2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın..
benim ilaçlarım: megadayn[vitamin ilacı),ferro sanol,bide bacağım çok kasıldığı için magnezyum 15. haftada folik asiti bıraktırdı doktorum

saka bi yana bebeğimin gelişimi süpermiş maşallah, bende kendimi eskisinden bile iyi hissediyorum vardır bi bildikleri doktorların heralde, birde benim doktorum gerçekten en iyilerden biri. güvenecez sonuna kadar bakalım.

anaa sende ankaradaymışsın senin doktorun kim?

vitamin: elevit
demir ilacı: maltofer
hepsi bu:) birde dun magnezyum calcium karısımı bi toz ictim esimin zorlamasıyla.. hazmı kolaylastırıyor bu aralar karnımda cok kramp kasılma oluyodu umarım iyi gelir..

yoyocum dilaya katılıyorum vereliniortak

bende megadiyn ve fersol demir şurubu kullanıyorum sadece a.s
Kızlar beril ismi nasıl sizceeeee
güzel bir isim
ben kızım olsaydı berra ismini düşünüyordum
çok güzel ve anlamlı bir isim
sen de düşünebilirsin kaydirigubbakcemile5
canım yaa şu kilo listemizi bi daha yenileyip ekelrmisin merak ediyorum bende daha uzun boylusu varmı :)::):):):)

dila çatla emiii :):):)::) boy 1.75 kilo 62 :)::):): 20. Haftamdayım :):)::)
birazdan düzenleyip ekliyorum arkadaşım :hulya:

ben kız isimleri için çıkardığım listeyi yazayım en iyisi sizde ekleyin.
nevra
sena
çağla
elvin
dila
öykü
berra
serva
şevval
alya
sare
yade
zeren
berin
neval
eflal
aden
arnisa

canım yaa şu kilo listemizi bi daha yenileyip ekelrmisin merak ediyorum bende daha uzun boylusu varmı :)::):):):)

dila çatla emiii :):):)::) boy 1.75 kilo 62 :)::):): 20. Haftamdayım :):)::)

ne çatlicam laa pigmeyim ben ama şunu sakın unutma bodur tavuk her dem piliçtir sen sarkıcan ben hala attıra aattıra geziyo olucam hohoyyy...

Günaydın herkese

Benimde içtiğim ilaçlar : ferrum fort, elevit , ve magnezyum kalsiyum karşımı bir vitamin çok düzenli içtiğim söylenemez biraz ilaç fobim var sanırım ...

günaydın hepinize güzel anneler.umarım hepiniz iyisinizdir.dilerim harika birgün geçirirsiniz.

bugün benim yeğenimin doğum günü bir yaşına basacak.kardeşim değil kardeşim dediğim o derece bağlı olduğum biri.geçen sene bugün doğumhanenin kapısında bekliyordum şimdi 1 yaşına basıyor ve bende kendi miniğim karnımda gidiyorum.allahım ömür versin.

diplehawk kilo takibine bilgilerimi yazdım canımcım.sana zahmet benide ekler misin?

ne çatlicam laa pigmeyim ben ama şunu sakın unutma bodur tavuk her dem piliçtir sen sarkıcan ben hala attıra aattıra geziyo olucam hohoyyy...

dilacımm nasılsın?biraz önce okudum kız sen 16 tane sigara böreğini nasıl yedindelikafaduldenvalla bravo tatlımalkisalkisalkis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…