- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #19.681
amanda aramıza hoşgeldin
bu arada benimde galiba şubat 27 gibi olacak normal doğum olursa
Hoşbulduk canım, Allah hakkımızda hayırlısını nasip etsin. Sizler benden önde gidip yol göstereceksiniz artık....
amanda sıkıntılı bir yıl geçirmişsin anlaşılan inş.herşey gönlüne göre olur.. sağlıkla kucağına alırsın bebişini..
hangi hastaneye gidiyorsun canım sen bide özel mi yoksa anlaşmalı olarakmı gidiyorsun
amanda sıkıntılı bir yıl geçirmişsin anlaşılan inş.herşey gönlüne göre olur.. sağlıkla kucağına alırsın bebişini..
Evet maalesef öyle oldu. Allah tekrarını göstermesin, kimselere yaşatmasın... Herşey iyi yada kötü yeride kaldı. Şimdi bebişimle birlikte tam bir aile olacağız Allah kısmet ederse ve önümüzdeki günleri mutlu geçireceğiz...
özel hastane ama bize anlaşmalı bakıyor..
coook böyle densiz insanlar war cccccccccooooooooooooookboşver canım takma sen o densizleri benim kaynanamda onlardan biri nasıl olduklarını biliyorum. ağzının payını verseydin düşüncesizeklava:
ben bazen unutuorum hamileligimi ama benimki karnımdan..yani ne 4.5 aylık hamileler gördüm masallah 6 aylık gibiler ama ben bir kilocuk zor alabildim..ama sagolsun prensesim sürekli hatırlatıyo kendini annesineopuyorumnanaktanKızlar bende çıkıyım yavaş yavaş..
Ya bana hep şey gibi geliyo, şuan yaklaşık 4,5 aylık hamileyim ama sanki ben hayatım boyunca hep hamileymişim gibi geliyooo :)..
ınsan bulunduğu duruma ne kadarda çabuk alışıyo dimi???
ben bazen unutuorum hamileligimi ama benimki karnımdan..yani ne 4.5 aylık hamileler gördüm masallah 6 aylık gibiler ama ben bir kilocuk zor alabildim..ama sagolsun prensesim sürekli hatırlatıyo kendini annesineopuyorumnanaktan
demekki bütün hamileler aynı seyleri düşünüp hissedio bencede canımcım daha bi el üstünde tutuluosun..ama ben bi an önce dogsun istioruuuuum kime benzicek cook merak edioruuum..kujucum bu arada 4 boyutlu ultrasona sen gireceksin dimi gecmişi okudumda yanlışmıyım..walla renklide görmek istio insan bebişiniöyle anlar oluyorki bi an önce doğsun diyorum bazende hep orda kalsın içimde hissedeyim onu diyorum bi de hamile olunca herkes seni şımartıyor sanırım bununda etkisi var kendini çok özel hissediyorsun :CüvCüv:
YA BALIK BURCU DEDİĞİN GİBİ ÇOK MERHAMETİ FELAN OLUYOR UNUTUYOR ÖYLE KİNLERİ OLMUYOR . ÇOK CİDDİ ANLAMDA KIRIMLMIŞ OLMASI LAZIM BİRİNDEN SOĞUMASI İÇİN ... BİDE İÇİ DIŞI BİR OLUR BEE NE GÜSEL KISIMLA DERTLEŞİRİZ TUTMAZ İÇİNDE ANLATIR ANNECİĞİNE DERTLERİNİ BİRLİKTE AĞLAR BİRLİKTE GÜLERİZ :):):)::):): AYYYY MEVLAM YAŞATSIZ BİZE O GÜSEL GÜNLERİ ..... :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
Merhaba 2010 Mart Anneleri,
Şevkatli kollarınızda ve sıcakcık yüreğinizde bana da yer var mı?
Mart anneleri topiğine ilk kez yazıyorum çünkü benim bebişimin muhtemel doğum tarihi 4 Nisan'dı. Doktorumuz sezeryan ile doğum yapacağımı bu nedenle bebişimin 23 Mart gibi dünyaya geleceğini söyledi. Bende bundan sonra yola sizlerle devam edeceğim.... Listenize benide eklerseniz çok sevinirim...
Hepinize sevgiler... vereliniortak
Merhaba kızlar biz de doktordan geldik şimdi.3'lü testimiz normal çıktı.Ayrıntılı ultrasona da baktı herşey normal bir sorun yok.Darısı sizlere inşaallah.Balık bebeği olur diye ben de biraz endişeleniyorum ama selkie güzel şeyler yazmış.Benim kayınvalidem balık ondan dolayı galiba :)
demekki bütün hamileler aynı seyleri düşünüp hissedio bencede canımcım daha bi el üstünde tutuluosun..ama ben bi an önce dogsun istioruuuuum kime benzicek cook merak edioruuum..kujucum bu arada 4 boyutlu ultrasona sen gireceksin dimi gecmişi okudumda yanlışmıyım..walla renklide görmek istio insan bebişini
kızlar dün nette gezerken gördüm hamiş bi anne kulaklığı karnının üzerine koymuş öyle müzik dinletiyo bebeğine bizdemi öle yapsak acaba yada çok mu abartmış oluruzz:uhm:
sen böyle dedin benimde aklıma geçen bir yerde okudum 22 haftadan itibaren bebeğin kalp atışları steteskopla duyulabiliyormuş....ona taktım bende kafayı,bir steteskopmu alsam acaba!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?