2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

valla ben Öle duydum yararı olmasa dıĞelım zararı olacaĞınıda sanmam.
Ayyyy zelıŞ82 bugÜn sonuÇ alıcaktı neyaptı acaba kızcaz Öyle sonuÇ bekler rabbım yÜzÜnÜ gÜldÜrsÜn ınŞallah.

ARKADASLAR NASILSINIZ PEK FAZLA GIREMIORUM INSALLAH HERKES IYIDIR BIZDE IYIYIZ COK SUKUR BIRSEYI MEREK EDIYORUM BIRI BANA CEVAPLAYABILIRMI ACABA ZELIS IN SONUCLARI CIKTIMI NEDIR CIKTIYSA HEPINIZI OPYORUM BEBKLERINIZE IYI BAKIN CANLARIMopuyorumnanaktan

selam güzel Anneler nasilsiniz? Bebiler nasil?? Insallah hersey yolundadir! Bizim dün hastanede kontrolümüz vardi ogluslarimin ikiside cok iyi masallah hizla büyüyorlar ve ikiside cok hareketli keratalar....

selam güzel Anneler nasilsiniz? Bebiler nasil?? Insallah hersey yolundadir! Bizim dün hastanede kontrolümüz vardi ogluslarimin ikiside cok iyi masallah hizla büyüyorlar ve ikiside cok hareketli keratalar....

arkadaşlar merhaba. az önce geldim okuldan ve hemen bilgisayarın başına oturdum. kaç gündür okuyamıyorum. bugünlerde acayip lavaboya gidiyorum. resmen tutamıyorum. bir de beyaz bir akıntı oluyor. lökore deniyormuş.okuduğum kitap öyle diyor. sizde durumlar nasıl. benim gibi olan var mı?.....

kızlar bişi sorcam evimiz 3 oda bi salon 1 odayı ütü odası olarak kullanıyorum bu odayı bebek odası yapmayı düşünüyorum ama ayrı yatırmayada kıyamıyorum sizce yatak odama bi beşik alıp bebeğim büyünce odasınımı alıyım yoksa direk odadamı yatırayım bi türlü karar veremedim fikirlerinizi bekliyorum

Bende az önce tuvalate gittim ve akıntı geldiğini gördüm doktorumu aradım gyno travogen isimli fitil almamı söyledi ama bugün beklicem yarında olursa aynı şey ondan sonra alıcam

kızlar bişi sorcam evimiz 3 oda bi salon 1 odayı ütü odası olarak kullanıyorum bu odayı bebek odası yapmayı düşünüyorum ama ayrı yatırmayada kıyamıyorum sizce yatak odama bi beşik alıp bebeğim büyünce odasınımı alıyım yoksa direk odadamı yatırayım bi türlü karar veremedim fikirlerinizi bekliyorum

Merhaba arkadaşlar ben sabahtan beri burdayım ama hiç açamadım sayfayı, çok yoğundum...Şimdi iyiyim...Nasılsınız???

bugün ya forumda yada benim pcde bir problem var galiba

canım forumda galiba sorun çünkü bende problem yaşıyorum bu gün....

canım bence ilk aylar yanında yatır en azından lk altı aya kadar...ister alacağın beşiği kurdur odana,ister başka küçük beşik veya park yatak al...ama ilk altı ay sonunda ayırmak istemezsen küçük beşiğe sığmayabilir bebeğin,sıkıntı olur...hem 2 ayrı masraf yapmış olacaksın...bence dolap falan alacaksan yine odasına kurdur onları tek beşiğini yatak odanda yer varsa oraya kurdur...sonra beşiğin yerini değiştiriverirsin zamanı gelince...

Merhaba arkadaşlar ben sabahtan beri burdayım ama hiç açamadım sayfayı, çok yoğundum...Şimdi iyiyim...Nasılsınız???

iyiyiz canım sen nasılsın?

Canım sen bilirisn ama ben hem odasını alıcam hemde küçük bir beşik alıcam, bir süre yanımızda yatar sonra alıştırırım odasında yatırmaya...Bakıcaz artıkın..ben şimdiden alıym da çıksın aradan diye düşünüyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…