- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #19.481
valla benim ablam 3 yıl önce doğum yaptı. Ne ikili test ne üçlü test ne de doğru dürüst ilaç kullandı. Ama maşallah turp gibi bir yiğenim var.
çinko yu neiçin verdi. doktoruma sölimde onuda versin eksik kalmasın delikafadulden
çinko yu neiçin verdi. doktoruma sölimde onuda versin eksik kalmasın delikafadulden
saka bi yana bebeğimin gelişimi süpermiş maşallah, bende kendimi eskisinden bile iyi hissediyorum vardır bi bildikleri doktorların heralde, birde benim doktorum gerçekten en iyilerden biri. güvenecez sonuna kadar bakalım.
anaa sende ankaradaymışsın senin doktorun kim?
doktorum tolga ecemiş ondan başkası içiremezdi o kadar ilacı[/QUOTE
haa onu duymadum danımayrum hayatım..neyse sen güveniyorsan sorun yok zaten.
herkese merhabaaaa :teytey:
yoyocum dilaya katılıyorum vereliniortakyuh bebişim yaa okadar ilaç verilirmi vitaminde olsa zararı vardır fazlasının...
folik asiti hamileliğimin ilk ayında kullandım bebeğin omurgası kapanana kadar...
sen anemi için kullanıyorum diyosun bir sor bakalım elevitin içindeki folik asit senin için yeterli değilmiymiş onun içindede var sonuçta ayrıda alıyorsun fazla diye düşünüyorum sana.
balık yağını kullanmana gerek yok haftada bir balık yemen yeterli hiç balık yiyemeyen annelere veriyorlar ki benim doktorum hiç gerek duymadı cevizdende alabilirsin aynı vitamini.
magnezyum son aylarda verilen bişi bacaklarımıza girecek krampları engellemek için kalsiyumada gerek yok sen süt içmiyomusun peynir yemiyomusun?vücudunuzu ekstra yüklemeler yapmayın gereksiz yere..kan tahlillerin yapılır ciddi boyutta bebeğe zarar vericek bir eksiklik varsa kullanılır bence
güzel bir isimKızlar beril ismi nasıl sizceeeee
birazdan düzenleyip ekliyorum arkadaşım :hulya:canım yaa şu kilo listemizi bi daha yenileyip ekelrmisin merak ediyorum bende daha uzun boylusu varmı :)::):):):)
dila çatla emiii :):):)::) boy 1.75 kilo 62 :)::):): 20. Haftamdayım :):)::)
canım yaa şu kilo listemizi bi daha yenileyip ekelrmisin merak ediyorum bende daha uzun boylusu varmı :)::):):):)
dila çatla emiii :):):)::) boy 1.75 kilo 62 :)::):): 20. Haftamdayım :):)::)
ne çatlicam laa pigmeyim ben ama şunu sakın unutma bodur tavuk her dem piliçtir sen sarkıcan ben hala attıra aattıra geziyo olucam hohoyyy...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?