- 20 Temmuz 2009
- 1.467
- 0
- 116
- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #19.661
Merhaba kızlar biz de doktordan geldik şimdi.3'lü testimiz normal çıktı.Ayrıntılı ultrasona da baktı herşey normal bir sorun yok.Darısı sizlere inşaallah.Balık bebeği olur diye ben de biraz endişeleniyorum ama selkie güzel şeyler yazmış.Benim kayınvalidem balık ondan dolayı galiba :)
kızlar herkes ayrıntılı ultrasondan bahsediyor. benim doktorum hiç bahsetmedi. gerçi bizim doktorun ultrasonu 4 boyutlu dobbler falan.. acaba benim girdiğim zaten ayrıntılı mı oluyor? :uhm:
kızlar herkes ayrıntılı ultrasondan bahsediyor. benim doktorum hiç bahsetmedi. gerçi bizim doktorun ultrasonu 4 boyutlu dobbler falan.. acaba benim girdiğim zaten ayrıntılı mı oluyor? :uhm:
Merhaba kızlar biz de doktordan geldik şimdi.3'lü testimiz normal çıktı.Ayrıntılı ultrasona da baktı herşey normal bir sorun yok.Darısı sizlere inşaallah.Balık bebeği olur diye ben de biraz endişeleniyorum ama selkie güzel şeyler yazmış.Benim kayınvalidem balık ondan dolayı galiba :)
oooo seninki iyimiş yaa
ayrıntılı ultrason bebişin tek tek organ gelişimine bakılıyor renkli olarak görüyorsun
bende 4 boyutlu ya gircem bi kerede öle görmek istiyorum araştırdım fiyatları 130 dan başlıyor ama biraz daha büyüsün bebişim sonra
şekercim ben daha girmedim 22. haftama denk geliyokılar iyi de biz zaten 17+ da gittik organlara baktık sonrakinde kalp parlaklığı var mı bakcaz dedi.renklide de gördük bebişi.fotolarını bile verdi hatta cd ye çekti.acaba sizin dedikleriniz buna benzer bişey mi yoksa ayrı yrı organlar renkli mi görülüyor üff yoksa fazla kurcalamıyayım mı:uhm:
Benim geçen hafta oldu ayrıntılı yani 16. haftada.Ama ben normalde 20. hafta diye biliyorum.Ayrıntılı ultrasonu yapıyordur haberiniz olmuyordur belki.Bütün organlarına bakıyor.Kalp,mide,böbrek falan sonra parmaklarını sayıyor ayaktaki kemiklere bakıyor ve dudağa bakıyorlar yarık var mı diye.Eğer bunlara baktılarsa ayrıntılı ultrason
bana doktor her ay gösteriyor bak işte bu atan şey kalp bu mide kafatasını kemiklerini hatta korkma diyor sonra renkli açıyor. tabii içi dışı göründüğü için biraz ürkütücü görünüyor ama çok güzel git bence de... biraz büyük olursa hem fotoğrafını da alırsın..:CüvCüv:
şekercim ben daha girmedim 22. haftama denk geliyo
ama ayrıntılının az önce tarif ettiğim gibi olduğunu biliyorum sen en iyisimi doktoruna sor sana en doğru bilgiyi o verir
amanda aramıza hoşgeldin
bu arada benimde galiba şubat 27 gibi olacak normal doğum olursa
Hoşbulduk canım, Allah hakkımızda hayırlısını nasip etsin. Sizler benden önde gidip yol göstereceksiniz artık....
bence de canım sorayım. yoksa meraktan çatlıycam.
hehe az kaldı zaten haftaya bugün gitcem dr a :dance:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?