2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

bence son anda insana bi cesaret gelir heralde..son aylar yani..ama zaten normale müsait degilsen birazda doktorun yönlendiriyo zaten ben normal istiorum ama bakalım belki uygun olamicam o anda..anlık bi karar gibi gelio bana..normal diye giripte acil sezeryana alınanlar var..allh hepimize kolay dogumlar nasip etsin..bir nefeste doguruveririz insallah

kızlar bana yardım edrr misiniz lütfen
bu isimlerden hangidini onaylıyorsunuz
derin
ada(su)
öykü
nil(su)
deren
gaye
mısra
miray
bersu
ela
beril
beren

Kızlar ödem atmak için maydonoz suyu içsekmi acaba? Hamilelikte zararı varmıdır ki? Bilen var mı?

kesin bi bilgi olmamakla birlikte tv ye çıkan ismini hatırlamıyorum şimdi bi doktor vardı hamilelikte maydonoz ve maydonoz suyu iyi dğl diye kitabında yazıyodu ama yine bi araştır doktoruna da sor yanıltmak istemem seni canım

Tünaydın arkadaşlar ve minik kuzucuklarım ..

ZEYNEP cim canım gözün aydın çok sevindim sağlıkla gelsinler hepsi inşallah.
Ben doktoruma maydonozu sormuştum zararlımı diye bana salata falan ye öyle tutam tutam yeme herşeyin fazlası zararlı demişti .

ASıNAZ
ben DERıN ve DEREN isimlerini çok beğeniyorum ama kızım olsaydı eğer MASAL da çok hoşuma gidiyordu.

Bu arada taşınmak isteyen arkadaşlara allah kolaylı versin ben 6 ay oldu evime taşınalı ev çok kullanışlı ve güsel yeni bir bina zaten fakat daha önce oturduğum ev jeotermalliydi burada yok çok soğuk oluyormuş cesaret edebilsem şimdiden jeotermalli ev bakıcam ama edemiyorum çünkü çok kılım herşeyi kendim toparlıyorum bakalaım kış çok soğuk geçerse belki bende öbür kışa bebişim üşümesin diye ev bakarım.

maydonoz ilk aylarda düşük tehlikesine karşı önerilmiyor
ama şuan için önerilir mi bilemiyorum

merabalar kızlar nasılsınız geçmişi okuyamadım, umarım anneler ve bebekleri iyidir.. bende bugün has gittim ogluşumu gördüm gayet sağlıklıydı bi sorun yok 185 gr olmuş.
tabi bu arada bende 60 kiloya çıktım çokmu fazla uçuyorum acaba..:bbo:

kızlar herkese merhaba.benım ıÇın ıyı dıleklerde bulunan herkese Çoooook teŞekkÜr ederım.bıraz kanım dÜŞÜkmÜŞ demır hapı ıkıye Çıktı.normalde kontroller bır buÇuk ayda bır olmalı ama sen ÜÇ haftada bır gel hem bebıŞı daha ıyı takıp ederız dedı.ohh bende canıma mınnet dedım.buarada dÜn bıŞey ÖĞrendım kaktÜs bılgısayardakı manyetık ıŞınları ÇekıyomuŞ.ıŞte bılgısayar baŞında olanlar hamıleler ve ÇoÇukları bılgısayarda takılanlar ıÇın bırebır bence.alalım koyalım kÜÇÜk bıtane pcnın yanına.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…