- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #19.701
cnm ben geçen gün denedim valla yapamadım öle sessizleşip odaklanıorumki direkt kendi nabzımı alıorum.olmadı yaniiCADIARZU
kızlar az önce ne oldu,:)))) benim canım acayip derecede yaprak sarması istiyordu son bir kaç saattir...yapma imkanımda yoktu şu anda,,,birde baktım kapı çaldı...alt katta çok sevdiğim apartmanın annesi olarak gördüğümüz bir teyzemiz var,o elinde tabakla kapıda..bir açtım tabağın üstünü tam istediğim gibi zeytinyağlı yağrak sarması getirmiş....ay ne mutlu oldum anlatamam....başka bişey isteseymişim olacakmış sanki....gözlerim doldu resmen yaaa....Allah gönderdi teyzemi sarmalarla....:))))))))))
kızlar az önce ne oldu,:)))) benim canım acayip derecede yaprak sarması istiyordu son bir kaç saattir...yapma imkanımda yoktu şu anda,,,birde baktım kapı çaldı...alt katta çok sevdiğim apartmanın annesi olarak gördüğümüz bir teyzemiz var,o elinde tabakla kapıda..bir açtım tabağın üstünü tam istediğim gibi zeytinyağlı yağrak sarması getirmiş....ay ne mutlu oldum anlatamam....başka bişey isteseymişim olacakmış sanki....gözlerim doldu resmen yaaa....Allah gönderdi teyzemi sarmalarla....:))))))))))
dene bakayım 2 hafta sonra olacakmı,bizde ona göre alalım birer steteskop...ama daha 22 olmadım tabi ben 2hafta sonra deniim tekrardan
ımmm afiyrt olsun yarasın bende hafta başından beri istiyorum hafta sonuna yiyebilcem anca benim öle bi teyzem yok ellerine sağlık teyzenizin kaydirigubbakcemile3
Canım ya o bana da olmuştu. yazın annemlerdeyken televizyonda irmik helvası gördüm. normalde düşkün değilimdir ama çok canım çekti. anneme de yorulmasın diye kıyamadım söylemedim. akşam bahçeye indik bir de baktım komşu elinde tabak irmik helvası getirmiş bana. insan çokk duygulanıyor. şimdi oturduğum yerde senin teyze veya bizim komşu gibi biri yok . :gitme:. Rabbim şimdi de rüyamda yediriyor bana.:Saruboceq: demek ki Rabbim hepimizi ayrı ayrı görüyor. :Saruboceq:
dene bakayım 2 hafta sonra olacakmı,bizde ona göre alalım birer steteskop...
sağol canım,valla elleri dert görmesin teyzemin,,,benim kimsem yok normalde annem falan yanımda yapacak,kendimde zaten pek beceremem öyle sarmaları falan...tamda annemle telde konuşuyordum canım yaprak sarması istiyor diye..anneme diyordum sen ne zaman bana geleçeksin diye oda bilmiyorum 2 ay sonra falan gelirim dedi,üzülmüştüm,teli kapattım,kapı çaldı,teyzem gelmiş bana yaprak sarması getirmiş...ama çok sevindim yaa....
ay canım ya keşke yakın otursak....Allah sanada benim komşularım gibi komşu versin...benimkilerin hepsi çok iyi,hele hamile kaldım kalalı,yaptıkları herşeyden getiriyorlar kokacakta canım çekecek diye...Allah razı olsun hepsinden vallahi....insan çok duygulanıyor gerçekten,,,,rabbim hepimizi görüyor tabi ayrı ayrı....
kızlar benide kilo takip çizelgesine ekleyin, 63 le hamile kalmıştım, şu an 61 kiloyum, bebişimde 220 gr, bu arada çekiliş listesine benide ekleyebilirsiniz
kızlar merhaba... bugün oğlumun 2.düzey ultrasonu yapıldı inanılmazdı gerçekten teknoloji inanılmaz bir yerde...oğlumla aramızdaki damarların içindeki kan akışının sesini bile dinledi ...oğlumu pek göremedim çok uzun süre organlarını inceledi dr çok hareketli diyo biraz zorladı kalbini ve damarlarını dinlerken fıkır fıkırdı doktor zor denk getirdi üstüne kaydirigubbakcemile3 allaha şükürler olsun bebiişim çok sağlıklıymış çok iyi besleniyormuş
kızlar merhaba... bugün oğlumun 2.düzey ultrasonu yapıldı inanılmazdı gerçekten teknoloji inanılmaz bir yerde...oğlumla aramızdaki damarların içindeki kan akışının sesini bile dinledi ...oğlumu pek göremedim çok uzun süre organlarını inceledi dr çok hareketli diyo biraz zorladı kalbini ve damarlarını dinlerken fıkır fıkırdı doktor zor denk getirdi üstüne kaydirigubbakcemile3 allaha şükürler olsun bebiişim çok sağlıklıymış çok iyi besleniyormuş
günaydın güzel mart anneleri hayırlı cumalar herkesee
selkie naber canım senle aynı gidiyoruz benimde oğlum olucak bende ismini Emir koyucam
:)
iyi çanım senden naber?2 tane emirimiz olaçak desene ,ne güzel!!! :))
çok şükür iyiyim canım
valla isimleriyl büyüsünler hayırlı evlar olsunlar inş.
günaydın janlarım herkes iyimi?hafta sonu geldi ne güzel yaaaa...
yarın detaylı ultrasonumuz var yaşasın bebikimi görücemm...
amin çanım inşallah,,aslında bizim kesin değil adının emir olaağı,ben ''emir '' istiyorum..Eşim ''eren ''istiyor,,bilmiyorum artık ne olaçak...? :)) ilkinin adını ben koydum şimdi 2.eşimin hakkı?o nedenle fazla mudahalede edemiyorum...
günaydın janlarım herkes iyimi?hafta sonu geldi ne güzel yaaaa...
yarın detaylı ultrasonumuz var yaşasın bebikimi görücemm...
ay kız ne tesadüf bizde eren istiyoduk akraba koydu ismi bizde Emir Kağan koyucaz inş. nasipse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?