2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

[

maşallah yaa nasıl yedin arda nefes alsaydın bari bacımmm

sorma annemde yedim eve dönerken komşunun zilini çalıp su istedim içim yanmış lan hediye işine gelince olabilir tabikiii. ben varım[/QUOTE]

dilacım gerçekten çok seviyorum snei burda olduğunda sayfanın tadına doyum olmuyor :):):)::

sorma annemde yedim eve dönerken komşunun zilini çalıp su istedim içim yanmış lan hediye işine gelince olabilir tabikiii. ben varım

dilacım gerçekten çok seviyorum snei burda olduğunda sayfanın tadına doyum olmuyor :):):)::[/QUOTE]

oyy canım benim yaa bende sizi çok seviyom falla bak...bide hayırlısıyla kucağımıza alsak deymen keyfimize.
daha ne günler geçiriceez hep birlikte.

heee kardeş...:)))öyle bizden 10-15 cm uzunuda artık 190 olur...o kadar uzunu yoktur...))) 3 cm aslında farkedilmez bile...:)))sen sordun diye söyledim şeker!

jnm biz bebeğe odasını yapıcaz,herşeyiyle hazırlamayı düşnüyoruz,ama ilk zamanlar ayı yatırılmaması gerektiği için yatak odamıza da oyun parkı alıcaz hem oyun parkı çok kullanışlı,antalya ya annemlere giderken denize vs ye giderken katlanıp yanımıza alınabilinicek bişiböle yapabilirsin
fiyatlarına baktık,140-150 tl ye çok güzel şirin bişi bulabilirsin

sen kimseye bakma cnm bence,ünkü bebeği doğurucak olan onun an be an heycanını yaşıyacak olan sen ve eşin
içinizden nasıl hareket etmek geliyosa öle yapın ,imkanın varsa yapın kalmasın içinizde,o odayı yapmayı düşünmemin heycanı bile bi başka benim içinm,Rabbim inşallah hepimize bol bol hayırlı paralar verirde sıkıntıya girmeden yaparız gönlümü:teytey:ze göre

bence bu ialçalr çok fazla bebek resmen sırf ilaçla besleniyo gibi bişi,ben çok şükür dr konusunda o kadar şanslıyım ki,drum bana foliğin zamanı bitince 3.aydan sonra yani onu bıraktırıp elevit verdi,gerekirse son aylarına doğru kan ilacı veririm dedi,sonra bnim midem eleviti kaldırmadı,dra gittik drum hiç önemli değil meyveni sebzeni ihmal etme sağlam beslen ilaca gerek bile kalmaz dedi,bebeğin durumuna baktı gayet iyi dedi,süper bi dr gerçekten,Allah ondan bin kere razı olsun ,hatta en son randevumda bana doğumdan ve sonrası duygulardan bahsetti bi abla gibi
ben şu an sadece kasılma olmasın bebek rahat yerleşsin diye magnezyum alıyorum meyve suyu ya da suya karıştırılan
sanırım uzun oldu:ecrin_bebek:

buyrun bakalım hatunlar :))
hediyeleşiyoruzz

günaydın ballar şekerler kurabiyelerrrhihoyyyt
nasılsınız bakimm bebişler nasıl hemencik geçmişi okudum ilaç konusunda ben 2 hafta önce folikasit'i kestim doktorum yeter dedi şimdi sadece demir hapı kullanıyorum
"gyno ferro sanol" balık yağı hapı sordum gerek yok dedi balık ye ceviz ye onun yerine dedi bende öle yapıyorum...
hediyeleşelim çok güsell olur yalnız torbadan nasıl çekicez onu anlamadım kafam basmadı:uhm:

bende iki tane ilaç içiyorum,elevit vede feramet,.ama bırakmak istiyorum,.midemi çok kötü yaptılar..:uhm:bazı kişilere bakıyorum hiç ilaç kullanmıyo,doktoru vermemiş,ilginç:uhm:

en son randevumda dr usg den bakınca içte kasılmalarım olduğunu gördü ve bana direkt magnezyum verdi ve bol sıvı almamı söledi,bundan başka bi ilça almıyorum ben

kujucum biz iyiyiz şükür:lepi:
uygun görürseniz ben çekip birbirine çıkan isimleri topiğe yazıcam a.s

ya canım benim durum biraz farklı eşim askerde olduğu için şu an sadece birikmiş para yiyoruz bide benim acıcık maaşım var oda anca benim günlük masrfalarım ile oturmadığım evin faturalarını ödüyorum digiturk ttnet türk telekom iski ayedaş igdaş derken bitiveriyor paralar. o yüzden eşimde dahil herkes beni şimdi acil ihtiyaçlara yönlendiriyor eşim gelsin bi işine başlasın hayırlısı ile de o zaman bakacağım bakalım en güsel odaların resimelrini şimdiden aldım klasörledim bilgisayarıma sizlerinde duaları iel inşallah atlatacağız bu günleri ve istediğim odayıda alışverişteki harcamalarımada geri döneceğim :):):) şimdilik çok şükür istediğim ahstanede muayenelerimi olup masraflarını karşılayacak birikimimz var ..

inşallah sen gönlündeki odayı dilediğin giib kurarsın canım acayip güsel seçenekelr var hihoyyythihoyyyt

bende iki tane ilaç içiyorum,elevit vede feramet,.ama bırakmak istiyorum,.midemi çok kötü yaptılar..:uhm:bazı kişilere bakıyorum hiç ilaç kullanmıyo,doktoru vermemiş,ilginç:uhm:

benboyuma göre zayıfım ve hayatım boyunca zayıf biriydim sanırım bebek yerini büyütmeye çalışıyo zayıf oluncada anacığı kasılıyokaydirigubbakcemile3

canım seni nahstanen ve doktorun kimdi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…