- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #19.501
dilacımm nasılsın?biraz önce okudum kız sen 16 tane sigara böreğini nasıl yedindelikafaduldenvalla bravo tatlımalkisalkisalkis
sorma yaa akşam kocamda çok kızdı 2 kilo yufka eder hiçmi acımıyosun kendine die...
aman rahat rahat yiyebilicemiz son 5 ay karışmasınlar be.
yiyin yiyin veririz sonra.
sorma yaa akşam kocamda çok kızdı 2 kilo yufka eder hiçmi acımıyosun kendine die...
ekledim tatlım a.sgünaydın hepinize güzel anneler.umarım hepiniz iyisinizdir.dilerim harika birgün geçirirsiniz.
bugün benim yeğenimin doğum günü bir yaşına basacak.kardeşim değil kardeşim dediğim o derece bağlı olduğum biri.geçen sene bugün doğumhanenin kapısında bekliyordum şimdi 1 yaşına basıyor ve bende kendi miniğim karnımda gidiyorum.allahım ömür versin.
diplehawk kilo takibine bilgilerimi yazdım canımcım.sana zahmet benide ekler misin?
kötü örnek olma nan arkadaşlarıma :mymeka:sorma yaa akşam kocamda çok kızdı 2 kilo yufka eder hiçmi acımıyosun kendine die...
:roflol: :roflol: :roflol:Dila sen kaç kilosun ve boyun kaç? Nasıl bir tosun olacaksın onu hesaplamak için soruyorum...lülülülülülülülülülülülülülülülülülü
Dila sen kaç kilosun ve boyun kaç? Nasıl bir tosun olacaksın onu hesaplamak için soruyorum...lülülülülülülülülülülülülülülülülülü
ekledim tatlım a.s
rica ederiiiimm opuyorumnanaktansağol canım ellerine sağlıkopuyorumnanaktan
arkadaşlar 2010 ocak annelerin kendi aralarında kura çekip hediyeleşeceklermiş
geçen gördüm topiklerini çok hoşuma gitti zemuszemus
biz de yapabiliriz isterseniz, ne dersiniz? http://www.kadinlarkulubu.com/ocak-anneleri/319652-2010-ocak-annesi-hediyele351me-listesi.html
Arkadaşlar 2010 ocak annelerin kendi aralarında kura çekip hediyeleşeceklermiş
Geçen gördüm topiklerini çok hoşuma gitti zemuszemus
Biz de yapabiliriz isterseniz, ne dersiniz? http://www.kadinlarkulubu.com/ocak-anneleri/319652-2010-ocak-annesi-hediyele351me-listesi.html
canım yaa şu kilo listemizi bi daha yenileyip ekelrmisin merak ediyorum bende daha uzun boylusu varmı :)::):):):)
dila çatla emiii :):):)::) boy 1.75 kilo 62 :)::):): 20. Haftamdayım :):)::)
ne çatlicam laa pigmeyim ben ama şunu sakın unutma bodur tavuk her dem piliçtir sen sarkıcan ben hala attıra aattıra geziyo olucam hohoyyy...
selkie ben senden uzunum anım 1.78...merak ediyordunya.. ? :)))))
yaa bende çok beğendim bayılırım ben hediye oalyına....
bence çok güzel bir fikir ben varımalkisalkisalkis
bencede güzel fikir... canım gelsin hediyeler
tamam o zaman arkadaşlar[
sorma annemde yedim eve dönerken komşunun zilini çalıp su istedim içim yanmış lan hediye işine gelince olabilir tabikiii. ben varım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?