2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar benide kilo takip çizelgesine ekleyin, 63 le hamile kalmıştım, şu an 61 kiloyum, bebişimde 220 gr, bu arada çekiliş listesine benide ekleyebilirsiniz

ımmm afiyrt olsun yarasın bende hafta başından beri istiyorum hafta sonuna yiyebilcem anca benim öle bi teyzem yok ellerine sağlık teyzenizin kaydirigubbakcemile3

Canım ya o bana da olmuştu. yazın annemlerdeyken televizyonda irmik helvası gördüm. normalde düşkün değilimdir ama çok canım çekti. anneme de yorulmasın diye kıyamadım söylemedim. akşam bahçeye indik bir de baktım komşu elinde tabak irmik helvası getirmiş bana. insan çokk duygulanıyor. şimdi oturduğum yerde senin teyze veya bizim komşu gibi biri yok . :gitme:. Rabbim şimdi de rüyamda yediriyor bana.:Saruboceq: demek ki Rabbim hepimizi ayrı ayrı görüyor. :Saruboceq:

ama daha 22 olmadım tabi ben 2hafta sonra deniim tekrardan
dene bakayım 2 hafta sonra olacakmı,bizde ona göre alalım birer steteskop...

ımmm afiyrt olsun yarasın bende hafta başından beri istiyorum hafta sonuna yiyebilcem anca benim öle bi teyzem yok ellerine sağlık teyzenizin kaydirigubbakcemile3

sağol canım,valla elleri dert görmesin teyzemin,,,benim kimsem yok normalde annem falan yanımda yapacak,kendimde zaten pek beceremem öyle sarmaları falan...tamda annemle telde konuşuyordum canım yaprak sarması istiyor diye..anneme diyordum sen ne zaman bana geleçeksin diye oda bilmiyorum 2 ay sonra falan gelirim dedi,üzülmüştüm,teli kapattım,kapı çaldı,teyzem gelmiş bana yaprak sarması getirmiş...ama çok sevindim yaa....

ay canım ya keşke yakın otursak....Allah sanada benim komşularım gibi komşu versin...benimkilerin hepsi çok iyi,hele hamile kaldım kalalı,yaptıkları herşeyden getiriyorlar kokacakta canım çekecek diye...Allah razı olsun hepsinden vallahi....insan çok duygulanıyor gerçekten,,,,rabbim hepimizi görüyor tabi ayrı ayrı....

olur cnm paylaşırım.bide çekiliş fln yazıodu öle bişimi var.geçmiş çok kabarık:sinifsinif:

kızlar merhaba... bugün oğlumun 2.düzey ultrasonu yapıldı inanılmazdı gerçekten teknoloji inanılmaz bir yerde...oğlumla aramızdaki damarların içindeki kan akışının sesini bile dinledi ...oğlumu pek göremedim çok uzun süre organlarını inceledi dr çok hareketli diyo biraz zorladı kalbini ve damarlarını dinlerken fıkır fıkırdı doktor zor denk getirdi üstüne kaydirigubbakcemile3 allaha şükürler olsun bebiişim çok sağlıklıymış çok iyi besleniyormuş

gözün aydın gzl haberlerle gelmişsin.darısı hepimizin başına.
bende oğluşumu ösledim ama daha 2hafta var randevuma:gitme:

gözün aydın çanım,darısı başımıza inşallah!

günaydın kızlar,nasılsınız?kızlar videoyu ve şarkıyı çok beğendim sizinşle paylaşmak istedim....ayrıça benden size gelsin....

http://www.izlesene.com/video/muzik-arash-pure-love/738735

Kaderimiz böyleymiş -Bana geri dönüyorsun -Çünkü bu masum bi aşk... -Sen uyurken yanında oturmak istiyorum -Eğer uyursam... -Yine rüyamda seni görürüm -Nefesinin kokusu -Bedenimi sarıyor -Bilmeni isterim ki -Sen olmadan bu hayat değersiz -Kaderimiz böyleymiş -Bana geri dönüyorsun -Çünkü bu masum bi aşk -Çok korktuğunu biliyorum -Bekleyeceğimi söylüyorum -Çünkü bu masum bi aşk -Senin güzel vücuduna sarılmak istiyorum -Yanımda olmayacaksan söyle -Çünkü sensiz yaşayamam -Sen olmazsan öleceğim -Seni öpmek istiyorum -Hem de sonsuza dek -Sana hep söyleyeceğim -Sensiz bu hayatın çekilmez olduğunu -Kaderimiz böyleymiş -Bana geri dönüyorsun -Çünkü bu masum bi aşk -Çok korktuğunu biliyorum -Bekleyeceğimi söylüyorum -Çünkü bu masum bi aşk -Ay her şeyin şahidi -Çünkü bu masum bi aşk -Burada değilsin -Sonsuza dek acı çekeceğim -Ama vakit -'Artık çok geç

Son düzenleme:
günaydın güzel mart anneleri hayırlı cumalar herkesee

selkie naber canım senle aynı gidiyoruz benimde oğlum olucak bende ismini Emir koyucam
:)

günaydın janlarım herkes iyimi?hafta sonu geldi ne güzel yaaaa...
yarın detaylı ultrasonumuz var yaşasın bebikimi görücemm...

çok şükür iyiyim canım
valla isimleriyl büyüsünler hayırlı evlar olsunlar inş.

amin çanım inşallah,,aslında bizim kesin değil adının emir olaağı,ben ''emir '' istiyorum..Eşim ''eren ''istiyor,,bilmiyorum artık ne olaçak...? :)) ilkinin adını ben koydum şimdi 2.eşimin hakkı?o nedenle fazla mudahalede edemiyorum...

ay kız ne tesadüf bizde eren istiyoduk akraba koydu ismi bizde Emir Kağan koyucaz inş. nasipse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…