2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kujucum biz iyiyiz şükür:lepi:
uygun görürseniz ben çekip birbirine çıkan isimleri topiğe yazıcam a.s

ya işte benim saksı bu kadar çalışıyo :kedi:
bunu düşünemiyorum daha uyanamadımmı ne
olur şekercim
ptt iyi fikir herkes kendine en yakın ptt şubesini söyler kimse de buraya adres yazmak zorunda kalmaz bölece süpersin yaakaydirigubbakcemile5

canımcım inşallah eşin tez zamanda gelir de herşey yoluna girer bir an önce olsun senin geçerli bi sebein varmış yuvanla ilgili,dediğin gibi eşin gelip işe başlayınca en güselinden alırsınız inşallah gülüm

estağfirullah tatlım yerimseniben

canım seni nahstanen ve doktorun kimdi ?

nene hatun hastanesi neslihan alan
burası sırf kadın doğum,tüp bebek,kısırlık üzerine olan bi kurum
ve hastanede en az 10 kadın doğum var ama sıra beklenen tek yer neslihan alanın kapısı inaılmaz bir hasta kitlesi var,ve her kontrolde 10 dakika bana usg de bebeğimi gösteriyor,sohbetine doyum olmuyor çok güven veren biri ve maddiyetçı hiç değil
bi gün acile gittim ilk aylarda kanamam olmuştu acil iğne gerekiyordu bana yapılası için,param yok acil geldim dedim eşim de yoktu şans işte hemen bi kağıt yazdı ücret alınmıcaktır diye,sonra da alınmadı

kızlar aklıma ne geldi,bebiklerimize aldıklarımızı profillerimize koyalım resimlerini de bakalım yaw eğlenceli olmaz mı,hem fikir de ediniriz

kızlar ben hala bebikle ilgili en ufak bi hareket hissetmiyom sanırımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

kızlar ben hala bebikle ilgili en ufak bi hareket hissetmiyom sanırımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

merak etmeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee hissederisn yakındaaaaaaaaaaaaaa tatlımmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

kızlar size bir sey sormak istiyorum
ben eskişehirdeyim hamileliğimi öğrendijkten sonra doktor araştırdım onvakta sebahattin akyıla gitmeye başladım. sadece muane ücreti veriyorduk sonra testler için para almaya başladılar bende hazır ssk varken dedim doğum hastnesi ne gideyim parda okadar çok vermem dedim doğum özel hastnede 750 veya 1 bin ytl arasında değişiyormuş ssk olunca devlet ödüyor şimdi hangi doktora gideceğimi de şaşırdım... bir tanesi 3 teste gerek yok dedi diğeride yapalım dedi kafam allak bullak oldu

2 li testinin sonucu nasıldı benim iyi olduğu için üçlüye gerek görmedi doktorum seninde iyiyse yaptırmayabilirsin ama tabi en doru kararı yine sen verirsin

kuju25 senin bebişin kaç haftalık kız mi erkek mi. kuzucuk..

18+6 teyzesi iki farklı dk gittim ikiside erkek dedi sen bağırsakmı bebişmi diyosun yaa şimdi şüphe ettim bende cuma gününden beri hissetmeye başladım bi kaç kez pıt pıt diye oldu ama nasıl oluyoki acaba:uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…