- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #19.401
bence son anda insana bi cesaret gelir heralde..son aylar yani..ama zaten normale müsait degilsen birazda doktorun yönlendiriyo zaten ben normal istiorum ama bakalım belki uygun olamicam o anda..anlık bi karar gibi gelio bana..normal diye giripte acil sezeryana alınanlar var..allh hepimize kolay dogumlar nasip etsin..bir nefeste doguruveririz insallahCanım söylenenlere göre sancının şiddetinden dolayı kesik ve dikişi hissetmiyormuşuz birde iğneyle orayı uyuşturuyorlarmış zaten hiç bir şey anlamıyormuşuz.Aslında bende de tam tersi oldu.Bu yaşıma kadar herkese normal doğum tavsiyesinde bulunup direten ben hamileliğimin ortasına yaklaşınca tam tersi normal doğum korkusu yaşamaya başladım.Bende anlam veremedim buna.Üstelik çok cesurdum bu konuda.Girip yapıp çıkarım diye düşünüyordum.Şimdi tam tersi düşündükçe geriliyorum.Yapamayacağıma falan inanmaya başladım.Doktorumda bu konuda cesaret vermediği için sanırım iyice uzaklaştım bu fikirden.Allah yardımcımız olsun hepimizin.Kolay ve çabuk doğumlarla bebeğimizi kucağımıza sağlıcakla alalım inş.
bende cıktım arkadaslar biraz dinleneyim..daha ewin işleri duruyo..hepinieze bebişlerinize mucck
Kızlar ödem atmak için maydonoz suyu içsekmi acaba? Hamilelikte zararı varmıdır ki? Bilen var mı?
kızlar bana yardım edrr misiniz lütfen
bu isimlerden hangidini onaylıyorsunuz
derin
ada(su)
öykü
nil(su)
deren
gaye
mısra
miray
bersu
ela
beril
beren
Kızlar ödem atmak için maydonoz suyu içsekmi acaba? Hamilelikte zararı varmıdır ki? Bilen var mı?
kızlar benim bildiğim roka ve maydonz hamilelikte iyi değilmiş..fazla tüketmemek gerekiyormuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?