2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

amanın amanın napcez su kiloları
bugun tartıldım dune gore 1 kg fazla cıktım yok yok ben hergun tartılmamm:) moral falan kalmıyo sonra istahım acılıyo kaydirigubbakcemile2

kız isim listesi guzelmis dila:) bende berra degilde berrak ismini cok seviyordum ama sanki telafuzu zor gibime geldi zaten erkek geliyo biz o yonde arayısa girelim

dilacımm nasılsın?biraz önce okudum kız sen 16 tane sigara böreğini nasıl yedindelikafaduldenvalla bravo tatlımalkisalkisalkis

sorma yaa akşam kocamda çok kızdı 2 kilo yufka eder hiçmi acımıyosun kendine die...
aman rahat rahat yiyebilicemiz son 5 ay karışmasınlar be.
yiyin yiyin veririz sonra.

sorma yaa akşam kocamda çok kızdı 2 kilo yufka eder hiçmi acımıyosun kendine die...

Dila sen kaç kilosun ve boyun kaç? Nasıl bir tosun olacaksın onu hesaplamak için soruyorum...lülülülülülülülülülülülülülülülülülü

afiyet olsun şekercim ama sen yinede hamur işini çok abartma yağlı o börek yavv dokunur valla.benimde kiloyla ilgili bir sıkıntım yok veririm nasılsa diyorum.

ekledim tatlım a.s
kötü örnek olma nan arkadaşlarıma :mymeka:
o ne öyle 16 sigara böreği :1shok: akannehir
Dila sen kaç kilosun ve boyun kaç? Nasıl bir tosun olacaksın onu hesaplamak için soruyorum...lülülülülülülülülülülülülülülülülülü
:roflol: :roflol: :roflol:

senle çok kötü dalga geçicem keser döner sap döner gün olur hesap döner...
hadi bakalım geç dalganı bikaç ay sonra ben birer kilo alırken sen 7 kilo birden alıcan hahaaayyyyytt bak o zaman sana neler ederim....

Kilo konusuna dalmışsınız yine...
Bu konuda hala söyleyecek birşeyim olmadığından, sizi okumakla yetiniyorum :)

dila06 kullanıcısından alıntı

maşallah yaa nasıl yedin arda nefes alsaydın bari bacımmm

[

maşallah yaa nasıl yedin arda nefes alsaydın bari bacımmm[/QUOTE]

sorma annemde yedim eve dönerken komşunun zilini çalıp su istedim içim yanmış lan hediye işine gelince olabilir tabikiii. ben varım

ne çatlicam laa pigmeyim ben ama şunu sakın unutma bodur tavuk her dem piliçtir sen sarkıcan ben hala attıra aattıra geziyo olucam hohoyyy...

EVET CANIM KENDİNİ BÖYLE AVUTAN VE HAPUR HUPUR GÖTÜRMEYE DEVAME DEN ÇO KARKADAŞIM VAR :):):):)::):) hihoyyythihoyyyt

selkie ben senden uzunum anım 1.78...merak ediyordunya.. ? :)))))

AMAAANN 3 cm bişi olmaz kardeş sayılırız :)::):):) öyle 10 15 cm olanlara göre :):)::):):):):):)

yaa bende çok beğendim bayılırım ben hediye oalyına....

bence çok güzel bir fikir ben varımalkisalkisalkis

bencede güzel fikir... canım gelsin hediyeler

[

sorma annemde yedim eve dönerken komşunun zilini çalıp su istedim içim yanmış lan hediye işine gelince olabilir tabikiii. ben varım
tamam o zaman arkadaşlar
öyleyse yeni bir topik açıp liste oluşturalım
olur mu yerimseniben

merhaba kızlarrr umarım hepınız ıyısınızdır.. zemuszemus
kızlar hediye fikri super bence, coook zevkli olurrr ben varımm :dance:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…