- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #19.441
canım forumda galiba sorun çünkü bende problem yaşıyorum bu gün....
canım bence ilk aylar yanında yatır en azından lk altı aya kadar...ister alacağın beşiği kurdur odana,ister başka küçük beşik veya park yatak al...ama ilk altı ay sonunda ayırmak istemezsen küçük beşiğe sığmayabilir bebeğin,sıkıntı olur...hem 2 ayrı masraf yapmış olacaksın...bence dolap falan alacaksan yine odasına kurdur onları tek beşiğini yatak odanda yer varsa oraya kurdur...sonra beşiğin yerini değiştiriverirsin zamanı gelince...
iyiyiz canım sen nasılsın?
İyi çok şükür canım yok bir yaramazlık..bebekten yana bi problemim yok, problem benim boğazımla, sürekli yiyorum :)
Ben seni özledim...
Nerelerdeydin, neler yaptın bakiim?
heheh bendede var o sıkıntı aman bebişlere yarasında veririz artık kiloları sonra....:)))))))))))))
napıyım canımcım yaa çok yoğun çalışıyorum raporlar filan
bende seni ösledim, hatta baktım yarım saat 1 saat önce aktif değildin özel msj atçaktım yineee :))
sen napion nası gidio?
Ay canım yaa sorma :) hep diyodum ki ilk aylar ben doğru düzgün tatlı yemedim, çikolata hiç koymadım ağzıma canım istemiyodu sürekli ekşi istiyodu oh ne güzel canım tatlı çekmiyo şanslıyım diyodum şimdi de tam tersi, canım tatlı çekiyo, meyveler kesmiyo, hem gözümü hem midemi doyuracak şeyler istiyorum:icecream:
verecez artık doğumdan sonra..ablam diyorki hamilelikte iştah açılıyo ama emzirirken daha çok yiyosun diyo doğrumu??? senin nasıl olmuştu canım?
Arkdaşlar ya benim belimde ve sağ tarafımda bir ağrı var dayanacak gibi değilsenağlama yarın için doktora gitecem inaşllah önemli bir şey yoktur Dualarınızı bekliyorum :gitme:
arkadaşlar domuz gribi aşısı hakkında doktorunuzla konuştunuz mu?benimki ol dedi ama yine de korkuyoruz..siz ne düşünüyorsunuz.
kızlar bişi sorcam evimiz 3 oda bi salon 1 odayı ütü odası olarak kullanıyorum bu odayı bebek odası yapmayı düşünüyorum ama ayrı yatırmayada kıyamıyorum sizce yatak odama bi beşik alıp bebeğim büyünce odasınımı alıyım yoksa direk odadamı yatırayım bi türlü karar veremedim fikirlerinizi bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?