- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #19.421
selam semahamit sakarya cd. nerde çalışıyorsun ben kırım cd. doğalgaz firmasında çalışıyor
aygaz bayinde çalışıyorum canım sadece sema demen yeterli haticecim:dance:
arkadaşlar merhaba. az önce geldim okuldan ve hemen bilgisayarın başına oturdum. kaç gündür okuyamıyorum. bugünlerde acayip lavaboya gidiyorum. resmen tutamıyorum. bir de beyaz bir akıntı oluyor. lökore deniyormuş.okuduğum kitap öyle diyor. sizde durumlar nasıl. benim gibi olan var mı?.....
Merhaba arkadaşlar ben sabahtan beri burdayım ama hiç açamadım sayfayı, çok yoğundum...Şimdi iyiyim...Nasılsınız???
bugün ya forumda yada benim pcde bir problem var galiba
kızlar bişi sorcam evimiz 3 oda bi salon 1 odayı ütü odası olarak kullanıyorum bu odayı bebek odası yapmayı düşünüyorum ama ayrı yatırmayada kıyamıyorum sizce yatak odama bi beşik alıp bebeğim büyünce odasınımı alıyım yoksa direk odadamı yatırayım bi türlü karar veremedim fikirlerinizi bekliyorum
Merhaba arkadaşlar ben sabahtan beri burdayım ama hiç açamadım sayfayı, çok yoğundum...Şimdi iyiyim...Nasılsınız???
kızlar bişi sorcam evimiz 3 oda bi salon 1 odayı ütü odası olarak kullanıyorum bu odayı bebek odası yapmayı düşünüyorum ama ayrı yatırmayada kıyamıyorum sizce yatak odama bi beşik alıp bebeğim büyünce odasınımı alıyım yoksa direk odadamı yatırayım bi türlü karar veremedim fikirlerinizi bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?