak zor.Zaten kiralara verdiğimiz paralarla kendi evimizi alırız yıllarca öde öde bitmiyor evsiz kalıyorz sonra.Aslında epidural normal istiyorum ama korku had safhada.Herkese cesaret gelir ben zaman geçtikçe daha çok tırsıyorum.Doktorum son ay muayenede karar verecekmiş normal yada sezeryan olmasına.Bakalım hakkımızda hayırlısı olsun.Sen nasıl düşünüyorsun doğumu?

çok şükür herşey yolundaymış tatlım

ben taşırım sen yeterki şiş...tabi şişiyorum ama mazeretim var sonuçta karnımın daha çok çıkması hoşuma gidiyo napim...

Heee artık sırt sırta verir birbirimize yaslanırız :) Ben çok rahatsız oluyorum valla şişince balon gibi hissediyorum kendimi.İçim davul gibi geriliyor.Birde memişimin altına bakıyorum karnım top gibi o an.Ayyy diyorum ben nefes alamıyorum diyorum baktıkça kaydirigubbakcemile3 Karnımız dahada büyüyecek o zaman nasıl nefes alacağız merak ediyorum doğrusu.Zaten öyle sırt üstü mışıl mışıl uyuyamayacağız da anlaşılan oturarak uyuyacağız galiba son ay.

ayy canım yaa kıyamam o duygu öyle güzelki insana bütün herşeyi unutturuyor:1hug:
bebişlerimiz annenin rahatsızlıgında daha cok tepikliolar ben hep böyle hissettim..gecende üşütmüştüm bi kac gün sancım oldu kasıklarımda ama o sancı esnasında benimki karnımdan cıkacak gibi kıpır kpırdı..sanki annelerine destek werir gibi..o ana zaten sancıyı falan düşünmüosun

ya benki normalden okadar korkuodum öyle bi cesaret geldiki bana..sezeryan düşünmüorum mecbura kalırsamda epidural sezeyan istiorum..uyutulmak bana cok itici gelio..ama bebegin kilosu fazlaysa normal doguma almamalrı gerekio bence alsalarda kesik atmak zorunda kalıolar en korktugum sadece o kesik ve dikişleri hissetmek:bbo:

merhaba arkadaşlar nasılsınız hamilelik nasıl gidiyor

minik kuzucuklar Allahım ne büyük nasıl bir mucizedir bu böyle yaa bizi layık görüp verdiği için şükrediyorum:Saruboceq:
bende beşik alıcam oda var fazladan ama orası misafir odası hem taşşınırsak da gittiğim yerde bakalım lojmanmı yoksa dışarıdamı otururuz belli dğl o yüzden beşikle yetinmek zorundayız şu an

Canım söylenenlere göre sancının şiddetinden dolayı kesik ve dikişi hissetmiyormuşuz birde iğneyle orayı uyuşturuyorlarmış zaten hiç bir şey anlamıyormuşuz.Aslında bende de tam tersi oldu.Bu yaşıma kadar herkese normal doğum tavsiyesinde bulunup direten ben hamileliğimin ortasına yaklaşınca tam tersi normal doğum korkusu yaşamaya başladım.Bende anlam veremedim buna.Üstelik çok cesurdum bu konuda.Girip yapıp çıkarım diye düşünüyordum.Şimdi tam tersi düşündükçe geriliyorum.Yapamayacağıma falan inanmaya başladım.Doktorumda bu konuda cesaret vermediği için sanırım iyice uzaklaştım bu fikirden.Allah yardımcımız olsun hepimizin.Kolay ve çabuk doğumlarla bebeğimizi kucağımıza sağlıcakla alalım inş.

Kızlar ben şimdilik kaçıyorum biraz ütüm var yapayımda bitsin yoksa oturdukça uyuşukluk gelecek.Hepinizi öpüyorum minişlerinizide öpüyorum kendinize iyi bakın.Hoşçakalın.............buyrunnnnnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…