2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Ya kızlar birşey sorucam siz ayrıntılı ultrasonda kaçıncı haftada olucaksınız?
Ya ben,m kafam karıştı..en son kontrolde doktor 1 ay sonra gel dedi..haftaya gittiğimde 19+2 olarak gidicem, yani ozaman ayrıntılı ultrason için erken sanırım ama kontrol içinde geç olucak nasıl yapsam acep???

kuju benimde 3 gündür boğaz yanmalarım var çok kötü inşallah devam etmez sık sık ye ben faydasını gördüm henüz doktorumla bu konuyu görüşmedim

Merhaba kızlar biz de doktordan geldik şimdi.3'lü testimiz normal çıktı.Ayrıntılı ultrasona da baktı herşey normal bir sorun yok.Darısı sizlere inşaallah.Balık bebeği olur diye ben de biraz endişeleniyorum ama selkie güzel şeyler yazmış.Benim kayınvalidem balık ondan dolayı galiba :)

gözün aydın canım sağlıkla doğsun inş.

kızlar herkes ayrıntılı ultrasondan bahsediyor. benim doktorum hiç bahsetmedi. gerçi bizim doktorun ultrasonu 4 boyutlu dobbler falan.. acaba benim girdiğim zaten ayrıntılı mı oluyor? :uhm:

Canım bildiğim kadarı ile ayrıntılı ultrasonografi 20-21.hafta gibi yapılıyor. Bebeğin hem gelişimi hemde iç organları tek tek kontrol ediliyor. Bir sonraki randevunda yada telefonda konuş istersen doktorunla aklında kalmasın...

Benim geçen hafta oldu ayrıntılı yani 16. haftada.Ama ben normalde 20. hafta diye biliyorum.Ayrıntılı ultrasonu yapıyordur haberiniz olmuyordur belki.Bütün organlarına bakıyor.Kalp,mide,böbrek falan sonra parmaklarını sayıyor ayaktaki kemiklere bakıyor ve dudağa bakıyorlar yarık var mı diye.Eğer bunlara baktılarsa ayrıntılı ultrason

kızlar herkes ayrıntılı ultrasondan bahsediyor. benim doktorum hiç bahsetmedi. gerçi bizim doktorun ultrasonu 4 boyutlu dobbler falan.. acaba benim girdiğim zaten ayrıntılı mı oluyor? :uhm:

oooo seninki iyimiş yaa
ayrıntılı ultrason bebişin tek tek organ gelişimine bakılıyor renkli olarak görüyorsun
bende 4 boyutlu ya gircem bi kerede öle görmek istiyorum araştırdım fiyatları 130 dan başlıyor ama biraz daha büyüsün bebişim sonra

gözün aydın canım hep böyle güzel haberler alır sağlıcakla kucağına alırsın inşallah bebeğini

Sonuçlarının iyi çıkmasına çok sevindim. İnşallah bizlerde müjdeli haberler alırız. Balık burcuda iyidir ama Koç olsun bizim olsun derim kaydirigubbakcemile3

kılar iyi de biz zaten 17+ da gittik organlara baktık sonrakinde kalp parlaklığı var mı bakcaz dedi.renklide de gördük bebişi.fotolarını bile verdi hatta cd ye çekti.acaba sizin dedikleriniz buna benzer bişey mi yoksa ayrı yrı organlar renkli mi görülüyor üff yoksa fazla kurcalamıyayım mı:uhm:

bana doktor her ay gösteriyor bak işte bu atan şey kalp bu mide kafatasını kemiklerini hatta korkma diyor sonra renkli açıyor. tabii içi dışı göründüğü için biraz ürkütücü görünüyor ama çok güzel git bence de... biraz büyük olursa hem fotoğrafını da alırsın..:CüvCüv:

ya bizde kontrol ve cinsiyet öğrenemye gittiğimizde ulturasyondan kalbini Ak çiğerini kalbini ellerini ayaklarını ve oğluşumun kuşunu gördük doktorlar onuda saydırlar acaba bu ayrıntılı mıydı benim gittiğimde baktığı ultarson cihazıydı ama oğlum acayıp herşeyiyle belliydi hatta eşim kafasını bana bile benzetti

şekercim ben daha girmedim 22. haftama denk geliyo
ama ayrıntılının az önce tarif ettiğim gibi olduğunu biliyorum sen en iyisimi doktoruna sor sana en doğru bilgiyi o verir

Hı hı efet bnm doktorum her gittiğinde ayrıntılı bakıyo ztn de şimdi internette araştırdım..20-24 ayrıntılı ultrason (anomali taraması) diyo..bende buldummm..haftaya 19 haftalıkken giderim, 1 ay sonrasında 23 haftalık olur diğer kontrolde ayrıntılı ultrason taramasını yaptırmış oluruz...ÇÜnkü benim doktorda ikili testler normal olunca direk ayrıntılı ultrason yaparız dediiiiiiiiiiii

hangi hastaneye gidiyorsun canım sen bide özel mi yoksa anlaşmalı olarakmı gidiyorsun

şekercim ben daha girmedim 22. haftama denk geliyo
ama ayrıntılının az önce tarif ettiğim gibi olduğunu biliyorum sen en iyisimi doktoruna sor sana en doğru bilgiyi o verir

bence de canım sorayım. yoksa meraktan çatlıycam.
hehe az kaldı zaten haftaya bugün gitcem dr a :dance:

arkadaşlar bu adreste ultrason çeşitlerinden bahsedilmiş.....

http://www.webanne.com/ultrasonografi.html

bazı arkadaşlar anlaşılan zaten 3 ya da 4 boyutluya girdikleri için doktorları ayrıntılı ultrasondan bahsetmemiş...ama mesela ben sürekli devlet hastanesinde 2 boyutluya girdiğim ve de her hastanede 3-4 boyutlu olmadığı için ayrı bir özel hastaneye daha detaylı bakılması için gideceğim....doppler ise ikinci düzey olarak da adlandırılıyor ve asıl pahalı ama bir problem olmadıkça çok da gerekli olmayan çeşidi....özetle bazı arkadaşlar çok şanslı... ve doktorları önceden belirtmeselerde 20.haftalarda zaten gerekli incelemeyi yapacaklardır.....bazılarımız da ayrıntılı için uğraşmak zorunda...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…