2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

İyi çok şükür canım yok bir yaramazlık..bebekten yana bi problemim yok, problem benim boğazımla, sürekli yiyorum :)

Ben seni özledim...
Nerelerdeydin, neler yaptın bakiim?

napıyım canımcım yaa çok yoğun çalışıyorum raporlar filan
bende seni ösledim, hatta baktım yarım saat 1 saat önce aktif değildin özel msj atçaktım yineee :))
sen napion nası gidio?

heheh bendede var o sıkıntı aman bebişlere yarasında veririz artık kiloları sonra....:)))))))))))))

Ay canım yaa sorma :) hep diyodum ki ilk aylar ben doğru düzgün tatlı yemedim, çikolata hiç koymadım ağzıma canım istemiyodu sürekli ekşi istiyodu oh ne güzel canım tatlı çekmiyo şanslıyım diyodum şimdi de tam tersi, canım tatlı çekiyo, meyveler kesmiyo, hem gözümü hem midemi doyuracak şeyler istiyorum:icecream:
verecez artık doğumdan sonra..ablam diyorki hamilelikte iştah açılıyo ama emzirirken daha çok yiyosun diyo doğrumu??? senin nasıl olmuştu canım?

napıyım canımcım yaa çok yoğun çalışıyorum raporlar filan
bende seni ösledim, hatta baktım yarım saat 1 saat önce aktif değildin özel msj atçaktım yineee :))
sen napion nası gidio?

Aynen senin gibi halim... Çalışıyoruz...
Bence bize hamileyiz diye daha az iş vermeliler... Ama malesef aynı çalışıyoruz... Hatta öncekinden daha çok....

Pek keyfim yok... Biraz işler rahatlasa...

ya benimde ilk zamanlar canım hep ekşi istiyordu bende tatlıya yöneldim..şu donutslar varya onlara deli oluyorum yaaa,olmaz böyle bişey...
evet hamileyken çok iştah açılıyor,ben ilkinde çok iştahlıydım zaten hamileyken...emzirmede çok iştahlıydım diyemeyeceğim,açıkcası blmiyorum çünkü ben sadece 20 gün zorla emzirebildim bebeğimi,hem gögüs uçlarım olmadığı için hem depresyon geçirdiğim ben doğumdan sonra sütüm kesildi...o nedenle bunun için bişey diyemeyeceğim vallahi,,inşallah bu sefer emzirebilirim..hem bunda kafam daha rahat olacak...ilkinde doğum sonrası kötüydü evde kalabalık yatılı misafirim falan vardı,misafirle ilgilenmek zorunda kalmıştım o halimle...bunda kimse olmayacak..

Arkdaşlar ya benim belimde ve sağ tarafımda bir ağrı var dayanacak gibi değilsenağlama yarın için doktora gitecem inaşllah önemli bir şey yoktur Dualarınızı bekliyorum :gitme:

kızlar merhaba. ne zamandır fırsat bulup bakamıyordum buraya. sizlere bişey soracaktım, zira yakında düşünmekten delircem. cuma günü üçlü test sonucumuzu aldık, risk 1/65 çıktı. pazartesi amniyosentezi yaptırdık, şimdi beklemedeyiz. benzer deneyimler duyanlar var mı aranızda Allah hiç kimseye yaşatmasın, bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin. çok zormuş böyle bebişle ilgili olumsuz durumlarla burun buruna gelmek, hiç bi soruna benzemiomuş...

canım oda konusunda bende dertliyim bizim ev 2+1 ben yineden bebek odası istedim ama herkes bana önce yatak odana bi beşik al bebek bi doğsun bi ele avuca gelsin ondan sonra mağazalar oda dolu ona göre alırsın bi oda dediler yani en az 6 ay bekle diyor herkes :

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…