2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar bugünlük benden bu kadar, tanıştığımıza çok ama çok memnun oldum. Gösterdiğiniz ilgi içinde ayrıca teşekkür ederim. Yarın görüşmek dileğiyle hoşçakalım, bebişlere iyi bakın .... opuyorumnanaktan

kızlar mesainin bitmesine az kaldı:) kendinize bebişlere iyi bakın
çok yoruldum valla bugün uyuyakalmazsam akşam bakarım.opuyorumnanaktan

Kızlar bende çıkıyım yavaş yavaş..
Ya bana hep şey gibi geliyo, şuan yaklaşık 4,5 aylık hamileyim ama sanki ben hayatım boyunca hep hamileymişim gibi geliyooo :)..
ınsan bulunduğu duruma ne kadarda çabuk alışıyo dimi???

ben bazen unutuorum hamileligimi ama benimki karnımdan..yani ne 4.5 aylık hamileler gördüm masallah 6 aylık gibiler ama ben bir kilocuk zor alabildim..ama sagolsun prensesim sürekli hatırlatıyo kendini annesineopuyorumnanaktan

ben bazen unutuorum hamileligimi ama benimki karnımdan..yani ne 4.5 aylık hamileler gördüm masallah 6 aylık gibiler ama ben bir kilocuk zor alabildim..ama sagolsun prensesim sürekli hatırlatıyo kendini annesineopuyorumnanaktan

öyle anlar oluyorki bi an önce doğsun diyorum bazende hep orda kalsın içimde hissedeyim onu diyorum bi de hamile olunca herkes seni şımartıyor sanırım bununda etkisi var kendini çok özel hissediyorsun :CüvCüv:

demekki bütün hamileler aynı seyleri düşünüp hissedio bencede canımcım daha bi el üstünde tutuluosun..ama ben bi an önce dogsun istioruuuuum kime benzicek cook merak edioruuum..kujucum bu arada 4 boyutlu ultrasona sen gireceksin dimi gecmişi okudumda yanlışmıyım..walla renklide görmek istio insan bebişini

evet gerçekten kırılırsada asla bakmaz o insanın yüzüne bir daha....aynen öyle hiç gizlisi saklısı yoktur balıkların...

hoşgeldin canım...

canım gözün aydın sonuçların güzel çıkmış...kaynanan yükseleninin özelliklerini taşıyordur kesin...:))))))))))))

ewt canımcım girmeyi düşünüyorum ama biraz daha büyüsün istiyorum

iyi bi doktor tavsiyesi aldık bakalım onun muayenehanesinde vardır belki yoksa araştırıp başka bi hastenede girerim artık
bende çok merak ediyorum kime benzeyecek diye insan düşününce bile bi garip oluyo balım yaa

benim annem balık burcu ve gerçekten çok duygusaldır,,
yalnız ben burç olayına biyere kadar inanıyorum bence daha çok insanın karakteri anneden babadan yada ikisinin karışımı oluyo diye düşünüyorum yada aileden herhangi birine benziyo gibi geliyo bu benim fikrim tabii

kızlar dün nette gezerken gördüm hamiş bi anne kulaklığı karnının üzerine koymuş öyle müzik dinletiyo bebeğine bizdemi öle yapsak acaba yada çok mu abartmış oluruzz:uhm:

kızlar az önce ne oldu,:)))) benim canım acayip derecede yaprak sarması istiyordu son bir kaç saattir...yapma imkanımda yoktu şu anda,,,birde baktım kapı çaldı...alt katta çok sevdiğim apartmanın annesi olarak gördüğümüz bir teyzemiz var,o elinde tabakla kapıda..bir açtım tabağın üstünü tam istediğim gibi zeytinyağlı yağrak sarması getirmiş....ay ne mutlu oldum anlatamam....başka bişey isteseymişim olacakmış sanki....gözlerim doldu resmen yaaa....Allah gönderdi teyzemi sarmalarla....:))))))))))

kızlar dün nette gezerken gördüm hamiş bi anne kulaklığı karnının üzerine koymuş öyle müzik dinletiyo bebeğine bizdemi öle yapsak acaba yada çok mu abartmış oluruzz:uhm:

sen böyle dedin benimde aklıma geçen bir yerde okudum 22 haftadan itibaren bebeğin kalp atışları steteskopla duyulabiliyormuş....ona taktım bende kafayı,bir steteskopmu alsam acaba!

Son düzenleme:
sen böyle dedin benimde aklıma geçen bir yerde okudum 22 haftadan itibaren bebeğin kalp atışları steteskopla duyulabiliyormuş....ona taktım bende kafayı,bir steteskopmu alsam acaba!

cnm ben geçen gün denedim valla yapamadım öle sessizleşip odaklanıorumki direkt kendi nabzımı alıorum.olmadı yaniiCADIARZU

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…