- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #19.521
[
maşallah yaa nasıl yedin arda nefes alsaydın bari bacımmm
tamam o zaman arkadaşlar
öyleyse yeni bir topik açıp liste oluşturalım
olur mu yerimseniben
sorma annemde yedim eve dönerken komşunun zilini çalıp su istedim içim yanmış lan hediye işine gelince olabilir tabikiii. ben varım
EVET CANIM KENDİNİ BÖYLE AVUTAN VE HAPUR HUPUR GÖTÜRMEYE DEVAME DEN ÇO KARKADAŞIM VAR :):):):)::):) hihoyyythihoyyyt
AMAAANN 3 cm bişi olmaz kardeş sayılırız :)::):):) öyle 10 15 cm olanlara göre :):)::):):):):):)
kızlar bişi sorcam evimiz 3 oda bi salon 1 odayı ütü odası olarak kullanıyorum bu odayı bebek odası yapmayı düşünüyorum ama ayrı yatırmayada kıyamıyorum sizce yatak odama bi beşik alıp bebeğim büyünce odasınımı alıyım yoksa direk odadamı yatırayım bi türlü karar veremedim fikirlerinizi bekliyorum
buyrun bakalım hatunlar :))
hediyeleşiyoruzz
canım oda konusunda bende dertliyim bizim ev 2+1 ben yineden bebek odası istedim ama herkes bana önce yatak odana bi beşik al bebek bi doğsun bi ele avuca gelsin ondan sonra mağazalar oda dolu ona göre alırsın bi oda dediler yani en az 6 ay bekle diyor herkes:
GÜnaydın hamİŞler, bİrŞey sorucam 17.haftama yenİ gİrdİm Şİmdİden bİr sÜrÜ İlacım oldu acaba sİz hangİ İlaÇları kullanıyorsunuz.
1- folİk asİt(b9) (folbİol) bunu akdenİz anemİsİ İÇİn ÖmÜr boyu kullanacam.
2- multİvİtamİn (elevİt) hamİŞlİĞİmİn en baŞından berİ kullanıyorum.
3- balık yaĞı (marİncap) 12. Haftada kullanmaya baŞladım.
4- magnesyum (magnesıum dıasporal) 2 gÜndÜr kullanmaya baŞladım.
5- kalsİyum (calcİ-net d3) bunuda 2 gÜndÜr kullanıyorum.
Hepsİ vİtamİn İlaÇları, ayrıca bİrde aralıkta demİr İlacı verİcem dedİ doktorum.
Acaba benİm doktorum bİraz abartıyo mu yoksa bÜtÜn hamİŞler kullanıyo mu bu tÜr İlaÇlar. Bİlgİ verİrsenİz sevİnİrİm.
buyrun bakalım hatunlar :))
hediyeleşiyoruzz
bende iki tane ilaç içiyorum,elevit vede feramet,.ama bırakmak istiyorum,.midemi çok kötü yaptılar..:uhm:bazı kişilere bakıyorum hiç ilaç kullanmıyo,doktoru vermemiş,ilginç:uhm:
sen kimseye bakma cnm bence,ünkü bebeği doğurucak olan onun an be an heycanını yaşıyacak olan sen ve eşin
içinizden nasıl hareket etmek geliyosa öle yapın ,imkanın varsa yapın kalmasın içinizde,o odayı yapmayı düşünmemin heycanı bile bi başka benim içinm,Rabbim inşallah hepimize bol bol hayırlı paralar verirde sıkıntıya girmeden yaparız gönlümü:teytey:ze göre
bende iki tane ilaç içiyorum,elevit vede feramet,.ama bırakmak istiyorum,.midemi çok kötü yaptılar..:uhm:bazı kişilere bakıyorum hiç ilaç kullanmıyo,doktoru vermemiş,ilginç:uhm:
bence bu ialçalr çok fazla bebek resmen sırf ilaçla besleniyo gibi bişi,ben çok şükür dr konusunda o kadar şanslıyım ki,drum bana foliğin zamanı bitince 3.aydan sonra yani onu bıraktırıp elevit verdi,gerekirse son aylarına doğru kan ilacı veririm dedi,sonra bnim midem eleviti kaldırmadı,dra gittik drum hiç önemli değil meyveni sebzeni ihmal etme sağlam beslen ilaca gerek bile kalmaz dedi,bebeğin durumuna baktı gayet iyi dedi,süper bi dr gerçekten,Allah ondan bin kere razı olsun ,hatta en son randevumda bana doğumdan ve sonrası duygulardan bahsetti bi abla gibi
ben şu an sadece kasılma olmasın bebek rahat yerleşsin diye magnezyum alıyorum meyve suyu ya da suya karıştırılan
sanırım uzun oldu:ecrin_bebek:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?