- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #19.541
Kızlar beril ismi nasıl sizceeeee
kujucum biz iyiyiz şükür:lepi:
uygun görürseniz ben çekip birbirine çıkan isimleri topiğe yazıcam a.s
ya canım benim durum biraz farklı eşim askerde olduğu için şu an sadece birikmiş para yiyoruz bide benim acıcık maaşım var oda anca benim günlük masrfalarım ile oturmadığım evin faturalarını ödüyorum digiturk ttnet türk telekom iski ayedaş igdaş derken bitiveriyor paralar. o yüzden eşimde dahil herkes beni şimdi acil ihtiyaçlara yönlendiriyor eşim gelsin bi işine başlasın hayırlısı ile de o zaman bakacağım bakalım en güsel odaların resimelrini şimdiden aldım klasörledim bilgisayarıma sizlerinde duaları iel inşallah atlatacağız bu günleri ve istediğim odayıda alışverişteki harcamalarımada geri döneceğim :):):) şimdilik çok şükür istediğim ahstanede muayenelerimi olup masraflarını karşılayacak birikimimz var ..
inşallah sen gönlündeki odayı dilediğin giib kurarsın canım acayip güsel seçenekelr var hihoyyythihoyyyt
estağfirullah tatlım yerimsenibenya işte benim saksı bu kadar çalışıyo :kedi:
bunu düşünemiyorum daha uyanamadımmı ne
olur şekercim
ptt iyi fikir herkes kendine en yakın ptt şubesini söyler kimse de buraya adres yazmak zorunda kalmaz bölece süpersin yaakaydirigubbakcemile5
canım seni nahstanen ve doktorun kimdi ?
kızlar ben hala bebikle ilgili en ufak bi hareket hissetmiyom sanırımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
merak etmeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee hissederisn yakındaaaaaaaaaaaaaa tatlımmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
merak etmeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee hissederisn yakındaaaaaaaaaaaaaa tatlımmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Kızlar bu mothercare indirimi her ilde varmı acaba?
sen hissediyo musun
kızlar size bir sey sormak istiyorum
ben eskişehirdeyim hamileliğimi öğrendijkten sonra doktor araştırdım onvakta sebahattin akyıla gitmeye başladım. sadece muane ücreti veriyorduk sonra testler için para almaya başladılar bende hazır ssk varken dedim doğum hastnesi ne gideyim parda okadar çok vermem dedim doğum özel hastnede 750 veya 1 bin ytl arasında değişiyormuş ssk olunca devlet ödüyor şimdi hangi doktora gideceğimi de şaşırdım... bir tanesi 3 teste gerek yok dedi diğeride yapalım dedi kafam allak bullak oldu
2 li testinin sonucu nasıldı benim iyi olduğu için üçlüye gerek görmedi doktorum seninde iyiyse yaptırmayabilirsin ama tabi en doru kararı yine sen verirsin
sen hissediyo musun
yeni başladım canımcım cuma günü 1 haftadır
gerek yok gayet iyi dedi . bende öyle deyince vazgeçtim zaten ..
kuju25 senin bebişin kaç haftalık kız mi erkek mi. kuzucuk..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?