- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #1.941
nılufercım ben de keseyı gordum ama henuz kalp atısını duymadım .. eklersen sevınırım .. bu arada kan sulandırıcı ıgne vurulan arkadaşlar dozlarını yazabılırler mı ? ben claxane 0 . 6 kullanıyorum .. cok zor oluyor ama sıkıyorum dişimi ...
nılufercım ben de keseyı gordum ama henuz kalp atısını duymadım .. eklersen sevınırım .. bu arada kan sulandırıcı ıgne vurulan arkadaşlar dozlarını yazabılırler mı ? ben claxane 0 . 6 kullanıyorum .. cok zor oluyor ama sıkıyorum dişimi ...
hayırlı olsun canscım, gözün aydın...
allah kolaylık versin iğnelerin için.
AY ÇANIM,çok sevindim..hemen ekliycin listeye:lepi::lepi:
ben gobekten yapıyorum canım .. daha rahat oluyor ..ilk uc ay gobekten yap demıstı doktorum .. daha sonra zor olabılıyormus .. o zaman kollara ve bacaklara gecersın demıstı ..
kendinmi yapıyosun iğneleri,bide göbekten acımıyomu:sinifsinif:
kendinmi yapıyosun iğneleri,bide göbekten acımıyomu:sinifsinif:
daha önceden hemşirelere falan sordunuzmu,iğne nasıl yapılır,vs,eğitim falan aldınızmı,.benim pek cesaretim yok :uhm:
Kızlar hafvtaya bugÜn meleĞİmİ gÖrcem Çoookkk heyecanlıyım yaa:))
canım benım onlar hazır enjektor oldugu için kolay oluyor zaten .. bır de cılt altı dedıgımız bolgelerden yapıldıgı için tehlıkesı yok .. gobegını ıkı parmagınla tutup tuttugun bolgeden dık bır sekılde yapacaksın .. hiç korma oncelerı zor oluyor korkuyorsun ama sonra alısıyorsun .. dene korkma ..hiç bır sey olmaz ..kol ve bacaktan daha rahat
inşallah canım her sey hayırlısıyla gelişsın .. sen zaten kalp atımlarını gormustun . inşallah bu sefer daha buyumus kocaman olarak gorursun bebegını
ben gecen hamılelıkleırımde 7 haftalıkken gıttıgımde cok komık gorunuyordu .. ben oksuruyordum taklalar atıyordu .. karnımı oynatıyordum o da oynuyordu .. dunayanın en guzel goruntusu . cok da şaşıtıcı inşallah bu guzel goruntulerı allah hepımıze nasıp edrer .. butun kalbımle dılıyorum ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?