2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

hayırlı olsun canscım, gözün aydın...
allah kolaylık versin iğnelerin için.

CANIM benim kan pıhtılaşması 677-1298 HETEROZİGOT,yaklaşık 10 gündür iğne vuruluyorum.iğne dozu 0,2 fragmin..şimdiden maalesefki iki kolumda morardı:sinifsinif::sinifsinif:

ALLAH HAMİŞLERİMİZİ NAZARLARDAN KORUSUNN, SAĞLIKLI SIHHATLİ KUCAKLARIMIZA ALMAMIZI NASİB ETSİN İNŞALLAHHH...

][table="head"]|....KK Nick....|YAŞ|SAT|Tahmini D.T.|Hamiş kaldığı kilo|Cinsiyet|Güncel notları...........................................................
1|esterya|36|30 Mayıs|06 Mart|64| |hemide iki kese görüldü
2|NILUFERSAHH|28|5 Haziran|12 Mart|62| |kese görüldüdelikafadulden|
3|Totem |25|30 Mayıs|6 Mart|52| |kese görüldü:ecrin_bebek:delikafadulden
4|mercanayse |27|2 Haziran|7 Mart|..| |pıt pıt atıyor kalbi:teytey:
5|selkie |27|26 Mayıs|02 Mart|67| |kese görüldü:ecrin_bebek: |
6|zeliş82 |27|1 Haziran|8 Mart|70| |kese görüldü:teytey:
7|mehtapgülü |35|4 Haziran|11 Mart|75| |pıt pıt atıyor kalbi:Saruboceq:
8|essemayit |27|25 Mayıs|2 Mart|50| |kese görüldü|
9|Gelincik001 |24|3 Haziran|10 Mart|61.5| |kese görüldü:ecrin_bebek:
10|Sirius 06 |25|8 Haziran|15Mart|59| |kese görüldü:ecrin_bebek:
11|Cans |..|7 Haziran|14 Mart|65| |kese görüldühihoyyyt
12|Bosna |29|5 Haziran|12 Mart|51| |kese görüldü:sm_cool:
13|ezgim29 |29|03 Haziran|10 Mart|55| |kese görüldü
14|Frambuaz |29|15 Mayıs|8 Mart|62,5| |kese görüldü:sm_cool:
15|simenay |32|5 Haziran|12 Mart|50| |kese görüldü:ecrin_bebek:
16|polenss |35|5 Haziran|12 Mart|75|
17|candy |26|14 Mayıs|2 Mart|..| |pıt pıt atıyor kalbihihoyyyt
18|sinannuray |24|1 Haziran|8 Mart|65| |kese görüldü:lepi:hihoyyyt
19|elitu |27|26 Mayıs|2 Mart|72| |kese görüldühihoyyyt
20|gulencim |22|29 Mayıs|4 Mart|54| |kese görüldü:ecrin_bebek:
21|misran |31|29 Mayıs|5 Mart|53| |kese görüldü:ecrin_bebek:
22|emine038 |22|5 Haziran|. ....|58|
23|edebiyatci222 |27|6 Haziran|13 Mart|80| |kese görüldü
24|blueangel42 |27|18 Haziran|25 Mart|52|
25|beyaz06 |28|19 Haziran|26 Mart|50|
[/table]

ben gobekten yapıyorum canım .. daha rahat oluyor ..ilk uc ay gobekten yap demıstı doktorum .. daha sonra zor olabılıyormus .. o zaman kollara ve bacaklara gecersın demıstı ..

arkadaşlar herkese çok teşekkür ederim yazan arkadaşların yazılarını buraya almayı bilmediğimden tek tek teşekkür edeemiorum kusura bakmayınn ....kalp atışlarını daha duymadım sadece minicik bi kese gördükk yalnız bel ve kasık agrım oldugu için doktor progesteron ve 2 tane daha vitamin verdii yarında kantahlillerimi yaptırıp 27 sinde tekrar kontrole gidicemmm ..

kendinmi yapıyosun iğneleri,bide göbekten acımıyomu:sinifsinif:

cnmm merhababa öncelikle hayırlı cumalar diliyorum bende uzun bir süre göbekten yaptım iğneleri bir aydır falan bacaktan yapıyorum ama inan göbketen çok rahat oluyo benim ki büyüdüğü için daha çok beze yapmaya başladı. o yüzden bacağageçtik.

daha önceden hemşirelere falan sordunuzmu,iğne nasıl yapılır,vs,eğitim falan aldınızmı,.benim pek cesaretim yok :uhm:

canım benım onlar hazır enjektor oldugu için kolay oluyor zaten .. bır de cılt altı dedıgımız bolgelerden yapıldıgı için tehlıkesı yok .. gobegını ıkı parmagınla tutup tuttugun bolgeden dık bır sekılde yapacaksın .. hiç korma oncelerı zor oluyor korkuyorsun ama sonra alısıyorsun .. dene korkma ..hiç bır sey olmaz ..kol ve bacaktan daha rahat

Kızlar hafvtaya bugÜn meleĞİmİ gÖrcem Çoookkk heyecanlıyım yaa:))

inşallah canım her sey hayırlısıyla gelişsın .. sen zaten kalp atımlarını gormustun . inşallah bu sefer daha buyumus kocaman olarak gorursun bebegını
ben gecen hamılelıkleırımde 7 haftalıkken gıttıgımde cok komık gorunuyordu .. ben oksuruyordum taklalar atıyordu .. karnımı oynatıyordum o da oynuyordu .. dunayanın en guzel goruntusu . cok da şaşıtıcı inşallah bu guzel goruntulerı allah hepımıze nasıp edrer .. butun kalbımle dılıyorum ..

denemeye çalışcam,dediğiniz gibi nasipse ilerki aylarda çok zor olur göbekten,kollara malum geçilir.senin kan pıhtılaşması değerin kaç,merak ettim

işin ilgınç yanı ben de kan pıhtılaşması yok ..butun tahlıller tekrar tekrar yapıldı ama bır sey bulunamadı .. 12 haftalık ve 20 haftalık bebeklerımın kalbı durdu .. bu yuzden onlem amaçlı yapılıyor .. sadec e hıpotıroıd ( haşimato denen bır turu ) var .. her gun duzenlı ılac ıcıyorum .. inşallah bu sefer boyle bır seyle karsılaşmam . gercekten cok acı .. hıç bır saglık problemı olmayan bebekler .. maalesef kaybettım onları .. inşallah bu sefer her sey yolunda gıder saglıcakla kucagımıza alırız bebeklerımızı...

ne güzel yazmışsın, çok heyecanlandım okuyunca.
Allahım hepimize bu güzellikleri görmeyi nasip etsin...
nasıl beklicem 10 gün daha şimdi ben :kedi:

Allahım bir daha acısını göstermesin sana da canım.
bütün kalbimle, sağlıkla kucağına almanı dilerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…